delahalle Re: piotrków padł! 20.05.06, 23:17 Przynajmniej ilością postów na forum możecie nas przewyższać, dobre i to ;> Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: piotrków padł! 20.05.06, 23:18 po raz pierwszy chociaż padł właśnie delahalle coś mądrego powiedzieć umiesz czasem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: piotrków padł! 20.05.06, 23:19 No tak...tylko tym bo przeciez McDonalda nie mamy nawet jednego a Wy az 2... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: piotrków padł! 20.05.06, 23:20 i ronda towarzysza Edwarda też nie mamay! Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: piotrków padł! 20.05.06, 23:25 farbenheit napisał: > No tak...tylko tym bo przeciez McDonalda nie mamy nawet jednego a Wy az 2... Ale, w tym "ścigać" się nie będziemy, co więcej proponuję oddać tu palmę pierwszeństwa Piotrkowowi, który jest z tego tak dumny i ogłosić walkowera z naszej strony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: piotrków padł! 20.05.06, 23:27 sieradzak napisał: > farbenheit napisał: > > > No tak...tylko tym bo przeciez McDonalda nie mamy nawet jednego a Wy az 2 > ... > > Ale, w tym "ścigać" się nie będziemy, co więcej proponuję oddać tu palmę > pierwszeństwa Piotrkowowi, który jest z tego tak dumny i ogłosić walkowera z > naszej strony ;) ------------- tak z 15 do zera proponuje i niech konsumują te cuda tam :)a nie u nas! Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: piotrków padł! 22.05.06, 17:18 Zabawni jesteście :) albo raczej śmieszni ;) > > > No tak...tylko tym bo przeciez McDonalda nie mamy nawet jednego a W > y az 2 wytykacie nam 2 McDonaldy o których było wspomniane ran przy licytacji co to wy a co my mamy, a sami ekscytujecie się tym że przegoniliście nas w ilości postów.... no comment :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: piotrków padł! 22.05.06, 18:30 Tylko ze dla nas jest to poprostu czysta, zdrowa, dobra zabawa :) A wy to odbieracie inaczej...wiec nie wiem kto tu jest bardziej smieszny bo rzeczywiscie - my jestesmy zabawni :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: piotrków padł! 22.05.06, 19:41 maddox84 napisał: > Zabawni jesteście :) albo raczej śmieszni ;) > > > > No tak...tylko tym bo przeciez McDonalda nie mamy nawet jedne > go a W > > y az 2 > wytykacie nam 2 McDonaldy o których było wspomniane ran przy licytacji co to wy > a co my mamy, a sami ekscytujecie się tym że przegoniliście nas w ilości postów > .... > > no comment :)))))))) No widzisz madox, kij ma dwa końce ;) To odnośnie McD ;) Co do ilości postów, to Kalisz też jest śmieszny, albo zabawny, bo też się w to bawi ;) No cóż Piotrków jawie się jako ostoje rozsądku i kultury, szcególnie w kontekście tych wątków, które ostatnio odświeżyłem i które już znikły z Waszego forum ;) Oj madox - najgorsze co może być, to czepianie się innych, nie widząc własnych słabości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: piotrków padł! 22.05.06, 23:48 > Oj madox - najgorsze co może być, to czepianie się innych, nie widząc własnych > słabości ;) czyli przyganial kociol garnkowi :D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: piotrków padł! 20.05.06, 23:27 ale patrzcie jak kolega czyta uwaznie nasze forum. i skoro tak szybko zareagowal akurat na ten wątek, znaczy ze jednak go ta sprawa boli :) ojej, chcesz o tym, delahalle, porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak ebusie - psychoanaliza ;) 20.05.06, 23:29 ebusia_fam_fatal napisała: > ale patrzcie jak kolega czyta uwaznie nasze forum. i skoro tak szybko zareagowa > l > akurat na ten wątek, znaczy ze jednak go ta sprawa boli :) ojej, chcesz o tym, > delahalle, porozmawiac? ebusia w roli psychoanalityka, ja padnę ;) Czego to ja się doczekałem ;) Chyba wszystkim się nastrój chwili udzielił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: ebusie - psychoanaliza ;) 20.05.06, 23:31 buehehehehee czegos mnie na tej psychologii ucza nie? :D:D trzeba to wykorzystac! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: ebusie - psychoanaliza ;) 20.05.06, 23:31 tylko go bardziej ebusia nie zdołuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: ebusie - psychoanaliza ;) 20.05.06, 23:32 jasiek53 napisał: > tylko go bardziej ebusia nie zdołuj :) hmmm to wymaga zastanowienia :D Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak To już stało się dawno ;) 20.05.06, 23:23 Troszkę w nie typowy sposób, ale Piotrków "padł" już jakiś czas temu ;) Są dwa Sieradzkie fora ;) To i BKS ;) czyli do obecnego stanu Sieradza dodać 1440 postów BKS i ... Inna sprawa jasiu, że Piotrków "padł" by dawno, gdyby nie .... ;) Ale miło wygląda Sieradz tam gdzie jest teraz i mam nadzieję, że to jakiś omen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: To już stało się dawno ;) 20.05.06, 23:24 wiem sieradzak........... :) ale tym bardziej jest fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: To już stało się dawno ;) 20.05.06, 23:26 Powiem w mysl reklamy mojego chlebodawcy - tak powinno byc w kazdym banku :D Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak historia - z wiadomych inklinacji ;) 20.05.06, 23:57 Myślę, że dla młodszych userów forum to będzie ciekawostka i unaoczni jak, kiedy, dlaczego. Wtedy dzisiejszy dzień wydawał się właściwie nie realny ;) A jednak ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=26102247&a=26102247 Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: historia - z wiadomych inklinacji ;) 21.05.06, 00:01 Heh - ja to o dziwo pamietam choc wtedy nie bylem Farben :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: historia - z wiadomych inklinacji ;) 21.05.06, 00:05 farbenheit napisał: > Heh - ja to o dziwo pamietam choc wtedy nie bylem Farben :) No tak, ale to ponad rok i pare nowych osób przybyło ;) Mnie szczególnie "wzruszył" ten wątek ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=26102247&a=26330219 Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak No i link o co chodzi 21.05.06, 00:01 Dla mniej zorientowanych jeszcze link o co chodzi w tej zabawie ;) forum.gazeta.pl/forum/71,46581,1892241.html?x=1270804 Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: No i link o co chodzi 21.05.06, 00:04 czyli najpierw 30 000 a potem lodx :) znowu wydaje sie nierealne a jednak daje nam rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: No i link o co chodzi 21.05.06, 00:04 a mzoe by tak juz zalozyc watek "kiedy 30 000?" :D:D:D hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Sieradz - Łódź ;) analiza wstępna ;) 21.05.06, 00:14 ebusia_fam_fatal napisała: > a mzoe by tak juz zalozyc watek "kiedy 30 000?" :D:D:D > hehehehe Oczywiście myślę, że Łódź mamy w zasięgu ;) Z tym rokiem, to bym jednak uważał, bo to jednak: Łódź (370 522) Sieradz (20 106) Zapewne, gdyby nie komentarze do artykułów z Łódzkiej gazety, to ... ;) a tak będzie ciut ciążko ;) tak na oko to chyba jest 200 % no ciut mniej ;) Porównując to z Piotrkowem, gdzie udokumentowane mamy od kiedy i ile, to przy 50 % nadrabialiśmy w prawie rok ;) 200 % to jakieś ... 4 lata, a jednak nie ma co porównywać forum Łódzkiego (ze względu na gazetę) z forum Piotrkowa, które zresztą w dużej mierze reaktywowaliśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sieradz - Łódź ;) analiza wstępna ;) 21.05.06, 00:42 oczywiscie ebusia widziala 37 tysiecy a nie 370 :D ech :D:D:D ale powiedzmy, ze ten rok tyczyl sie 30 tysiecy :D Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Nie przeginaj ;) 21.05.06, 00:48 ebusia_fam_fatal napisała: > oczywiscie ebusia widziala 37 tysiecy a nie 370 :D ech :D:D:D > ale powiedzmy, ze ten rok tyczyl sie 30 tysiecy :D No ebusia tera przeginasz w drugą mańkę ;) Aż tak źle to chyba nie będzie ;) Nie chce mi się sprawdzać dokładnie ale chyba w niecały rok jest 14 000 ;) A myślę (liczę) na progres ;) więc 30 000 za 6 msc ? ;) Choć z drugiej strony tematyka się wyczerpuje ;) No chyba, że nie daj Boże nasze władze coś genialnego znowu wymyślą w stylu ... plac bezradnych ;( Ale już za niedługo wybory ;) Do tego może wypali coś z planów BKS ... to będzie coś się działo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: No i link o co chodzi 21.05.06, 00:16 poziom durnowatosci waszego forum przwyzszyl nasze forum :) Taaak w tym tez macie palme pierwszenstwa. Zeby wam tylko nie odbila :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Dzięki ;) 21.05.06, 00:20 kamikaze_pkow1 napisał: > poziom durnowatosci waszego forum przwyzszyl nasze forum :) Taaak w tym tez > macie palme pierwszenstwa. Zeby wam tylko nie odbila :)) Dzięki za życzenia ;) Co do palmy to jest w Warszawie ;) No cóż jedni mają palmę, inni McDon.., a inni durnowate fora ;) Tak więc każdy ma to na co zasłużył ;) Osobiście wybierając między Palmą, McD i durnowatym forum, wybieram to ostanie, bo jest przynajmniej nie szkodliwe ;) Po prostu świat jest piękny ;) A my doskonale się na tym forum bawimy i o to chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Dzięki ;) 21.05.06, 00:26 Z tej okazji dedykuje wam ten oto sliczny i pasujacy do powagi Waszego Forum wiersz autorstwa Tuwima www.literatura.zapis.net.pl/okresy/20leciemiedzywojenne/Tuwim/karta_z_dziejow_ludzkosci.htm Aha... kazdy wybiera to co jest w jego zasiegu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Dzięki ;) 21.05.06, 00:34 kamikaze_pkow1 napisał: > Z tej okazji dedykuje wam ten oto sliczny i pasujacy do powagi Waszego Forum > wiersz autorstwa Tuwima > > <a href="www.literatura.zapis.net.pl/okresy/20leciemiedzywojenne/Tuwim/karta_z_dziejow_ludzkosci.htm" target="_blank">www.literatura.zapis.net.pl/okresy/20leciemiedzywojenne/Tuwim/karta_z_dziejow_ludzkosci.htm</a> No cóż, przynajmniej byli szczęśliwi ;) Byle swoje dziecko kochali i na podobnego szczęśliwego idiotę (kretynkę) wychowali ;) > Aha... kazdy wybiera to co jest w jego zasiegu ;)) No ... nie dokońca ... raczej ten "zasięg" dosięga wybranych ;) No cóż, jednak wybieram opcję WYBORU, a nie bycia skazanym na coś (tu na McD). I dzięki za ten genialny pomysł z Waszej strony ;) Bo chyba raczej będziemy w ten czy inny sposób promować w Sieradzu myśl o strefie NO McD ;) I piszę to szczerze i bez sarkazmu ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Dzięki ;) 21.05.06, 01:36 na MM tez sie pewnie nie zgodzicie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak MM ;) 21.05.06, 01:53 kamikaze_pkow1 napisał: > na MM tez sie pewnie nie zgodzicie ;) Chodzi może o MediaMarkt albo o M&M ;) z kontekstu to chyba jednak nie te pyszne cukieraczki ;) Zdecydowanie jest w Sieradzu realna potrzeba jakiś marketów technicznych i elektronicznych, ale nie koniecznie aż tak dużych. Dwa małe lub średnie markety z lokalizacją na teranenach, na których stanowiłyby o podniesieniu ich atrakcyjności (czyt. nie w centrum miasta) to TAK. Dlaczego małe lub średnie ? Ano Sieradz nie jest dużą aglomeracją i nie ma takiej potrzeby, poza tym dobrzeby było, aby sklepy działające miały szanse się utrzymać, choć zepewne byłoby ciężko ;( - i tu mam dylematy klient i "świadomy mieszkaniec". Więc zdecydowanie tak i tu osobiście zazdroszczę takich marketów większym miastom. I to na tyle w tej sprawie ;) Choć nie widzę związku z McD i rangi jaką przykładzcie do McD w Piotrkowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: No i link o co chodzi 21.05.06, 20:25 > poziom durnowatosci waszego forum przwyzszyl nasze forum :) być może, ale wolę nasze od waszego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=29235395&a=29235395 aha szch69==delahalle były moderator z Piotrkowa, ten od randek u nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Piękne, po prostu piękne ;) 21.05.06, 20:39 esie napisał: > > poziom durnowatosci waszego forum przwyzszyl nasze forum :) > > być może, ale wolę nasze od waszego: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=29235395&a=29235395 > aha szch69==delahalle były moderator z Piotrkowa, ten od randek u nas :) > No ;) jestem pod wrażeniem poziomu intelektualnego dyskusji ;) ten wątek to powinni sobie szpileczką na stratowej przypiąć ;) Ale tak je z deczka odnowiłem u nich, bo cenne jest i taki wysoki poziom ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal fenomen pietrkowa 21.05.06, 20:49 zastanawia mnie,c zemu oni sie boja jak ognia wyciagania starych wątkow. wstydza sie ich? czy co? za kazdym razem jak ktos wyciagnie stary wątek to prawie go bija, bo stare sa stare i nie trzeba ich odnawiac... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=41104650&a=41117322 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=29235395 sesese Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: fenomen pietrkowa 21.05.06, 20:52 bo stare watki sa stare i duza czesc juz jest nieaktualna. Nie ma sensu odgrzewac starych kotletow, no ale to wy jestescie jak sie zdaje specami od kulinariow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: fenomen pietrkowa 21.05.06, 20:55 ale widzisz kamikaze. czasem te wątki sąstare, ale mimo to aktualne. a Wy sie wzbraniacie przed wszystkimi odgrzewaniami:) zaloze sie ze w McD wcale nie maja swiezszych kotletow, niz stare wątki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: fenomen pietrkowa 21.05.06, 21:02 kamikaze_pkow1 napisał: > bo stare watki sa stare i duza czesc juz jest nieaktualna. Nie ma sensu > odgrzewac starych kotletow, no ale to wy jestescie jak sie zdaje specami od > kulinariow:)) Żartując powiem, że chyba jednak ten wątek jest aktualny a szczególnie ten post: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=29235395&a=29257213 oczywiście to żart ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: No i link o co chodzi 21.05.06, 20:50 zaloze sie ze u was tez sie znajdzie kilka wypowiedzi o dosc podobnym poziomie merytorycznym :) Furore np. robi dzis na naszym skromnym forum jeden czlowiek od was ktoremu sie glupio widac zrobilo bo w tescie delahalle jako chyba jedyny wskazal swoj prawdziwy nick :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: No i link o co chodzi 21.05.06, 20:52 nie chodzi, kamikaze o poziom merytoryczny a oprocz jaska wkrecil sie tez ajkata :D nieuwaznie czytasz, oj nieuwaznie, do kąta! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: No i link o co chodzi 21.05.06, 20:55 jesli tych 2 sie dalo wkrecic na maksa podajac swoje nicki to ok. Niech bedzie ze 2, ale za to jakze wyrazistych w swoich pogladach :))) Te watki i Palestynie, Iranie oraz o Hamasie to kwintesencja ich myslicielstwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: No i link o co chodzi 21.05.06, 21:01 kamikaze_pkow1 napisał: > jesli tych 2 sie dalo wkrecic na maksa podajac swoje nicki to ok. Niech bedzie > ze 2, ale za to jakze wyrazistych w swoich pogladach :))) Te watki i Palestynie > , > Iranie oraz o Hamasie to kwintesencja ich myslicielstwa :))) Zapewne, ale jak zapewne widzisz nie spotyka to się z naszym aplauzem, czy uznaniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: No i link o co chodzi 21.05.06, 21:04 Na oddzial a nie do kąta :P Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: No i link o co chodzi 21.05.06, 20:59 kamikaze_pkow1 napisał: > zaloze sie ze u was tez sie znajdzie kilka wypowiedzi o dosc podobnym poziomie > merytorycznym :) Furore np. robi dzis na naszym skromnym forum jeden czlowiek o > d > was ktoremu sie glupio widac zrobilo bo w tescie delahalle jako chyba jedyny > wskazal swoj prawdziwy nick :)) Być może, ale tu raczej chodzi o Twój tekst: "poziom durnowatosci waszego forum przwyzszyl nasze forum :) Taaak w tym tez macie palme pierwszenstwa. Zeby wam tylko nie odbila :))" I chyba dlatego "esie" pobawił się w archeologa, aby pokazać jak to jest naprawdę ;) Co do jaśka, no cóż on jest taki nasz kochany jaśkowy i już chyba się do niego przyzwycziliśmy ;) No cóż tworzy taki specyficzny koloryt ;) Zresztą ciort wie, jak to jest, teraz mogę iść na tą ankietę i wpisać kamikaze ;) więc ... można wkręcać, wkręconego ;) Ale przyznam i przyznałem, że numerek wycięliście świetny ;) Ale im dłużej będzicie go wałkować tym szybciej stanie się kiepski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: No i link o co chodzi 21.05.06, 21:20 > Ale im dłużej będzicie go wałkować tym szybciej stanie się kiepski ;) Gdybys nie zauwazyl to w dosc niewybredny i malo kulturalny sposob podbil go sam zainteresowany czyli Najwieksza Ofiara Wkrecania. Sam sobie wiec winien ze temat jest walkowany bo juz spadlby troche nizej :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: No i link o co chodzi 22.05.06, 00:23 kamikaze_pkow1 napisał: > > Ale im dłużej będzicie go wałkować tym szybciej stanie się kiepski ;) > > Gdybys nie zauwazyl to w dosc niewybredny i malo kulturalny sposob podbil go sa > m > zainteresowany czyli Najwieksza Ofiara Wkrecania. Sam sobie wiec winien ze tema > t > jest walkowany bo juz spadlby troche nizej :) No wiem ;) Dlatego to on powinien mieć nicka KAMIKADZE ;) Bo jego zachowanie i działanie wskazują, że ma duszę japońskiego samobójcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Czy na długo ? 21.05.06, 19:25 No cóż, myślę, że raczej nie ;) Kolejny, bezsensowny, desant różnych naszych na forum Piotrkowa zdecydowanie znów budzi i reaktywuje forum Piotrkowa i nie zdziwię się, jak z kilka dni wrócimy do sytuacji jak z przed tego postu ;) Gratuluję ułańskiej fantazji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Czy na długo ? 21.05.06, 19:49 Mysle, ze przesadzasz - bedzie dobrze :) Wczorajsza mobilizacja ( przez ktorą sie dzis o malo nie spoznilem :P ) w razie czego jest pewnie do powtorzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś