Gość: gość IP: 192.39.188.* 05.03.04, 13:30 Czy był ktoś z Was na Rodos w apartamentach El Vita? Ja wybieram się tam na na podróż poślubną i trochę się obawiam czy nie jest to za niski standard. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: Rodos apartamenty El Vita IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 19:24 Tez tam jade, poszukalam w necie i ogolnie znalazlam pozytywne opinie. Po choinke Ci wiecej gwiazdek? Odpowiedz Link Zgłoś
mcdalenka1 Re: Rodos apartamenty El Vita 09.03.04, 16:12 A kiedy jedziesz? Ja też szukałam w necie i nie znalazłam żadnych informacji. Możesz mi przesłać na maila jakieś linki do informacji o tym hotelu? Mcdalenka@poczta.onet.pl Więcej gwiazek mi nie potrzeba tylko martwie sie czy nie bedzie tam za dużo kalaruchów i takich tam. Jak byliśmy na Krecie ze Scan Holiday w aapartamentach 3 gwiazdki to nam w łazience karaluchy latały. Nie to ,że jestem bardzo wroażliwa ale wiesz podróż poślubną bym chciałą spędzić bez dodatkowych gości w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś