Gość: lenin IP: *.escore / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 21:13 proponuje napisać sztukę!!"ostatni indianin na manhattanie"!!o rasiżmie eksterminacji wyzysku i głupocie ze strony żydów!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Re: Nowojorczyk napisał sztukę o Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:09 racja Odpowiedz Link Zgłoś
vilijonkka głupota w teatrze 02.06.06, 23:18 "Napisy na murach to głupota", "Nie mam wątpliwości, że najlepszym sposobem na walkę z takim zjawiskiem jest teatr." Chyba nie ten target? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: głupota w teatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:38 trzeba być wyjatkowo "mało sprytnym" by nie rozumieć sedna sprawy przecież te napisy to nie problem polskiej nienawiści do żydów tylko efekt popisywania się gó..arzy przed starszymi drechami z ulicy wine za to ponosi słabe prawo i brak pracy... jakoś nikt z polaków nie jeździ do stanów naprawiać ich moralnie mało tam problemów - 13latek łazi tam z gnatem za pachem Odpowiedz Link Zgłoś
tabi2 Re: Nowojorczyk napisał sztukę o Łodzi 02.06.06, 23:38 Ale jestes zadufany prostak ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baldwin Re: Nowojorczyk napisał sztukę o Łodzi IP: 59.81.140.* 04.06.06, 12:51 gratuluje wiedzy historycznej pierwszemu koledze. Naprawde myslisz, ze to Zydzi wyrzucili Indian z Nowego Jorku i innych miejsc i pozamykali ich w rezerwatach? No ja glupi myslalem, ze to zrobili Biali Anglosascy Protestanci. Co do innych wypowiedzi, to nudzi mnie juz sluchanie takich tlumaczen zwalania winy za zjawisko tych napisow na gowniarzy, ktorzy Zyda na oczy nie widzieli, bo to tylko element folkloru kibolskiego bla bla bla... Wytlumaczcie to Zydom, ktorych takie napisy rania i dotykaja. A gdyby gdzies na swiecie obelga bylo slowo Polak tez byscie przyjeli bez zastrzezen tlumaczenia, ze to tylko skrot myslowy, ktorego sami uzywajacy nie rozumieja. gratuluje autorowi sztuki pomyslu i zycze powodzenia. Rasizm zawsze bedzie tylko sianiem nienawisci, niezaleznie od tego jak sie bedzie probowalo go wytlumaczyc i uzasadnic. Odpowiedz Link Zgłoś