Dodaj do ulubionych

Nowojorczyk napisał sztukę o Łodzi

IP: *.escore / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 21:13
proponuje napisać sztukę!!"ostatni indianin na manhattanie"!!o rasiżmie
eksterminacji wyzysku i głupocie ze strony żydów!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: Nowojorczyk napisał sztukę o Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:09
      racja
    • vilijonkka głupota w teatrze 02.06.06, 23:18
      "Napisy na murach to głupota", "Nie mam wątpliwości, że najlepszym sposobem na
      walkę z takim zjawiskiem jest teatr."

Chyba nie ten target?
      • Gość: jan Re: głupota w teatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:38
        trzeba być wyjatkowo "mało sprytnym" by nie rozumieć sedna sprawy
        przecież te napisy to nie problem polskiej nienawiści do żydów tylko efekt
        popisywania się gó..arzy przed starszymi drechami z ulicy
        wine za to ponosi słabe prawo i brak pracy...

jakoś nikt z polaków nie jeździ do stanów naprawiać ich moralnie
        mało tam problemów - 13latek łazi tam z gnatem za pachem
    • tabi2 Re: Nowojorczyk napisał sztukę o Łodzi 02.06.06, 23:38
      Ale jestes zadufany prostak ;-(
      • Gość: Baldwin Re: Nowojorczyk napisał sztukę o Łodzi IP: 59.81.140.* 04.06.06, 12:51
        gratuluje wiedzy historycznej pierwszemu koledze. Naprawde myslisz, ze to Zydzi
        wyrzucili Indian z Nowego Jorku i innych miejsc i pozamykali ich w rezerwatach?
        No ja glupi myslalem, ze to zrobili Biali Anglosascy Protestanci. Co do innych
        wypowiedzi, to nudzi mnie juz sluchanie takich tlumaczen zwalania winy za
        zjawisko tych napisow na gowniarzy, ktorzy Zyda na oczy nie widzieli, bo to
        tylko element folkloru kibolskiego bla bla bla... Wytlumaczcie to Zydom, ktorych
        takie napisy rania i dotykaja. A gdyby gdzies na swiecie obelga bylo slowo Polak
        tez byscie przyjeli bez zastrzezen tlumaczenia, ze to tylko skrot myslowy,
        ktorego sami uzywajacy nie rozumieja. gratuluje autorowi sztuki pomyslu i zycze
        powodzenia.
        Rasizm zawsze bedzie tylko sianiem nienawisci, niezaleznie od tego jak sie
        bedzie probowalo go wytlumaczyc i uzasadnic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka