Dodaj do ulubionych

Oświadczenie szefa łódzkiego sportu

IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 09.06.06, 18:46
kur... mysłałem że ten koleś już mnie niczym nie zaskoczy no ale ta wypowiedź
to jest jakiś kosmos... apogeum ignorancji i niekompetencji...
ten "złotousty" człowieczek nie ma żadnych pomysłow na poprawę sytuacji w
Łodzi a najgorsze jest chyba to że sprawia wrażenie że mu na tym nie zależy...

Obserwuj wątek
    • Gość: ŁDZ WDZ Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.astral.lodz.pl 09.06.06, 18:49
      Ty smieciu zasrany w krakowie prezydent na kolanach prosi ludzi w polsce zeby
      przyznali im EURO2012 , daje zajebista kase na oba stadiony , wiedzac czym
      dla ludzi jest pilka nozna a u nas w lodzi .... dramat i zażenowanie , czas
      działaczy sie skonczyl NOWICKI MIEJ ODWAGE I SPIEPRZAJ Z LODZI i nie rob
      siary bo znowu napisza ".. znowu ta lodz.. "
      • Gość: jinx Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 09.06.06, 18:53
        panie Nowicki dwa dni temu to bylo dno i cztery metry mulu. teraz to juz pan do
        zloz ropy sie dowiercil.
        pozdrawiam.
    • Gość: Mosty Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:02
      > Na szczęście kibice mają lepszą pamięć od dyrektora wydziału sportu i nie
      > zapomną jego działań do jesieni, kiedy odbędą się wybory samorządowe.

Panie widzewiaku Bińczyk, my również nie zapomnimy pańskiej politycznej
      deklaracji. A o kolejne wybory niech się Pan nie martwi. Świadomi Łodzianie
      wybiorą tych ludzi za których kadencji wreszcie coś się w Łodzi ruszyło.
      • Gość: gambit Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.toya.net.pl 09.06.06, 19:29
        Mosty...czy Ty naprawdę jesteś tak ograniczony czy tylko udajesz ? Jeśli tak to
        jesteś świetny.Czy naprawdę nie potrafisz wznieść się ponad podziały i dostrzec
        że działania władz Łodzi nie tylko nie pomagają a wręcz szkodzą łódzkiej piłce ?
        I to zarówno ŁKS jak i Widzewowi.Jeśli tak bardzo chwalisz działania obecnej
        ekipy to może posłuchaj wypowiedzi dobrodzieja ŁKS-Goszczyńskiego o problemach
        czynionych przez magistrat i przepychankach na linii-władze Łodzi-zarząd
        drużyny z al.Unii.Opamiętaj się człowieku albo zacznij czytać coś więcej niż
        napisy na murach.
        Żenująca postawa oraz idiotyczne argumenty wysuwane przez p.Nowickiego już
        nawet nie wymagają komantarza.
        P.S. Widzew na zawsze pozostanie drużyną z al.Piłsudskiego- tu przeżywaliśmy
        największe sukcesy i najbardziej bolesne porażki.Ale zawsze tutaj.
        To tyle w tym temacie.
        • Gość: cobra Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.centertel.pl 10.06.06, 02:37
          a gdy graliscie z Manchesterem City to Al.Unii tymczasowo przemianowaliscie na
          Al.Pilsudskiego???
          • hubar Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu 10.06.06, 10:22
            Aleja Piłsudskiego istnieje od 1990 roku.
      • Gość: jinx Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 09.06.06, 19:31
        jedyna sprawa ktora sie ruszyla to jest remont AZS'u i krzywy tor kolarski.
        reszte projektow zostalo przyklepanych i to dopiero w ostatnim roku
        urzedowania, wiec troche obiektywizmu wcale by nie zaszkodzilo.
        ...
        Nowicki to niestety osoba beznadziejnie slaba co pokazalo jego zachowanie na/po
        konferencji prasowej.
        ...
        nie rob z tego sprawy lksowo-widzewskiej, bo to nie oto tutaj chodzi.
        • Gość: thibault Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.uni.lodz.pl 13.06.06, 00:18
          wedlug ciebie to malo? A nowobudowana hala? a reaktywacja kapieliska hala?
          przypomne ci co bylo za SLD. za SLD nie byl nic, a najpierw ŁKS a potem widzew
          staczaly sie na dno.
      • Gość: KTOS Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:59
        Zeby TWOJE SŁOWA SIE JESZCZE W GÓWNO NIE ZAMIENIŁY I GORZKO BEDZIESZ ZAŁOWAŁ
        TEGO CO NAPISĄŁES PÓŁGŁÓWKU!
      • Gość: rwt Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.centertel.pl 10.06.06, 11:39
        Co ty Mosty tak bronisz Pana Nowickiego. Już kolejny raz. On Tobie płaci czy co?
        A może Nowicki i Mosty to ta sama osoba?
      • Gość: marcin Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.pools.arcor-ip.net 10.06.06, 13:18
        do mosty
        jestes idiota.
      • Gość: arni Mosty? Dzieciaku... IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.06.06, 14:22
        Mosty, nie wiem ile masz lat, ale jeszcze dzieciak jeszcze z Ciebie...
        Swoją drogą nie mogę naprawdę zrozumieć ludzi kibicujących ŁKS. Zamiast coś
        zrobić razem z Widzewem, tym bardziej, że miasto robi w konia i Widzew, i ŁKS,
        Wy jak zwykle wolicie jechać po widzewie. Nioe możecie choć raz być ponad to?
    • Gość: grzes Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.orange.pl 09.06.06, 19:31
      50 tys. głosów mniej ,Kropek z tą swoją bandą przydupasó ,zadbamy żeby tak było
    • jacomir Czysta perła! dzieło sztuki..... "Gdyby głupota... 09.06.06, 19:49
      umiała fruwać........." co wypowiedż to złoty sedes/ jak pusto trzeba mieć w
      głowie aby tak pajacować. Jeden stadio na europejskim poziomie.. w zasadzie
      rozwaliłeś boiska treningowe Łkaesowi to i stadion też możesz - człowieczku
      małej wiary, tylko pomyśl gdzie i na czym KLUB z Al. Unii bedzie w czasie
      twoich prac archeologiczno-grzebalnianych grał??? poza Łodzią????????? Ciekawe
      kto pokryje koszty tych wyjazdów?? Ale wtedy bedziesz miał człowieczku problem
      przemarszów przez miasto z głowy. zresztą kto by chciał chodzić pod twoim Panie
      wydziałem skoro wtedy już tam Cię Panie Nowicki nie bedzie! Kibice Łksu będą
      jeździć na mecze swojej drużyny do Piotrkowa przez kilka lat i tam będą
      pierwsze derby w 1 lidze!!! gratulujemy dobrego samopoczucia panie obrażalski;-
      (((((
    • Gość: hjk co za...... IP: *.toya.net.pl 09.06.06, 20:10
      ten facet pownien zamieszkać chyba w Kochanówce.

RTS
    • Gość: jacek Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:13
      Żal mi was Łodzianie i przykro mi ze macie takie beznadziejne władze, z
      Kropiwnickiem i Nowickim na czele. Mam nadzieję, że już długo wam nie będą
      przeszkadzać, a pilka nozna w waszym miescie wróci na czołowe miejsca w kraju,
      bo tam jest jej miejsce!
    • Gość: Marek Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:26
      Panie Nowicki, czas zakonczyc swa prace, dalej bez komentarza
    • l.szczepanski Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu 09.06.06, 20:41
      całe szczęście wybory już po wakacjach. będziemy pamiętac.
    • Gość: gosc Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.astral.lodz.pl 09.06.06, 20:43
      Co za syf, czy w innych miastach też tak jest ? ja już nie wiem na co idą te
      podatki żeby nie było na podgrzewane murawy sądze że te 4 mln na dwa kluby
      można zorganizowac resztę sobie sami juz zorganizują. A dla pana N to należy
      kupic rower i niech wy...jedzie z Łodzi bo jego wypowiedzi są równie smieszne
      jak on i cała reszta co niby coś zrobiła ale co ?? Ludzie na wybory !!! i
      troszkę pomyślec zanim się odda głos !!!
    • Gość: Sobol Gdyby glupota mogla latac... IP: *.toya.net.pl 09.06.06, 20:47
      Panie Nowicki, koniec kompromitacji! Przeciez taki stek bzdur to ciezko byloby wymyslec nawet w kabarecie TEY! To co pan wygaduje nie trzyma sie niczego (o kupie nie wspominajac...:) Zenada!!!
      Niech sie te wybory szybko odbeda - kilka osob z -prezydentem Kropiwnickim na czele mam nadziejej ze straci swoje cieple posadki.
      Łódzki WIDZEW Ole!!!
      • Gość: kibic Re: Gdyby glupota mogla latac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 21:59
        Jak zwykle łódzka żenada....polska reprezentacja druga liga
        europejska...łódzkie władze A klasa - bez klasy....
    • Gość: retka Nowicki IP: 195.13.39.* 09.06.06, 22:47
      co? ty ku...o!!!!!!
      • Gość: widz Re: Nowicki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.06.06, 23:19
        ku.. czegos tak debilnego to dawno nie slyszalem,dobrodziej za nasze
        pieniadze,a oddaj pensje na budowe stadionu to bedziesz mial prawo zabierac
        glos na temat sportu.panowie kasa w budzecie to jest na place dla takich
        matolow jak nowicki a na sport to musza dawac w Lodzi Boniek z Szymanskim i
        Goszczynski.lzs cepperowo...
    • Gość: Pilar Dymisja nowickiego IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.06.06, 23:27
      Kibice ŁKs i Rts .Wiemy już na kogo nie głosować w jesiennych wyborach-Nowicki i
      kropiwnicki wam dziękujemy.Prezesi klubów utwórzcie wspolną listę wyborczą a my
      kibice na was zagłosujemy.A na prezydenta proponuje Kwiatkowskiego.Nowicki won...
      • Gość: VFB Re: Dymisja nowickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:21
        Widzewiakom to najlepiej by odpowiadały rządy Millera jak w latach 90 , kiedy
        dostawali kasę na wszystko. Wtedy się nie przejmowali tym że na ŁKS nie szły
        pieniądze z UM.
        • hubar Re: Dymisja nowickiego 10.06.06, 10:24
          Jak pies ogrodnika, sam nie weźmie i innemu nie da!

Czy wy jesteście aż tak zaślepieni nienawiścią do Widzewa, że jesteście w stanie
          znieść szkodliwą politykę magistratu, byle by dosięgnęła ona także i Widzew?
          • michalzyg Re: Dymisja nowickiego 10.06.06, 12:57
            Tak, hubar są aż tak zaślepieni...
            • Gość: rufus71 Re: Dymisja nowickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 01:03
              jestem za dwoma stadionami.widzewiacy ale tak bylo gdy rzadzil miller to duza
              kasa szla na widzew.eliminacje do MS 2002 firma ktuira zakladala siatki chciala
              je zdjac [mecz POLSKA - BIALORUS]urzad miASTA BEDZIE WSTYD to zaol;acimy
              itp.musza byc DWA STADIONY.
    • Gość: mike Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:05
      Nowicki, ty idioto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mike Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:10
      Czy ktos wie co za idota ten koles o psedonimie Mosty? Podejrzewam, ze to sam Nowicki lub Kropa.
      Przesledzcie jego wypowiedzi...
      PS Czy mozemy sie dziwic, ze Poslka pilka stoi na takim poziomie i przegrywamy nawet z Ekwadorem
      jesli mamy takich dzialacvzy jak nowicki?
    • Gość: 1908 Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.chello.pl 10.06.06, 00:21
      ten gosc ma naje..e we lbie
    • Gość: jack Bińczyk-lobbysta piłki noznej(czuje z tego kasę)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:21
      Czemu piszesz, Panie Bińczyk, że szczególnie piłke nożną władze Łodzi
      lekceważą?!Uwazam, że piłka nożna mimo wszystko ma się względnie dobrze, a
      biorąc pod uwagę sukcesy łodzian w innych dyscyplinach na arenach polskich i
      światowych aren, to dostaje relatywnie zbyt dużo! Stypendia medalistów
      mistrzostw europy czy świata wynoszą 200-300 złotych,a kilka milionów na
      podgrzewane murawy to pikuś dla Ciebie ignorancie(nie dziennikarzu) sportowy.
      Tylko dlatego, bo każda drużyna musi mieć swój stadion, bo matoły chodzą na
      mecze, by wyrazić swą nienawiśc względem siebie, a nie, by brac udział w
      spektaklu i święcie sportowym, co można czynic na jednym obiekcie!Wiwat
      ciemnogród!
      • Gość: m Re: Bińczyk-lobbysta piłki noznej(czuje z tego ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:33
        ...bo matoły chodzą na
        mecze, by wyrazić swą nienawiśc względem siebie...
        twoja wypowiedz swiadczy o tobie imbecylu. Nie obrazaj wiecej nikogo pajacu
      • Gość: mm Re: Bińczyk-lobbysta piłki noznej(czuje z tego ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:12
        o jakich łódzkich medalistach światowych imprez myślałeś? jakie dyscypliny
        SPORTU? fakty są takie że piłakrzy utrzymują prywatni sponsorzy (nie słyszałem
        by jakiś łódzki piłakrz dostawał stypendium od władz miasta ) a pieniądze i
        inwestycje o których pisze pan Bińczyk są głównie dla kibiców
        czyli "mieszkańców tego miasta" . to dzięki pieniądzą takich ludzią jak Boniek
        i Goszczyński średnio raz na tydzień kilka tysięcy "mieszkańców tego miasta"
        może pasjonować się prawdziwym sportem .niestety łódzka władza nie rozumie
        pojęcia "mieszkaniec miasta" dopiero tuż przed wyborami dostaje przebłysku
        inteligencji że "mieszkaniec tego miasta" = WYBORCA
        • Gość: jack Re: Bińczyk-lobbysta piłki noznej(czuje z tego ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 09:45
          Zgadzam się z Tobą, że władze przypominają sobie o sporcie przed wyborami.
          Szczególnie o dyscyplinach mających dużą widownię, czyli o dużym potencjale
          wyborczym!Piłkarze tez są wśród sportowców, otrzymujących stypendium miejskie,
          choć uważam, że otrzymują je bardziej za uprawianie tej akurat dyscypliny, niż
          za faktycznie wysoki poziom sportowy. W innych dyscyplinach tylko zdobywcy
          medali mistrzostw mają mozliwośc otrzymania stypendium.Zgadzam się, że piłka
          egzystuje dzieki sponsorom i chwała im za to, jak również uważam, że powinna
          być subwencjonowana przez władze samorzadowe. Tylko denerwuje mnie
          pretensjonalizm, by całą kase przeznaczoną na sport dawać piłce nożnej, nawet
          gdy jej poziom jest niski(nie uważam, by to się odnosiło w tym roku do łódzkich
          zespołów). Sam jestem częstym gościem na meczach łodzkich drużyn, więc nie mam
          uprzedzeń do tej dyscypliny, tylko niektórych matołów(jeszcze raz to
          podkreślam). Nie dziwię się, że nie znasz osiągnięc łodzkich sportowców w
          innych dyscyplinach, bo "Panowie Bińczykowie" nie mają łba, by poświęcam im
          czas, więc na łamach prasy o nich cisza jest. Są jednak takie dyscypliny jak
          pływanie, lekkaatletyka, łucznictwo, i jeszcze kilka, ale kogo one interesują?!
    • Gość: kowal Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.mm.pl 10.06.06, 00:57
      przez takich imecylow wlasnie w tym kraju jest jak jest! chcialbym aby gazeta
      wyslala do tego kretyna wszystkie opinie ludzi, niech se przeczyta, abo
      zgłosila to gdzies dalej, skoro nasz nowy rzad chce walczyc biurokracja i
      urzedasami to niech zacznie tego "pana"
    • Gość: Łodziak Na jesieni Wyvbory-wtedy Widzewiacy pokaza! IP: *.lodz.mm.pl 10.06.06, 08:08
      A RydzykoSLDowcy rzadzic nami nie beda!
    • Gość: simon Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 08:13
      nowicki-spi....aj dziadu
    • Gość: Bo_dzio Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:41
      Kompromitacja wladz Lodzi a szczegolnie wydzialu sportu. Pan Nowicki zachowuje
      sie jak dziecko z przedszkola. Chce wybudowac 1 obiekt. Prosze bardzo ale na
      neutralnym terenie w centrum miasta gdzie wolnej pustej przestrzeni jest sporo.
      Nie chce mi sie juz sluchac belkotow urzedniczych. Decyzja podjeta zgodnie z
      zalozeniem 'wymamrotanym' przez wladze , skresla jeden z klubow, a kazdy ma
      tradycje i wlasna historie. Zantagonizuje to i tak bardzo juz podzielone grupy.
      Widocznie wladze chca dopuscic do wydarzen podobnych jak podczas pamietnych
      juvenalii w Lodzi, kiedy zginely 2 osoby! Zycze wladzom mojego miasta jak
      janszybszej eksmisji na bruk!.
    • Gość: Pius_XI_Pacelli BUC i CHAM od łódzkiego sportu - IP: *.cm.umk.pl 10.06.06, 09:48
      to taka polska norma zresztą....
      Do zwolnienia natychmiast - kopem w dupę !!!
    • Gość: burza Bzdura roku !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:54
      Mamy kandydata nr.1 na bzdurę roku.Facet się usprawiedliwia nielegalnym
      przemarszem kibiców,chory matoł.Jak patrzę na inne miasta jak
      Kraków,Poznań,Kielce,Wrocław to mi wstyd za tą naszą władzę.Piłka nożna to sport
      nr.1 w Polsce a już w naszym mieście napewno ale ci naczelni z UMŁ tego nie
      dostrzegają,że u nas są dwa kluby z tradycjami i wielka rzesza kibiców.Czemu nie
      możemy się wyróżnić i na miarę naszych piłkarskich tradycji zbudowadź Łódź
      piłkarską z dwoma nowoczesnymi stadionami.Każdy będzie nam zazdrościł i patrzył
      na nasze miasto i władze z szacunkiem,że tam to jednak potrafią ??? Niestety Pan
      Nowicki to imbecyl zapatrzony w swoje widzimisie i sprawia że moja wizja to
      tylko marzenie.Temu Panu dziękujemy i won bo mi wstyd przed ludźmi w Polsce!!!
    • hubar Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu 10.06.06, 10:20
      Jest pan zerem, panie Nowicki!
      Mam nadzieje, że i tyle stanowisk będzie pan zajmował po wyborach! ZERO!!
      • Gość: Pilar Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.06.06, 11:27
        Kibice obu łódzkich drużyn.Jak teraz przed wyborami nic nie zyskamy to póżniej
        wypną się na nas.Jestem ełkaesiakiem,ale uważam że tylko wspólnie możemy coś
        zyskać dla naszych klubów,i trzeba iśc na wybory bo znowu staruchy wybiora
        Kropka i jego pajaców.
    • Gość: rwt Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.centertel.pl 10.06.06, 11:25
      Pan Nowicki został przecież obrażony i jest mu po prostu smutno. Tak smutno, że
      dzisiaj nie zje obiadu, a jutro nie założy czapki i kurtki. A tak w ogóle on nie
      nazywa się Nowicki tylko Napoleon ;]
      • Gość: Kajo Re: Oświadczenie szefa łódzkiego sportu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:34
        NApoleon był mały wzrostem - Nowicki jest mały po prostu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka