Dodaj do ulubionych

[Gdzie w Łodzi] Kaszanka

20.06.06, 14:05
Gdzie jest Kaszanka? Wszelkie osoby posiadajace jakiekolwiek informacje na
temat zaginionego proszone sa o info lub zrobienie trzy razy jak sojka. To
mnie uspokoi.
Dzierżżż!!!
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: [Gdzie w Łodzi] Kaszanka 20.06.06, 14:07
      Zrobiłem jak Sojka Stanisław, ja Nina.

Kaszaniegoniet.
    • big_news Re: [Gdzie w Łodzi] Kaszanka 20.06.06, 14:36
      W/g mnie wyjaśnienie jest proste. Cassani, czemu wyraz dał sam w ubiegłym
      tygodniu, niewiele (żeby nie powiedzieć wręcz: nic) wiedział o procesjach Bożego
      Ciała. Jako człowiek ciekawy świata, ciągle i nieustannie się uczący, postanowił
      naocznie przekonać się w czym rzecz. W związku z tym, z samego rana w ubiegły
      czwartek, stawił się przy Farze, znajdującej się w łowickim Rynku i ruszył z
      barwnym tłumem. Zrobił to w Łowiczu, bo miasto to słynie zarówno z obchodów tego
      Święta, jak i z odpustów w tym dniu odprawianych. Zresztą nie jest tajemnicą, że
      tamte rejony są Cassaniemu szczególnie bliskie. I tak chłopina drepcząc,
      klękając, pośpiewując, posypując głowę popiołem (? chociaż tę czynność robi się
      zdaje się kiedy indziej, no ale skąd kosmopolita miał o tym wiedzieć), a
      następnie wygwizdując na odpustowych okarynach, zajadając obwarzanki i
      wymachując kolorowymi balonikami, tak się zauroczył i zapamiętał, że do tej pory
      biega wokół łowickich uliczek. Nieprzychylni Cassaniemu rozpuszczają wprawdzie
      plotki, że on tak biega za pewną pasiasto-pstrokatą spódniczką, ale gdzie nie ma
      podłych ludzi. Jak już Cassani zaliczy wszystkie "stacje", z pewnością wróci na
      forumowe łono i z pietyzmem opowie wszystkim nam o swoich wrażeniach. Kto wie,
      może nawet będzie chciał paru zatwardziałych ateistów nawrócić na wiarę.
    • fanki.casszanki Re: [Gdzie w Łodzi] Kaszanka 20.06.06, 15:13
      my tez za nim tesknimy:( przypuszczamy ze zdolowala go ta informacja
      biznes.onet.pl/0,1342600,wiadomosci.html
      facet ma alergie na kaczki, a te bryluja
    • brite do końca tygodnia go ni ma 20.06.06, 20:36
      do piątku ujechał do wód.
      • excentrix no ej.... 20.06.06, 21:06
        to kto żondzi ??
        • brite Re: no ej.... 20.06.06, 21:20
          A Ty co tu robisz? Nie miałeś czasem innych planów? :P
          • excentrix Re: no ej.... 20.06.06, 21:28
            no miałem...zadanie odrobione. Mecz, co było dla mnie sporym zaskoczeniem o 16.
            Ale byłem na czas. Cieszy mnie Twoja troska ;)
        • szprota pomijając mnie? ;p 20.06.06, 21:20
          mamy jeszcze Big Newsa i waszą forumonowelę z lodem ;)
          • excentrix Re: pomijając mnie? ;p 20.06.06, 21:31
            Bogu niech będą dzięki i dozgonne allelujah za decyzję w sprawie istnienia oraz
            trwania tego niezwykłego tworu.....
            ja to nie wiem kto tu żondzi...I'm new kid on the block....
            ale za to jaki sympatyczny :D
            • brite Re: pomijając mnie? ;p 20.06.06, 21:32
              i ten, tego, kulturalny i młodzieniaszkowaty.
              • excentrix społecznie że się tak wyrażę rozwinięty/pustka 20.06.06, 21:33
            • szprota zawsze można 20.06.06, 21:34
              wywiesić czarną flagę i zaprowadzić anarchię. tyle że muzycznie z nkotb się nie
              zgadza.

PS scenki sprzed 15 lat: "czego słuchasz? -Nju kidsów! -O, to nie mamy o czym z
              sobą gadać, ja depeszów"
              • excentrix Re: zawsze można 20.06.06, 21:41
                jak to ?? jak to ??
                ja słucham Nju kids of deff a jestem depeszem (może od paru miesięcy ale tym
                bardziej zdeklarowanym)
                • Gość: szprota_z_wanny a bo IP: *.zdnet.com.pl 20.06.06, 21:52
                  w międzyczasie 15 lat minęło, nieprawdaż?
                • Gość: ciekawy Re: zawsze można IP: 58.72.93.* 20.06.06, 21:54
                  dziwnym trafem twoje zainteresowania i gusta zawsze pokrywają się z
                  zainterosowaniami innych forumowiczów; szczególnie tych "wpływowych".
                  czy ty w ogóle masz na jakiś temat własne zdanie? włażenie w d.upę to tylko
                  twoje hobby, czy pasja życiowa?
                  • Gość: depresja_wąpierza Re: zawsze można IP: *.zdnet.com.pl 20.06.06, 22:29
                    niektórzy wychodzą z zalożenia, że lepiej w nią wchodzić niż z niej wyłazić...
                    • excentrix Bracia i Siostry !! 21.06.06, 08:28
                      Sytuacja stała się poważna. W całej swej naiwności byliśmy skłonni sądzić że
                      Cassani po prostu wagaruje co nawet nie jest niczym dziwnym biorąc pod uwagę tę
                      porę, ściśle przedwakacyjną. Jednak jak donoszą źródła zbliżone do dobrze
                      wyinformowanych, absencja Mr. C może nam się przedłużyć nawet do końca tygodnia.
                      Fakt ten jest druzgocący, stan ten jest nie do przyjęcia i obawiam się że
                      weszliśmy niebodzy w stan bezkrólewia.
                      Wobec powyższych faktów mam społeczny obowiązek do wezwania Was, drodzy
                      rezydenci aby drogą przetargu lub ulubionych przez naszą wysoko rozwinętą
                      cywilizację demokratycznych wyborów obrania vice-Cassaniego aby godnie zajmował
                      drugie miejsce w każdym wątku, swoim zdaniem nakreślał nam (choć w zarysie)
                      opcję jaką mamy przyjąć, nakreślił linię programową, zorientował nas co myśleć.
                      Dał znak żeby robić główką mhhh mhhh.
                      Dlatego też wnoszę o pełną powagę, nierozmywanie, rzeczowe i rzetelne
                      propozycje, kandydatury, zgłoszenia, społeczne inicjatywy.
                      Kiepskie posty z miejsca będą kasowane więc nie ma sensu pisać jeśli nie ma się
                      nic do wniesienia do dyskusji.
                      Jajcarzom - dziękujemy.

Szczerze zaniepokojony - Ex
                      • yavorius Re: Bracia i Siostry !! 21.06.06, 08:33
                        excentrix napisał:
                        > Dlatego też wnoszę o pełną powagę, nierozmywanie, rzeczowe i rzetelne
                        > propozycje, kandydatury, zgłoszenia, społeczne inicjatywy.

Excentrix!
                        • excentrix myślałem 21.06.06, 08:36
                          o kimś kto godnie sprawować będzie tę funkcję. Proponuję dlatego Yavoriusa
                          • yavorius Re: myślałem 21.06.06, 08:38
                            Ja? Godnie? No nie wygłupiaj się, zajrzyj lepiej w moją wizytówkę :)
                            • excentrix Re: myślałem 21.06.06, 08:48
                              a no tak...rzeczywiście, nie nadajesz się. To może chciałbyś być choć vice1977 ??
                              • yavorius Re: myślałem 21.06.06, 08:49
                                Ja mogę być viceYavoriusem:D
                                • mag.gie a Dziad nie może być Kaszanką? /:) 21.06.06, 09:17
              • www.dot.com Re: zawsze można 19.07.06, 10:40
                czarna flaga nie jest (raczej) symbolem anarchii.
                Ale na tym forum wszystko jest mozliwe, nawet to, ze na czele anarchistów stoi
                Król
    • cassani jest w żancie 19.07.06, 10:22
      tzn w media.
      nie wiem.
      • www.dot.com Re: jest w żancie 19.07.06, 10:34
        ale nie wiesz sporadycznie czy regularnie.
        Świat zamarł w oczekiwaniu na odpowiedź. Oczywiście III świat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka