majenkir 19.07.06, 01:59 Czy moglibyscie polecic dobrego stomatologa dla malego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: Dentysta dla dziecka poszukiwany! :D 19.07.06, 07:05 Znam dwa nazwiska: Wawrzynkiewicz- 501 229 559 oraz Kariozen 042 684 44 58. Jest na Kurczakach dr Rzymska, ale ona nie znieczula dzieci- 042 645 34 94. I jeszcze "ABC- Dent" gdzieś na Widzewie, podobno dobrze zajmują się dziecmi, ale nie wiem, nie sprawdzałam. Oraz szukaj.sluzbazdrowia.pl/Instytut-stomatologii/Lodz/Ul-pomorska-251/j25417.html Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: Dentysta dla dziecka poszukiwany! :D 19.07.06, 07:15 Polecam dr Garstecką. Młoda, wesoła, sama ma 4 latka. Bywam u niej ze sobą i moim 5 latkiem. Znieczula albo robi bezpieczną narkozę także dla dzieci (próbowaliśmy 2x i jest ok). Przyjmuje na Zgierskiej przy Starym Rynku - dokładnie tam gdzie dr Gajos - hoemopatka. Telefon: 600-944-757 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Dentysta dla dziecka poszukiwany! :D 19.07.06, 17:19 johana2 napisała: > Polecam dr Garstecką. Młoda, wesoła, sama ma 4 latka. Wolalabym kogos starszego.... :P. Zartuje oczywiscie :). Dziekuje wszystkim za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ka Re: Dentysta dla dziecka poszukiwany! :D 20.07.06, 10:56 johana2 napisała: > Polecam dr Garstecką. Młoda, wesoła, sama ma 4 latka. Bywam u niej ze sobą i > moim 5 latkiem. Znieczula albo robi bezpieczną narkozę także dla dzieci > (próbowaliśmy 2x i jest ok). Przyjmuje na Zgierskiej przy Starym Rynku - > dokładnie tam gdzie dr Gajos - hoemopatka. Telefon: 600-944-757 Ja też byłam ze swoim 4-latkiem u dr Garsteckiej. Zresztą za poleceniem johany2. I jestem b. zadowolona. Byłam w gabinecie na Narutowicza akurat. Może sie przeniosła a może ma 2. Ale polecam! Bardzo dokładna, doskonały fachowiec. I nie oszczędza na materiałach. Odpowiedz Link Zgłoś
sana1983 Re: Dentysta dla dziecka poszukiwany! :D 19.07.06, 11:19 dr nowakowska na ul.leszczynskiej (kolo Gamety) ma swietne podejscie do dzieciakow Odpowiedz Link Zgłoś
adamek5555555555 Re: Dentysta dla dziecka poszukiwany! :D 20.07.06, 14:26 Serdecznie zapraszamy. Duży komfort ale i zróżniciwana oferta. Pozytywne niespodzianki. Wszystko do ustalenia !! Opieka nad dziećmi i zwierzętamiw czasie zabiegów !! Nowoczesne wyposażenie techniczne i materiały dentystyczne. Korzystne ceny, wielkie promocje i upusty !! Zapraszamy serdecznie. 25 lat działalnośći !! Bardzo proszę o kontakt telefoniczny 0 600 855 601 24h. Wiele dobrych i sprawdzonych ofert i rad w przedmiotowej sprawie oraz innych propozycji!!!. Gwarantowane bezpieczeństwo i gwarancja uczciwości. Rekomendacje na miejscu do wglądu. Kultura i solidność !! Możliwość dojazdu lub dowozu. Wspaniała atmosfera !!!! Stali pacjenci dodatkowe zniżki i atrakcje !!! Wszystko do ustalenia !! Mozliwe rachunki. Możliwość także na NFZ !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maallinka Re: Dentysta dla dziecka poszukiwany! :D 21.07.06, 11:47 a cos blizej chojen? Odpowiedz Link Zgłoś