Dodaj do ulubionych

Zbigniew Boniek rezygnuje

IP: *.toya.net.pl 20.07.06, 22:19
>Nie mam zamiaru całkowicie odchodzić, ale z drugiej strony nie jestem
przywiązany do stanowiska<
>Może znajdzie się ktoś, kto będzie chciał dalej prowadzić klub, zainwestuje w
niego więcej pieniędzy i stworzy silniejszy zespół<
To jest qrna całkiem niewesoła i nie wróżąca nic dobrego decyzja.
Prawdopodobnie brak kasy??. Łódź niestety jest b. biedna. Współczuję kibicom
Widzewa, ale tym normalnym, co to kibicują bez napinek, tylko swoim a reszta
ich specjalnie nie interesuje. Może dotrwacie do końca rozgrywek bo zgodnie z
regulaminem w innym przypadku spadek o dwie klasy w dół.
Obserwuj wątek
    • Gość: pewny Re: Zbigniew Boniek rezygnuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:34
      Zygmunt z Polsatu na właściciela : pewne
      • Gość: ŁKSman Czyżby Zygmunt Hajzer z Polsatu? IP: *.toya.net.pl 20.07.06, 22:46
        on też jest z Lata z Radiem, fajny konferansjer
    • Gość: Czytelnik uważny Boniek odleciał razem z możnymi włoskiej ligi IP: *.toya.net.pl 20.07.06, 22:43
      Buehahahaha ot podstawy do prowadzenia zespolu w OE. Dopóki rządził w PZPN to
      działał, teraz Listek własnego cienia się boi, no to i prezio B sie wycofał. A
      teraz coooo??
      ("Wielką mi pustkę po sobie zostawiłaś" J. Kochanowski).
      No i jak się czujecie widzewiacy "my nie mamy stadionu, a wy nie macie Bonka" ot
      pamiętajcie łaska pańska na pstrym koniu....
      P.S W sumie was mi żal ale trochę tylko
      • Gość: al-bert Re: Boniek odleciał razem z możnymi włoskiej ligi IP: *.mtvk.pl 20.07.06, 23:21
        my damy radę bez Bońka a co wy zrobicie bez stadionu ???
      • Gość: ideowiec2 Re: Boniek odleciał razem z możnymi włoskiej ligi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 08:21
        Synek, poczytaj uważnie wszystkie newsy. To fakt iż Zibi oświadczył iż odchodzi
        z Widzewa, ale nie powiedział co dalej będzie robił. A z tego co pisze prasa to
        szykuje mu się fucha jako zarządcy komisarycznego PZPN. Reasumując fakty pomyśl
        czy lepeij mieć prezesa klubu czy też prezesa PZPN-u?
        TYLKO WIDZEW RTS!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: dino Wielki Zibi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.07.06, 23:03
      Stasznie mi zal ze tracimy P.Bonka !! z drugiej strony w pelni Go rozumie !!za
      to co dokonal w 2 lata z Widzewem to mistrzostwo swiata.pamietajmy jak Widzew
      wygladal po spadku,wszyscy mielismy nadzieje ze moze uda sie wystartowac choc w
      IV lidze.a po dwoch latach wracamy do I ligi !i za to wszyscy Widzewiacy
      podziwiaja Zibiego !trudno zadac zeby pakowal prywatna kase w klub ale mialem
      nadzieje ze zostanie kims takim jak Beckenbauer w Bayernie !!no coz pozostaje
      nam tylko powiedziec :Panie Zbyszku dziekujemy...
    • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 20.07.06, 23:12
      a pieski już szczekają :-)
      • Gość: ala Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.mofnet.gov.pl 21.07.06, 08:34
        nie martw sie jak dorośniesz bedziesz dużym psem 1910 :))))))
        • Gość: karolew Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.range86-133.btcentralplus.com 21.07.06, 08:58
          Widzew bez Bońka sobie poradzi, ŁKS bez Goszczyńskiego nie...
          I taka jest różnica między nami.
          • Gość: 1908 ŁKS rządzi w Łodzi! IP: *.chello.pl 21.07.06, 16:16
            te karolew idz lepiej pozrywaj azbest, bo tak widziales karolew jak swinia
            gwiazdy. my sobie nie poradzimy bez goszcza? fakt. nie poradzilismy sobie bez
            p. Goszczynskiego i bez ptaka (ktory zabral kilkudziesieciu pilkarzy) i
            spadlismy do drugiej ligi i nie moglismy sie z niej 6 sezonow wygrzebac. wy
            sobie swietnie byscie poradzili bez bonka, bo cudem uratowalibyscie druzyne
            grajaca w 4. lidze. u nas padaka i gra w 2. lidze, u was sukces bo
            wystawilibyscie (albo jeszcze wystawicie) druzyne skladajaca sie chyba z
            kibicow w 4. lidze. jak to sie nazywalo? roznica skali czy jakos tak?
            • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 21.07.06, 20:52
              gdyby żyli jeszcze założyciele ŁKSu toby klub przenieśli tam gdzie jego miejsce
              czyli do Izraela
            • Gość: karolew Re: ŁKS rządzi w Łodzi! IP: *.range86-133.btcentralplus.com 21.07.06, 23:18
              Boże, jakie to szczęście że nie muszę kretynowi odpowiadać...
              • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 22.07.06, 06:28
                ciezko się rozmawia z 1908 to fakt
    • thomaspawel Re: Zbigniew Boniek rezygnuje 20.07.06, 23:31
      Informacja niewesoła, ale Boniek z odejściem z Widzewa już się nosił jesienią
      zeszłego roku.
      Mam nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie na morale drużyny.
      Ciekawią mnie rzeczywiste powody rezygnacji Bońka.
      Na pewno jednym z powodów jest brak prawidłowej współpracy z gminą. Szkoda.
    • Gość: Lodzki Fan Re: Zbigniew Boniek rezygnuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:35
      BONIEK ODEJDŹ, NIKT W MIEŚCIE ŁODZI CIĘ NIE SZANUJE. NAPRAWDĘ. BUJAJ SIĘ DO
      WŁOCH ALBO BYDGOSZCZY. NIEPOTRZEBNY JESTEŚ. BYE, SUPER TRENERZE REPREZENTACJI,
      BUEHEHEHEHE (PAMIĘTASZ TE OSIĄGNIĘCIA).
      • Gość: majch Re: Zbigniew Boniek rezygnuje IP: 213.25.150.* 20.07.06, 23:43
        Boniek nie zostawi Widzewa.Mysle ze chco on zwrocic w ten sposób uwage
        sponsorów.
        Brodaci sie cieszą,nie wiem z czego.Ich sponsor-goszczyński ledwo co
        ciagnie,nadal ma zaleglosci płacowe z drugiej ligi.
        Nie cieszcie sie wiec brodacze,niedlugo derby a tma jak zawsze w dupe
        dostaniecie,a Boniek bedzie oklaskiwal zwyciestwo Widzewa.

ps.
        O takiej osobowosci jak Boniek mozecie tylko pomazyc.
        Co wam pozostało jak nie ujadanie na niego,skoro waszymi najwiekszymi gwiazdami
        są Spocony Janek i treneł pilki plazowej,Ziober :D
        • Gość: Pawiu Re: Zbigniew Boniek rezygnuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:35
          Sam pokazałeś różnicę pomiędzy kibicami Widzewa i ŁKS-u... Wy jesteście dumni z
          Bońka, z Koniarka, z wygranych derbów itp., a my po prostu z tego, że kochamy
          ŁKS.

P.S.
          Nie zauważyłem jakiejś wielkiej radości wśród nas na tym forum, więc chyba
          jesteś przewrażliwiony.
          ... a gdybym pojęcie "bycia kibicem" rozpatrywał tylko przez pryzmat
          wygrywanych meczów (tak jak Ty), to bym kibicował np. Barcelonie.
      • Gość: ADR Re: Zbigniew Boniek rezygnuje IP: *.net.euron.pl 20.07.06, 23:53
        Przestań gościu bo z daleka juz zalatuje ŁKS.Tylko człowiek z bazaru może mówić
        tym żargonem i pałać taką nienawiścią.P,Zbyszku szkoda i to Wielka.Dziękujemy
        wierzymy jednak że nadal będzie Pan z nami i WIDZEWEM przecież to jeszce nie
        koniec walki o odbudowę WIELKIEGO WIDZEWA.Dziś przyjmuję to jako bardzo smutną
        wiadomość.
        • thomaspawel Re: Zbigniew Boniek rezygnuje 20.07.06, 23:59
          W tym świetle, wcześniejsza rezygnacja Majewskiego przestaje budzić
          wątpliwości...
          Mam nadzieję, że mimo odejścia Boniek będzie w relacji z Widzewem
          Dzięki Zibi!!!!
    • Gość: ciekawy Czyżby Fryzjer zaczął śpiewać...??? IP: 222.236.62.* 21.07.06, 00:35
      i kogoś tu strach obleciał???
      • Gość: al-bert Re: Czyżby Fryzjer zaczął śpiewać...??? IP: *.mtvk.pl 21.07.06, 00:41
        o tak późnej porze trudno coś sensownego wymyśleć ...???
        • Gość: jinx Re: Czyżby Fryzjer zaczął śpiewać...??? IP: *.dsl.renocs.pacbell.net 21.07.06, 03:04
          sklad na MS moznaby wymyslec.
          • Gość: ZbiGor [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 08:09
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 21.07.06, 16:24
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 25.07.06, 07:19
                Zgadza się, wtedy ŁKS przejdzie definitywnie do podziemia!!!
    • Gość: bomba prowicjonalny klubik to dla niego za niskie progi IP: *.4web.pl 21.07.06, 08:02
      sport.onet.pl/0,1248675,1359307,wiadomosc.html
      rudy wie jak się ustawić
      • Gość: bomba rowincjonalny klubik to dla niego za niskie progi IP: *.4web.pl 21.07.06, 08:05
        poprawiony adres
        sport.onet.pl/0,1248675,1359397,wiadomosc.html
        • Gość: dino Komisarz Boniek IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.07.06, 09:11
          to zadne zaskoczenie,mozna sie bylo tego spodziewac!to jedyna osoba ktora zrobi
          porzadek z pzpn! dobrze dla polskiej pilki,gorzej dla Widzewa!
          • Gość: bomba PZPNowski aparatczyk IP: *.4web.pl 21.07.06, 09:28
            jaki rozum taka mowa. boniek nalezy pzpnowskiej republiki kolesiów. kto zwolnił
            engela? kto na siłe promował majewskiego na trenera kadry? do oczyszczenia tego
            zgniłego środowiska potrzebna jest osoba z zewnątrz, a boniek taką nie jest!
            • Gość: Roosevelt Re: PZPNowski aparatczyk IP: *.toya.net.pl 21.07.06, 09:40
              Boniek od dawna miał poukładane w głowie i wie co ma powiedzieć, to po
              pierwsze. Po drugie wspomne, co powiedział w 1986 roku, po MŚ w Meksyku. A
              mówił, że następne występy na mundialu będą za 20 lat. Niewiele się pomylił. Po
              trzecie, należy pamiętać jakie były relacje między piłkarzami w kadrze a tym co
              mówił Boniek. Po czwarte, ciekaw jestem, czy znajdzie się taki były piłkarz z
              ŁKS-u, ktory zachował by się tak jak Boniek w stosunku do Widzewa. Panie
              Zbyszku, dziękujemy za to co zrobiłeś dla Widzewa jako piłkarz i jako działacz.
              • Gość: bomba Re: PZPNowski aparatczyk IP: *.4web.pl 21.07.06, 09:52
                tak, masz racje, honorowy z niego człowiek: zwolnił człowieka który po 16
                latach wprowadził Polskę do MŚ, zajął jego stanowisko, a następnie porzucił
                tąnący okręt. postawa godna do naśladowania hahaha
                • Gość: bomba Re: PZPNowski aparatczyk IP: *.4web.pl 21.07.06, 09:55
                  tonący
                • Gość: 1908 Re: PZPNowski aparatczyk IP: *.chello.pl 21.07.06, 16:33
                  co tam porzucil. przez niego przewalilismy eliminacje do ME majac kelnerska
                  grupe. o tym, ze byla kelnerska swiadczy choc by to, ze bez bonka cudotworcy
                  puknelismy te cale lotwe na wyjezdzie. a w jakim ladnym stylu sie rozstal z
                  kadra. zdaje sie z jakichs dalekich wysp zatelefonowal, czy cos:) boniek w
                  widzewie, to prywatna sprawa tego klubu, choc tez nie do konca patrzac na
                  sprawe roznych przeksztalcen w kolejne spolki, licencje. boniek w pzpn to
                  sprawa nas wszystkich. boniek, listkiewicze, kolatory piechniczki lapy precz od
                  polskiej pilki. boniek swojego kumpla teraz do kadry chcial wepchnac, bardzo
                  jest wiarygodny. boniek spadaj do wloch, nie potrzeba cie tutaj
                  • Gość: bleeeeeeeeee Re: PZPNowski aparatczyk IP: *.48.115.131.ltv.pl 21.07.06, 17:06
                    Twój prymitywizm i głupota rośnie z każdym dniem - to chyba u was pajace
                    powszechne... jesteś płytki bardzo - o ile u nas nikt Goszczyńskiemu nie wrzucał
                    tak wy nie znacie żadnych granic - prymitywy z aleji ch..ni... pożyjemy
                    zobaczymy i jeszcze wazm grdyka będzie skakać ;) btw tak wszystkich wyzywasz od
                    parchów - popatrz na siebie nędzna kreaturko...
                    • Gość: 1908 Re: PZPNowski aparatczyk IP: *.chello.pl 21.07.06, 17:38
                      niby dlaczego mielibyscie wrzucac goszczynskiemu, bo nie rozumiem? ze inwestuje
                      wlasna kase w ŁKS? to w waszym stylu. boniek to inna bajka, bo jest z tej samej
                      republiki kolesi co listkiewicz i inne gnoje. inaczej gnilibyscie w 4. lidze
                      jak katowicki gks. szacunek dla nich, bo nie szli na latwizne i sie nie
                      sku..li. a wam pohybel, dziesiatki milionow dlugow i nie ma tematu. w ktorej
                      lidze byscie grali bez bonka, co? a to, ze chcial wepchnac majewskiego do kadry
                      a potem na asystenta benhakera to o czym swiadczy? o jego uczciwosci? to, ze
                      prze.. eliminacje i w trakcie olal kadre, to tez fakt. ladnie opowiada o tym
                      swoim zyciu w rzymie, itd. ale jak bede chcial poogladac program o stolicach
                      eurpejskich, to wlacze jakis travel planet. a boniek niech sie buja, byle
                      daleko i odmawia modlitwy, zeby go prokurator nie scignal
          • Gość: propan butan Re: Komisarz Boniek IP: *.toya.net.pl 21.07.06, 09:44
            Przecież to jak kazać lisowi kury w kurniku liczyć.
            • Gość: Jarek Re: Komisarz Boniek IP: 81.15.180.* 21.07.06, 10:08
              ej ełkaesiaki. To moze Chojnacki na trenera kadry, a Goszczynski na komisarza?
              Hahahahahahahahahaha, ale by byl smiech. Goszczynski sie pewnie swojego cienia
              boi, wiec nic by nie zrobil, a Chojnacki z kadra by punktu nie ugral.
              • Gość: MezpiM Re: Komisarz Boniek IP: *.toya.net.pl 21.07.06, 10:30
                Boniek komisarzem w PZPN - jeszcze Pęczak zostanie szefem Biura
                Antykorupcyjnego i będzie git !
                • Gość: ADR Re: Komisarz Boniek IP: *.net.euron.pl 21.07.06, 11:10
                  A ,,Mezpim" zostanie dyrektorem d/s toalet i zas.....ch myśli
                  • Gość: @ Re: Komisarz Boniek IP: 211.76.98.* / *.proxy.ebix.net.tw 21.07.06, 11:15
                    Odezwij się, a powiem ci kim jesteś. Nie ma co, błysnąłeś ADR. Jest takie
                    powiedzenie: człowiek ze wsi wyjdzie, lecz wieś z człowieka nigdy-idealnie do
                    ciebie pasuje.
              • Gość: 1908 nie!!! boniek komisarzem a probierz selekcjonerem! IP: *.chello.pl 21.07.06, 17:41
                a asystentem majewski! to bysmy qrwa tu mieli drugi bangladesz w pilce. a ile
                punktow bysmy ugrali ZERO, bo boniek za cienki jest na blattera
        • Gość: zx spectrum faktycznie, dlatego nie działał w ŁKS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:34
          ...Boniek nie ma zwyczaju babrać się w LZSach...sorry ŁKSach...
    • Gość: NORMALNY ŁODZIANIN Re: Zbigniew Boniek rezygnuje IP: *.p.lodz.pl 21.07.06, 12:07
      Pomyślcie spokojnie. Widzew powinien być dumny, że budzi tak wielkie
      zainteresowanie wśród łodzian. Przecież krytyczne i bezsensowne uwagi kibiców
      ŁKS-u dowodzą ich obecności na stronie poświconej Widzewowi, czyli w prostej
      linii są tym klubem zaintersowani a to co piszą dowodzi ich zaściankowości i
      prymitywizmu. Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców którzy kibicują
      wszystkiemu co łódzkie. Miłych wakacji i radosnych wrażeń w Orange.
      • Gość: 1908 dzien dobry IP: *.chello.pl 21.07.06, 16:37
        i vice versa. poczytaj watki o ŁKSie normalny lodzianinie. co do bonka, to nie
        zal mi was parchate kundle, bo byle pierdniecie w ŁKSie was tak ekscytuje, ze
        chyba nie spicie po nocach. z bonkiem czy bez jakos tam se pewnie dacie rade,
        my elkaesiacy powinnismy sie skupic przede wszystkim na naszych problemach. a i
        wole bonka w widzewie niz majstrujacego przy pzpnie. moze jeszcze z nadania
        listkiewicza? smiech na sali
        • Gość: wdz 44 Re: dzien dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:48
          Pierdzenie to rzeczywiscie wasza specjalność - niestety chyba jedyna.
          Bardzo ekscytują mnie losy waszego klubu - ale głównie w kontekście humorystycznym
          Z Bońkiem czy bez Bońka zawsze TYLKO WIDZEW
          A wszystkie marudy i nieudaczniki na spacer - może spotka Was przygoda, pierdoły.
          Śmiech na sali to raczej przy okazji pomysłu żeby kuratorem związku został
          Spocony Janek - to by była jazda. Wy się nie wstydzicie, że on z Łks-u?
          • Gość: 1908 Re: dzien dobry IP: *.chello.pl 21.07.06, 17:48
            spocony janek nie jest obecnie zwiazany z klubem i nic mu do niego. dziala na
            wlasna reke i jakos tym ŁKSem sie nie afiszuje. poza tym jest ..y u nas,
            bardziej niz u was, taki pech tego pana. nie ma analogii do bonka. on
            komisarzem, to jeszcze bardziej chory pomysl jak boniek. mial juz okazje sie
            wykazac jako przewodniczacy komisji etyki. dostal stolek to od razu klapki na
            oczy i przestal szczekac
    • Gość: 1908 no boniek byles choojem, jestes zbojem! IP: *.chello.pl 21.07.06, 16:10
      :)))))))))))))))
      • Gość: mikasRTS Re: no boniek byles choojem, jestes zbojem! IP: *.os1.kappa.pl 21.07.06, 17:48
        1908 - zal mi Ciebie...takiego idioty to ja jeszcze nigdy nie spotkałem;)
        człowieku ty zyjesz nienawiscia do widzewa do bonka i do wszystkiego co nie
        jest zwiazane z lksem... piszesz o widzewskim stadionie - kurnik a podaj jakis
        sensowny powod czemu tak go nazywasz??!! czyzby dlatego ze nie ma biezni i
        kibice maja blizej do murawy czy dlatego ze zasiada na nim 10000 tysiecy ludzi
        maksymalnie?? akurat jesli chodzi o stadion to na nasz wrzucac nie powinienes
        bo jest jakies 20 lat przed waszym jak nie wiecej!! licenje dostalismy bez
        problemu. wasz to ruina. a wrzucanie na sponsroa klubu - Harnasia to juz jakies
        przegiecie. nie smakuje Ci nie kupuj ale ot ch..a nie wyzywaj. ja win
        goszczynskiego nie kupuje i jakos zyje ale jakby produkował jakies z wyzszej
        polki, albo chociaz sredniej to moze bym sie skusił. Ten cżłowiek zadnej
        krzywdy mi nie wyrzadził a o Widzewie złego słowa nie powiedział... w
        przeciwienstwie do papisa!! podaj mi takiego cżlwoieka w Widzewie, takiego co
        wrzuca na Łks.
        • Gość: Roosevelt Re: no boniek byles choojem, jestes zbojem! IP: *.toya.net.pl 21.07.06, 19:25
          Do Gościa 1908. Co do spoconego Janka, to przyznam ci racje. Powiem więcej, po
          jego pracy jest więcej fermentu niż w produktach waszego sponsora. A po za tym,
          z tego co czytam, to u ciebie z polszczyzną na bakier.
    • Gość: Karol Re: Zbigniew Boniek rezygnuje IP: *.jones.dhcp.bcm.tmc.edu 21.07.06, 19:57
      Oh, nazwisko Gapinskiego przypomnialo mi jego corke, z ktora chodzilem do klasy w Podtsawowie.
      Ponad 20 lat temu. Piekna wtedy byla. Ciekawe jak teraz.
      • Gość: Notak No wlasnie co z K.Gapinska? IP: *.jones.dhcp.bcm.tmc.edu 21.07.06, 20:06
        Czy ktos wie?
        • Gość: 1908 Re: No wlasnie co z K.Gapinska? IP: *.chello.pl 21.07.06, 22:02
          a mnie to nazwisko przypomina o kolejnym wale w wykonaniu ludzi zwiazanych z
          widzewem. jak sie nazywa ta firma zalozona przez coreczke g. i ziecia? isport
          czy jak?:) koledzy podmiejscy beda zorientowani. ja nie wiem jak was szanowac,
          gdzie nie spojrzec tam wal (nawet w waszym logo). pewnie nawet wasza
          sprzataczka kreci lody i kradnie papier z kibla w budynku klubowym, bo ma
          prawdziwy widzewski charakter a tej przywary nie tak latwo sie pozbyc:)))
          • Gość: zx spectrum Re: No wlasnie co z K.Gapinska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:43
            człowieku, ty jesteś chory! Wałek w logo, buehehe...proszę, błyśnij...w którym
            miejscu...wiem wiem co powiesz...data...:) A więc przyjmij w końcu do tej
            swojej pustej główki zapchanej bzdurami przez kumpli z Limanki ew. Karolewa, że
            ta data jest PRAWDZIWA.
            A propos loga - pamiętasz wasze piękne logo z podpisem "Ptak"? :))))
            • Gość: 1908 Re: No wlasnie co z K.Gapinska? IP: *.chello.pl 22.07.06, 00:30
              racja to cos z ptakiem bylo logo ale juz nie jest. a jak wy nie macie wala w
              tym swoim logo, to ja k... jestem baletnica.:))))
              • Gość: zx spectrum Re: No wlasnie co z K.Gapinska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 11:10
                No to prima balerino powiedz, co to za wałek w naszym logo? :))
                • Gość: 1908 wracajac do meritum kibicu rts walek IP: *.chello.pl 24.07.06, 19:58
                  voila, firma ta, to itsport:
                  sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3504453.html
                  z waszym klubem sa zwiazane osoby, ktore robia waly kosztem kibicow i tym
                  sposobem padla kolejna granica. widzew okradl kluby, pilkarzy ludzi zawodowo
                  zwiazanych z pilka, teraz na dokladke ludzie od was okradli kibicow. widzewski
                  charakter qrwa mac
    • Gość: Łodziak Dziekujemy ZIBI za wszystko! IP: *.lodz.mm.pl 21.07.06, 20:18
      A Widzew będzie Widzewem;))
      • Gość: Łodziak szyderca papa Boniuś... IP: *.vline.pl / *.77.rev.vline.pl 23.07.06, 16:08
        a Lodz bedzie za LKS-em :)
    • Gość: Sake(ŁKS) Re: Zbigniew Boniek rezygnuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:45
      Mnie interesują prawdziwe powody zachowania p. Bońka.
      To jest człowiek który nieczego nie robi bez powodu.
      Być może faktycznie ma szansę zostać komisarzem w PZPN?
      Jedno jest pewne jest to gracz który nie odkrywa swoich kart.
      Poczekamy zobaczymy.Na razie wiemy tylko to co napiszą pismaki.
      Patrzac z perspektywy kibica ŁKS muszę powiedzieć że od kilku lat Widzew to
      Boniek.Co będzie się działo po jego odejściu to tylko Boniek raczy wiedzieć.
      PS: Panowie skończcie wkońcu z tymi debilnymi napinkami,Żydzi ,POdmiejscy itp.
      Jak wejdzie na to forum ktoś z innego miasta to naprawdę mocno puka się
      w głowę.90% wpisów to teksty obrażliwe i rasistowskie.
      Acha i jeszcze jedno Jagiełło był Litwinem,Królowa Jadwiga
      Węgierką,Piłsudski Żmudzinem.A kiedy powstawał klub o nazwie Widzew to tam
      akurat rządził niejaki KOHN.
      Pozdro dla normalnych
      • roosevelt5 Re: Zbigniew Boniek rezygnuje 21.07.06, 23:47
        O ile mi wiadomo to była fabryka Manufaktura Widzewska, a nie klub sportowy.
        Kohn podobno był niesympatyczny jako człowiek i fabrykant. Poznański był jego
        przeciwieństwem. Byli też polacy, którzy mieli więcej wspólnego z Kohnem niż z
        Poznańskim.
        • thomaspawel Re: Zbigniew Boniek rezygnuje 21.07.06, 23:53
          Manufaktura Widzewska to był także taki klub w przedwojenej łódzkiej A klasie,
          który miał tyle wspólnego z RTS Widzew, co sukcesy w piłkę nożna z ŁKS-em.
          • roosevelt5 Re: Zbigniew Boniek rezygnuje 22.07.06, 00:07
            Ładnie napisane.
          • Gość: 1908 Re: Zbigniew Boniek rezygnuje IP: *.chello.pl 22.07.06, 00:35
            czyli calkiem sporo mial wspolnego
            • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 22.07.06, 06:29
              nazwę :-)
              • Gość: Gość Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.07.06, 03:22
                czyli dokładnie miał z Widzewem wspólnego tyle samo, co obecny istniejący od 2
                lat panabońkowy "nowy, czysty" klub ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka