Gość: micin IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 18:37 Chciałabym wysłać im list z załącznikiem, a na ich stronie nie ma podanego adresu, a jest jedynie możliwość wysłania do nich wiadomomości. pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micin Re: Jaki jest adres e-mail Cyfry+? IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 18:39 Acha, w sumie rozumiem, że nie podali, bo ja też nie mam zamiaru wysłać im nic przyjemnego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jaki jest adres e-mail Cyfry+? 08.02.03, 18:57 Może zadzwoń do nich 0-801-801-801 i się spytaj, powinni Ci podać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Jaki jest adres e-mail Cyfry+? IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 19:11 Przed chwilką dzwoniłam- nie podadzą mi. Można do nich wysyłać wiadomości tylko z ich strony- a nie ma tam możliwości wysyłania załącznika. Należy również wybrać temat tej wiadomości- a nie ma tam takiego, który odpowiadałby mnie. No cóż, tak jak wspomniałam- to nie będzie miły list:))) Pozostaje Poczta Polska:( pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jaki jest adres e-mail Cyfry+? 08.02.03, 21:02 A czym sobie zasłużyli na to, aby aż tyle wysiłków czyniła aby ich uraczyć swą przemiłą korespondencją? Nie szkoda Ci czasu, pewnie i tak mało co zdziałasz... Lepiej skontaktuj się z Centrum Cyfry w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Jaki jest adres e-mail Cyfry+? IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 21:33 hubar napisał: > A czym sobie zasłużyli na to, aby aż tyle wysiłków czyniła aby ich uraczyć swą > przemiłą korespondencją? Koresponduję z nimi już od prawie roku. Zaczęło mi się to podobać:))))) Osiągnęłam już tyle, że udało mi się z nimi rozwiązać umowę- a wierz mi, nie było to łatwe. Potem łaskawie /po dwóch miesiącach/ zgodzili się, żebym oddała im sprzęt /formularze zwrotu dostałam 25 stycznia br./. Sprzęt oddałam, ale zapomniałam od razu wysłać tego kwitka do cyfry. O dziwo- potrafili raz jeden bardzo szybko zareagować na to i przysłali mi pismo, że w związku z tym, że nie odesłałam tego formularza, mam zapłacić 300 zeta kary. No więc chciałam zeskanować to ich pismo i wysłać im z tekstem, żeby sobie załącznik wydrukowali podtarli nim tyłki no i paroma innymi ciepłymi stwierdzeniami. Po to właśnie potrzebny był mi ich mail. Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: Jaki jest adres e-mail Cyfry+? 09.02.03, 01:02 Normalka. O abonentach i ich przygodach z centrala mozna ksiązke napisac. Kiedys mialem nawet numer do dosc waznego goscia od nich, facet byl naprawde dobry bo jak sie zadzwonilo to nawet cos zalatwil w sprawie. Mnie sie nawet kaucje dosc szybko dzieki niemu udalo odebrac (tzn. trwało to nie wiecej niz 3 miesiace, a nieraz potrafi i rok). Niestety było to z półtora roku temu i za nic juz tego numeru nie znajde. A listy, nawet polecone, bez czytania od razu wywalaja do kosza, no chyba ze przez te dwa lata sie poprawili. Ale wątpie. Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Adres adresem, ale te praktyki !!! IP: *.kappa.com.pl 10.02.03, 12:55 A ja mam zupełnie inny problem z Syfrą +. A wygląda on tak: Jestem użytkownikiem tejże już kilka ładnych lat i zauważyłem, że korzystam z jej oferty w następującej kolejności: 1. Canal+, Żółty, Niebieski 2. Minimax 3. HBO 4. TVP 2 5. Ale Kino 6. TVP 1 7. Eurosport. 8. Fox Kids (jak zgodzę się odblokować) 9. TVN - ogląda teściowa jak przychodzi do dzieci - w pozostałym czasie brak zgody na oglądanie. 10. Reszta programów zablokowana z uwagi na szkodliwe treści dla dzieci lub nieoglądana (niestety, ale bachory nie chcą oglądać Nat. Geo itp.) Dochodzę do wniosku, że gdybym płacił za te kanały wg ceny za poszczególny kanał albo na zasadzie PayPerView, to chyba byłoby trochę mniej niż 119 zł. I teraz pytanie - czy cennik Cyfry +, który każe mi korzystać ze wszystkiego co jest w pakiecie, a nie z tego co chcę oglądać nie jest przejawem praktyk monopolistycznych ? Odpowiedz Link Zgłoś