Gość: ŁKS_ŁÓDŹ IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.07.06, 21:34 W sobote wszyscy Rodowici Łodzianie na stadion ! 6lat czekalismy ! VIVA ŁKS ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziku Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:00 To sporo żydów przyjdzie na tą ruine którą nazywasz stadionem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamek Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.toya.net.pl 26.07.06, 23:06 Wolę być mądrym żydem niż głupim burakiem jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MezpiM Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.toya.net.pl 26.07.06, 23:09 Dziku mylisz sie to nie Derby tylko mecz z Pogonią , co do stadionu masz rację - ruina . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.range86-141.btcentralplus.com 26.07.06, 23:30 założę się, że ten falisty "dach" na ŁKS-ie bedzie ozdabiał stadion do następnego mistrzostwa w 2038 roku. Prowizorki są najbardziej trwałe, a na ŁKS- ie wręcz wieczne :) w każdym razie brawa dla firmy Pruszyński za ekspresowe tempo prac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smerda jajeczny Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.toya.net.pl 27.07.06, 01:16 Już ci coś mówiłem cieniasie zmień ten nick.Bo jesteś żałosny.Wyjdź w tej swojej czerwonej szmacie na Karolew, najlepiej w sobotę wieczór.Zza monitora to ja mogę byc Napoleonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.range86-132.btcentralplus.com 27.07.06, 11:23 do smerda: ojej, ale mnie wystraszyłeś... :) powiedz mi, kiedy mam się bać? żałosny cieniasie? tatuś tak cię nazywał...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.mnc.pl 26.07.06, 23:39 POZDRAWIAM KOMPLEKSIARZY Z DZIELNICY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.chello.pl 27.07.06, 00:45 ej dziku chyba nikt taki nie przyjdzie ale za to dupa ci sie zmarszczy jak sie dowiesz, ze wasz stadion zapelnia jehowi hyhy. wroc predko opowiedziec o swoich przezyciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek z Łodzi Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.pharm.am.lodz.pl 27.07.06, 12:21 Po pierwsze to Swiadkowie Jehowy, a po drugie to czemu się uważasz za kogosz lepszego? Wynajmowanie stadionu na różne imprezy, nawet religijne, to okazja dla klubu by zarobić pieniądze, których nigdy za dużo. Ale dla Ciebie najwazniejsze by zbluzgać kibiców widzewa, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MezpiM Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.toya.net.pl 27.07.06, 12:52 Oczywiscie ,że słuszna koncepcja wynajmować stadion na rózne imprezy - ale sekcie ?? Teraz Świadkowie - potem moze sekta w stylu Światynia Ludu i zbiorowy samobój ?? Bazarowcy - Jehowi 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio Rodowici łodzianie IP: *.retsat1.com.pl 26.07.06, 23:26 W żyłach rodowitego łodzianina płynie 30% krwi żydowskiej, 30 % polskiej, 20 % niemieckiej, 20 % rosyjskiej. Hura! Jestem rodowitym łodzianinem, choć nie kibicem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.chello.pl 27.07.06, 00:42 nie Rodowici tez! globalizacja, co robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.chello.pl 27.07.06, 00:49 a i ujadajace pieski z widzewa musza sobie jakas kolejna bajke wymyslec, bo temat licencji zakonczyl sie zgodnie z oczekiwaniami i gramy od poczatku u siebie. tylko sie chlopaki nie spoccie w ten upal od tego myslenia, wiemy ile myslenie was kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Varg Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: 199.67.138.* 27.07.06, 02:50 taaa... zobaczyć jak ŁKS łapie bęcki od Pogoni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.lodz.mm.pl 27.07.06, 09:38 przypominam mośki z żydzewa że wasz poprzednik rts żydzew większoś swoich meczy wpucharach rozegrał na tej ;ruinie; tyłko łks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aqq Re: ŁKS rozpocznie sezon na al .Unii! IP: *.toya.net.pl 27.07.06, 09:58 TYLKO ŁKS... Allez allez Łódzki KS... widzew = Większość Ich Dojeżdża ZE Wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Blacha falista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:08 Czy podobny materiał na poszycie dachu nie został czasem uzyty przy modernizacji Barlickiego? Koncepcja wizualna wygląda znajomo. W sumie to nieźle, bo jak w niedziele będzie lało to sprzedawcom na teksasy nie nie będzie ciekło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz Re: Ted IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 27.07.06, 14:24 tedzkik - a woda w studni ci nie wyschła czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TED CityofLodz - studnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:40 podsycha, podsyscha bo mi całą wodę na Konstantynowskiej sciągają do nawadniania klepiska na bazarze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo bazar IP: *.toya.net.pl 27.07.06, 18:35 to w sobote teraz tez bedzie bazar ? :) wow 2x wiekszy obrot :0 brawo moze starczy na odzywki dla najlepszej linii pomocy :0 bo pomocy jak wody wam potzreba :0 Odpowiedz Link Zgłoś