yaa 06.03.03, 09:13 No niestety Wisła popłynęła. Szkoda, bo była szansa. Najbardziej żałuję, że nie utarliśmy nosa Włochom, bo na to sobie zasłużyli. Ech, nie można mieć wszystkiego. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: Niestety, Lazio 06.03.03, 15:54 Szansa była i mnie też żal. Ale nie mówmy, że przeszli szczęśliwie, bez przesady. Byli cwańsi i zachowali po prostu zimną krew... PS. Cały czas twierdzę, że najsłabszym punktem Wisły jest pajac bramkarz. I nie przekonuj mnie, Młody, że jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Niestety, Lazio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.03, 23:53 Bartuch, przeciez to ja kiedys zalozylem watek: Bramkarz WISLY WON!!!!!!!!!! ;] Podtrzymuje ta opinie. pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Niestety, Lazio 08.03.03, 14:21 Masz rację Bartuch, ten bramkarz to pajac, nawet takie ruchy ma jak skacze za tą piłką... on ma taki refleks, że nawet oczami nie nadąza za piłką, a co dopiero ruszyć się... co za dupa wołowa... Odpowiedz Link Zgłoś