dzioberr 14.09.06, 12:48 Cześć Czy w Radomsku są jakies wspinające sie osoby? Czy dzieje sie coś? :) Dzieki za odp. Pozdrawiam - dziober (gg5455346) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avionetka82 Re: Wspin 14.09.06, 13:06 Wspinające? Chyba tylko po stołkach... Niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
dzioberr Re: Wspin 14.09.06, 14:00 Mimi wszystko nie trace nadzieji, że ktos sie znajdzie (oprócz mnie). W końcu to duuuuże miasto ;-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Wspin 15.09.06, 00:44 Zadam dziwne pytanie, ale na co te osoby mają się wspinać? Odpowiedz Link Zgłoś
dzioberr Re: Wspin 15.09.06, 11:51 Wiedz, iż z mojego punktu widzenia to też bardzo dziwne pytanie. Co np. powiesz o wielu wspinajacych sie osobach z północy Polski - gdzie do skałek i gór daleko, a i sztucznych scianek też nie ma zbyt wiele (w mniejszych miesjscowosciach). Takie osoby jakos potrafią sobie zorganizowac czas i warunki do tego, żeby dojeżdżać czasem kilkaset km. do skał. A w tym swietle Radomsko -----> ok 50-60km. do najblizszych skałek na Jurze - toż to rzut beretem:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Wspin 19.09.06, 20:20 Opowiedz nam jak to się zaczęlo, to Twoje wspinanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioberr Re: Wspin 25.09.06, 14:53 Co by sie zbytnio nie rozpisywac. W moim przypadku był to kolejny etap zainteresowan górami. Nikt z bliskiego otoczenia mnie we wspinanie nie wkręcił. Poprzez turystyczne wypady w góry z rodzicami od małego gnojka, stopniowe zgłębianie "tematu" ....czasopisma górskie i sportowe, literatura górska (a w niej starzy mistrzowie) ....ot, z czasem samo przyszło. Nie powiem - studiowanie w "duzym miescie" pomoglo rozwinac skrzydla, znalesc miejsca i przede wszystkiem ludzi. W R-sku jestem od czasu do czasu, dlatego też pisze w tej sprawie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaplan.pl Re: Wspin 27.03.07, 19:52 Skontaktuj sie z Radziem Bartnikiem - byly komendant hufca ZHP. Namiary dostaniesz przez harcerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaplan.pl Re: Wspin 27.03.07, 21:01 Ale on ma caly sprzet, namiary na innych oraz chec! Odpowiedz Link Zgłoś