longeta 29.09.06, 13:38 Tak powiedział kiedyś Mazowiecki,jednak chłopak może i robi jeszcze węcej! wiadomosci.wp.pl/kat,9913,wid,8528550,prasaWiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Donaldzie jak mogłeś... 29.09.06, 13:47 Daj spokój. Jak można się tak wystawiać?! Zaraz się dowiesz, że jesteś nienawistnym homofobem, faszystą, ciemną masą i moherowym beretem. Nie sądzę, że zdołasz to wszystko udźwignąć;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Donaldzie jak mogłeś... 29.09.06, 13:53 Spoko! Czekam na mobilizacje nicków z wielkiego sąsiedniego miasta niech pokarzą na co ich stać!? Jak na razie,na niewiele :) Odpowiedz Link Zgłoś
zasad_selekta Re: Donaldzie jak mogłeś... 29.09.06, 13:54 Czy naprawde bycie w poprzek linii prezentowanej przez Gazete, na forum gazety jest w ten sposob odbierane? [pytam serio, dopiero zaczynam] Mysle, ze jesli zachowuje sie proporcje to wsio w pariadkie byc musi. Jest to mozliwe, nie wiem na ile prawdopodobne (osobiscie nie zarzekam sie), najblizsze tygodnie pokaza czy te przypuszczenia sa sluszne. Tyla. Pzdr+ Odpowiedz Link Zgłoś
zasad_selekta Re: Donaldzie jak mogłeś... 29.09.06, 13:56 btw - czy tez macie dzis problemy z wp? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Donaldzie jak mogłeś... 29.09.06, 14:15 zasad_selekta napisał: > Czy naprawde bycie w poprzek linii prezentowanej przez Gazete, na forum gazety > jest w ten sposob odbierane? [pytam serio, dopiero zaczynam] > Mysle, ze jesli zachowuje sie proporcje to wsio w pariadkie byc musi. > Jest to mozliwe, nie wiem na ile prawdopodobne (osobiscie nie zarzekam sie), > najblizsze tygodnie pokaza czy te przypuszczenia sa sluszne. > Tyla. > > Pzdr+ Niestety tak!Ale jak zapiszesz sie do TWA,bedziesz miał luzik! Odpowiedz Link Zgłoś
brite wnoszę o... 29.09.06, 13:55 ...przygotowanie apelu do Unii Europejskiej o interwencję, wprowadzenie zarządu komisarycznego, osądzenie obecnej klasy politycznej i zakazanie dożywotnio jej członkom startowania w jakichkolwiek wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta brajcie 29.09.06, 14:01 Polacy ;nie gęsi...; i swój rząd TEŻ mamy! Postulat popieram,ale po cholere ta unia? Damy radę!,jak by to powiedział bob budowniczy! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: wnoszę o... 29.09.06, 14:02 Że też ta caryca (albo cesarzowa, jak kto woli) Katarzyna II wzięła i wyzionęła ducha. Byłaby na tę chwilę jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
brite nie nie, 29.09.06, 14:04 bez słowiańskiej krwi. Tu jest potrzebny jakiś niemiecki ordnung. Ja naprawdę mam tych palantów dość. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: nie nie, 29.09.06, 14:19 Ale Adolfa też już między żywymi nie ma. To kogo proponujesz? Może emeryta Joshkę albo milutką Ericę? Mógłby też do nas zaglądać Gerhard w drodze po kasę do Moskwy. I spowrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: nie nie, 29.09.06, 14:23 Obojętnie, byleby miał siwe włosy i srebrne okulary. Beckenbauer może... Albo nie, ten bawarski akcent ciężko znieść. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.m.lodz Re: Donaldzie jak mogłeś... 29.09.06, 14:05 Donaldzie, gumo do żucia mojego dzieciństwa! Jak mogłeś przestać być produkowany! Zbieranie historyjek, wymienianie się z kolegami, barwienie gumy rozgryzanym w jej wnętrzu rysikiem z kredki (zielona guma, czerwona, niebieska...), przyklejanie gumy pod krzesłem, robienie balonów (zawody kto większy zrobi), robienie nitek. Kto mi to zwróci...? Co dzisiejsze dzieci mają w zamian? Przecież one nie wiedzą nawet jak wygląda i smakuje prawdziwy Donald! One widzą tylko antykaczkowego paranoika z wadą wymowy i sądzą, że świat zawsze był taki obleśny. Donaldzie, wróć! Zagość na nowo w naszych ustach. Wszelkie próby podrabiania Ciebie mamy w dupie! Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Donaldzie jak mogłeś... 29.09.06, 14:23 >>Informator "Naszego Dziennika"<< heh... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Donaldzie jak mogłeś... 29.09.06, 14:25 Szpieg z Krainy Deszczowcow. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Donaldzie jak mogłeś... 29.09.06, 14:27 lub szpieg szoguna z Matą Hari w duecie... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta w polityce nie ma przypadków,owszem są ale... 29.09.06, 14:34 Wpadki,czego byliśmy świadkami. pięknie zrobina i wyreżyserowana prowokacja(zawsze jakiś baran się znajdzie) NAGRODE,za scenariusz zdobywa Lepper(aplauz) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: w polityce nie ma przypadków,owszem są ale... 29.09.06, 14:36 longeta napisał: > zawsze jakiś baran się znajdzie wiesz, że to samo sobie pomyślałem kiedy pojawiłeś się na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: w polityce nie ma przypadków,owszem są ale... 29.09.06, 14:40 gray napisał: > wiesz, że to samo sobie pomyślałem kiedy pojawiłeś się na forum? Nie,nie Ty byłeś pierwszy i tak juz zostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: w polityce nie ma przypadków,owszem są ale... 29.09.06, 14:42 co racja, to racja - jak mógłbyś być pierwszy skoro trudno ci udowodnić, że w ogóle jesteś naczelny. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: w polityce nie ma przypadków,owszem są ale... 29.09.06, 14:49 Nie popisuj sie swoja znajomością biologi!(ŻENADA) Dla ciebie mogę byc nawet miotłą ,który zgarnia śmieci. Napewno teraz tak się czujesz,jak śm...:) Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: w polityce nie ma przypadków,owszem są ale... 29.09.06, 15:34 Ty sie caly czas popisujesz znajomoscia jezyka polskiego (ŻENADA) plodzac swoje dyrdymaly. Poniewaz ty kwestionujesz czyjas wiedze na temat biologii i jednoczesnie nakazujesz mu, aby wiecej tego nie robil, ja na tej samej zasadzie kwestionuje twoja znajomosc jezyka polskiego i nakazuje ci, abys wiecej go nie uzywal. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta zjadłeś już obiadek? 29.09.06, 15:43 agtsmith napisał: > Ty sie caly czas popisujesz znajomoscia jezyka polskiego (ŻENADA) plodzac swoje > > dyrdymaly. Poniewaz ty kwestionujesz czyjas wiedze na temat biologii i > jednoczesnie nakazujesz mu, aby wiecej tego nie robil, ja na tej samej zasadzie > > kwestionuje twoja znajomosc jezyka polskiego i nakazuje ci, abys wiecej go nie > uzywal. i teraz będziesz się prężył i wysilał (TO JEST DOPIERO ŻENADA) zadzwon po kolegów,sam możesz nie dać rady! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Donaldzie jak mogłeś... 01.10.06, 13:41 Ale wymyślili, przecież to nie pierwsze negocjacje PO z Samosiami. A Guzik dostaną jak Tusk wygra nowe wybory... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś