Gość: 1910 IP: *.toya.net.pl 01.10.06, 17:21 bo najlepszy w Polsce jest łódzki Widzew RTS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CityofLodz [...] IP: *.lodz.mm.pl 01.10.06, 17:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tm Widzew przegrał po pomyłce sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 17:40 Panowie bez napinek ! Jestem kibicem ŁKS i nie jestem zwolennikiem komentowania wątków rywala zza miedzy, ale odniosę do ilości widzów. Jest to element wywołujący emocje. Często zwracamy uwagę, że łódzka GW nie jest pod tym względem obiektywna. Ta sama gazeta w wydaniu łódzkim podaje 6,5 tys. na Widzewie a w wydaniu ogólnopolskim 5,5 tys. sport.gazeta.pl/sport/3332958,74416,,,,68241766,P_SPORT_WYDARZENIA.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny Oglądając w C+ IP: *.toya.net.pl 01.10.06, 17:47 na stadionie było dużo wolnych miejsc nawet miejsca pod zegarem były zajęte w połowie no może 2/3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 [...] IP: *.toya.net.pl 01.10.06, 18:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Oglądając w C+ IP: *.toya.net.pl 01.10.06, 18:06 i jeszcze jedno. Nawet te wczorajsze 6,5 tys i najniższa frekwencja w tym sezonie jest dla was (ŁKSiku) nieosiągalnym marzeniem. Róznica skali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: law [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 18:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Widzew przegrał po pomyłce sędziego IP: *.centertel.pl 01.10.06, 17:58 Szkoda przegranej, ale walczymy dalej! P.S. Różni sędziowie biegali już na Widzewie, ale ten boczny, biegający po stronie krytej był niesamowity. I to nie tylko dlatego, że pokazał karnego, ale w ogóle wzbudzał co najwyżej politowanie. Szkoda przegranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Mam nadzieję, że normalni kibice ŁKS-u tym razem o IP: *.toya.net.pl 01.10.06, 18:09 każą zrozumienie, zamiast doprowadzać do wzajemnego obrzucania się błotem. Tydzień temu to Wam ewidentnie nie sprzyjał sędzia, teraz nas przekręcił. Pora zrobić porzadek z PZPN-em i całą sedziowską kliką. Pozdrawiam normalnych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Mam nadzieję, że normalni kibice ŁKS-u tym ra IP: *.chello.pl 01.10.06, 18:57 biadolicie w swoim stylu. sedzia wcale was nie przekrecil, bo jakos nie konczyliscie meczu w 10. nam sprzyjal sedzia? no jasne zwlaszcza wtedy jak rocki powalal arifovica w polu karnym a sedzia nie zareagowal. was albo sedzia przekrecil, albo wam deszcz padal, albo pilka za okragla, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak No właśnie napisałem, że Wam nie sprzyjał sędzia, IP: *.toya.net.pl 01.10.06, 19:44 przeczytaj sobie raz jeszcze mój poprzedni post. Należał sie Wam wtedy ewidentny karny. Nie chcę też tłumaczyć naszej porażki błędem arbitra, ale na pewno jego decyzja ustawiła mecz. A dziś sędzia odgrywa ważną rolę, bo czasem o zwycięstwie decydują detale, jak choćby to w którą stronę sędzia podyktuje wolnego, którego można szybko rozegrać i wyjść z kontrą albo to kto ułamek sekundy wcześniej podniesie się murawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: No właśnie napisałem, że Wam nie sprzyjał sęd IP: *.chello.pl 01.10.06, 20:34 no moge sie zgodzic, ze gdyby sedzia sie nie pomylil w tej sytuacji, po ktorej podyktowal karnego a dalej pomylil sie we wszystkich pozostalych, w ktorych sie pomylil, to mielibyscie remis. ale na liczeniu na sedziow daleko nie zajedziecie a pogon grala wyjatkowa padake i wywiozla 3 pkt jak od kelnerow. grajcie tak dalej a niedlugo czerwona latarnia kelnerzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew przegrał po pomyłce sędziego IP: *.tpnet.pl 01.10.06, 21:10 taaa, według wyborczej ŁKS zwycięża zawsze szczęśliwie, a Widzew jest zawsze lepszy ale przegrywa bo sędzia, bo murawa, bo cośtam. Gratuuluję dziennikarskiego obiektywizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawyer [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 18:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Grzelak na ławkę IP: *.toya.net.pl 01.10.06, 18:24 Michał Probierz powinien rozważyć posadzenie na ławce rezerwowych Grzelaka w myśl zasady "nazwiska nie grają". Grzelak strasznie spowalnia akcje zbyt dużą liczbą dryblingów jeden na trzech albo czterech. Gra nonszalancko i niedbale. A ponadto co jest tu kluczowe praktycznie nie oddaje strzałów na bramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: Grzelak na ławkę IP: 71.94.84.* 01.10.06, 18:57 spokojnie jest zainteresowanie tym zawodnikiem innych klubow. ... zastanawiajace dla mnie jest jedno, jezeli jest to oczywiscie prawda. dlaczego najmlodsza druzyna w lidze jest wolniejsza od jakiekolwiek przeciwnika. jakby nic ci chlopcy nie potrafili to jest to jedna rzecz w ktorej powinni bic wszystkich na glowe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Widzew przegrał po pomyłce sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 20:04 Gra slaba, ale doping wspanialy. Dla tej wspanialej atmosfery warto bywac na meczach Widzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 01.10.06, 20:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roch Re: Widzew przegrał po pomyłce sędziego IP: *.toya.net.pl 02.10.06, 11:04 TYLKO ŁÓDZKI WIDZEW W NASZYCH SERCACH ON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Re: Widzew przegrał po pomyłce sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 20:12 po brutalnych faulach jakiegos kudlacza (chyba bialek). Ty 1908 nie udawaj, ze nie wiesz jak wyglada Bialek. Ja mysle, ze ty masz jakis kompleks. Niby nie wiesz jak wyglada, ale dobrze wiesz, w ktorej minuncie co jak. A moze chodzisz na mecze Widzewa? Zastanow sie nad soba. Zobacz, to jest watek o Widzewie i zaden kibic Widzwa nie wpisal sie tyle razy co Ty. Daj se siana. Jestescie wyzej w tabeli, ale to my rzadzimy w Lodzi, to my mamy wieksze sukcesy i obojetnie co zaraz napiszesz nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ełkaesiak Re: Widzew przegrał po pomyłce sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 20:49 Szkoda, Widzewiacy, że przegraliście. Myślałem, że po naszym fantastycznym piątkowym zwycięstwie, Łódź zdobędzie 6 pkt. Chciałem Wam pogratulować zwycięstwa, jak to zrobił choćby wczoraj Zigi Rozalski i inni normalni kibice Widzewa gratulując nam. Cóż... Widzę, że niektórzy na forum z tego się cieszą. Smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florek Dzięki Ełkaesiak :))) IP: *.retsat1.com.pl 01.10.06, 21:01 Dzięki za normalność... Mam nadzieję, że po obu stronach będzie coraz więcej takich kibiców - bo nasze wzajemne docinki i pretensje zakrawają na paranoje czasem. Cóż - pewnie jeszcze nie raz będziemy świętować 6 pkt. dla Łodzi. Nieraz też Wy zdobędziecie 3, a my nie. Jest to wliczone w ten sezon. Poza tym taki jest sport. Taka jest piłka. Byłem na meczu. Rozczarowałem się okrutnie słabym poziomem. Zdarza się. Trzeba patrzeć do przodu. Podniesiemy się. :) Pozdrawiam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florek Jeszcze jedno ważne - ostatnie... :) IP: *.retsat1.com.pl 01.10.06, 21:08 Stadiony, stadiony i jeszcze raz stadiony !!! Tak naprawdę zamiast się ciągle napinać i sobie dowalać powinniśmy wspólnie - trzeźwi kibice Widzewa i trzeźwi ŁKS-u zorganizować się wspólnie i zacząć naciskać na władze naszego miasta, żeby wywiązały się z obietnic i coś zaczęły robić, gdy chodzi o montaż podgrzewania murawy na OBU łódzkich stadionach. Bo czas leci, a temat zupełnie znikł.... :( Boję się, że będziemy się wzajemnie wyzywać, a wiosną nas pogodzi niespełnianie warunków ligowej licencji i pozasportowa degradacja... To by był dopiero "rechot bogów".... Może na początek jakiś list otwarty do łódzkich mediów ? Zapytanie obywatelskie do UM jak wygląda sytuacja ??? Co Wy na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Re: Widzew przegrał po pomyłce sędziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:11 Brawo Elkaesiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florek 1908 - co czytam cieszę się, że jestem za Widzewem IP: *.retsat1.com.pl 01.10.06, 20:57 Gość mnie bawi zawsze okrutnie... Pamiętam jak się napinałeś chłopie przed wiosną 2006 jacy to jesteście potężni, a my będziemy średniakiem w II lidze. A potem jak traciłeś rezon - już nawet o sprzedawaniu meczy przez ŁKS pisałeś i o tym, że widzewiacy "powinni dobrze życzyć obu klubom z Łodzi" - jak już byliśmy pewni awansu a Wy nie (co zresztą bez Twego biadolenia robiłem i robię - Łódź to Łódź). A teraz jak pięknie odzyskałeś rezon. Już Widzew do II ligi wysyłasz. Twoje prawo. Tylko pamiętaj, że za nami 1/3 sezonu - może Hajto i sp. gromadzi skrzętnie pkt. żeby się wiosną polenić i zarobić ??? (co nie było tak nigdy ? I znowu będziesz biadolił). My mamy drużynę na dorobku. Gra słabo, zbiera cięgi, ale odbije się od dna. Wy macie "perspektywicznych" drogo opłacanych graczy, a do miasta apelujecie, żeby Wam wody nie wyłączało... Jak będzie na koniec sezonu - zobaczymy. Wierzę w środek tabeli dla Widzewa. Myślę, że ŁKS mimo wszystko wyląduje podobnie - po pierwszym naładowaniu. Najwyżej kilka pkt. wyżej - ale przecież raz na 25 lat Bozia musi też dopieścić zakompleksionych fanów ŁKS-u, żeby się mogli napinać pod relacjami z Widzewa. Prawda 1908 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: 1908 - co czytam cieszę się, że jestem za Wid IP: *.chello.pl 01.10.06, 22:57 chcesz autograf? kiedy ja napisalem, ze widzewiacy cokolwiek powinni nam zyczyc? szczerze, to w dupie mam wasze zyczenia i to co sie z wami dzieje. w sumie im u was gorzej tym lepiej, bo przynamniej kulicie ogony i ludzi nie wku..acie swoimi tekstami. no i pisalem o sprzedawaniu meczow, taa ciekawe... coz albo ja mam pomrocznosc jasna albo ty. stawiam na ciebie. rezon u mnie jest ciagle taki sam. czy ja sie podniecam, ze idziemy na mistrza czy co?:) po prostu smieje sie z waszego napinania i piania o tym jacy jestescie zajebisci a jacy my slabi. ciekawe co bozia mowi o widzewiakach wpier.... sie w nasze watki. pewnie chodzi o to, zebysmy my sie mogli po meczu posmiac z tego, co wy pisaliscie przed meczem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: 1908 - co czytam cieszę się, że jestem za Wid IP: *.centertel.pl 01.10.06, 22:59 A jednak nie wytrzymałeś, o rodowity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawar Re: 1908 - co czytam cieszę się, że jestem za Wid IP: *.toya.net.pl 02.10.06, 00:29 Dajcie mu spokój.Przez 6 lat bidowania w II lidze niech się nacieszy.Być może gdyby Widzew nie spadł to Łks do tej pory grał by sobie na zapleczu OE :) Ale niestety ku rozpaczy rodowitych tam Widzew był dwukrotnie lepszy.I tak od kilkunastu lat.Przyznam szczerze że sam nie wiem jakie byłyby moje reakcje gdybym w życiu nie widział na własne oczy zwycięstwa nad największym wrogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: 1908 - co czytam cieszę się, że jestem za Wid IP: *.chello.pl 03.10.06, 20:41 ciekawa teoria. dzieki za spadek w takim razie. poza tym miewam sie dobrze, ch.. nie derby sa na widzewie, poza tym jakie szczescie, ze za nie daja tylko 3pkt., bo faktycznie albo my tych grac nie potrafimy albo pech jakis. i co ja poradze. mam nadzieje, ze w nastepnych - ostatnich juz derbach jednak wygramy. potem wy kierunek n-ta liga, rudy ma azyl w italii, to wam nie pomoze. co sie bedzie wychylal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaxiKaz Wy macie "perspektywicznych" drogo opłacanych grac IP: *.toya.net.pl 02.10.06, 10:33 I kto tu się napina? Panie Florek, czyżbyś pan nie wiedział choćby o sprawie Kolendowicza który gra w ŁKSie za połowę tego co mu podobno dawał Boniek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florek 1908 - czytałem to co napisałem U Ciebie wiosną... IP: *.retsat1.com.pl 02.10.06, 14:42 ...ale można się z Tobą (też wiem z doświadczenia) przekrzykiwać w nieskończoność, a przyjemność średnia, poziom argumentów - dno. Więc sobie odpuszczę. Niech będzie, że masz "intelektualną" rację. Lecz kompleksy i ośmieszaj się dalej pod postami o Widzewie. MaxiKaz. Nie wiem na czym tu polega moje "napinanie" objaśnij mi jaśniej proszę - Pan Florek o sprawie Kolendowicza nic nie wie ? Gra za połowę tego, co mu dawał Boniek, w ŁKS- ie ??? Bo tak wolał ? Z miłości do barw ŁKS-u ? Skąd wiesz ? Sam Wam tak to opowiedział po przyjściu do ŁKS-u (rozżalony,że go Widzew nie przepłacił), czy Twoi koledzy wymyślili ? Jak w to wierzysz - szczere gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKSman Jeden wspólny głos w sprawie bud. nowego stadionu IP: *.zdnet.com.pl 02.10.06, 16:43 Propozycja jak najbardziej słuszna. Ale czy to jest możliwe do zrealizowania?? Myślę sobie, że trzeba by bardzo chcieli tego nie tylko kibice obydwu drużyn (najbardziej liczebna grupa jeśli chodzi o głosy wyborców).Ale i prezesi klubów( wydaje mi się że p.p.Stępniowi i Wróblewskiemu średnio na tym zależy). Jak również rządzącym miastem. Stadion z prawdziwego zdarzenia na którym będą czyste toalety i ciepła woda (bo będzie to stadion miejski)i kibice którzy będą nie tylko dopingować ale również pilnować żeby nikt tego nie niszczył. Utopia?? Chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florek Do ŁKSman IP: *.retsat1.com.pl 02.10.06, 22:41 Tak właśnie o tym myślę, że są sprawy w których - pomimo różnic i uprzedzeń - powinniśmy mieć wspólny głos... Zwłaszcza w takim mieście jak Łódź - gdzie o pomocy miasta dla klubów się mówi wyłącznie w latach wyborczych (choć nie jestem fanem Kropka byłoby nieuczciwością nie zauważyć, że i tak jest tu lepiej - niż było od wielu, wielu lat). Co do szans na taki jeden wspólny głos. Nie dziwię się, że jesteś sceptykiem. Też to mam, ale obserwuje, że mimo wszystko po obu stronach barykady jest coraz więcej ludzi rozsądnych - potrafiących myśleć dłużej niż o najbliższym meczu. Próbuje sondować - niepotrzebnie się tu wdając w poboczne dyskusje - na ile jest możliwe - żeby się umówić, i żeby np. na początek kibice ŁKS-u w swoim gronie, a kibice Widzewa w swoim przygotowali jakieś choć zapytanie obywatelskie, co w sprawie obiecanych podgrzewanych muraw. Mnie też się marzy wspólny stadion - choć na razie to wygląda na utopię do kwadratu. Brak zgody klubów, kibiców, poważnych projektów, funduszy itp. Załatwianie tego wszystkiego będzie trwało lata. A tymczasem są potrzebne wiosną podgrzewane murawy. Ich posiadanie pozwoli łódzkim klubom grać spokojnie dalej i myśleć w szerszej perspektywie, (ale też nie na chybcika tylko poważnie) o budowie - wspólnego nowoczesnego stadionu. Podgrzewanie muraw - montaż - też będzie trwało - po obietnicach polityków, zainteresowaniu mediów - zaległa niepokojąca cisza w temacie. Nie wiadomo, czy cokolwiek tutaj jest szykowane... A myślę, że to na tyle ważna sprawa, żeby ją wspólnie monitorować. Naciskać na media i polityków. Żeby coś tu się zaczęło dziać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: 1908 - co czytam cieszę się, że jestem za Wid IP: 193.239.245.* 02.10.06, 10:57 Oj Florciu, Florciu. Początek był OK taki wyważony, apelowałeś o solidarność i o to żebyśmy wspólnie budowali potęgę piłkarskiej Łodzi. Końcówka tego postu niestety dokładnie pokazuje Twoje zakłamanie i złe intencje. Po co takie teksty o zakompleksionych kibicach ŁKSu którym raz na 25 lat udaje się (przypadkowo oczywiście) mieć satysfakcję z wyników swojej drużyny. Szkoda. Mówisz, że Widzew i ŁKS skończą na podobnych miejscach. Cóż, jako jeszcze więksi i jeszcze silniejsi powinniście nas zmiażdżyć, bo taki scenariusz to ujma dla Waszej wielkości i siły. Nie martwcie się, na linii Łódź - Szczecin mamy jednak 3 bramki na plusie. Cieszmy się wspólnie bo kibicujemy całej Łodzi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florek Mosty - jednorazowa odp. bo to jednak strata czasu IP: *.retsat1.com.pl 02.10.06, 15:11 Takie teksty po to szefie, ze odpisywalem jednemu takiemu kibicowi ŁKS-u zakompleksionemu (1908). Napisałem, tak zeby zrozumial i zeby go dotknelo. Proste. On sobie uzywa i ma sie za madrusia - powtarzajac (do tego okraszajac bluzgami) stare odzywki ŁKS-u o Widzewie. Ja mogę chyba napisać że go żrą kompleksy i mu dokuczyć że trwałych sukcesów trochę brakuje. Miałem pecha - bo jego wypowiedz ze wzgledu na poziom slownictwa usunieto, a moja zostala w prozni i ja wywalilo na koniec. Wypowiedz o stadionach powstala pozniej - gdy pojawil sie wpis Ełkaesiaka - i pomyslalem, ze moze da sie cos obgadac - jakies wspolne dzialania - wiem ze to trudne ze wzgledu na uprzedzenia - w sprawie ktora mnie martwi. Mysle, ze powinna ona martwic wszystkich kiboli w Łodzi bez wzgledu na barwy i przydaloby sie dac jakis glos w tej sprawie. Bo bedziemy sie obrzucac miechem na forach, a wiosna nie bedzie pilki w Lodzi. I tyle. Jak zwykle w temacie nic sie nie pojawilo. Natomiast sie wyciaga kawalki z mojej wypowiedzi o LKS i polemizuje, bo tak jest latwiej przeciez. Ok. Odpowiedz na Twe zarzuty: Zaklamanie i zle intencje - jak zawsze kibice LKS-u sie obrazaja o intencje (znaja je) - nie zauwazajac wpisow swoich kolegow (zaraz obok), pod newsem o nie swoim klubie pelnym w najlepszym razie: pacholow, cieniasow, kanalarzy, nieudacznikow i II ligowcow. Takie tendencyjne wybieranie kawalkow bez czytania co je sprowokowalo i na co odpowiadam oczywiscie nie jest "zakłamane" i nie wynika z Twych "złych intencji". Czyste wywazenie. Nigdzie nie mowie, ze jestescie wyzej "przypadkowo" wkladasz mi to w usta. Nie mysle tak. Mysle tylko ze za czesto Wam sie to nie zdarzalo ostatnio - stad taki poziom zolci jak u 1908 chociazby i przestrzegam, ze to na razie nie koniec sezonu. Pamietam ze poprzednio identyczne wpisy 1908 i spolki czytalem pod newsami o Widzewie - po sparingach przed wiosna 2006. Chciałem to tylko takim kolesiom jak 1908 przypomniec i tyle. Ale wydaje mi się, że Ty i tak szukasz tylko konfrontacji. To Cię kręci najbardziej... Więc... Rozmawiac z Toba w stylu Twoich kolegow z ŁKS-u, których wpisów tu obłudnie nie zauważasz ??? "Cóż, jako jeszcze więksi i jeszcze silniejsi powinniście nas zmiażdżyć, bo taki scenariusz to ujma dla Waszej wielkości i siły." Cóż... Święte słowa Mosty... Święte... W życiu bym tego tak nie wyraził jak "fan ŁKS-u" - zawsze mnie to zdumiewa. Może wszystko przed nami. Zmiazdzyc sie nie udalo, ale jakiś kroczek zrobiony (2:1) A co do Pogoni i Waszych 3 bramek do przodu. Si. Gratuluje. Poważnie - ze względu na tych kibiców ŁKS-u których znam, a bliższych koledze Ełkaesowi może nie zaraz cieszę się (w końcu Widzew przegrał), ale nie zazdroszcze ŁKS-owi dobrego wyniku, nie kibicowałem Pogoni i nie wpisałem się pod postem o ŁKS-ie z bluzgami - więc chyba tak źle jak z niektórymi z Was jeszcze ze mną nie jest. I tyle. Chciałbym jedynie, żebyśmy w Łodzi się wszyscy nauczyli cieszyć pozytywnie (hurra !!! ŁKS wygrywa !!!), a nie negatywnie (Hje, hje !!! Wpisze sie pod Widzewem z chamskim komentarzem !!! Dopiero to mi da ten satysfakcji smak !!!). I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Mosty - jednorazowa odp. bo to jednak strata IP: *.chello.pl 02.10.06, 18:29 czlowieku kto to da rade przetrawic te twoje grafomanskie pierdoly? jak chcesz zbawiac swiat, to moze zacznij od kolegow po szalu, bo akurat to oni w wiekszosci prezentuja poziom kraweznika. ja sie napinam hehe dobre... ciekawe co by bylo jak bysmy mieli odwrotna sytuacje w tabeli. poki co dostajecie w dupe, co was stawia troche do pionu i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Mosty - jednorazowa odp. bo to jednak strata IP: *.centertel.pl 02.10.06, 19:56 Dobrze cię rozumiem, 1908. Przeczytać tekst o długości powyżej 10 linii to przawdziwa sztuka. A zrozumieć to dopiero wyczyn... Rodowitość kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Mosty - jednorazowa odp. bo to jednak strata IP: *.chello.pl 03.10.06, 20:44 nie wiem czy sztuka. pytanie tylko po co? bo grafomanstwo pierwszej wody, to powyzej. zale jakiegos niedopieszczonego widzewiaka. florek pokontemluj wnetrze jakiegos toitoia, to ci moze pomoze ale zapros jehowych do domu, z pewnoscia cie wysluchaja i poprosza o jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz Goszczyński!!!!! 02.10.06, 00:14 to jest ta sól w oku twoim. Dobrze sobie radzi, ma cierpliwość i miłość do futbolu. Ja mogę być niemedialny, grać słabo, nie mieć sponsorów, ale w końcowym rezultacie być wysoko w tabeli. Szkoda Widzewa, ale pisanie że sędzia nawalił??? zawsze piłkarze z Widzewa mogli by strzelić dwa gole i by było po sprawie, a tak niemoc strzelecka i co z tego że macie Harnasia czy tam innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Goszczyński!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 01:37 hehe widzewioki musza frustracje wyladowac na kims bo graja jak patalachy. Marzy wam sie taka postawa jak pilkarzy naszego ŁKSu. heheheheheehe koniec szczescia, wiec zmierzacie tam gdzie wasze miejsce, do ogona tabeli. A i frekwencja spada wam mocno- 5 tysiecy?? Same choragiewy, mam gdzies takich kibicow, prawdziwi fanatycy wierni sa w Łodzi tylko na ŁKSie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew Re: Goszczyński!!!!! IP: 83.16.165.* 02.10.06, 13:10 no chcielbysmy taka druzynę jak wasza i taki stadion i takich super kibicow i jeszcze taka historie miec jak wy, takie osiagniecia i chcielibysmy wreszcie w derbach wygrac ... :)))) zalosne skomlenie rabinów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Goszczyński!!!!! IP: *.tpnet.pl 02.10.06, 21:45 tak beznadziejnej drużyny jak wasza nie chcielibyśmy mieć. Na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirrat Re: Widzew przegrał po pomyłce sędziego IP: *.toya.net.pl 02.10.06, 09:59 zawodnik pogoni był trzymany zanim upadł w polu karnym ,sędzi słusznie podyktował rzut karny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudłaty Nie ma Fryzjera nie ma pomocy sędziego?? IP: *.toya.net.pl 02.10.06, 10:07 Biedaczyska na sędziego będą zganiać. Skończyły się cudowne zwycięstwa z drugiej ligii. Czyżby skończyła się też "mega gwiazda supersnajper" co to go rozchwytywały jeszcze tydzień temu nalepsze kluby Europy???. P.S No i jeszcze jedna uwaga jak brakuje sił i wyszkolenia technicznego to zaczyna się brutalna gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diament Re: Nie ma Fryzjera nie ma pomocy sędziego?? IP: *.lodz.mm.pl 02.10.06, 21:40 Aż dziw bierze dlaczego sędzia uznał spalonego w 91 minucie kiedy Grzelak wychodził sam na sam z Majdanem. Raz - decyzja podjęta przez sędziego spod krytej, dwa - odgwizdanie go dopiero w momencie kiedy Bartek ograł obrońców. Na powtórkach widać wyraźnie, że to Elton przewracał (czyt. kładł się na Strawarczyka)Piotrka. W ogóle nie rozumiem Waszych uwag pod adresem GW. Piszą, że Widzew był lepszy we wszystkich, ostatnich meczach OE bo taka jest prawda. Nasze porażki nie wynikają z tego, że jesteśmy gorsi od przeciwników i w każdym meczu gramy piach. Tworzymy sobie sytuacje do strzelenia bramki, ale ich nie wykorzystujemy!!! To co jest siła ŁKSu jest naszą piętą achillesową. A ełkaesiacy już zapomnieli jak zwalali winę na sędziego i na zły stan murawy w meczu z Grodziskiem? Także bazarki weźcie sobie na wstrzymanie bo Wam żyłka pęknie. Każdy gra tak, na co ich stać. Wy gracie sobie dalej i jarajcie się 4.miejscem i wygraną z liderem. Nawet jak Widzew spadnie do drugiej ligi to będę z dumą chodził po mieście, że jestem widzewiakiem. I nawet jak kiedyś Wasz boski skład rozwali Widzew z 0:10 to i tak będziemy my widzewiacy drzeć gęby na stadionie na cały głos. Bo być widzewiakiem to coś więcej niż być zwykłem kibicem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nie ma Fryzjera nie ma pomocy sędziego?? IP: *.tpnet.pl 02.10.06, 21:47 prawda jest taka że Iwan kocha Grzelaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Nie ma Fryzjera nie ma pomocy sędziego?? IP: 83.16.165.* 03.10.06, 08:55 Tak sie plujecie o "wielcy najrodowitsi",super skład, miejsce etc...ale jak długo tak bedzie? do momentu rundy wiosennej?potem zacznie sie kupczenie...Hajto i spółka nie odmóią sobie tej przyjemności(ale czego spodziwewac sie po dzieciach bazaru):-)żyłka i natura icka mocniejsza od wszysztkiego P.S.Małe pytanko-tak sie puszycie a kiedy to ostatnio derby wygraliście?:-)))))) mam takie nieodparte wrażenie że wiele osób wpisujących sie na tym forum nawet tego nie pamięta...ale ujadajcie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diament Re: Nie ma Fryzjera nie ma pomocy sędziego?? IP: *.lodz.mm.pl 03.10.06, 13:26 Ziomuś pytasz się tak jakbyś nie wiedział co odpiszą Ci ełkaesiacy. Oni przecież wolą być wyżej w lidze niż wygrywać derby. A teraz odpowiedź na Twoje pytanie o to kiedy ŁKS wygrał ostatni raz derby Łodzi: Derby nr 44 (05.03.1997r.), środa, godz. 17. W tabeli: 1.Widzew 41pkt, 11.ŁKS 22 pkt. 19 kolejka: Widzew 0:1 ŁKS 0:1 Danielewicz 83' Sędziował Marek Kowalczyk Widzów 13.185 Nie ma to tamto, blisko 9 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan Re: Nie ma Fryzjera nie ma pomocy sędziego?? IP: *.zdnet.com.pl 03.10.06, 14:37 No to mu dopisz jeszcze co ten Widzew zwojował w 97' w pucharach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diament Re: Nie ma Fryzjera nie ma pomocy sędziego?? IP: *.lodz.mm.pl 03.10.06, 14:39 Mogę mu dopisać czego ŁKS nie zwojował i nigdy nie zwojuje... LM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan Re: Nie ma Fryzjera nie ma pomocy sędziego?? IP: *.zdnet.com.pl 03.10.06, 15:34 Wszystko przed nami, bo przed wami II liga się jawi z taką grą. Dalej tak jak w tytule postu. Dopiszę jeszcze nie ma Bońka nie ma układów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Nie ma Fryzjera nie ma pomocy sędziego?? IP: *.chello.pl 03.10.06, 20:35 a wy zwojujecie? buhehe od przyszlego roku bedziecie ogladac ekstraklase w lodzi jak se skroty na tvnie z meczow ŁKSu obejrzycie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Nie ma Fryzjera nie ma pomocy sędziego?? IP: 83.16.165.* 04.10.06, 08:19 Napisze jeszcze raz-wiecej pokory...bo wam niedługo całą sekcję zlikwidują, bo długów juz sie troszkę narobiło, zimna woda etc...życie ponad stan wychodzi...a tu trzeba założyc podgrzewaną murawe...a jałmużna od UM poszła na remont trybuny...i gdzie bedziecie grac? u przyjaciół w Bełchatowie?bo licencja wisi na włosku...Poza tym raz na dekade to i kij od szczotki wystrzeli(czyt. łks bedzie wyżej od Widzewa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nie ma Fryzjera nie ma pomocy sędziego?? IP: *.tpnet.pl 04.10.06, 19:43 a podmiejskim nie zlikwidują, bo po kilku latach życia na kredyt rudy znowu coś wymyśli. Tyle, że już kiełbaskarz może się nie chcieć w to bawić i będzie musiał sięgnąć do swojej kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nie ma Fryzjera nie ma pomocy sędziego?? IP: *.tpnet.pl 04.10.06, 19:45 "Bo być widzewiakiem to coś więcej niż być zwykłem kibicem..." Dokładnie, to coś więcej niż być zwykłYm kibicem. To oznacza być podmiejskim kibicem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RZĄDZI W ŁODZI 1910*=błazen IP: *.4web.pl 04.10.06, 12:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=486&w=49169811&a=49169811 Odpowiedz Link Zgłoś