Dodaj do ulubionych

Liceum Politechniki Łódzkiej w willi Richtera

IP: *.4web.pl 09.10.06, 06:50
Mam tylko nadzięję, że im się uda pokonać Jedynkę :PPPP
Obserwuj wątek
    • Gość: Stasiu! I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 07:46
      A ja mam nadzieję, że tak nie będzie, ale i tak to już wtedy, gdy ja skończę moją szkołę :P
      • Gość: Pablo Re: I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 07:52
        Też zważywszy że chodzę do jedynki, liczę że moja szkoła pozostanie najlepsza,
        ale gdyby tak Politechnika (na którą się wybieram) otworzyła liceum ze 2 lata
        temu... mógłbym mówić zupełnie inaczej ;P
        • Gość: Stasiu! Re: I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 07:57
          Kto wie, kto wie...

"a wykłady z matematyki będą poezją" - Lekcje matematyki z panem Janczarem już są poezją :D
          • Gość: studencina CKM:) Re: I LO IP: 217.153.157.* 09.10.06, 13:50
            "a wykłady z matematyki będą poezją" - Lekcje matematyki z panem Janczarem już
            są poezją :D

Hehe, to zobaczycie jaką poezją będzie matematyka z dr Szepaniakiem, który teraz
            wykłada tam dla studentów. To będzie poezja śpiewana:)

Fajna inicjatywa tak swoją drogą...
    • Gość: stud Re: Liceum Politechniki Łódzkiej w willi Richtera IP: *.interserwer.pl 09.10.06, 13:28
      Ja mam nadzieje ze bedzie zupelnie inne niz I LO. Gdy studiowałem na
      polibudzie, ci z "jedynki" mieli sporo problemow z przestawieniem sie. Niby
      olimpijczycy a nie przeszli analizy funkcjonalnej.
      • Gość: kfas prof. Kozera...i wszystko jasne!! IP: *.gdynia.mm.pl 09.10.06, 18:49
        ten człowiek to zapaleniec...
        świetny pedagog!!

dzięki niemu zaszedłem daleko...i ciągle ide dalej!!

chylę głowę!!
      • Gość: Mater Re: Liceum Politechniki Łódzkiej w willi Richtera IP: *.devs.futuro.pl 20.10.06, 08:31
        Jakie liceum kończyłeś (kończyłaś), że w programie była analiza funkcjonalna (od
        lat jest wykładana tylko na studiach z poszerzoną matematyką). Nie pomyliło Ci
        się czsem z analizą matematyczną?
    • Gość: e.v.q.a 'elitarne'? IP: *.lodz.mm.pl 09.10.06, 20:16
      wg jakich kryteriow elitarne? jeszcze do konca nie powstalo, ale juz elitarne.
      fajnie ;)

ale i tak Jedynki nic i nikt nie pobije :) chocby z zalozenia mialo byc
      superelitarne ;)

I LO rulez forever :))
    • Gość: Jedynak Liceum Politechniki Łódzkiej w willi Richtera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 16:35
      Nigdy nie pokonaja Kopra bo to my mamy klimat. :P Nie o wszystkim decyduja oceny
      i olimpiady.
      • Gość: karoolka lekcje - poezja IP: 212.51.196.* 10.10.06, 17:16
        Niech ktoś mi powie że lekcje w jedynce nie były poezja... Oprócz matematyki
        która była poezja, była przeciez poezja na fizyce z Panią Szyburską (pokłony)
        lub na CHemii z Królem (pokłony)... Inne lekcje to były tez gatunki zgoła
        literackie mieszniana komedii z dramtem w szczególności Biologią z Panią T.
        • Gość: ja Re: lekcje - poezja IP: *.toya.net.pl 11.10.06, 20:08
          biologia z prof T jest niesamowita tylko jak by odczaasu do czasmo mowila do
          nas w jezyku zrozumialym dla ogolu...
    • Gość: ann Re: Liceum Politechniki Łódzkiej w willi Richtera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:33
      czyżbyś aż tak zazdrościła Jedynce jej pozycji i wyników? To, że ta szkoła jest
      najlepsza to zasługa jej uczniów i nauczycieli... Zresztą wątpię, żeby tę
      szkoła mogła przebić jakaś inna... Koper to już legenda, ma swoje tradycje i
      historię i tego nawet liceum z wykładowcami z Politechniki nie przebije

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka