srootootoo 25.03.03, 22:19 No i co robicie żeby NIE zasnąć, bo ja opowiadam sam sobie bajki i...są tak porąbane, że nie mogę zasnąć,bo nie mogę się doczekac puenty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Neochułan Re: Idę spać! A NIE CHCĘ! IP: 212.191.74.* 26.03.03, 11:10 Opowiedz sobie "Neverending Story" - to dopiero nie zaśniesz!!! ________ Czym się różni BEZSENNOŚĆ od BEZSENSOWNOŚCI? Liczbą SOW Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Idę spać! A NIE CHCĘ! 26.03.03, 11:14 Ja żeby nie zasnąc pale papierosy, a gdy sen mnie zmaga robię sobie odgachy letkie na wewnętrznej stronie dłoni. Zawsze pomaga. Mozna też opowiadac sobie bajki, ale ja przy zawiązywaniu sie intrygi zwykle padam na pysk.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Idę spać! A NIE CHCĘ! 26.03.03, 11:30 hehe odgachy dobra sprawa. Ja sobie robie odgachy na oczach i tym sposobem nie zamykaja mi sie cala noc bo miast oczu oczodoly ino ostaja sie:-) Ziejace pustka oczodoly ma sie rozumiec:-) dzierżbór Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Idę spać! A NIE CHCĘ! 26.03.03, 11:38 Też dobra metoda, ale jednak wtedy nic nie widzę, a gdy ciemnośc mnie ogarnia to usypiam.:) Ale ziejace oczodoły to rzecz bardzo godna polecenia, zwłaszcza gdy zieją oparami z gotującego się mózgu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Idę spać! A NIE CHCĘ! 27.03.03, 14:25 dziad_borowy napisał: > hehe odgachy dobra sprawa. Ja sobie robie odgachy na oczach i tym sposobem nie > zamykaja mi sie cala noc bo miast oczu oczodoly ino ostaja sie:-) Ziejace > pustka oczodoly ma sie rozumiec:-) > dzierżbór Ta! I rano ktoś mi wrzaśnie nad oczodołkiem i echo mnie zabije!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś