jasam 10.11.01, 21:17 Życzę radosnych spotkań na forum i do usłyszenia za tydzień. Urlop. :-)))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Perry Re: Radosnych spotkań na forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 21:45 Miłego urlopu, oby nie minął Ci tak szybko jak mnie! Pozdrawiam - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
mac. Re: Radosnych spotkań na forum 11.11.01, 16:40 To znajdź jakąś kafejkę i dalej przychodź na forum. Chyba że robisz sobie urlop właśnie przez forum. To już zupełnie co innego ;))) pozdrawiam i miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radosnych spotkań na forum 11.11.01, 16:49 Udanego urlopu Jasam . Tydzien to moze wytrzymasz bez Forum. powodzenia radca Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Radosnych spotkań na forum 11.11.01, 17:00 Jesteś moim królikiem doświadczalnym, jasam :)) Jeśli przez tydzień nie wejdziesz na forum - to ja też odważę się wyjechać na urlop. Wytrzymaj, proszę, bo już padam na nos !!! Miłego wypoczynku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mac. Re: Radosnych spotkań na forum 11.11.01, 17:04 kropka. napisał(a): > Jesteś moim królikiem doświadczalnym, jasam :)) > Jeśli przez tydzień nie wejdziesz na forum - to ja też odważę się wyjechać na > urlop. Wytrzymaj, proszę, bo już padam na nos !!! > Miłego wypoczynku :)) Kropka na urlopie??? Bez forum??? Nie wierzę!!! To się nie stanie. Ty już w drodze byś nie mogła wytrzymać :))) pozdrawiam i nie padaj jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Radosnych spotkań na forum 11.11.01, 20:30 Jak ja pojechałem na urlop w sierpniu to jedynym efektem tego było to że zacząłem płacić więcej za cafe (no jeszcze moje IP się zmieniło) Miłego urlopu jasam!!!! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Radosnych spotkań na forum 11.11.01, 20:41 hubar napisał(a): > Jak ja pojechałem na urlop w sierpniu to jedynym efektem tego było to że > zacząłem płacić więcej za cafe (no jeszcze moje IP się zmieniło) No i musiałeś 2 x obracać, bo dziewczyny zapomniałeś (jak pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś