Dodaj do ulubionych

Bardzo proszę

08.10.10, 16:05
Rozumiem, ze teraz na tapecie jest temat bluzgów. Jedni się nim bawią, inni zaperzają. Jest o czym pisać i super. Podczytywacze wyciągają piwo i popcorn smile

Mam jednak ogromną prośbę - bez dowalanek osobistych. Czy możemy dyskutować jak ludzie dorośli? Obrażanie kogoś (kogokolwiek) nie jest dobrym pomysłem.
Bardzo proszę.
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: Bardzo proszę 08.10.10, 16:20
      no w końcu się moderacja do roboty wzieła big_grinbig_grinbig_grin A nie tylko pensję pobiera big_grinbig_grinbig_grin
      • olinka20 Re: Bardzo proszę 08.10.10, 16:32
        Ezaw, na pewnym etapie juz nic nie poradzisz. Będzie jeszcze gorzej...uncertain
      • ez-aw Re: Bardzo proszę 08.10.10, 16:57
        asiaiwona_1 napisała:

> no w końcu się moderacja do roboty wzięła big_grinbig_grinbig_grin

Moderacja ostatnio bardzo zajęta i nie zawsze ma czas wejść w ciągu dnia. Ale stara się zaglądać smile
    • prigi Re: Bardzo proszę 08.10.10, 16:37
      a może będzidemy obstawiać wyniki? u mnie naturalsy czosnkowe czekają na otwarcie
      • asiaiwona_1 Re: Bardzo proszę 08.10.10, 16:42
        ja mam na wieczór bavarię bezalkoholową i serek pleśniowy - znaczy się serek jeszcze w sklepie leży, ale do wieczora będzie mój smile
        • olinka20 Re: Bardzo proszę 08.10.10, 16:49
          Myslisz Asiowa, ze do wieczora zdązy spleśniec? smile
          • asiaiwona_1 Re: Bardzo proszę 08.10.10, 16:53
            poszukam takiego przeterminowanego, to może od razu będzie z pleśnią big_grin
        • prigi Re: Bardzo proszę 08.10.10, 16:53
          a co to ta bavaria bezalkoholowa? bo mi tęskno za alko i dałabym się pokroić za coś pysznego, co chociaż wyglądem przypomina zakazany owoc. że nie wspomnę o balaysie. co za katuszesad
          • asiaiwona_1 Re: Bardzo proszę 08.10.10, 16:59
            no normalne piwo tyle, że bezalkoholowe. O niebo lepsze od karmi. Butelka wygląda jak od normalnego piwa, więc czynnik autosugestii też działa. Minusem jest cena - w carfurze płacę 4,08 za butelkę 0,3 sad
            • prigi Re: Bardzo proszę 08.10.10, 17:13
              ech. czyli to ino piwosad ja pijam lecha bezalkoholowego, bo nie lubię smakowych. no i cena bardziej ludzka, bo ca 2.50zł. a tak mi się chce likieru kawowego. jak wypiję taką ciutkę to chyba dziecka nie upiję, co?
              • exotique Re: Bardzo proszę 11.10.10, 22:19
                prigi, nie upijesz, a pewnie jak usta zamoczysz to ci sie odechce.
                ja tak sobie bajlejsa polewalam przez miesiac. w koncu polalam, wzielam lyka, przelknelam i stwoerdzilam ze juz mi sie odechcialo big_grin
                i do tej pory mi zachciewajka nie wrocila.

a jak pyska umoczysz, to fasolince nic nie bedzie- choc zaraz pewnie odezwa sie glosy, ze kazda __(nawet ta z bezalkoholowego) ilosc alkoholu szkodzi, ze urodzisz dziecko z FASem, ze jestes guuuupia i nieodpowiedzialna i takie tam big_grin a ja jeszcze bardziej, bo cie namawiam do chlania
            • esofik Re: Bardzo proszę 08.10.10, 18:13
              no posze! siła marketingu, cena czyni popyt wink

u nas bavaria, to zwykłe, zwyczajne piwo, tańsze od Żywca smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka