Dodaj do ulubionych

Dziś Widzew - Legia

27.10.06, 01:45
Nasz Widzew Łódź
kochamy go
Czerwona Armia śpiewa dla niego

To właśnie my
Diabelski młyn
Przez całe życie będziemy śpiewać w nim !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Łodzianin Jedziemy Seville i Breondby na całego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:23
      10 tysiecy ludzi bawi sie na całego korbaaaaaaaaa!
      • Gość: strach Re: Jedziemy Seville i Breondby na całego! IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 15:39
        Dobrze że Legii nie będzie bo by nam znowu wpier....li :-)
    • Gość: obiektywny hubar, zaliczysz wreszcie pierwszy mecz w życiu? IP: 218.56.144.* 27.10.06, 10:53
      bo twoje netowe krzyki wyglądają żałośnie. Kibice fotelowi zawsze najgłośniej
      wrzeszczą, a ty się do nich zaliczasz w pierwszej kolejności. Też kibicuję
      Widzewowi, ale fotelowych wypierdków to my w swych szeregach nie chcemy.
      Pozdro dla prawdziwych fanów:)
      • Gość: Mourinio Re: hubar, zaliczysz wreszcie pierwszy mecz w życ IP: *.connectpa.co.uk 27.10.06, 12:16
        co sie czepiasz, kazdy kibic jest wazny, nawet poeta, pilka tez moze byc jak
        poezja i wtedy pojedziemy z legia, a ja np. tylko moge sluchac w radiu, i co
        zabronisz mi?
      • Gość: Hubbit Re: hubar, zaliczysz wreszcie pierwszy mecz w życ IP: 89.171.129.* 27.10.06, 12:21
        Zamknij dupe szczylu - tylko pewnie klac potrafisz baranie a pojecia nie masz o
        czym Hubar pisze cwoku
        • Gość: who_the Re: hubar, zaliczysz wreszcie pierwszy mecz w życ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:08
          i od razu czujemy sie jak na meczu. ten bon ton, ten styl
      • hubar obiektyw 27.10.06, 13:18
        Weź mnie proszę dziecko nie rozśmieszaj!
        Ja fotelowy kibic? buahahahahahhahahahahaha
    • bajkers Re: Dziś Widzew - Legia 27.10.06, 13:34
      Mam nadzieje że nasz ŁÓDZKI WIDZEW utrze dziś nosa tym pyszałkom z waszawy..
      którym kibicuje nawet sam pan Premier
      ( jak swtwierdził podczas ostatniej wizyty zagadniety o ligowy klasyk "Legia
      musi wygrac bo... to się jej należy")
      • Gość: normalny kibic klasyk to był 10 lat temu haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:40
        Ludzie jaki klasyk? obecnie te druzyny prezentuja poziom średnio żenujący, Legia
        odpada ze Stalą Sanok a Widzew nie umie wygrac u siebie z Arką Pogonią czy
        innymi. Czym wy sie tak podniecacie? Poza tym z tego co wiem to stadion Widzewa
        dopuszczony jest na 9 tysięcy. Poza tym kibicow Legii nie bedzie wiec co to za
        swieto?
        • lepszy_cfaniak Ty sie pasjonowales jak Groclin gral z Wronkami... 27.10.06, 16:10
          o vicemistrza przy 2000 piknikow. Nie osmieszaj sie...
    • Gość: Rodowity Łodzianin [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 15:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: rts Re: Dziś Widzew - Legia IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 15:38
      Ja już mam tego powoli dość. Jak zwykle będzie 50% je**ć Legie i 50% dopingu.
      No może trochę więcej dopingu wyjątkowo, bo kibiców Legii nie będzie. Czy nie
      możemy jak normalni kibice zająć się dopingiem naszego klubu a nie tylko
      wrzucać na innych???
      • eldezet Re: Dziś Widzew - Legia 27.10.06, 16:38
        marna prowokacja chłopczyku z parku na Zdrowiu...
        chyba dawno na meczu nie byłeś skoro twierdzisz, że 50% to bluzgi...co ja gadam,
        ty nigdy nie byłeś na meczu Widzewa, bo tyś przecież przenajrodowitszy z
        rodowitych:))
    • Gość: kibic Dziś Widzew - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 16:51
      Jak Grzelak strzeli dzisiaj 3 bramki to do kasy Widzewa wpłynie wiecej niż 1
      mln Euro.
      • Gość: łodzianin Re: Dziś Widzew - Legia IP: 195.69.83.* 27.10.06, 18:41
        Trzymajmy jciuki za Widzew Łódź!!! Mimo wszystko najlepszy klub Świata.
        • Gość: kibic Łodzi Re: Dziś Widzew - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:16
          ja nie poszedlem bo boję sie tej chołoty ktora terroryzuje normalnych kibicow na
          kazdym meczu...wole obejrzec w TV.
    • Gość: pitbull podmiejscy frajerzy muszą przyjechać na ŁKS IP: *.derbynet.pl 27.10.06, 21:22
      żeby zobaczyć pokonaną Legię!
      • Gość: mastiff Re: brodowici frajerzy muszą przyjechać na GKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:51
        żeby zobaczyć wygraną w derbach...:))

P.S. niby-derbach, ale z tego co bazgrolicie w necie traktujecie meczez
        Bełchatowem jak derby:))
    • Gość: boli pupa Re: Dziś Widzew - Legia IP: *.lodz.mm.pl 28.10.06, 00:01
      i znowu w pupe
    • Gość: pippo Dziś Widzew - Legia IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 01:12
      cienutko...ŁKS potrafil ograc legie :)
      • Gość: dino Widzew!! jestem dumny!! IP: 212.2.99.* 28.10.06, 01:37
        Chlopcy przegrali!!!zdarza sie !!!nie zawsze sie wygrywa!!ale walczyli!!bo to
        sa Widzewiacy!!jestem z nich dumny!!Kuba !!jednak jestes Widzew!!glowy do gory!!
        taki Widzew chce,taki kocham!!! dzieki...!!!
      • Gość: łodzianin Re: Dziś Widzew - Legia IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 03:13
        A Widzew ograł łks.
        • Gość: bubu Re: Dziś Widzew - Legia IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 10:52
          a ŁKS jest wyzej w tabeli
          • Gość: . Re: Dziś Widzew - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:32
            a Widzew jest bardziej utytułowany...

będziemy się licytować dalej?
    • the_elviz [...] 28.10.06, 14:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: bałuty Re: I po odśpiewaniu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:26
        wszystkie pokemony internetowe na chwile sie zamknely bo nie maja argumentow
        wobec tak zalosnej postawy widzewka hehehehe...hubar przez kogo przegral widzew?
        przez sedziego? przez pogode czy przez nierowne boisko? hahahaha jeszcze wieksi,
        jeszcze smieszniejsi.

Teraz polowa kibicow sie od was odwroci ale za jakis czas znowu sobie przypomna
        jak uda wam sie wygrac z jakas łęczną.

Tylko ŁKS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka