med_max 31.03.03, 22:50 Widziałem,że jest taki piękny i lśniący z powodu ciągłego pocierania. Może byśmy się tak umówili,że każdy pociera go w innym miejscu. Tym sposobem byłby cały śliczny.I może by go tak jakąś kolońska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasam Re: pocieranie Tuwima 31.03.03, 23:18 Dobrze że siedzi bo byłoby głupio gdyby lśniłyby mu intymne miejsca. A z ta kolońską - mam chyba gdzieś zachowane archiwalne "Być może". pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
esprit_fort Re: pocieranie Tuwima 31.03.03, 23:37 To może mu gazetę położyć na "kolanach"...że niby czyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: pocieranie nosa Tuwima IP: *.bv.pl 01.04.03, 08:37 ale od wody kolońskiej może mu się zrobić zielony nalot za uchem Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: pocieranie nosa Tuwima 01.04.03, 08:52 Gość portalu: taniej napisał(a): > ale od wody kolońskiej może mu się zrobić zielony nalot za uchem Słusznie, żadnej chemii-dosyć tego lata w powietrzu. Pocierać -tak, tylko delikatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med Re: pocieranie nosa Tuwima IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.04.03, 16:07 a może napuścić na niego pucybuta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszysta Re: pocieranie nosa Tuwima IP: *.lze.lodz.pl 01.04.03, 16:18 ale chyba tylko bezbarwną? Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 a co z innymi nosami? 01.04.03, 16:46 Reymonta, Rubinsteina, Fabrykantów. Mogą być zazdrośni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszysta Re: a co z innymi nosami? IP: *.lze.lodz.pl 01.04.03, 17:56 Nos Tuwima jest mi szczególnie bliski, ponieważ długo mieszkałem przy ulicy, której patronuje pan Julian. Pozostałe nosy oddaję w Wasze ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
esprit_fort Re: a co z innymi nosami? 01.04.03, 20:23 A wogóle to Wy jacyś zboczeni jesteście...czytałam na innych forach, jak kobiety się na Was skarżyły,że nawet środkach komunkacji pocieracie...ja wiem...ja rozumiem...,że Tuwim...Lokomotywa..., ale ,zeby nawet w tramwaju? Perwersja jakaś ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Por. Borewicz Re: a co z innymi nosami? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 21:36 mateo31 napisał: > Reymonta, Rubinsteina, Fabrykantów. Mogą być zazdrośni :-) Raczej zazdrośni nie będą. Odsyłam do nosa Reymonta. Błyszczy wcale nie gorzej od Tuwimowego noska. Na poparcie polecam do obejrzenia: 217.98.199.96/foto/lodz/strony/image23.htm Pozdrawiam Por. Bor. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: pocieranie nosa Tuwima 01.04.03, 23:00 Zauważyłem za to, że Reymontowi pociera się pióro, które rzeźbiarz Sobociński umieścił mu tak prawie że w podołku. I co mam o tym mysleć? Odpowiedz Link Zgłoś
dzony_bigut Re: pocieranie nosa Tuwima 06.04.03, 09:45 Posypcie tego Tuwima pudrem...cukrem pudrem, idealne rozwiązanie na WIELKANOC...będzie imitował Babę Wielkanocną. Odpowiedz Link Zgłoś
kru_k Re: pocieranie nosa Tuwima 06.04.03, 09:49 na babę przerobimy kogo innego, ale cyt... to będzie niespodzianka, taki mały sarprajs Odpowiedz Link Zgłoś
esprit_fort Re: pocieranie nosa Tuwima 06.04.03, 10:00 Może Reymonta? Niech ma za "Chłopów":) Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: pocieranie nosa Tuwima 06.04.03, 10:41 esprit_fort napisała: > Może Reymonta? > Niech ma za "Chłopów":) Czym Ci Reymont i Chłopi zawinili, iż chcesz ich w baby wielkanocne pozamieniać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B. Pocieranie piora.... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 10:51 A tak, tak, racja.... pioro jest do wgladu tu: 217.98.199.96/foto/lodz/strony/image24.htm oraz tu: 217.98.199.96/foto/lodz/strony/image22.htm Pozdrawiam i sugeruje nie pocierac piora :) P.B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: pocieranie nosa Tuwima IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 10:09 med_max napisał: > Widziałem,że jest taki piękny i lśniący z powodu ciągłego pocierania. Może > byśmy się tak umówili,że każdy pociera go w innym miejscu. Tym sposobem byłby > cały śliczny.I może by go tak jakąś kolońska? A czy Wy pocieracie jego nos swoimi nosami? Przyszło mi do glowy, ze to jest dobry pomysł, żeby wybłyszczyć naszego wieszcza Adama. Tylko co na to gołębie? Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: pocieranie nosa Tuwima 06.04.03, 10:47 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > A czy Wy pocieracie jego nos swoimi nosami? > Przyszło mi do glowy, ze to jest dobry pomysł, żeby wybłyszczyć naszego > wieszcza Adama. Tylko co na to gołębie? Nie pocieram ze względów bezpieczeństwa. Ładnie bym wyglądał, gdyby zimą w trakcie pocierania mój nos przymarzł do nosa p.Tuwima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: pocieranie nosa Tuwima IP: 212.191.1.* 06.04.03, 15:58 > Nie pocieram ze względów bezpieczeństwa. Ładnie bym wyglądał, gdyby zimą w > trakcie pocierania mój nos przymarzł do nosa p.Tuwima. Mistake! Eskimoskie powitanie, to właśnie pocieranie nosami! Widzę jakąś zachowawczą postawę;) A może tak kompleksowe czyszczenie Tuwima ? Niech wygląda jak kwiaty polskie! Że patyna, że powaga? Ciekawe czy Tuwim chciałby być pokryty patynowym nalotem... Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: pocieranie nosa Tuwima 06.04.03, 16:44 Wszak nosy eskimosów ciepłymi są, więc nie grozi im (eskimosom) przymarznięcie nos do nosa, choćby się nie wiem jak pocierali. :) Co do czyszczenia, to można poczekać aż się trochę spatynuje i po dokładnym przyjrzeniu zdecydować, czy ładniejszy będzie spatynowany, czy też błyszczący, a następnie podjąć odpowiednie działania. Albo i nie podejmować. Zaletą tego rozwiązania jest to, że obecnie nic nie musimy robić, poza przyglądaniem się, co nie jest specjalnie męczącym zajęciem. Tylko czy wtedy nie będzie za późno. Targany rozterkami polecam zagadnienie do dalszego rozważenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esprit_fort Re: pocieranie nosa Tuwima IP: *.fenix.katowice.pl 06.04.03, 16:52 Proponuję ubrać go w jakiś dresik...jeszcze miasto będzie miało wpływy z reklamy:) A ! I obowiązkowo zrobić go patronem wszystkich ławek i wprowadzić Święto Ławki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esprit_fort Re: pocieranie nosa Tuwima IP: *.fenix.katowice.pl 06.04.03, 17:29 I ja podzielam swoje zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
esprit_fort Re: pocieranie nosa Tuwima 06.04.03, 17:31 Tuwima wystawiam na piedestał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esprit_fort Re: pocieranie nosa Tuwima IP: *.fenix.katowice.pl 06.04.03, 18:45 Może macie jakieś pomysły jak można by obchodzić Święto Ławki ? Odpowiedz Link Zgłoś
esprit_fort Re: Uwaga! Wyprzedzam inne wątki:) 07.04.03, 07:51 Z drogi ofermy...bo znowu przejeżdżam koło Was:) Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: Uwaga! Wyprzedzam inne wątki:) 07.04.03, 09:26 Uważaj na zakrętach-dzisiaj ślisko cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: pocieranie nosa Tuwima 07.04.03, 20:30 Siadamy na ławeczce i zajadamy najlepszą jaką znamy czekoladę-to w związku z królującym nam dziś miłościwie smakowitym wątkiem. Oczywiście w im większym robimy to gronie, tym Święto Ławeczki okazalsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esprit_fort WYPRZEDZAM ZNOWU... IP: *.fenix.katowice.pl 07.04.03, 20:52 ...bo załozyłam zimowe opony mózgowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: WYPRZEDZAM ZNOWU... 07.04.03, 21:00 Mimo to apeluję o niedostosywanie prędkości do panujących warunków i brak rozwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: WYPRZEDZAM ZNOWU... IP: 212.191.1.* 08.04.03, 15:47 Biedny Tuwim.Chciał tu mieć swoją ziemię obiecaną a co mu sie oferuje? Uprzedzając kolejne wyprzedzanie...Proszę nie proponować położenia Julka na ławce, tudzież jego powstania na czas obchodów święta ławki.Niewykluczone natomiast zaszycie esperalu pod brązowy płaszczyk, zwłaszcza w ciepłe sobotnie wieczory. A moze pół etatu u prezydenta? Nie miałby daleko a ja mógłbym to ewentualnie koordynować na drugą połówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esprit_fort Re: WYPRZEDZAM ZNOWU... IP: *.fenix.katowice.pl 08.04.03, 21:08 A moze by mu etat w Policji...do patrolu miejskiego idealny... nie potrzebuje przerw na drugie śniadanie... Albo mógłby niańką zostać i dzieci pilnować na ławeczce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esprit_fort Re: WYPRZEDZAM ZNOWU... IP: *.fenix.katowice.pl 08.04.03, 21:16 A moze by mu etat w Policji...do patrolu miejskiego idealny... nie potrzebuje przerw na drugie śniadanie... Albo mógłby niańką zostać i dzieci pilnować na ławeczce... Odpowiedz Link Zgłoś
kru_k Re: WYPRZEDZAM ZNOWU... 09.04.03, 06:03 Nos pewnie okryty śniegiem. Miotełka w dłoń i omiatć, omiatać. Odpowiedz Link Zgłoś
kru_k Re: pocieranie nosa Tuwima 09.04.03, 21:03 Ten wąątek jest nieśmiertelny.. On będzie zawsze, a my z nim. Odpowiedz Link Zgłoś