brite 17.12.06, 13:04 Miałem w zeszłym tygodniu okazję zwiedzić po kawalątku Azji i Afryki, ale nie spotkałem tam żadnej małpki. Wystarczyło jednak wrócić do kraju, a od razu znalazła się jedna, i to w czerwonym! Viva MałPoland! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lavinka Re: Opowiadaj!:) 17.12.06, 13:10 Przecież pisał,ż żadnych maup nie było... lav Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Opowiadaj!:) 17.12.06, 13:28 Obrabiam foty. Jak dobrze pójdzie, za jakieś dwie godziny będą u mnie na stronce. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Fotki 17.12.06, 18:07 brite.madebymonkeys.net/index.php?page=foto&gal=Egipt Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Fotki 17.12.06, 18:15 Foty fajne, ale brakuje zdjęcia, na którym byłoby widać jak trzymasz piramidę na wyprostowanej dłoni:/ Powinieneś złożyć w biurze reklamację, że rezydent czy pilot nie dopatrzył swoich obowiązków:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Fotki 17.12.06, 18:27 > brakuje zdjęcia, na którym byłoby widać jak trzymasz piramidę > na wyprostowanej dłoni:/ taaaa, oraz takiej, na której całuję się ze Sfinksem, wkładam karteczkę w szparę Ściany Płaczu, całuję blaszkę w bazylice w Betlejem... Byłem jednym z niewielu z grupy, który sobie tego nie zrobił :-) No dobra, zdjęcie z całowaniem Sfinksa mam. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Fotki 17.12.06, 18:38 > No dobra, zdjęcie z całowaniem Sfinksa mam. Wrzucaj, nie ma się czego wstydzić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota aha 18.12.06, 11:50 ta ze Sfinksem i z Brajtem wielkości piramidy rządzą (kota w kolorze ubrudzonego piasku pomijam, bo jestem nieobiektywna ;]) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: czuję się dziko 17.12.06, 21:22 Czyzby chodzilo o te kosc niezgody? :-) Kaszani, w niedziele to sie idzie do marketu a nie na forum zaglada! Co za upadek obyczajow. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: czuję się dziko 17.12.06, 21:49 Zonę wysłał na zakupy i korzysta z wolnosci.. słomiany internauta ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś
szprota no więc właśnie 18.12.06, 11:48 a mam na komórce nagrany reportaż z miejsca pracy i chciałam go włucić na mątubę! Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Ach, Egipt... 17.12.06, 19:06 Kraj, w którym bazalt zrobiony jest z gipsu, ganit z lastriko... Przywiozłem stamtąd rozwolnienie i udar. A kolega? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Ach, Egipt... 17.12.06, 19:19 > Przywiozłem stamtąd rozwolnienie Z żołądkiem miałem tylko niewielkie problemy, ponieważ stosowaliśmy powszechnie znaną metodę odkażania. Ale może to właśnie dlatego miałem jakiekolwiek problemy. A właśnie mnie coś pogoniło. > A kolega? galabiję, kufiję z agalem i czepek, litr miodu zakupionego na kairskim bazarze, niemal zero opalenizny. Odpowiedz Link Zgłoś