Dodaj do ulubionych

Klan, Złotopolscy, M jak miłość...coś jeszcze??

07.04.03, 18:36
Jakis czas temu mania serialowa ogarnęła Polskę..raz po
raz każdy z 4 wielkich kanałów telewizyjnych uruchamiał
"swój" serial...
Oczywiście trend poszedł dalej i zmieniły się również
typy seriali...

Oglądacie może jeszcze Klan, Złotopolskich, M jak
miłosć, Na dobre i na złe, Samo Życie czy inne polskie
"tasiemce"?
Czy to ma jeszcze sens?
A może bieremy dobry przykłąd z latynosów i przemy do
przodu?

Lubicie? oglądaliście? Znacie?
Obserwuj wątek
    • koszysta Re: Klan, Złotopolscy, M jak miłość...coś jeszcze 07.04.03, 18:46
      Nie dotyczy. :)
      • kicia7 Re: Klan, Złotopolscy, M jak miłość...coś jeszcze 07.04.03, 19:16
        Przyznaję się do systematycznego oglądania "Na dobre i na złe". Jak zaczynali
        to nadawać akurat miałam kontuzjowaną nogę, byłam uziemiona w domu i oglądałam
        TV w bardzo dużym jak na mnie wymiarze godzin i trafiłam na pierwszy odcinek.
        Powaliła mnie scena pt. "Jak blondynka reanimuje pacjenta". Pacjentowi otóż,
        pod kierownictwem Zosi, dokładnie w tym samym momencie uciskano klatkę
        piersiową w ramach masażu serca i wdmuchiwano powietrze do płuc.Bardzo mi się
        to spodobało i zostałam przy serialu, mimo że więcej rażących wpadek nie mieli.
    • marjory_m Re: Klan, Złotopolscy, M jak miłość...coś jeszcze 07.04.03, 19:30
      Nie oglądam z braku czasu. Ale zawsze sobie wszystkie streszczenia czytam w
      telewizyjnej ;)
      • micin Re: Klan, Złotopolscy, M jak miłość...coś jeszcze 07.04.03, 20:11
        marjory_m napisała:

>Ale zawsze sobie wszystkie streszczenia czytam w telewizyjnej ;)

Hehe, to widzę, że nie tylko ja mam takie 'zboczenie':-)))) Telewizyjną
        Wyborczą wertuję od deski do deski, czytając wszystkie felietony, artykuły,
        opisy filmów. A potem jeśli obejrzę w tygodniu jedną, dwie pozycje- to i tak
        dobrze.
        Z seriali- jeśli uda mi się trafić- oglądam 'Na dobre i na złe' i na tym w
        zasadzie koniec. Jak pomyślę sobie, że ładnych kilka lat temu nie opuszczałam
        ani jednego odcinka 'Mody na sukces' to ręce mi opadają:-))) A jeszcze bardziej
        opadają, kiedy widzę, że TO nadal trwa! 8-O
        Seriali się strasznie namnożyło i kompletnie gubię się w tym- co, na jakim
        programie, o czym... Ale widocznie jest takie zapotrzebowanie- inaczej nie
        byłoby tego tak wiela...
    • Gość: Maruda Re: Klan, Złotopolscy, M jak miłość...coś jeszcze IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.04.03, 20:12
      Klan i Złotopolscy juz tak zakręcili się w sobie, że czasem, kiedy zdarzy mi się obejrzeć /powiedzmy raz na 3 m-ce/ stwierdzam w nich ferment.
      Oglądam N-d-i-n-z. Jak już wcześniej gdzieś pisałem- dobry serial do popołudniowego niedzielnego ciacha i herbatki :-))
    • fleurette Re: Klan, Złotopolscy, M jak miłość...coś jeszcze 07.04.03, 22:27
      z seriali ogladam:
      *na dobre i na złe - co niedziela u babci...
      *kasie i tomka - jak mam czas...
      *rodzinę zastepczą - bo po prostu uwielbiam...:)

z zagranicznych: tagarta, dr z alpejskiej wioski (taaaa... bergdoktor),
      komisarza rexa -> wszystkie bardzo rzadko...

wiecej grzechów nie pamiętam...;)

• Gość: margit Re: Klan, Złotopolscy, M jak miłość...coś jeszcze IP: *.pool.mediaWays.net 08.04.03, 19:59
        zawsze i z ochota -Zlotopolskich- ta odprezajaca sielanka-medytacje ala posel-
        a powaznie lubie i juz
        Na wspolnej- z premedytacja - gra M.Hryniewicz,ktory sie baardzo roztyl i
        zdziadzial-a kiedys w innym serjalu byl bardzo fajny i szczuply.Dobrze mu tak!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka