Gość: fccity IP: *.toya.net.pl 17.01.07, 23:25 DUMĄ MIASTA ŁODZI JEST TYLKO ŁKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widzewiak Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 00:07 A derby Łodzi wygrywa tylko WIDZEW:) W LM ostatnio gral WIDZEW a nie lks:) ehh... no ale to lks jest wielki buahahahaha:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Duży szacunek dla Pana Bońka IP: 217.116.110.* 18.01.07, 21:39 Zibi, trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 00:19 A co ma Łomża do miasta Łodzi? Przecież w mieście Łodzi nie ma ŁKSu! Jest w Głownie oraz Łomży! Z klubów sportowych jeśli mówisz Łódź natychmiast kojarzy się Widzew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi pod Łodzią! IP: *.tpnet.pl 18.01.07, 01:14 1910 napłakał: > Z klubów sportowych jeśli mówisz Łódź natychmiast kojarzy się Widzew! Tobie może tak się kojarzy. Ale takich jak ty jest w mieście Łodzi niewielu. Pod miastem - owszem nieco więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi pod Łodzią i w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 08:12 tych niewielu i tak stanowi 90% mieszkańców Łodzi interesujących się piłką nożną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 00:56 >Ale odejdzie tylko za granicę, ewentualnie do Wisły albo Legii, czyli klubów lepszych i bogatszych. pobudka!prawie wszystkie kluby w OE sa albo lepsze albo bogatsze albo lepsze i bagatsze niz Widzew-spojrzcie w tabele.ewentualnie Odra i Wisla(ta z Plocka) jest na rownie miernym poziomie sportowo-finansowym.Przy czym Wisla od niedawna jesli chodzi o kase(bo Orlen przykrecil kurek z kasa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 05:44 No i zapomniałeś dodać Łks. Na obecną chwilę jest wyżej w tabeli ale tego składu już nie ma...... A bida aż piszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachciach Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.p.lodz.pl 18.01.07, 12:16 bida piszcze,skladu nie ma a cala runde ogladacie plecy ŁKSu w tabeli(tak zreszta bedzie do konca sezonu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.bremultibank.com.pl 18.01.07, 12:23 A derby i tak będą dla nas :-) Łódź to Widzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.tpnet.pl 18.01.07, 15:12 derby może i jakimś fuksem wygracie (choć będzie wam trudno po dzisiejszym zatrzymaniu pewnego "przedsiębiorcy" z Łodzi;). Ale nic więcej i fruuuuu do II ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majch Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: 81.210.39.* 18.01.07, 16:09 mam nadzieje ze ten "przedsiebiorca" opowie o MP kupionym przez p.Ptaka.Nawet byli piłkarze ŁKS mowili w wywiadach, ze wtedy ŁKS kupował mecze. Tak wiec panie Wicie,pora w koncu opowiedziec o tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 16:38 No nareszcie p. Witek opowie jak to było z nielegalna licencja na gre w OE dla Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majch Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: 81.210.39.* 18.01.07, 17:07 Tu nie ma co opowiadac,gdyz nawet sąd przyznał Widzewowi racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 18:25 majch nie zasłaniaj sie sadem bo sad w sprawach licencji II ligi czy OE nie ma nic do gadania. Licencje wydaje PZPN a zdjae sie ,że Widzew ten z 2004 r. to nowy twór i powinien z racji tego grac od najnizszej klasy rozgrywkowej. Biorac pod uwage dobro sportu i niewatpliwe zasługi Widzewa Iv liga to miejsce gdzie powiniez zaczynać Nowy Widzew Ad. 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 12:44 Hehe, jaka cala runde? Amnezja dopadla? A kto w pierwszych dwoch kolejkach byl pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 15:00 amnezja?o ile dobrze pamiatam to ŁKS po pierwszej kolejce byl liderem wiec zebys nie wiem jak sie staral trudno ci bedzie udowodnic ze Widzew byl wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 12:43 Z tego co wiem, to łks ma jakies problemy z kasa. A w Widzewie dlugow nie ma, jednym z czynnikow, ktore decyduja o tym, ze zawodnicy przychodza do Widzewa jest to, ze sprawy finansowe sa tu poukladane. A lks - hehe, Kuzba emeryt chce tam grac. I niech sobie gra, ostatnio jakis mecz rozeegral chyba 2 lata temu. Na pewno bedzie wzmocnieniem. Tak samo Klos - z calym szacunkiem do niego, ale kiedy on ostatnio gral? Wezcie sobie jeszcze kolejnego gracza, ktory wymiata - Mile. I juz Liga Mistrzow stoi otworem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
odwroc.tabele.widzew.na.czele Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami 18.01.07, 14:49 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Z tego co wiem, to łks ma jakies problemy z kasa. A w Widzewie dlugow nie ma, > jednym z czynnikow, ktore decyduja o tym, ze zawodnicy przychodza do Widzewa > jest to, ze sprawy finansowe sa tu poukladane. > A lks - hehe, Kuzba emeryt chce tam grac. I niech sobie gra, ostatnio jakis > mecz rozeegral chyba 2 lata temu. Na pewno bedzie wzmocnieniem. Tak samo Klos - > > z calym szacunkiem do niego, ale kiedy on ostatnio gral? Wezcie sobie jeszcze > kolejnego gracza, ktory wymiata - Mile. I juz Liga Mistrzow stoi otworem ;) po rundzie jesiennej wyraźnie widać że ci emeryci o których głąbie piszesz są trzy razy lepsi od tych waszych młodych odpadów, a co do kasy chyba nie jest tak źle skoro sport.onet.pl/0,1248675,1467737,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 15:12 Gratulacje :)!!! Jeszcze tylko Kryszała niech sprowadzą (czego życzę z całego serca) i katastrofa finansowa gotowa :) !!!!!!!!Oby tak dalej!!! Ciekawe kiedy "chłopaki" zapytają o zwrot pożyczonej na to wszystko kasy? Panie Goszczyński - brawo dla pana :) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: objektywny Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: 83.16.165.* 18.01.07, 10:19 tak a świstak siedzi i .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 16:12 nie tylko miasta ale tez jego miszkancow. przeciez lks zalozyli ich przodkowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Ale wy jestescie debilami widzewioki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:25 żyłka wam chodzi co? Goszczynski przedstawia warunki i albo pilkarze je akceptuja albo nie. nikt nie bedzie im placil kosmicznych pensji bo ŁKSu na to nie stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Ale wy jestescie debilami widzewioki IP: *.os1.kappa.pl 18.01.07, 19:23 I może jeszcze dodasz ze ŁKS to marka którą przyciąga wszystkich piłkarzy i chcą oni tutaj grac ie dla pieniędzy lecz dla tych licznie odwiedzających stadion wspaniałych kibiców którzy to na każdy mecz grzecznie stojąc w kolejce kupują bilet?? i co wyzywasz kibiców Widzewa jakimś śmiesznym epitetem? O ile się nie mylę to ten artykuł dotyczy transferów w Widzewie więc jak Ci się coś nie podoba to WON na swoje forum pisać komenty chyba że masz coś istotnego do powiedzenia... to zapraszamy do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ale wy jestescie debilami widzewioki IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 19:58 I w ŁKS i w Widzewie piłkarze graja tylko dla własnych korzysci , czasy przywiazania do barw bezpowrotnie minęły. Wiekszosc piłkarzy bedzie grała nawet tylko dla rodziny prezesa na trybunach / za odpowiednia kase / a kibice to rzecz drugorzedna Fakt ,że duzo ludzi wchodzi na ŁKS bez biletów ; trzeba sie zastanowic dlaczego tak sie dzieje / bilety za drogie , wrodzone cwaniactwo , bałagan przy wejsciu na " stadion " Jak to zrobic by kibice nie okradali własnego klubu ? Nowy stadion , elektroniczne bramki , ceny biletów odpowiednie do warunków w jakich oglada sie mecz i na koniec odpowiednie słuzby do zabezpieczenia . W Widzewie kibice podobno okradaja własnych kibiców i to kibice z tzw. góry moze to skomentujesz bo coś mi sie nie chce w to wierzyc. A co do transferów w Widzewie to czy były udane dowiemy sie w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Ale wy jestescie debilami widzewioki IP: *.os1.kappa.pl 18.01.07, 20:26 Oczywiście, że skomentuje gdyż w twoim komentarzu nie ma 'pół słowa' napinki:) jeśli chodzi o okradanie kibiców Widzew przez własnych kibiców to... Pierwsze słysze... poważnie, ja się z tym nie spotkałem...chodzę na meczu już jakieś 5 lat i nigdy mi się coś takiego nie przytrafiło... co rozumiesz przez sformułowanie 'kibice z tzw góry" bo nie kumam:D ...a transfery fakt! Ich wartość poznamy w maju;) jednak ja bym chciał żeby oba Łódzkie kluby zostały w ekstraklasie i choć ŁKS jest narazie bliżej osiągnięcia tego sukcesu to pewności co do utrzymania mieć nie może po ostatnich osłabieniach... ale będzie dobrze:D Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ale wy jestescie debilami widzewioki IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 20:58 Kibice z tzw. " góry " Potar , Jedras , Blixniacy P/p chodzi o sprzedaz biletów na derby i wzajemne rozliczenia. Pisząc o tym chodziło mi o pokazanie ,ze nie tylko w ŁKS sa tego typu problemy Kibice Widzew nie sa swietoszkami i tez zdarza im sie przeskoczyc przez płot. Transfery w ŁKS czy w Widzewie nie rzucaja na kolana . W Widzewie wydaje sie byc zachowane Status Quo / straty i zyski wychodza na "0" biorac pod uwage forme czy tez chec angazowania sie Grzelaka w gre dla Widzewa ŁKS niestety został powaznie osłabiony / na papierze / Rozmontowanie całej drugiej lini Ja jednak mam nadzieje ,ze "nowi " Widzewiacy i ŁKSiascy pokaza ,ze zasługuja na gre w naszych druzynach a OE moze za rok lub dwa bedzie grała tak jak My im zagramy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ale wy jestescie debilami widzewioki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:07 Jesli dzbanie nie widzisz roznicy miedzy niedomowieniami jak to nazwales "gory" w Widzewie a oszukiwaniem swojego klubu to dyskusja z Toba jest zbedna:)BTW widac ,ze uwaznie sledzisz forum Widzewa... bez pozdrowien. Jeszcze Wieksi Jeszcze Lepsi WIDZEW ŁÓDŹ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Ale wy jestescie debilami widzewioki IP: *.os1.kappa.pl 18.01.07, 21:43 gościa niżej zlekceważ:) ...fakt: widziałem już że jędras coś majstrował z biletami dlatego dla nie ma do niego szacunku...nie powiem mu tego w twarz bo pewnie żle bym na tym wyszedł ale jedyne co mu przychodzi do głowy kiedy wejdzie do gniazda to wulgarne okrzyki na klub zza miedzy....mnie osobiście się to nie podoba dlatego miedzy innymi zrezygnowałem z chodzenia pod zegar... ale Potar i Bliźniaki są spoko:] oni naprawdę sporo dobrego robią dla kibiców i klubu. Jeśli chodzi o transfery to ja z pozyskania Juszkiewicza jestem bardzo zadowolony, myślę że wzmocni naszą środkową linie...Aleksander też powinien grac przyzwocie, a na pewno gorszy do Grzelaka nie będzie...nie twierdze że ma większe umiejętności ale jak sam zauważyłeś....w rundzie jesiennej się na zbyt nie wysilał...czasami aż mnie to denerwowało...jakby grał tak jak Budka to bym do niego pretensji za gre nie miał... ani za to ze poszedł do legii... no może gdyby jeszcze im tak nie pucował. Zgadzam się z twym ostatnim zdaniem jednakże zdaje sobie sprawę że to są pobożne życzenia gdyż jeszcze przez długie lata Łódzkie kluby nie dogonią legii, Wisły czy Lecha Poznań... Niestety różnica w budżecie jest znaczna... ale może za kilka lat...:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ale wy jestescie debilami widzewioki IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 22:03 mikas dzieki za odpowiedź. ja tez czasem mam ochote przeniesc sie z Galery w bardziej neutralne miejsce :) Do ... - tak czesto przgladam forum Kibiców Widzewa czy to cos złego ? Interesuja mnie sprawy zwiazane z drugim łódzkim klubem i przegladam nie bynamniej w poszukiwaniu taniej sensacji. A sprawa biletów tzw. konikowanie na własny stadion jest dosc kontrowersyjna i tyle. Swoja droga to albo stadion za mały albo na Widzew przychodzi taka masa ludzi że tylko pozazdroscic !!! ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matuzalem Przenosiny z Galery czy spod zegara przychodzą z IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 22:13 wiekiem, zaręczam. Na galerze wytrzymałem do 20 roku. Kolejne 30 już spędzam na trybunie i jak wiosną 2003 lub 2004 z Bełchatowem wpuszczali tylko na galerę (śnieg) ciężko się było przestawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Ale wy jestescie debilami widzewioki IP: *.os1.kappa.pl 18.01.07, 22:14 jak narazie stadion wystarcza:) średnio mieliśmy koło 8 tysiecy ludzi na mecz więc nie jest źle :P przeglądanie forum innych klubów nie jest niczym złym...ja na to nie mam za bardzo czasu, i tak zbyt dużo go poświęcam na przejrzenie wszystkich informacji związanych z Widzewem ale czasem też sie zainteresuje co się dzieje w ŁKSie czy też w innych klubach ekstraklasy wszak to są rywale więc trzeba poznać swoich konkurentów przynajmniej pobieżnie. Pozdrawiam i kończę na dzisiaj swoje wypowiedzi:) czas się pouczyć do kola wtorkowego:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: 195.13.39.* 18.01.07, 19:29 Ani łks ani widzew ani żadni kibice nie są dumą Łodzi ani innych miast w Polsce. J...ć piłkę nożną i kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 23:02 chyba Lomzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.tpnet.pl 19.01.07, 03:17 a co to jest "Lomzy"? Niestety nie udało mi się kupić słownika widzewsko- polskiego, aby znalaźć znaczenie tego słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.toya.net.pl 19.01.07, 07:24 Dobrze było poczytać sensowną dyskusję na forum. Jednak kóncówkę musieli popsuć zupelnie inni. Całkiem niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.tpnet.pl 19.01.07, 09:07 No to, aby podnieść poziom. Widzew rzeczywiście nie kończy z transferami. Jak można przeczytać na stronie skisłej (Dzisiaj, 06:13): "Klub z Reymonta czeka na powrót z zagranicy Zbigniewa Bońka, aby przystąpić do negocjacji, mających na celu ściągnięcie z Widzewa Jakuba Wawrzyniaka". Taaak, Boniek chyba chce bardzo szybko wycofać to co włożył w Widzew ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKO1971 Boniek: Widzew nie kończy z transferami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:59 Brawo panie Boniek Widzew pany Widzew mistrz.OKO1971 Odpowiedz Link Zgłoś
1908fan Re: Boniek: Widzew nie kończy z transferami 19.01.07, 17:35 ale konczy sam ze soba Odpowiedz Link Zgłoś