lavinka 09.04.03, 14:53 Jest to wątek założony bez sensu i wszystko co sie na nim znajdzie też nie ma sensu. Witam w klubie. lavinka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: Podoba mi sie ten wątek 09.04.03, 15:07 Ładny i w dodatku bez sensu. To się nazywa dopiero wątek. Dawno takiego nie było, więc z pewnoscia bedzie to ważny dla swiata watek.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neochułan Re: Podoba mi sie ten wątek IP: 212.191.74.* 09.04.03, 15:08 Oj, bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Wątek bez sensu. IP: *.mipro.pl 09.04.03, 15:08 Oooo ten wątek nie ma sensu, a bo wczesniej myślałem że ten wątek nie miał sensu, ale zmieniłem zdanie - wątek nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Wątek bez sensu. 09.04.03, 15:24 Skoro ma być bez sensu, będzie bez sensu, proszę bardzo i proszę się absolutnie sensu tu nie doszukiwać. Powstało już tysiąc pożegnalnych wątków bez sensu, a ja nie chcę zakładać 1001- ego takiego wątku bez sensu. Mam aktualnie na koncie wszystkich forów 450 postów, ten jest 451. Zatem zaczynam odliczanie bez sensu i jak dotrę do 500 zniknę bez żadnego sensu ;) pozdrawiam, jeszcze z sensem choć jakby bez, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neochułan Re: Wątek bez sensu. IP: 212.191.74.* 09.04.03, 15:30 Nie znikaj! To bez sensu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Wątek bez sensu. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 15:38 TuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemas ensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuni emasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensu TuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemas ensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuni emasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensu Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neochułan Re: Wątek bez sensu. IP: 212.191.74.* 09.04.03, 15:46 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > TuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniema > s > ensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTun > i > emasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasens > u > TuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniema > s > ensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTun > i > emasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasensuTuniemasens > u >TakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTakTikTak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Wątek bez sensu. IP: *.arch.pw.edu.pl 03.06.03, 15:56 PodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojez yciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktw ojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniej aktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodob niejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezycieP odobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezy ciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwo jezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezyciePodobniejaktwojezycie hej B. Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Wątek bez sensu. 09.04.03, 21:33 nalezy zaznaczyć że wątek nie mający sensu to nie to samo co wątek bezsensowny!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: Wątek bez sensu. 09.04.03, 21:39 Obawiam się, że zaczynam tu dostrzegać głębszy sens... Ach nie, to był po prostu jeden głębszy, nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Ja dzisiaj mam wstręt do głębszych. 10.04.03, 10:21 Sensów, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
aard O dziesiątej szprota w necie - no wiecie! 10.04.03, 10:34 Się cieszym i ggdzie obaczym?? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Szprocia siurpryza! 10.04.03, 10:38 Wyjaśnię w realu, bo to długa historia! Alibo na gg, o ile pozwolą mi zainstalować. Cholercia, wyszło z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Ja dzisiaj mam wstręt do głębszych. 10.04.03, 10:35 Szprata, a ty znów bez sensu siedzisz przed kompem. Tym razem gdzie zalegasz. Czy bez sensu tracisz czas Cafe Sen Sundo.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Ależ nie! 10.04.03, 10:40 Ja tylko bezsensownie przyjechałam do Znajomego Ośrodka Kultury o tej porze! Odpowiedz Link Zgłoś
aard O! Środek qltury (w domu)!! 10.04.03, 10:43 (Za) witaj i wijaj do portu forum i fortu porum... banych (ś)wirusów SARSaparilla z pianką. Bądź ozdrowiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka_z_nielogu Re: Bez sensu... IP: *.man.polbox.pl 23.04.03, 12:40 Sens czasem tez nie ma sensu, pod warunkem jednakze ze ma sens. Czyli nie ma sensu. lav Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Wątek bez sensu. 18.04.03, 12:50 Nawet nie wiedziałam że to takie bezsensowne. Aż 18 postów bez sensu. Jej, ale jestem mądra... chyba wpadłam.. w samozachwyt... jej jak mi dobrze ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Wątek bez sensu. 20.04.03, 07:37 "...nie ma sensu kupować kredensu..." - z jakiej to piosnki wie ktoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neochułan Re: Wątek bez sensu. IP: 212.191.74.* 24.04.03, 14:23 Perfect, Autobiografia, "(...)i poznałem co to sens :((( )" Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Wątek bez sensu. 25.04.03, 07:26 Nikt nie wie bo jesteście bez sensu - "Kazik" - "Maciek ja tylko żartowałem" Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Heh, ja wiedziałam 25.04.03, 11:50 ale myślałam, że to taka podpucha, że ktoś takie bezsensownie proste pytania zadaje! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: haha, winni się tłumaczą ;-P nt 25.04.03, 15:13 haha, winni się tłumaczą ;-P lav Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Dziwne, prawda? 30.05.03, 15:00 Wracając do tematu. Bez sensu jest mieć coś czego nie ma. Bez sensu jest nie mieć tego, co się ma. Dziwne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aard W bezsensie sens jest jedynym awansem 30.05.03, 15:49 Sporo tu cytatów było, a ja jestem bogiem. Uświadom to sobie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: W bezsensie sens jest jedynym awansem 30.05.03, 16:01 A jakiego rodzaju modły preferujesz? Oj wiesz, lepiej mi się pisze niż mówi... tak łatwiej się zkoncentrować. Mam pecha posiadając pamięć wzrokową i jeśli widzę cokolwiek poza tekstem moj mózg działa na pół gwizdka pochłaniając przy okazji wrażenia wzrokowe, zapachowe - estetyczne wogóle. Zawsze jak jestem w somie wpatruje się w ściany. Zboczenie zawodowe (architekt) Teraz robię bezsensowną łazienkę hotelową na konkurs i o dziwo jescze ją lubię ;-) Oby do 9-tego (oddanie planszy) I samochód ktos dostanie. Ale ja nie chce samocodu tylko to wyróżnienie za 5 tysiaków, to by bylo takie małe stypendium by miec za co skończyć studia... ech jesień... lav Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: W bezsensie sens jest jedynym awansem 01.06.03, 20:01 lavinka napisała: > I samochód ktos dostanie. > Ale ja nie chce samocodu Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Allle o sso chozi?? 02.06.03, 14:53 Śwagier mniał połówkę, więc poszli my na ryby, no. Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Wątek w sam raz dla mnie. 03.06.03, 16:10 Chciałem coś tutaj vez sensu napisać, ale potem pomyślałem, że to bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Wątek w sam raz dla mnie. 10.06.03, 13:47 Bez sensu,że o tym pomyślałeś. już samo myślenie o tym co nie ma sensu - nie ma sensu. Pzdr. lav Odpowiedz Link Zgłoś