Gość: Ola IP: *.braun.de 23.01.07, 13:16 Fatalna obsluga. Siedzac ok 40 min nie dostalismy nawet nic do picia, po czym glodni wyszlismy do restauracji obok !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariola H. Re: Costa del Mar (*) IP: *.4web.pl 25.01.07, 15:25 Rewelacyjna restauracja, gorąco polecam, sympatyczna i kompetentna obsługa; Miejsce to ma swój jedyny i nie powtarzalny klimat, być w Manufakturze i ne zajrzeć do Costa del Mar to grzech!!! Polecam!!! Pozdrawiam, M.H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Costa del Mar (*) IP: *.1.rev.vline.pl 15.03.07, 00:02 Bardzo fajne miejsce, inna kuchnia niz gdzie indziej,idealne miejsce na spedzienie romantycznej kolacji np.po cinema city.Bylem tam juz kilka razy co do jedzenia nie mozna sie przyczepic wszysktko swieze i pyszne(osobiscie bardzo smakuja mi miesa z grilla i Paella)ogolne bogade menu.obsluga w tygodniu super w weekend troche gorzej(za malo kelnerow i dluzej czeka sie na dania)Cenowo raczej drogo jak dla mnie ale za ten klimat i to pyszne jedzenie naprawde warto sie wybrac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki2228 Re: Costa del Mar (*) IP: *.4web.pl 18.02.08, 09:17 Ja jestem bardzo zadowolona. Jedzenie pyszne, obsługa rewelacyjna, stoliki ślicznie nakryte no i przede wszystkim nie jest to fast food!!!! Od pewnego czasu jest to moja ulubiona knajpka. Polecam wszystkim, którzy lubią zjeść w miłej atmosferze popijając pyszne winko:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Costa del Mar (*) 22.02.08, 21:13 Wasze wypowiedzi są takie ogólnikowe, że właściwie niewiele mówią o restauracji. Zbyt mało konkretów. Bardzo tam chciałam być i już byłam. Widzę plusy i minusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luddek Costa del Mar (*) IP: *.4web.pl 07.05.08, 21:56 Jeden raz i więcej juz chyba nie.... Paella byla nieslona z rozgotwanym ryżem, Kelner przyniosl dla czesci osob karty po polsku, dla reszty po angielsku, potem dluuugo musilismy na niego czekac, a na koniec ostentacyjnie zapytal ile ma doliczyc za "serwis". Serio sa w Lodzi lokale na wyższym poziomie zarowno jesli idzie o jedzenie jak i o obsluge , np Waroszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Costa del Mar (*) IP: *.4web.pl 01.08.10, 10:06 Czy w Waroszce są jakieś dania wegetariańskie, albo chociaż rybne? Odpowiedz Link Zgłoś
iigoorr Re: Costa del Mar (*) 22.05.08, 11:44 Nasza opinia z bloga: testujemylodz.blogspot.com/search/label/Costa%20del%20Mar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Costa del Mar (*) IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.08, 14:49 .. spędziliśmy nie dalej jak wczoraj przemiły wieczór z małżonką nie gdzie indziej jak wlaśnie w restauracji (!!! - warte podkreślenia) COSTA DEL MAR. Obsługa była dla nas przemiła i zawsze do naszej dyspozycji... wiadomo za co płaci się parę groszy więcej, niż w tzw. knajpach-taśmach, które z RESTAURACJĄ mają wspólnego raczej niewiele. Zjedliśmy wspaniałą kolację w magicznej wręcz atmosferze tego fantastycznego miejsca nie po raz pierwszy i Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ NIE OSTATNI... WSZYSTKIM GORĄCO POLECAMY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Costa del Mar (*) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 00:34 Po długiej przerwie znów zawitałam do Costa del Mar w Manufakturze i powiem Wam, że jak tylko nadarzy się kolejna okazja to na pewno tam wrócę. Klimat restauracji, to ciepła hiszpańska uliczka, na dole eleganckie stoły z obrusami, na górze wydzielona część dla palących (dla mnie to duży plus, bo mało jest takich lokali w Łodzi). Widać, że zmieniła się karta menu, bo doszło dużo nowych pozycji, w tym duży wybór tapasów w cenie 7-8 złotych. Dla mnie to rewelacja bo można spróbować hiszpańskich smakołyków za groszę. Na początek kelner podał nam za free prawdziwe hiszpańskie oliwki z pestkami dla umilenia oczekiwania na dania. Do tego lampka dobrego wina, muzyka flamenco i miły wieczór zapewniony. Jeśli ktoś chce miło spędzić czas to serdecznie polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Costa del Mar (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 12:29 Niestety calkowita porazka.Kelner znikal na pol godziny,nie pamietal co kto zamawial.Jedzenie w miare dobre ale porcje male i drogo.Never ever. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Costa del Mar (*) IP: *.konstantynow.mm.pl 25.07.10, 23:17 Z Hiszpanii to macie tylko nazwę.Paella to ryż z mięsem gazpacho to przecier pomidorowy i do tego bardzo ostry.Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E tam Re: Costa del Mar (*) IP: *.4web.pl 01.08.10, 10:05 Jedzenie dobre, ale podawania i szybkosc obsługi to jakiś koszmar. Czekalismy na podanie PRZYSTAWEK ponad godzinę przy niemal pustej restauracji, a kelner jeszcze bezczelnie , z usmiechem przy rachunku dodał, ile płacimy za obsługę ... Nie polecam, bo dobre jedzenie nie równowazy niestety beznadziejnej obsługi - albo maja jednego kucharza, albo mają po prostu wszystko gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Costa del Mar (*) IP: *.toya.net.pl 20.01.11, 18:32 Nie polecam! Jeżeli chodzi o wystrój lokalu to generalnie nie mam nic do zarzucenia, natomiast jeśli chodzi o jedzenie to jest już trochę gorzej: krewetki twarde, gumowe generalnie trudno jest ugryźć, polędwiczki wieprzowe zimne, brokuł twardy i do tego wszystko zimne. Obsługa fatalna, a kelnerka niesympatyczna i do tego czas oczekiwania ponad 40 min. Należy również wspomnieć, że z góry ktoś ustala kwotę za obsługę, napiwek ustala sobie chyba kelnerka... nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Costa del Mar (*) IP: *.lodz.mm.pl 15.03.11, 01:44 Boże broń Was przed postawieniem nogi w tej POŻAL SIĘ BOŻE pseudorestauracji. Fakt, że obsługa jest niekompetentna i arogancka przyćmiewa NIEJADALNE MENU. Frytki śmierdzą wprost kalmarem a mięso (hmmm...) nie da się ugryźć - całość za WARZAWSKĄ CENĘ. Ktoś zdesydowanie winien podpowiedzieć właścicielowi zmianę obsady. Totalny NEGATYW ! Pozdrawiam. Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Costa del Mar (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 11:42 Choćbym bardzo chciał nie da się napisać nic dobrego!!Klimat taki sobie, stoliki, zastawa, dekoracja potraw na bardzo niskim poziomie! Jedzenie po prostu fatalne!! Myślę,że to wynik cynizmu i kompletnego braku szacunku dla gości, których się uważa za kompletnych głupków, bo to co się serwuje nie ma nic wspólnego, z nawet przydrożnym hiszpańskim barem.Większość z mikrofali,reszta z frytownicy!Dla nich mamałyga z ryżu plus papryka, kiepsko przygotowane owoce morza, to Hiszpania. Nie wspomnę o deserach,są przygotowane na bazie kupnych gotowców.Żenada!! Odradzam wszystkim bardzo szczerze!Na miejscu właściciela,kucharza,obsługi spłonąłbym ze wstydu podając coś takiego do stolika. Odpowiedz Link Zgłoś