milusia79 25.01.07, 08:43 Witam, DELL juz rozpoczal rozmowy rekrutacyjne...mialam okazje uczestniczyc. Byl jeszcze ktos oprocz mnie;) jakie wrazenia? Mila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agurek1 Re: Rekrutacja DELL 26.01.07, 13:32 Napisz cos blizej, jak bylo, czy rozmowe mialas w lodzi, kto do ciebie dzwonil, na jakie stanowisko rekrutowalas?. Ja aplikowalam sie juz bardzo dawno do dzialu jakosci,mam duze dosiwadczenie i nic. Moj maz takze. Znajoma powiedziala mi, ze ponoc Dell te wszystkie ogloszenia i dzien drzwi otwartych traktowal jako reklame, a ludzi juz dawno mieli. Jakie jest zdanie Twoje na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
milusia79 Re: Rekrutacja DELL 26.01.07, 19:26 Hej, Rozmowe mialam w Lodzi, hotel Swiatowid. Dzwonili do mnie z Irlandii, rozmowa byla przeprowadzana rowniez przez Irlandczykow. Aplikowalam do dzialu Materials Management, przez firme rekrutacyjna (bodajze Manpower). Nie wydaje mi sie zeby mieli ludzi, po pierwsze jest to ich pierwsza inwestycja w Polsce, po drugie prowadzili ostra rekrutacje, korzystajac z pomocy kilku agencji rekrutacyjnych oraz poprzez swoja strone. Wydaje mi sie ze narazie szukaja osob na stanowiska managerskie, kierownicze i biurowe. A kiedy ty aplikowalas, w jaki sposob? Mila Odpowiedz Link Zgłoś
agurek1 Re: Rekrutacja DELL 27.01.07, 16:00 Dzwonili wczoraj wlasnie do mnie, mam rozmowe 6 lutego, ja aplikowalam do dzialu jakosci. Napisz mi prosze czy bardzo dobrze trzeba znac jezyk angielski, moj angielski jest taki sobie, umiem sie dogadac,ale z prawdziwym angilikem czy irlandczkiem jeszcze nie rozmawialam. Napisz o co cie pytali i czy dlugo trwala ta rozmowa, pytali cie o zarobki? Mozesz mi odpisac na maila prywatnego nowicka001@wp.pl Bylabym bardzo wdzieczna, gdybys jeszcze podala do siebie jakis kontakt tel. byloby super. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: Rekrutacja DELL 28.01.07, 09:54 milusia79 napisała: >(..) Aplikowalam do dzialu Materials Management, (..) > A kiedy ty aplikowalas, w jaki sposob? Starałaś sie o posadę prawnika, szwaczki, czy pielęgnirki? sjp.pwn.pl/lista.php?co=aplikowa%E6 aplikować 1. «odbywać aplikację – praktykę» 2. «stosować lub podawać lek albo kosmetyk; też: zalecać go lub przepisywać» 3. «narzucać coś komuś, stosować coś wobec kogoś» 4. «naszywać aplikacje» Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
hop_angel Re: Do Milusi!!! 28.01.07, 00:22 Hej, napisałam na priv, jeśli możesz daj znać, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Kiedyś to były czasy... 28.01.07, 09:01 No, ale może wszyscy się dowiemy, skoro temat został rozpoczęty w dyskusji publicznej. Kultury trochę, tak? Niewiele - ale jednak żeby była. A jak nie to wywalać takie wątki w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś