Gość: monika IP: *.toya.net.pl 19.02.07, 19:16 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.toya.net.pl 19.02.07, 19:16 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:29 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debno Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:38 .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.toya.net.pl 19.02.07, 20:43 ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... .......................................................................................................................................................................................................................................................... ............................................................................... . ....................... ............................................................ ........... .................................................................................. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 19.02.07, 23:30 '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' mx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blum Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.server.ntli.net 19.02.07, 23:37 ś jjjj u u śśśś cccc i \ j u u ś c i o I j u u śśś c i I j u u śś c i o I j u u ś c i / jjj uuuu śśśś cccc i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxior Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.toya.net.pl 19.02.07, 23:41 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3930758.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toporek Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.retsat1.com.pl 19.02.07, 23:46 Pogięło was???? Odpowiedz Link Zgłoś
kriku Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 19.02.07, 23:48 > Pogięło was???? napisał(a) Toporek rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 00:01 Lepiej nie. Jak Zydzi przyjada i zobacza co sie u nas dzieje to chyba padna: www.wrzuta.pl/obraz/y5xp2n7En1/lodz_proponuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokado Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: 212.51.205.* 20.02.07, 07:28 Tel Awiw to rzeczywiście najpilniej potrzebne połączenie dla łodzian, może jeszcze do Afganistanu, albo Korei Płn.? Odpowiedz Link Zgłoś
kriku Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 20.02.07, 07:44 "Pobożni Polacy będą latać w jedną stronę, a pobożni Żydzi w drugą stronę - mówi Wojciech Łaszkiewicz. Połączenie ruszy najwcześniej w wakacje." "One Way Ticket"? Zaufanie w pobożność obu nacji strasznie duże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAX Po co Tel Awiw? Moze tak Lufthansa? IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 20.02.07, 08:21 Po co komu TEL AWIW? Lepiej p.Wojtus moze zaprezentuje swoja oferte np. LUFIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika sprostowanie ktos sie za mnie podaje i ma zabawe:( IP: *.toya.net.pl 20.02.07, 09:56 miedzy autorami debno a ja ktos za mnie sie podszywa ,niestety ma tego samego dostawce internetu wiec na pierwszy rzut oka wygkladalo by to ze to ja niestety troll:( w innym watku w krotkim temacie - stosunek - to tez nie ja pa nie pogielo mnie z wstawieniem na forum pustych postow to byl cel zamierzony aby nie pojawil sie ten watek dwa razy jak to czesto sie zadraza - tak dwa pierwsze posty byly moje ,bo aby watek byl na forum wymagane sa conajmniej 2 posty niestety ktos pomyslal ze robie sobie zabawe - szkoda ze niektorzy sa az tak plytcy ( pisze niektorzy min klon czy jak to sie pisze troll ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iNK Re: sprostowanie ktos sie za mnie podaje i ma zab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:57 Gratuluje orginalnej ksywki jaka jest Twoje imię. Drugiej Moniki w Łodzi juz nie znajdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: sprostowanie ktos sie za mnie podaje i ma zab 20.02.07, 11:03 Wybacz, ale niezmiernie trudno jest się domyśleć po jakiś głupich kropkach, że chodzi o niedublowanie wątków na forum ;) Ja to odebrałem jako krytyka artykułu (znowu 'oh, jak pięknie!') i się pod tą krytyką podpisałem. Cudzysłowami. mx Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: sprostowanie ktos sie za mnie podaje i ma zab 20.02.07, 11:13 > szkoda ze niektorzy sa az tak > plytcy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: sprostowanie ktos sie za mnie podaje i ma zab IP: *.toya.net.pl 20.02.07, 11:53 protz napisał: > > szkoda ze niektorzy sa az tak > > plytcy ----------------- to nie bylo do ciebie :) szanuje twoja wiedze na temat lotniska:) Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: sprostowanie ktos sie za mnie podaje i ma zab 20.02.07, 12:13 ale ja sie nie znam na lotniskach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika telawiw od1200zl w jedna strone pow.3 godzin lotu IP: *.toya.net.pl 20.02.07, 15:52 zrodlo : radio eska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardiacus Re: telawiw od1200zl w jedna strone pow.3 godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:02 ?? Możesz przybliżyć o co chodzi z Telem? Coś mówili w ESCE? Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: telawiw od1200zl w jedna strone pow.3 godzin 20.02.07, 17:38 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3930758.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika dzis o maly wlos bylyby problemy na trasie do Rzym IP: *.toya.net.pl 20.02.07, 18:13 PODRÓŻ: Strajk w Rzymie poniedziałek, 19 lutego 2007 Uwaga podróżujący z i do Włoch. We wtorek 20 lutego pracownicy kontroli lotów zapowiadają strajk. Odwołane mogą być niektóre loty. Dotyczy to lotnisk w Rzymie. Kontrolerzy lotów planują strajk między 12.00 a 16.00. Pasażerowie przed wyjściem na lotnisko powinni sprawdzić czy ich samolot ma opóźnienie czy zostanie odwołany. Źródło: alitalia.it www.latajznami.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1281&Itemid=54 ------------------ dobrze ze samolot z lodzi byl duzo wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.crowley.pl 21.02.07, 13:22 A kiedy do WIEDNIA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagano Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:17 Centralwings reklamuje loty z Łodzi na potęge (no może za mocne słowo :D) Przy obejrzeniu jakiegoś artykułu na wp.pl na górze pojawia się duży banner C0 - "Latamy już z Łodzi do Rzymi i do Paryża". Nie zawsze oczywiście, ale często :) Zet napisał(a): > A kiedy do WIEDNIA? To już druga osoba na tym forum, która chce Wiedeń. Jestem ciekawy jak duże jest za potrzebowanie na Vienna Int. w Łodzi i regionie. Badanie rynku pozytywne? Proszę bardzo o "Strzały Austriana" ;) W tej chwili najbardziej potrzebny jest FRA,MUC a w konieczności CDG/ZRH Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 21.02.07, 14:28 Jakieś trzy lata temu, jak CimberAir wchodził do Łodzi mówiono także o lotach do Wiednia, ale potem jakoś to tak przycichło. Może teraz by się udało? Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 24.02.07, 18:29 A poza tym nie rozumiem waszego niezadowolenia! Przecież to połączenie zapewni nam: a)więcej turystów w mieście b)większy ruch na lotnisku c)lotnisko bedzie więcej zarabiać d)zmniejszy się bezrobocie Kompletnie tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 19:37 A co przyjmują do pracy na lotnisku? Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 24.02.07, 19:44 Wiesz dobrze o co mi chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś