Dodaj do ulubionych

Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw

IP: *.toya.net.pl 19.02.07, 19:16
.
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.toya.net.pl 19.02.07, 19:16
      ..
      • Gość: FF Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:29
        ...
    • Gość: Debno Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:38
      ....
      • Gość: monika Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.toya.net.pl 19.02.07, 20:43
        .........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
        ..........................................................................................................................................................................................................................................................
        ...............................................................................
        .
        .......................
        ............................................................
        ...........
        ..................................................................................
    • maxxman Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 19.02.07, 23:30
      ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
      ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

mx
      • Gość: blum Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.server.ntli.net 19.02.07, 23:37
        ś
        jjjj u u śśśś cccc i \
        j u u ś c i o I
        j u u śśś c i I
        j u u śś c i o I
        j u u ś c i /
        jjj uuuu śśśś cccc i
    • Gość: Maxior Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.toya.net.pl 19.02.07, 23:41
      miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3930758.html
      • kriku Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 19.02.07, 23:47
        dzięki maxior
        ;)
    • Gość: Toporek Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.retsat1.com.pl 19.02.07, 23:46
      Pogięło was????
      • kriku Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 19.02.07, 23:48
        > Pogięło was????
        napisał(a) Toporek

rotfl
        • Gość: Mike Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 00:01
          Lepiej nie. Jak Zydzi przyjada i zobacza co sie u nas dzieje to chyba padna:
          www.wrzuta.pl/obraz/y5xp2n7En1/lodz_proponuje
          • protz Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 20.02.07, 00:18
            NTG!

...
            .
            ..
            .
    • Gość: Mokado Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: 212.51.205.* 20.02.07, 07:28
      Tel Awiw to rzeczywiście najpilniej potrzebne połączenie dla łodzian, może
      jeszcze do Afganistanu, albo Korei Płn.?
      • kriku Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 20.02.07, 07:44
        "Pobożni Polacy będą latać w jedną stronę, a pobożni Żydzi w drugą stronę - mówi
        Wojciech Łaszkiewicz. Połączenie ruszy najwcześniej w wakacje."

"One Way Ticket"? Zaufanie w pobożność obu nacji strasznie duże.
        • Gość: LAX Po co Tel Awiw? Moze tak Lufthansa? IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 20.02.07, 08:21
          Po co komu TEL AWIW? Lepiej p.Wojtus moze zaprezentuje swoja oferte np. LUFIE!!!
          • Gość: monika sprostowanie ktos sie za mnie podaje i ma zabawe:( IP: *.toya.net.pl 20.02.07, 09:56
            miedzy autorami debno a ja ktos za mnie sie podszywa ,niestety ma tego samego
            dostawce internetu wiec na pierwszy rzut oka wygkladalo by to ze to ja
            niestety troll:(
            w innym watku w krotkim temacie - stosunek - to tez nie ja

pa
            nie pogielo mnie z wstawieniem na forum pustych postow to byl cel zamierzony
            aby nie pojawil sie ten watek dwa razy jak to czesto sie zadraza - tak dwa
            pierwsze posty byly moje ,bo aby watek byl na forum wymagane sa conajmniej 2
            niestety ktos pomyslal ze robie sobie zabawe - szkoda ze niektorzy sa az tak
            plytcy ( pisze niektorzy min klon czy jak to sie pisze troll )
            • Gość: iNK Re: sprostowanie ktos sie za mnie podaje i ma zab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:57
              Gratuluje orginalnej ksywki jaka jest Twoje imię.
              Drugiej Moniki w Łodzi juz nie znajdziesz :)
            • maxxman Re: sprostowanie ktos sie za mnie podaje i ma zab 20.02.07, 11:03
              Wybacz, ale niezmiernie trudno jest się domyśleć po jakiś głupich kropkach, że
              chodzi o niedublowanie wątków na forum ;)

Ja to odebrałem jako krytyka artykułu (znowu 'oh, jak pięknie!') i się pod tą
              krytyką podpisałem. Cudzysłowami.

mx
            • protz Re: sprostowanie ktos sie za mnie podaje i ma zab 20.02.07, 11:13
              > szkoda ze niektorzy sa az tak
              > plytcy

.
              • Gość: monika Re: sprostowanie ktos sie za mnie podaje i ma zab IP: *.toya.net.pl 20.02.07, 11:53
                protz napisał:

> > szkoda ze niektorzy sa az tak
                > > plytcy

-----------------
                to nie bylo do ciebie :) szanuje twoja wiedze na temat lotniska:)
                • protz Re: sprostowanie ktos sie za mnie podaje i ma zab 20.02.07, 12:13
                  ale ja sie nie znam na lotniskach ;)
                  • Gość: monika telawiw od1200zl w jedna strone pow.3 godzin lotu IP: *.toya.net.pl 20.02.07, 15:52
                    zrodlo : radio eska
                    • Gość: cardiacus Re: telawiw od1200zl w jedna strone pow.3 godzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:02
                      ??
                      Możesz przybliżyć o co chodzi z Telem? Coś mówili w ESCE?
                      • ww_lodz Re: telawiw od1200zl w jedna strone pow.3 godzin 20.02.07, 17:38
                        miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3930758.html
                        • Gość: monika dzis o maly wlos bylyby problemy na trasie do Rzym IP: *.toya.net.pl 20.02.07, 18:13
                          PODRÓŻ: Strajk w Rzymie
                          poniedziałek, 19 lutego 2007
                          Uwaga podróżujący z i do Włoch. We wtorek 20 lutego pracownicy kontroli lotów
                          zapowiadają strajk. Odwołane mogą być niektóre loty.
                          Dotyczy to lotnisk w Rzymie. Kontrolerzy lotów planują strajk między 12.00 a
                          16.00. Pasażerowie przed wyjściem na lotnisko powinni sprawdzić czy ich samolot
                          ma opóźnienie czy zostanie odwołany.

Źródło: alitalia.it
                          www.latajznami.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1281&Itemid=54
                          ------------------
                          dobrze ze samolot z lodzi byl duzo wczesniej

• Gość: Zet Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.crowley.pl 21.02.07, 13:22
      A kiedy do WIEDNIA?
      • Gość: Nagano Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:17
        Centralwings reklamuje loty z Łodzi na potęge (no może za mocne słowo :D) Przy
        obejrzeniu jakiegoś artykułu na wp.pl na górze pojawia się duży banner C0 -
        "Latamy już z Łodzi do Rzymi i do Paryża". Nie zawsze oczywiście, ale często :)

Zet napisał(a):

> A kiedy do WIEDNIA?

To już druga osoba na tym forum, która chce Wiedeń. Jestem ciekawy jak duże jest
        za potrzebowanie na Vienna Int. w Łodzi i regionie. Badanie rynku pozytywne?
        Proszę bardzo o "Strzały Austriana" ;) W tej chwili najbardziej potrzebny jest
        FRA,MUC a w konieczności CDG/ZRH
      • ww_lodz Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 21.02.07, 14:28
        Jakieś trzy lata temu, jak CimberAir wchodził do Łodzi mówiono także o lotach
        do Wiednia, ale potem jakoś to tak przycichło. Może teraz by się udało?
        • ww_lodz Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 24.02.07, 18:29
          A poza tym nie rozumiem waszego niezadowolenia! Przecież to połączenie zapewni
          nam:
          a)więcej turystów w mieście
          b)większy ruch na lotnisku
          c)lotnisko bedzie więcej zarabiać
          d)zmniejszy się bezrobocie
          Kompletnie tego nie rozumiem.
          • Gość: nemo Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 19:37
            A co przyjmują do pracy na lotnisku?
            • ww_lodz Re: Paryż, Rzym, a wkrótce Tel Awiw 24.02.07, 19:44
              Wiesz dobrze o co mi chodziło!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka