Gość: Boski Widzew IP: 62.233.224.* 21.02.07, 23:17 Mściwy winiarz z bazaru! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic ŁKS Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.toya.net.pl 21.02.07, 23:22 Wszystko ładnie i piknie ;) jak mawiają górale/harnasie :) tylko, że osoba pisząca ten artykulik jest kibicem Widzewa więc o stronniczość w tym wypadku nie trudno... No tak ale to znowu ŁKS jest ten zły i bee... Zasada jest prosta - wy jesienią, a my wiosną Nie można ciągle dawać się robić w bambuko. Brawo Panie Goszczyński, masz Pan jaja - tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.toya.net.pl 22.02.07, 19:17 wiekszosc kibicow widzewa i tak obejrzy ten mecz tyle tylko ze na trybunie, osobiscie wole go obejrzec ze swoimi kibicami mimo ze w klatce, troche szkoda ze jak zwykle jesli juz cos o lodzi to prawie zawsze wiocha, takie miast tacy ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawka [...] IP: 83.10.7.* 21.02.07, 23:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: 193.239.245.* 21.02.07, 23:31 WSZYSCY NA CZERWONO :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamek Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.toya.net.pl 21.02.07, 23:57 niech p.Puchalski napisze prośbę do NASA, żeby go wysłali na ten księżyc i niech tam robi swoje byznesy.I niech weżmie ze sobą jak najwięcej sobie podobnych. Oczywiście wszyscy na czerwono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brisztonc Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.toya.net.pl 22.02.07, 18:42 Puchala jest chrzeszczyboczkiem pacienkiewiczarokrzysztofonicznym TYLKO ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* [...] IP: *.toya.net.pl 22.02.07, 00:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.sie.vectranet.pl 22.02.07, 18:41 Dzieciaku, odrobiles lekcje? Matoł sie bierze za pisanie postów. łks nie wysłał pisma oficjalnego i dostal 5 procent. Widzew wyslal pismo i tez dostanie 5 procent. Jaki z tego moral? Taki, ze łks dał dupy i w ramach rewanzu nie da Widzewowi wiecej biletow niz sam nieudolnie wyciagnal od Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Bitch Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:04 A po co miał wysyłać oficjalne pismo skoro i tak dostałby 5 procent?? Jaki z tego morał? Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 brawo Goszczu! IP: *.toya.net.pl 22.02.07, 00:11 a puchalski niech do NASA pisze a nie d*pe zawraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK [...] IP: *.retsat1.com.pl 22.02.07, 06:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeeeee Re: brawo Goszczu! IP: *.dial.webcorp.pl 22.02.07, 10:04 Jesteś aż takim debilem ? pare postów miałeś do rzeczy i nagle adrenalinka w góre poszła ? Prawda jest taka że boicie się że znowu dacie ciała piłkarsko i kibicowsko... ostatnio na galerce był sklep (flagi, szaliki i co tam jeszcze), doping też wam klapnął a piłkarsko będzie jak przez ostatnie 10 lat... jaj nie macie żeby derby wygrać i tyle... co do biletów to zgadzam sie z autorem - zróbmy 5% i bez jęków - od nas pójdzie i tak więcej niż 500 i tak wejdą bo nie chodzi o pojemność waszego bazaru tylko o odwet... zresztą i tak full ludzi od nas siedzi u was na trybunie, więc spokojnie 2000-2500 luda od nas będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawka Re: brawo Goszczu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 10:09 ty jakis niedorozwiniety jestes, ile osob pojdzie w pochodzie?? i co z resztą zostana pod stadionem?? a ludzie u nas na trybunie...hm, to niech sie ujawnią na meczu, te dwa i pół tysiąca buehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: brawo Goszczu! IP: 165.72.200.* 22.02.07, 10:22 Bleee o czym ty piszesz? że się boimy czy jak? ilu was było w maju 2006 ? baliśmy się? to raczej wasz puchalski trzęsie dupą i trzeba mu wytłumaczyć co znaczy pojęcie "piłka nożna dla kibiców" (nie tylko dla kibiców Widzewa), tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuty_WIDZEW Re: brawo Goszczu! IP: *.bremultibank.com.pl 22.02.07, 10:26 nie wiem czy się baliście wiem, że was... nie było ;-), te bieganie sobie u was na galerce, hehe. u nas taka sytuacja zeby sobie łksik biegał po stadionie - niemożliwe :-) - Widzew Łódź Bałuty - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: brawo Goszczu! IP: 165.72.200.* 22.02.07, 10:28 kiedyś zostaliście przegonieni spod swojego zegarka, więc nie szczekaj jak nie znasz historii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuty_Widzew Re: brawo Goszczu! IP: *.bremultibank.com.pl 22.02.07, 10:39 wy zyjecie historią, my dniem dzisiejszym - Widzew Łódź Bałuty - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawka Re: brawo Goszczu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 10:39 niemożliwe powiadasz, ale tylko z tego powodu, ze nie chcecie nas wpuscic w normalnych warunkach, mieliscie wiecej okazji, raz wam sie udało, teraz koniec z frajerstwem raz na zawsze, bo uwazam, ze bylismy frajerami wpuszczajac was tak jak sobie tego zyczyliscie, to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: brawo Goszczu! IP: 165.72.200.* 22.02.07, 10:54 nie można wiecznie nadstawiać kolejnego policzka, my nigdy nie lecieliśmy w kulki z biletami i mogliście się faktycznie do tego przyzwyczaić że na ŁKS zawsze wchodzicie solidną bandą, wszystko jednak ma swoje granice i kiedyś trzeba powiedzieć NIE, postawcie się w naszej sytuacji (może chociaż to spróbujecie zrozumieć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK [...] IP: 165.72.200.* 22.02.07, 10:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeee Re: brawo Goszczu! IP: *.dial.webcorp.pl 22.02.07, 17:19 Ja tam rozumiem... ale jak mowie na 500 osobach na bank sie nie skończy bo sektor jest większy niż ilosć osób jakie na niego chcecie wpuścić... w drugą stronę sytuacja jest niemożliwa bo nawet jakby was przysżło 2tys. to na sektor dla gości byście na lewo nie weszli... a do tego "dawki" - człowieku a po co się mamy ujawnić ? Ty byś się u nas ujawnił ? Nie zgrywaj twardziela... niektórzy chodza ogladać mecze a nie zaprezentować ogoloną na łyso mordę i szukac wrażeń... btw jeszcze waszej trybuny to myslałem że na naszej prostej wejście i warynki są średnie ale u was to była maskra... Co do Puchalskiego - moze i grabarz derbów ale póki co kasa w klubie jest rozplanowana co do joty i na pensje i premie mamy w przeciwieństwie do was (a budżety mamy podobne)... myślę ze kwestia roku, dwóch i wszystko wróci do normy. Ciekaw jestem jak się zachowacie jak np. na jesień pierwszy mecz będzie u was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kivi Re: brawo Goszczu! IP: *.toya.net.pl 22.02.07, 23:09 Zrobimy bojkot , póxniej bojkot bojkotu i wywiesimy przescieradło z hasłem o ratowaniu derbów - weźmiemy przykład z " ludzi honoru " miasta.gazeta.pl/lodz/1,35145,3539670.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: brawo Goszczu! IP: *.chello.pl 22.02.07, 21:11 > zróbmy 5% i bez jęków - od nas pójdzie i tak więcej niż 500 i tak wejdą bo nie > chodzi o pojemność waszego bazaru tylko o odwet... zresztą i tak full ludzi od > nas siedzi u was na trybunie, więc spokojnie 2000-2500 luda od nas będzie... o qrwa hehehe dobre sobie a nie jest was tam moze wiecej czasem? :)))) ty przyjdz na trybke, tylko nie zapomnij szalika:)) takie bajki to na waszych stronach. jest taka jakas ktora pisze, ze na derbach u nas was jest 10 tys a nas 4 czy jakos tak. wy to macie nasrane w tych waszych mozdzkach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak oko za oko. IP: *.toya.net.pl 22.02.07, 13:08 Prędko do nas nie przyjdziecie w większej ilości niz 450. Tymczasem cieśzcie sie, ze pierwszy lat od jakis 15 lat bedziecie głosniejsi u siebie na derbach. haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: 193.239.245.* 22.02.07, 00:15 Ta ja to 10zl doplace do biletu, tylko zeby ten czerwony motloch sie nie pojawil. Prawda jest taka, ze to wy za kazdym razem odwalaliscie numery z biletami. Teraz mowimy dosc, nie damy sie dalej robic w balona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.toya.net.pl 22.02.07, 00:33 dokładnie bardzo dobrze. Zgadza sie. To na fidzefie zawsze sa problemy z biletami, to u nich w przeciagu 2 lat byly dwa razy derby praktycznie bez kibicow. Sami zaczeli to co sie teraz dziwia? porownanie z nasa bardzo trafne, puchalski mialby wieksze szanse wysepic ta wycieczke od nasa niz bilety od nas w dupie z czerwonymi.. WSZYSCY BIALI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owen [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 01:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miz Puchalski leccie w kosmos i nie wracaj dziadu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 01:37 To żałosne podmiejskie typy!!Teraz skomli o bilety..nadstawić rynny i może coś złapiecie w Canalu kmioty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio TYLKO WIDZEW IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.02.07, 02:21 Nie ma problemu czy bedziemy w 500 osob,czy w 5 tys to i tak zrobimy show z dopingiem i oprawa!Bo czy was bedzie pare tysiecy wiecej to i tak z dopingiem odstajecie!I idzie 11 rok bez wygranej w derbach!WIDZEW LODZ-WLADCY MIASTA WLOKNIARZY!I jeszcze jedno pilnujcie oprawy dobrze swojej!Narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Radzia Re: do Radzia :D IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.02.07, 03:40 Radziu cos powiem, wielu twoich kumpli po szalu dalo by ci po mordzie za ten tekst z nasza ostatnia oprawa na derbach. No ale trzeba wiedziec o co tam chodzilo i jak sie wszystko odbylo a nie uslyszec gdzies w pijalce bajery jak to nam skroiliscie oprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Puchalski leccie w kosmos i nie wracaj dziadu IP: *.sie.vectranet.pl 22.02.07, 18:46 Ciekawe po czym kmiot kmiota poznaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocio Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.hsd1.ma.comcast.net 22.02.07, 05:24 500 biletow dla widzewa to o 500 za duzo. A co radio u sołtysa sie zepsuło? Forever ŁKS Łodz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.sie.vectranet.pl 22.02.07, 18:47 Ooo patrzcie go. Jaki cwaniaczek z bazaru. Nie pogadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 06:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platonek Nie obrażaj wina i producentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 06:41 Wino Rabe ma tyle samo wspólnego z winem co Kant z kanciarzami. Poza tym zalatuje czosnkiem, włosy szybko rosną i zapominasz skąd pochodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW2 :-) IP: *.retsat1.com.pl 22.02.07, 06:44 Wielce utalentowany redaktor Derdzikowski w natarciu. :-) A już sądziłem, po wywiadzie z Rafałem Grzelakiem, że Pan redaktor został wysłany do Warszawy, by tam pisać swoje "duby smalone". Szkoda, choć życzę mu, jak najszybszego awansu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowit ze Płońska Przynajmniej prześcieradło przyniese matce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 06:46 Po ostatnich derbi marka mnie nakrzyczała że prześcieradło mnie gwizneli i popalili a matka oglondali w video i była nie halo. Klapnełą se łynko i jej przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor NASA Houston, we have a problem IP: *.eranet.pl 22.02.07, 07:37 Wyrażam zgodę na lot w kosmos drużyny Widzewa wraz z działaczami, ale tylko w jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwis Re: Houston, we have a problem IP: *.lv.lv.cox.net 22.02.07, 07:52 Panowie z Lksu,nie wiem czemu sie tak cieszycie.Przeciez za pol roku bedzie w druga strone,i juz nigdy nie bedzie wielkich derbow w Lodzi.Takie derby to nie derby.Zreszta jak pamietam to kibice Widzewa tez nie byli zachwyceni,ze dostaliscie tylko 450 biletow ,a u was zapanowala euforia.Zobaczymy z tego co wyjdzie,ale jesli ktos pierwszy zrobi ten pierwszy krok ,moze zapachnie normalnoscia.Jesli Goszczynski zrobi ten krok to chyle czola i wtedy nie widze ,zeby Widzew zrobil tak samo.Inna sprawa to Hools,ale to temat nainna okazje.Pozdr dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Houston, we have a problem IP: 165.72.200.* 22.02.07, 08:35 dlaczego my zawsze mamy robić coś pierwsi? dlaczego wy jesienią nie wymogliście na zezowatej pindzie, żeby dała nam więcej biletów? myślisz, że cały świat to Widzew i my zawsze klękniemy i pozytywnie rozpatrzymy wasze prośby? zacznijcie się poważnie zachowywać to może wtedy powrócą jeszcze wielkie derby, a teraz 500 biletów i nie szczekajcie o więcej bo się wam nie należy za to co odpier.. od 2 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeeeee Re: Houston, we have a problem IP: *.dial.webcorp.pl 22.02.07, 10:08 oooo i znowu adrenalinka... trzymaj poziom człowieku jako jeden z nielicznych od was... zrobiliście babola bo trzeba było oficjalnie wystąpić na jesień o dodatkową pulę, wtedy Puchalski nie mógłby się bronić ze dał tyle ile prawo pozwala... napisałem Ci post wcześniej - od nas i tak wejdzie 2-3 razy wiecej bo u was nie chodzi o pojemność... btw. to coś Goszczu kasy nie ceni... aż tak dobrze się wam zaczęło powodzić... jeszcze pare dni i sami piłkarze wasi będą błagać Goszcza żeby zwiększył frekwencje bo kasa za bilety na ich pensje i premie pójdzie... ;)pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yier Re: Houston, we have a problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:41 Szanowny kolego, piszesz o pierwszym kroku w tym kierunku. Kto go uczyni ŁKS, czy Widzew?. Przypominam tobie, że ten krok został już uczyniony przez działaczy ŁKS-u w maju 2006 kiedy przekazano kibicom Widzewa 5000 biletów, mając w pamięci widzewski gest Puchalskiego w stosunku do kibiców ŁKS-u w październikowych derbach 2005 r. Daruj sobie tego typu teksty. Ustosunkowyjąc się do twojej wypowiedzi - info jest tylko jedno. TO PUCHALSKI (WIDZEW) POGRZEBAŁ ŁÓDZKIE DERBY i PUCHALSKI (WIDZEW) MOŻE TYLKO TO NAPRAWIĆ. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeeee Re: Houston, we have a problem IP: *.dial.webcorp.pl 22.02.07, 10:09 Niestety masz rację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Houston, we have a problem IP: *.os1.kappa.pl 22.02.07, 10:24 hmmm....nie ja nie powiedziałbym ze Yier ma racje a to dlatego, że w pazdziernikowych derbach 2005 LKS dostał biletow 2000 o ile mnie pamiec nie myli ale za sprawa bojkotu kibiców ŁKS przyszło zaledwie 70?....Widzew jako klub poniósł duże straty bo policja, wydrukowane bilety, zajety caly sektori strefy buforowe - wszystko bylo zorganizowane i przypuszczam ze Puchalski o tym nie zapomniał i to jest powod, ze na derby w 2006 roku dostaliscie 450 biletów... a więc co do grzebania łódzkich derby mam odmienne zdanie :) Moim zdaniem kibice ŁKS są winni ale wiem także że nikt do winy się nie przyzna i będzie ja zrzucać na innych i tak w koło... no to po derbach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Bitch Re: Houston, we have a problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:52 A czy pamietasz dlaczego zostały zbojkotowane derby w 2005 na widzewie?? Bo Puchalski podniósł ceny biletów na ten mecz... A kibice widzewa, ktorzy tez mieli zbojkotowac derby przyszli na ten mecz tylko dlatego ze Puchalski dał im 50% znizki na nastepne spotkanie ligowe na widzewie... bo na dzien przed derbami było sprzedane zaledwie kilka procent biletów... Od samego poczatku Puchalski robi problemy z derbami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jf Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.pixs.philips.com 22.02.07, 08:04 Brawo Daniel!! WSZYSCY NA BIAŁO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desŁKS Radogoszcz puchalski.żal.pl IP: *.smrw.lodz.pl 22.02.07, 08:46 Ja proponuje jeszcze wyliczyć ile dokładnie jest miejsc. Jak 5% pojemności stadiony to 499 miejsc, to pięćsetnego biletu nie dostaną. I jeszcze postawić taką klatkę na małpy i ich tam poładować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuty_Widzew Re: puchalski.żal.pl IP: *.bremultibank.com.pl 22.02.07, 10:21 Klatke dla małp to proponuje dla 'ciemnej strony miasta', bo to wy zachowujecie się jak małpy na swoim stadionie, co mialo miesce np. na ostatnich derbach. - Widzew Łódź Bałuty - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS fan [...] IP: 212.51.205.* 22.02.07, 08:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxman oh Daniel IP: *.toya.net.pl 22.02.07, 09:18 Walnij sie w wczolo wiesniaku !!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO WIDZEW RTS ps.FC.POLESIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:49 Panie Bartku. Wstyd. Jak zwykle ta sama tendencja. Jest Pan Kibicem Widzewa i to sprawa oczywista. Ma Pan prawo. Ja mieszkam w Krakowie, choć całe lata w Łodzi i jestem Kibicem ŁKS. Niechże Pan nie zapomina, że przede wszystkim jest Pan dziennikarzem łódzkiej gazety. Nie "Widzewiaka". Bardzo proszę o mniej stronniczości a więcej obiektywizmu. Proszę o jeden powód, dla którego na wiosnę ma być inaczej niż na jesieni. Czemu piłkarze ŁKS nie mogli mieć normalnego wsparcia ze strony kibiców na Al. Piłsudskiego? Czemu teraz ma być inaczej? Bo jest Pan kibicem RTS? Szowinizm z mojej strony? Być może, ale traktujmy się powaznie i tak samo. Bo szowinizm nie dotyczy tylko i wyłącznie mnie i Kibiców. Dotyczy rownież dziennikarzy. W krakowskim dodatku GW tyle samo miejsca poświęcane jest Wiśle co Cracovii. Jak to jest u Pana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamek Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.toya.net.pl 22.02.07, 08:51 Lećcie już sobie w ten kosmos tam będziecie naprawdę galacticos.Gdyby Widzew trzymał się przez całą rundę tych 5 % być może byłby jakiś temat do zastanowienia się dla Daniela Goszczyńskiego, ale dając Lechowi więcej biletów niż nam potwierdziliście tylko, że to wam nie zależy na poprawnych kontaktach między naszymi klubami.A pieprzenie że nie dostaliście jakiegoś papierka jest żałosne.Mówienie o tym jacy to byliście idealni podczas minionych derbów świadczy tylko o waszym zadufaniu i ograniczeniu.Nie skroiliście żadnej oprawy tylko okradliście chłopaka, bo on właśnie żyje ze sprzedaży tych rzeczy, które zresztą spaliliście. A póżniej dziwicie się że nie chcemy złodziei u siebie. Rozwala mnie też wasza gadka ilu to was jest na trybunie podczas derbów. To jest po prostu śmieszne, w ten sposób nie leczy się kompleksów .Popieram decyzję Daniela Goszczyńskiego, a wy obrażając go dowodzicie tylko Ze nie macie honoru. On was dwukrotnie wpuścił na derby w takiej ilości w jakiej chcieliście a wy na niego plujecie.Jesteście inni ale to nie znaczy że lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi baboo i w tej podniosłej atmosferze .... IP: *.nordeabank.pl 22.02.07, 09:04 i w tej podniosłej, pełnej wzajemnego szacunku, atmosferze, w naszym multi- kulturowym, tolerancyjnym mieście rozpocznijmy rozmowę o wspólnym stadionie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew RTKa Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: 195.13.39.* 22.02.07, 09:10 Jako Widzewiak troche mi żal z powodu decyzji włodarza ŁKS, ale jako kibic doskonale to rozumiem, zresztą przyzwyczaiłem się do typowo "polskiego" podejścia do różnych spraw w tym kraju, w tym do spraw kręcących się wokół piłki nożnej. Jak dla mnie może eŁKSa nie dać nic. Byleby tylko kluby nie wpadły w jakiś poj...ny chocholi taniec. A tak btw ŁKS miał szanse pokazać jako klub, ze jest lepszy w podejściu do kibiców. No chyba, że chciał sie podlizać tym kibicom dla których jedynym sensem w życiu jest nienawiść do innych, a nie miłość do swojego klubu i adreanlina towarzysząca piłkarskiemuu widowisku, które w Łodzi umiera. Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idol Z Bałut Derby Łodzi już się zaczęły! IP: 213.77.7.* 22.02.07, 09:26 Wydaję mi się że pan Derdzikowski jest skrajnym.... Pzdr Niech się opan zastanowi o czym pan pisze i w jaki sposób kibolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuty_WIDZEW to łks ma szanse po raz pierwszy przekrzyciec... IP: *.bremultibank.com.pl 22.02.07, 09:33 To łks ma szanse po raz pierwszy przekrzyciec Widzew na derbach u siebie. Ciekawe czy podołają zadaniu. - Widzew Łódź Bałuty - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łapa mam pytanie IP: *.nordeabank.pl 22.02.07, 09:35 Przepraszam, ale może z innej beczki: Wpisałem w google ‘stadion łks pojemność’ i znalazłem różne pojemności tego stadionu wg różnych źródeł. Wyniki poniżej. stadiony.net/stadium.php?s=18 pojemność 13.210, 5% to 660, www.lkslodz.pl/stadion.php pojemność 25.000, 5% to 1.250, www.pilka.pl/index.php?mid=23&mode=show&stadium=62 pojemność 25.000, 5% to 1.250 www.ligapolska.pl/index.php?strona=kluby&klub=24 pojemność12.160, 5% to 608 Mam prośbę do normalnych Kibiców ŁKS: czy ktoś z Was może mi odpisać jaka jest pojemność Waszego stadionu? Nie piszcie, że liczą się tylko zamontowane krzesełka, bo w sektorze dla gości krzesełek, zdaje się, nie ma ... thx z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuty_Widzew Re: mam pytanie IP: *.bremultibank.com.pl 22.02.07, 09:43 Odpowiem za łksiaków bo u nich nie ma normalnych kibiców. Dopuszczona ilość kibiców na ich stadionie podczas meczu derbowego to 10.000, na wiecej policja (czy inne służby) nie wyrazają zgody. - Widzew Łódź Bałuty - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz [...] IP: *.mofnet.gov.pl 22.02.07, 09:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuty_WIDZEW Re:odp. IP: *.bremultibank.com.pl 22.02.07, 09:59 kolegów z okolic Teofilowa tez nazywasz chamami z wiochy? - Widzew Łódź Bałuty - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re:odp. IP: 83.16.165.* 22.02.07, 10:11 Gratuluje wam miłosnicy tanich win i mac z bazaru. Oto podejście godne kiboli. Jeszcze zadzwońcie na policie zebysmy nawet nie próbowali wyjśc z pod stadionu. A potem biegnijcie na wszystkie ogólnopolskie fora kibicowskie i piszcie jakimi jestescie fanatykami...z neostrady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re:odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:45 zal ae nie zobaczysz meczu?my tak mielismy w tamtym roku.twoi koledzy po szalu pisali ze puchaty ma racje ze trzeba dbac o wlasnych kibicow ze maja pierszenstwo ze to jest biznes i liczy sie kasa.teraz to goszczu rozdaje karty.smieszne jest wasze pisanie o braku pisma w sprawie biletow itp.mam nadzieje ze kiedys wszystko wroci do normy i derby beda swietem dla wszystkich stron.ale teraz wasz prezes musi zobaczyc jak to jest gdy druga strona postepuje tak jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re:odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:59 no to zes sie idealnie wstrzelił w temat... :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcoŁKS Re: mam pytanie IP: *.toya.net.pl 22.02.07, 22:16 Na stadion może wejść około 25 000 ludzi dla twojej informacji. Tylko problem pojawia się w tym że ŁKS ma zezwolenie tylko na 10 000 osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ełksa forever Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 10:33 KTO NIE IDZIE JEST Z fidzefa HEJ HEJ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuty_Widzew Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.bremultibank.com.pl 22.02.07, 10:41 skąd jest? fidzef? to jakas nazwa miejsca gdzie spotykają się zule na kozinach? - Widzew Łódź Bałuty - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z Łodzi Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.iwacom.net.pl 22.02.07, 10:43 Może obiektywizmem pana Derdzikowskiego zainteresował by się redaktor OLEJNICZAK . Dziwie się że on jeszcze pracuje, to nie pierwszy jego stronniczy artykuł. Może faktycznie stara się o prace w redakcji widzewiaka ? Dla normalnych kibiców podaje adres kierownika działu sport w Warszawie, im więcej dostanie emaili tym krócej będzie pracował . sport@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuty_WIDZEW Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.bremultibank.com.pl 22.02.07, 10:46 konfident? ale czego się po nich spodziewać. - Widzew Łódź Bałuty - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.toya.net.pl 22.02.07, 11:04 wytykanie braku profesjonalizmu panu d. to konfidenctwo?zreszta wiekszosc lodzkiej redakcji GW jest mowiac delikatnie "nieprofesjonalna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jf Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.pixs.philips.com 22.02.07, 11:16 a co mi, doniosę na derdzikowskiego, który już nie od dzisiaj przegina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.comarch.com 22.02.07, 12:06 Najgorsze jest to że władze klubów same zaostrzają konflikt pomiędzy Widzewem a ŁKS. Przekłada się to później na pseudokibiców, no i w konsekwencji na wszystkich normalnych ludzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Derby Łodzi już się zaczęły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:44 a wasz kochany syn marnotrawny WIELKI MIKOLAJ MADEJ !! tylko widzew . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKSman Puchalski derby ma w d..ie IP: *.zdnet.com.pl 22.02.07, 11:43 Przecież on pewnie nie pochodzi z Łodzi, tylko z jakiegoś Pierdzichowa. >Na poprzednich derbach na stadionie przy al. Unii nasi fani zachowywali się fantastycznie, wręcz wzorowo - przypomina.< I do tego jeszcze konfabuluje, przecież wszyscy wiedzieli jak było przed i po meczu. Osobiście jestem przeciwny małej ilości biletów dla przyjezdnych.Ale jeśli tak musi być to popieram zachowanie Gośzczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś