Dodaj do ulubionych

Likwidują budki telefoniczne

01.03.07, 21:19
Hm, a może gdyby można tam było zwyczajnie płacić MONETAMI, jak w większości
cywilizowanych krajów Europy. Na przykład w Londynie jest wciąż mnóóóstwo
automatów, różnych spółek telekomunikacyjnych. Można tu płacić monetami
(czasem również w EURO!), kartami płatniczymi etc. I działa. I jest
funkcjonalne. I jest rentowne.

A w Polsce jak zwykle - nie da się!

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiwan Re: Likwidują budki telefoniczne IP: *.magma-net.pl 01.03.07, 21:27
      atego czy sa rentowne nie wiesz.pewnie BT jest tak samo zmuszony prawem do ich
      utrzymywania
    • ww_lodz Re: Likwidują budki telefoniczne 01.03.07, 21:47
      Takie rozwiązanie rzeczywiście byłoby lepsze, bo po co kupować kartę za 20zł na
      jeden raz w przypadku kiedy rozładuje nam się kom?
    • Gość: q Re: Likwidują budki telefoniczne IP: *.toya.net.pl 01.03.07, 23:01
      nie pamiętam kiedy korzystałem z budki ale z Anglią to prawda.
      Natomiast nowotwór językowy "wykonywanie rozmowy" to chyba nie powinien znaleźć
      się w prasie. Wykonać to można np. telefon o ile pracuje się w fabryce telefonów
      • Gość: KT Re: Likwidują budki telefoniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:50
        hehe trafna uwaga :)
        • Gość: xail Re: Likwidują budki telefoniczne IP: *.4web.pl 02.03.07, 08:08
          Ostanio mnie napadli, nie miałam możliwości zadzwonienia na policje, bo nigdzie nie było budki :(
          znam osoby w wieku ok 50 lat, które nie posiadaja komórek i często dzwonią z budek
          Te uzywane budki telefoniczne powinni moim zdaniem zostawić.
    • Gość: Antymonopolista Z budki taniej niż z komórki. TP o tym pomyślała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 09:37
      Gdyby z budki telefonicznej można było dzwonić taniej niż z komórki... ktoś z
      tej zapyziałej TPSA o tym pomyślał?
      Na pewno nie. I nigdy nie pomyśli, bo monopoliści nie myślą. Oni nie muszą
      myśleć. I tak mają kurę znoszącą złote jaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka