Dodaj do ulubionych

jak z wynikami

06.05.06, 09:48
witam
mam pytanko jak wygląda ogłoszenie wyników maturek? :)
jestem po prostu ciekawy czy dostane je tylko ja czy mi je może szkoła gdzieś rozwiesi (ma prawo rozwiesić)? :)
chcialbym wiedzieć...
wiecie coś? 86 moze? :)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: maturzystka Re: jak z wynikami IP: 217.153.162.* 06.05.06, 09:51
      AA to nie jest tak ze przychodzi sie do szkoly i wychowawca rozdaje te
      wyniki...pewnie w jakiejs koperci czy cos..
    • Gość: pawełłł Re: jak z wynikami IP: *.crowley.pl 06.05.06, 09:51
      Właśnie... Porównywanie! Ocenianie! Też bym wolał tego uniknąć...
      Jak to jest?
      • Gość: aneczka.86 Re: jak z wynikami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 09:57
        oj czym wy sie przejmujecie najpierw napiszcie mature...w mojej szkole
        pojedynczo wchodzilismy do sekretariatu i odbieralismy swiadectwa. jesli ktos
        mial ochote to pokazywal swiadectwo znajomym a jesli nie to wracal sobie do
        domu i nic nikomu nie mowil.a tak swoja droga to lepiej wezcie sie za naauke bo
        konkurencja nie spi...
    • Gość: annulas Re: jak z wynikami IP: *.crowley.pl 06.05.06, 09:57
      A ja myślałam zawsze, że wyniki są wywieszane w szkole...
      • Gość: siox Re: jak z wynikami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.06, 10:16
        a w tym roku wyniki z matury sie nie odbiera w szkole tylko w danej placowce
        ministerstwa edukacji. w Warszawie na Grzybowskiej z tego co slyszalem. a w
        szkole tylko wyniki beda wywieszone.
        • Gość: nedza Re: jak z wynikami IP: *.ust.tke.pl 06.05.06, 10:37
          Rozwieszalo sie wyniki starej matury, na nowej dostaje sie od wyrektora szkoly
          w postaci swiadectwa
          • Gość: Oskar Re: jak z wynikami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:44
            W mojej szkole na tablicy wywieszona byla tylko lista osob ktore nie zdaly
            egzaminu maturalnego. Ci ktorzy zdali odbierali swiadectwa dojrzalosci w
            gabinecie dyrektora. Nie zdalo 13 oob takze sporo
          • Gość: padiars Re: jak z wynikami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:45
            no u mnie w szkole powiedzieli ze wyniki przychodza do szkoly i niby wychowawca
            ma je rozdac a co do wynikow to u nas w zeszlym roku na naszej stronie podali
            wyniki podstawowej ale tylko te najlepsze pozdro
            • Gość: ///////// Re: jak z wynikami IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.05.06, 10:58
              szkoy nie moga wywieszac list z wynikami ze wzgledu na ochrone danych
              osobowych,wyniki z mojej szkoly byly na stronie szkoly ale bardzo krotko,w
              kilku wojeodztwach na pewno mazowieckie i malopolskie wyniki byly dostepne w
              necie po wpisaniu indywidualnego kodu
              • Gość: nef_86 Re: jak z wynikami IP: *.chello.pl 06.05.06, 14:58
                rozdaja wam po prostu te swistki-czyli swiadectwa maturalne,nikt nie zna waszych wynikow chyba ze bedziecie sie chwalic i pokazywac.
                • Gość: kasia Re: jak z wynikami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 15:05
                  U mnie w szkole rok temu dyrektor osobiscie w swoim gabinecie wreczyl kazdemu
                  swiadectwo ( prawie 200 osob:) pokolei klasami, alfabetycznie wchodzilismy i
                  dostawalismy swiadectwa:) dyrektor nie ma prawa wywieszac list, a wogole ile
                  czasu to by zajelo,żeby stworzyc te listy i wstukiwac wyniki, nie trzeba bylo
                  odbierac tego dnia co wszyscy, mozna było przyjsć innego dnia. to wogole byla
                  plotka...swiadectwa juz sa, nekalismy pania w sekretariacie, a ona mowila, że
                  po 14, bo musze jeszcez zrobic statystyki.byli tacy co dostali swiadectwo i
                  wyszli i byli tacy co dzielili sie swoim szczesciem:)
                  POWODZENIA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka