tuciaa 05.03.07, 11:09 Witam, chcialam sie zapytac mamus, czy maja wybadany temat zlobkow w lodzi, ile koztuja i gdzie sa te cieszace sie najlepsza opinia. bede wdzieczna za wszelkie informacje. pozdrawiam mamusie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miejskie_narty Re: zlobek lodz 05.03.07, 11:29 >pozdrawiam mamusie A dzidziusiów, forumowiczusiów i wychowanieczków żłobusi czy też tatusiów nie pozdrawiasz? Nieładniutko, nieładniutko... Odpowiedz Link Zgłoś
pepic Re: Własnie 05.03.07, 18:42 a ja wiem ile kosztują- oplata stała 44,96, wyżywienie w zależności od żłobka od 3,5 do 4,2 za dzień, komitet rodzicielski też różny w zależnosci co tam wliczają, ja bym dziecko oddał- sprawdż żłobki na Widzewie. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Własnie 05.03.07, 18:48 Fakt, ja też słyszałam, że w Życiu Dolnym są najgorsze żłobki. Ale to chyba o Łodzi miało być... Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: Własnie 05.03.07, 23:02 Synek znajomych chodził do żłobka przy ul.Lelewela ( Czerwony Rynek)- podobno b. dobry żłobek:) Odpowiedz Link Zgłoś
monadame Do majkagra:-) 09.03.07, 23:19 Poproszę o jakieś info na temat tego żłobka-własnie tam chciałam zapisać moją córcię:-) Odpowiedz Link Zgłoś