hubar 19.07.01, 16:46 Co sądzisz o tym programie, ja widziałem z dwa odcinki i nie zbudził zbyt dużego entuzjazmu w moim sercu. Dziewczyny ładne ale nie piękne, dwa światy 2. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Czy oglądałeś program Amazonki? 20.07.01, 12:31 Widzę że na to szacowne forum nie wchodzą widzowie TP Polsat i TV4 i to może dobrze bo ja do nich też nie zaliczam się. Ale czy nikt nie ma zdania na temat tego programu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz tak ogladam amazonki IP: 194.204.164.* 20.07.01, 13:09 ktos kiedys napisal ze jest moda na "reality show" a jesli jest moda to wszyscy sie na to rzucaja. Minie troche czasu i wszyskie big brothery i amazonki nie beda wzbudzac zadnych emocji. Zostana po prostu zajezdzone. Co do Amazonek: szkoda mi tylko uczestnkow poniewaz polsat chce koniecznie zrobic burdel na ekranie. Szkoda tylko ze taki polsat + tv4 jest taka beznadziejna stacja o zenujacych programach. Mial racje kiedys Walesa ze nie chcial im przyznac koncesji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Czy oglądałeś program Amazonki? IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 14:34 Ogladam amazonki Jest to wspaniały, wciągający, niezwykle ambitny i pouczający program. Oglądam go ja i cała moja rodzina - bliższa i dalsza. Pies też ogląda. Tylko wujek Zenek twierdzi, że to pierdoły. Ale on prawie o wszystkim tak mówi. Dziękuję stacji Polsat i TV4, że dostarczają nam tyle wzruszeń i wspaniałej zabawy. Wszyscy, którzy twierdzą inaczej nie mają racji i po prostu nie znają się. Dzień bez Amazonek to dzień stracony i nic, ani nikt mi tego nie zrekompensuje. Na samą myśl, że mój ulubiony program kiedyś się skończy dostaję palpitacji serca, nie przeżyję tego. Gazeto pomóż. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czy oglądałeś program Amazonki? 20.07.01, 16:13 A oglądasz też Fiorellę, Izaurę itp ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: Czy oglądałeś program Amazonki? IP: 192.168.0.* / *.osemka.p.lodz.pl 22.07.01, 17:12 Amazonki sa ladne ale nie umuwilbym sie z zadna bo sa puste i nie mialbym o czym rozmawiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Czy oglądałeś program Amazonki? IP: 213.25.90.* 23.07.01, 13:55 nie widziałem programu, ale wydaje mi się, że one nie są do rozmawiania :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś