09.03.07, 22:58
Sprawdź czy dożyjesz emerytury z OFE ;-DDD

zegarsmierci.info/s/zegar/
Obserwuj wątek
    • aaa202 Umrę za 50 lat, miesiąc i 26 dni. Tak mi wyszło. 09.03.07, 23:06
    • aaa202 Zmiana imienia i nazwiska nie modyfikuje daty 09.03.07, 23:08
      śmierci. Czemu więc obowiązkowo się je wpisuje? Hm.
    • big_news Re: Zabawa. 09.03.07, 23:10
      Zmarłem 4 lata, miesiąc i 14 dni temu. I nawet tego nie zauważyłem:)
      • big_news Ach! I jeszcze ten dopisek! 09.03.07, 23:11
        Żyjesz dłużej niż było ci dane.
        No jak ja się teraz odpłacę, no jak?!
        :)
        • aaa202 Pewno nadwaga, nałogi i płeć męska 09.03.07, 23:30
          powoduje, że każdy dzień powinieneś witać niczym jezuska na osiołku
          wkraczającego do miasta!
          • big_news Re: Pewno nadwaga, nałogi i płeć męska 09.03.07, 23:40
            Fakt. Wpisałem wzrost 149, wagę 95 oraz że palę, piję i ćpam. No i ta
            nieszczęsna płeć na dodatek! Cóż, teraz już nie boję się niczego, a śmierci w
            szczególności;)
            • aaa202 Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszony! 09.03.07, 23:44
              • big_news Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 09.03.07, 23:46
                hehehehe
                Jak się chce przełamać pewne bariery i pokonać samą śmierć, to trzeba mieć w
                sobie to coś:)
                • nakole Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:12
                  big_news napisał:

> hehehehe
                  > Jak się chce przełamać pewne bariery i pokonać samą śmierć, to trzeba mieć w
                  > sobie to coś:)

...biorąc pod uwage parametry jakie wrzuciłes do przepowiadacza to TYM CZYMŚ
                  jest jest sadło i zdegenerowane narządy wewnętrzne ;P
                  • big_news Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:24
                    No popatrz. Tłuszcz, karłowatość, faje, wóda i dragi, a ja ciągle kogoś wkurzam.
                    Może to jest jakaś metoda?
                    :)
                    • nakole Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:26
                      ...wkurzasz? Zwidy jakieś?
                      • big_news Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:29
                        Nie mówię, że w tym wątku. Ogólnie.
                        • nakole Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:30
                          Hi, hi, a nie przeceniasz czasem swoich zdolności wkurzacza?
                          • big_news Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:32
                            Chyba nie. Widać to zresztą dość często, po jakże mi przychylnych wypowiedziach
                            moich ukochanych adwersarzy. Hihihi:)
                            • nett1980 Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:36
                              OO tu musisz oddac pola longecie ,na niego sie bardziej wkurzaja i wiekszymi
                              gromami sypia.
                              • big_news Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:38
                                Z przyjemnością oddaję Palmę Pierszeństwa Longecie. I bez żadnej zawiści!:)
                            • nakole Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:36
                              ...prawdziwy pieszczoch z Ciebie, Panie Wkurzający Nie Wiadomo Kogo, ale nie
                              smuć się kiedyś pewnie kogoś wkurzysz. Oby nie był to tylko jakiś Ojciec
                              Chrzestny ;)
                              • big_news Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:39
                                Już ja tam wiem kogo wkurzam. Ty nie musisz, w związku z tym przestań sobie mną
                                zawracać głowę:)
                                • nakole Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:40
                                  O`wa, wkurzyłeś się????
                                  • big_news Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:48
                                    Taa, jak cholera!:)
                                    • nakole Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:54
                                      big_news napisał:

> Taa, jak cholera!:)

A już obawiałem się, że jest inaczej ;)

Oj nie dobrze, Panie Bobrze!
                                      Czuję w powietrzu swąd palonego mięsa, sąsiad usiadł ma maszynce
                                      elektrycznej....
                              • nett1980 Re: Musisz być bardzo przystojny:) I nieustraszo 10.03.07, 00:40
                                Czyli nie taki diabel straszny jak sie maluje!
    • nett1980 Re: Zabawa. 09.03.07, 23:14
      I tak wg co poniektorych koniec swiata nastapi w 2012 , wiec po co liczyc ?
    • bryzolin A ja za 20. 09.03.07, 23:23
      koniec świata nastąpi wtedy, jak indiance z jasnej góry sznyty do cycków dojdą.
    • szprota Re: Zabawa. 10.03.07, 00:08
      33 lata.
      z podaną datą urodzenia oraz przewidzianą datą śmierci związane są trzy symbole,
      które mogą mieć związek z przyczyną zejścia. Symbolami tymi są:

terroryzm • mróz • samobójstwo

względem mrozu się zgadzam :D
      • bryzolin Dementi 10.03.07, 00:23
        O indiance z jasnej góry to nie ja
    • breblebrox 40 lat... 10.03.07, 00:28
      ... i siedem dni - za tydzien zapraszam wszystkich na przyjęcie śmierciowe :-D
      A potem wysadzę się przed budynkiem UMŁ, żeby przełamać schematy!
      • nakole Re: 40 lat... 10.03.07, 00:33
        ...no coś takiego...chcesz upaprać bebechami czystą elewację UMŁ? A, brudasek,
        a tu sie tyle o czystości miasta klepie, a fe ! ;-)
        • breblebrox Re: 40 lat... 10.03.07, 00:51
          No dobra, dzień przed nie będę nic jadła, ale na więcej ustępstw sie nie zgadzam.
          • nakole Re: 40 lat... 10.03.07, 01:17
            Czyli będzie bez treści...szkoda bo J.K. już raz szorował Pietrynę, byłaby
            powtórka ;)
            • breblebrox Re: 40 lat... 10.03.07, 01:40
              nakole napisał:

> Czyli będzie bez treści...
              A nawet bez sensu! W tym jestem dobra...
      • brite Re: 40 lat... 10.03.07, 01:21
        > A potem wysadzę się przed budynkiem UMŁ

To ja stanę gdzieś blisko, bo wyszło mi "terroryzm", a w takie zabawy nie
        wierzę, zatem zrobię na przekór sobie.
        • breblebrox Re: 40 lat... 10.03.07, 02:17
          Tak więc pozostają jeszcze dwie kwestie:
          1). czym się wysadzić (tak żeby nie można było odratować, ale żeby nie zachlapać za bardzo murów - vide supra)
          2). co zrobić, żeby nie podczepiły się pod ten nic nie wnoszący i całkowicie pozbawiony głębszego sensu (aczkolwiek przez to uroczy!) akt autodestrukcji jakieś organizacje, partie, zrzeszenia, stowarzyszenia, ruchy, sekty ani inne grupy etniczne, religijne, polityczne lub społeczne, ze swoimi hasłami?
          Nie chcę, żeby potem w telewizji moje zwłoki (a raczej resztki) pokazywali wraz z komentarzem, że byłam np. separatystką trynidzacką, Tobagijką zaś z urodzenia, walczącą o pośmiertne wyzwolenie Robinsona Cruzoe spod panowania Jana II Kazimierza Wazy, tudzież Michała Korybuta Wiśniowieckiego!
          • breblebrox Re: 40 lat... 12.03.07, 02:44
            breblebrox napisała:

>byłam np. separatystką trynidzacką, Tobagijką zaś z urodzenia, walczącą o pośmiertne wyzwolenie Robinsona Cruzoe spod panowania Jana II Kazimierza Wazy, tudzież Michała Korybuta Wiśniowieckiego!
            >
            Chociaż, jakby się nad tym zastanowić, to nawet mi się ta idea podoba...
            Czy łatwo uzyskać obywatelstwo trynidadzkie?
    • uerbe Stare 10.03.07, 07:32
      www.deathclock.com
    • lavinka średnia krajowa 10.03.07, 10:09
      No to ja będę sie bawić na waszych pogrzebach....
      72 lat, 8 miesięcy i 17 dni
      • lavinka acha i:ziemia • elektryczność • powietrze 10.03.07, 10:11
        Czy jest tu jakaś wróżka? Czyżbym miałą zginąć w F16?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka