voker 13.04.07, 12:34 Czy jakis serwis netowy publikuje wiadomosci z Lodzi na biezaco? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: newsy o Lodzi 13.04.07, 12:48 Hm, 24h na dobę to chyba nie, ja korzystam z rssów: lodz.naszemiasto.pl/rss/2.rss www.wiadomosci24.pl/rss/tag_Lodz.xml rss.gazeta.pl/pub/rss/lodz.xml Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: newsy o Lodzi 13.04.07, 13:11 nie o to mi chodzilo to sa wczorajsze newsy publikowane w dzisiejszych gazetach na biezaco, czyli np tak jak w pap czy wiadomosciach gazety.pl z 10.00, z 12.15 itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: newsy o Lodzi 14.04.07, 06:00 Teoretycznie tak, ale teraz nie ma np wiadomosci z wczoraj :) Jest jeszcze Toya. Czyli wychodzi na to, że zostają regionalne rozgłośnie radiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: newsy o Lodzi 15.04.07, 18:43 Zawsze możesz zdać się na FŁódź ;) Pierwsi informujemy o wypadkach, zatrzymaniach tramwajów, pożarach, nadlatujących samolotach, promocjach w sklepach i sprawdzonych gorseciarkach. Newsy do wyboru do koloru :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: newsy o Lodzi 15.04.07, 18:47 Ja akurat takich informacji nie mam, ale moja sąsiadka dokładnie monitoruje kto jakim autem jeździ i kto kogo jakim samochodem odwodzi ;) Mogę ją na forum zaprosić jeśłi tylko chcesz Odpowiedz Link Zgłoś