pawel.l 20.04.07, 20:31 Jestem z Łodzi a moja ukochana z Częstochowy. Postanowiliśmy zamieszkać razem tylko rodzi się pytanie "Gdzie"? Mamy mozliwość zamieszkać w Łodzi jak i w Częstochowie. Może podrzucicie jakieś nowe i ciekawe argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.l Re: Wte czy wewte? 21.04.07, 06:33 A z Częstochowy blizej do Pardubic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Wte czy wewte? 21.04.07, 06:39 Zdecydowanie Częstochowa,odejdą ci pielgrzymki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: Wte czy wewte? 21.04.07, 09:46 Każdy pielgrzymuje do swych miejsc Świętych gdziekolwiek one są umiejscowione wiec ten argument odpada :))) A swoją drogą ostatnie moje pielgrzymki nie należą do nudnych i męczących :) Odpowiedz Link Zgłoś
julka571 Re: Wte czy wewte? 21.04.07, 10:04 Jasne, że wewte, ale miło że pytasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ani w tę, ani we w tę 21.04.07, 17:48 Wybierzcie trzecie miasto. Grunt, żeby teściowie i rodzice byli daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ani w tę, ani we w tę 21.04.07, 18:37 aaa202 napisała: > Wybierzcie trzecie miasto. Grunt, żeby teściowie i rodzice byli daleko. Niekoniecznie,instytucja dziadków jest niezastąpiona,czasami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Nie ma instytucji (i ludzi) niezastąpionych 21.04.07, 18:42 Na przykład mojej matce w życiu nie powierzyłabym niemowlęcia;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie ma instytucji (i ludzi) niezastąpionych 21.04.07, 18:44 Może za to ta druga babcia byłaby tą niezbędną;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Nie ma instytucji (i ludzi) niezastąpionych 21.04.07, 19:09 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8829926&rfbawp=1177175254.554&ticaid=139bb Właśnie,a ty bigi jak bardzo na prawo skręcisz teraz;-) Sytuacja jest hymm,trochę kuriozalna. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie ma instytucji (i ludzi) niezastąpionych 21.04.07, 19:27 Nigdzie nie skręcam. Zresztą nie mam potrzeby. Jurek wyszedł po to, żeby zgarnąć elektorat Romana. Za chwilą wyjdzie Mojzesowicz, żeby skolonizować Andrzeja. Zresztą to drugie może okazać się zbędne, jak tylko przejdzie w sejmie ustawa o zablokowaniu karanych. Jakby nie patrzeć, PiS do przodu;) PS Najlepszy kawał jaki mógł się zdarzyć temu portalowi, to sondaż internautów na najbardziej popularną tu partię. PiS wygrał w cuglach, z wynikiem 44%. Pewnie już to zdjęli, bo wyniki nie są "po myśli". hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Nie ma instytucji (i ludzi) niezastąpionych 21.04.07, 19:32 Ależ Ty potrafisz każdego rozszyfrować :) A kto przejmie elektorat PO? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nie ma instytucji (i ludzi) niezastąpionych 21.04.07, 19:36 Nie wiem. Może LiD?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: neee, oni przejmą 22.04.07, 01:02 Jak zwykle prawica się dzieli przez pączkowanie. Z AWSem też tak było.. Historia lubi się powtarzać. Współczuję nasępnemu pokoleniu. Oni będą pisać z tego klasówki... lav Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Wte i wewte,po lesie 22.04.07, 09:04 Uff,ale się zmachałem,to gorsze niż wirtualny kontakt z TWA;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: Wte czy wewte? 22.04.07, 12:34 Aleśta zakreceni jak weki na zime :) To ja sobie wraz z moją ukochaną przeglądam Wasze argumenty a Wy tu kwękacie o pisach, lsdach i innych pomiotach. Qrde aż wstydza się za Was :) To co, mam zapytać Leppera bądz Gosiewskiego gdzie mieszkać? Jest jeszcze jeden problem. Moja ukochana chce się przenieść do Łodzi a ja kce do Częstochowy :))) Qrde i co teraz????? Jezdeśmy w rozterce :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Wte czy wewte? 22.04.07, 12:54 pawel.l napisał:> Jest jeszcze jeden problem. Moja ukochana chce się przenieść do Łodzi a ja kce > do Częstochowy :))) Qrde i co teraz????? Jezdeśmy w rozterce :) Teraz masz klina,czy aby to na pewno ukochana;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Wte czy wewte? 22.04.07, 12:55 Można czekać aż się któremuś odechce, można rzucić monetą, można iść do wróżki (to samo, co rzucanie monetą, tylko za pieniądze), można wybrać inną lokalizację, jakieś Radomsko na przykład, w ostateczności można rozważyć argumenty typu możliwość zatrudnienia, ceny mieszkań itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: Wte czy wewte? 22.04.07, 13:08 Dobra, rzucamy monete,za 5minut będzie po imprezie :))) :P Odpowiedz Link Zgłoś