Dodaj do ulubionych

do Geo i Marjory /fizycznie/

22.05.03, 18:04
no i jak poszło? dziś kochany profesor A. zapytał, dlaczego nie zdaję
fizyki... powstrzymałam się przed wybuchem śmiechu...

buziaki Misiaki :*
Obserwuj wątek
    • marjory_m aaaaaa!!!!! 22.05.03, 18:07
      Udało mi się zrobić jedno zadanie dobrze!!!!! SUKCES!! jestem dumna i trzeba
      to oblać (ukryta sugestia ;))

pozdrawiam
      • Gość: lea Re: aaaaaa!!!!! IP: 62.233.180.* 22.05.03, 18:14
        marjory_m napisała:

> trzeba to oblać (ukryta sugestia ;))
        >
        > pozdrawiam

po 30.05 z przyjemnością obleję wszystko (jawna sugestia)
        buziaki
        • marjory_m Re: aaaaaa!!!!! 22.05.03, 18:17
          Trzymam za słowo!!

i buziaki
          i uściski
          ;)
    • lea Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 22.05.03, 18:21
      tylko zdam matmę...bryyy...
      • marjory_m :) 22.05.03, 18:26
        A czemu nie fizyka?? Przecież "to taki piekny i logiczny przedmiot. Wystarczy
        znać 3 wzory i już wszystko da się rozwiązać..."
        Buaahahaaa...
        • ixtlilto Re: :) 22.05.03, 18:53
          Czego się śmiejesz?!?
          Zdawałam maturkę! Z fizyki! I wszyscy forumowicze + pan A. świadk8iem, że ją
          zdałam. Tak więc można to zdać! A z tymi trzema wzorami to świeta prawda :)
          • marjory_m Re: :) 23.05.03, 20:25
            lekcje z panem A. mają to do siebie że po nich nawet tych trzech wzorów
            człowiek nie rozumie ;)
    • geograf przemilczę to 22.05.03, 20:31
      wyniki wkrótce.
      Mostów w Łodzi nie ma, ale są TIRy...
      • kicia7 Re: przemilczę to 23.05.03, 20:59
        I pociągi, i tramwaje. Tylko, błagam, nie piecyk gazowy!
        • geograf Re: przemilczę to 23.05.03, 22:37
          kuchenka nie wchodzi w grę.
          mam co najwyżej taki dfługi, ostry nóż do chleba.
          a tramwaju szkoda-wykolei się, a nie zabije i będzie
          chaos komunikacyjny;-)
    • Gość: eyemakk Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ IP: *.mirtel.net 22.05.03, 23:12
      postuluje stworzenie nowego podforum: "3 LO". może moje byłe znajome siostry,
      Karolina i ta druga latawica, jak jej ... Natalia czy jakoś tak.. może też będą
      tam się udzielać. w każdym razie reprezentacja już jest dość silna, czekam na
      więcej...

pozdrawiam normalne dziewczyny i chłopców z 3 LO
      • marjory_m Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 23.05.03, 20:24
        Gość portalu: eyemakk napisał(a):

> postuluje stworzenie nowego podforum: "3 LO". może moje byłe znajome siostry,
        > Karolina i ta druga latawica, jak jej ... Natalia czy jakoś tak.. może też
        będą
        >
        > tam się udzielać. w każdym razie reprezentacja już jest dość silna, czekam na
        > więcej...
        >
        >
        > pozdrawiam normalne dziewczyny i chłopców z 3 LO

To te wyżej wymienione są z III ??
        • lea Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 28.05.03, 11:29
          IIILo jest wszędzie. Geo nie załamuj się - zawsze możesz zwędzić jakiś kwas z
          pracowni nr 10. Bedzie dobrze. tyle pokoleń przetrwało fizykę, przetrwasz i
          Ty!!!
          trzymcie się "trójkowicze"
          • adamco Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 28.05.03, 14:32
            No widzisz Geo, nie tylko ja Tobie to powtarzam. Fizykę u A. trzeba przejść jak
            każdą inną chorobę wieku dziecięcego. Ten facet się nie zmieni i już. A Ty nie
            marudź tylko bierz się do roboty. Ot co. :-)
            Pozdrawiam
            • marjory_m Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 28.05.03, 17:39
              A ja sobie z panem A. strzeliłam fotkę!!! Będzie czym rodzinę straszyć :D
              • Gość: Maruda Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.05.03, 18:47
                Czekaj, czekaj, a jak pan. A to czyta? A jak NieDajBóg jest trochę bystry i dojdzie do tego, która z jego ulubienic ostatnio się z nim obfotografiła? ;-)))
                • geograf Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 28.05.03, 19:02
                  pan A. nie potrtafi korzystać z Forum.
                  skąd wiem?
                  uwaza komputer za coś tak głupiego, że nie wiadomo
                  zostało toto zakupione do pracowni, bo i tak nie może być
                  dobrze wykorzystane do lekcji (jego zdaniem).

ale ja już kończę pluć jadem...
                  • marjory_m Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 28.05.03, 22:40
                    a do tego "Lady Punk" nazywa tryglodytami...

i ogólnie jest takim miłym, nienudziarzem, niezacofanym,
                    nieobmacującymuczennic, starszym panem. Nic tylko ustąpić miejsca w autobusie.
                    • geograf Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 28.05.03, 22:48
                      i kijem bejsbolowym go przez plecy żeby szybciej i
                      wygodniej mu się usiadło...
                      • Gość: lea Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ IP: *.toya.net.pl 29.05.03, 14:34
                        ja zdjęcie z psorm mam i uważam je za fajną pamiątkę. a jeśli chodzi o
                        komputer, to on go nie chciał. zapotrzebowanie złożyła psor K.
                  • ixtlilto Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 29.05.03, 20:09
                    geograf napisał:

> pan A. nie potrtafi korzystać z Forum.
                    zawsze można go nauczyć :D

> uwaza komputer za coś tak głupiego, że nie wiadomo
                    > zostało toto zakupione do pracowni, bo i tak nie może być
                    > dobrze wykorzystane do lekcji (jego zdaniem).
                    Geo! Chyba słuchałeś wybiórczo! Komputer był kupiony, bo wg. reformy miano na
                    nim m.in. pokazywać doświadczenia. Ale na monitorze można pokazać wszystko,
                    łącznie w klockiem wjezdzającym na równię pochyłą! Za kilka(naście) lekcji
                    będziecie mówić o wahadle. I nie ma nic zabawniejszego niż dobre przygotowanie
                    doświadczeń z tego działu. Na komuterze nacisnąłbyś przycisk i byłoby po
                    wszystkim. A tak tracisz całą godzinę na opisanie i przygotowanie. Dzięki temu,
                    że sam się tym bawisz możesz się czegoś nauczyć i coś zapamiętać.
                    Prof A. ma rację: pod tym względem komputer jest zbędny.

Poza tym wolisz oglądać gwiazdy na monitrze czy wybrać się do planetarium?
                    • geograf Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 29.05.03, 21:07
                      yy...
                      o czym Ty w ogóle mówisz?
                      podczas korzystania z komputera (może do tej pory z 3
                      razy) prof. A. raczej kpił z tego urządzenia.
                      i jakoś nie widze w czym miałoby mi to pomóc.
                      ja i tak nie rozumiem fizyki-tak oto jest mi to
                      "wykładane" na lekcjach.
                      chyba tylko dla czystej "przyjemności" wyżywania się na
                      uczniach przez profesora...
                      • ixtlilto Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 29.05.03, 21:14
                        geograf napisał:

> yy...
                        > o czym Ty w ogóle mówisz?
                        Tłumaczę nie wykorzystywanie komputera podczas zajęc fizyki :)

> ja i tak nie rozumiem fizyki-tak oto jest mi to
                        Geo, z takim podejściem to jej nie zrozumiesz. Równie dobrze mogłabym
                        powiedzieć "ja i tak nie rozumiem matematyki" więc po co wogóle będę się jej
                        uczyła. Niestety jest coś takiego, że gdy ludzie słyszą "fizyka", to w głowach
                        zapala im się czerwona lampka ostrzegawcza "uciekać, trudny przedmiot". I
                        naprawdę mało kto ma ochotę przełamać ten stereotyp.

ps. pisze jak zgred? ;)
                        • Gość: Maruda Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.05.03, 21:18
                          /jeśli można/

Wszystko zalezy od nauczyciela. Jak ma się zakodowane- fizyka - belfer zgred, będzie się od niej uciekać, a jak wspomnienie po nauczycielu (lub na bieżąco wrażenia) dobre, to i sam przedmiot da się polubić (w zasadzie lubię, choć niewiele kapuję ;-)
                          • ixtlilto Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 29.05.03, 21:23
                            Ten nauczyciel ma taką osobowość, że albo go lubisz, albo nie znosisz (a wraz z
                            nim przedmiot, którego uczy). Jeśli ktoś przełamie się i pozna go to stwierdzi,
                            że ma do czynienia z inteligentnym człowiekiem (o specyficznym poczuciu
                            humoru). A takie "przełamanie się" jest możliwe. :)))
                            • geograf Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 29.05.03, 21:54
                              zopomniałaś dodać:
                              nawet nie poznając go dowiesz się, ze jest strasznie
                              zakompleksiony i lubi toto wyłądowywać na uczniach,
                              których uwielbia wprost dołować i obwiniać za to, co NIE
                              JEST ich winą (reforma).

ot co!
                              ten Pan już na emeryturze powinien być, a nie dzieci
                              straszyć...
                              • ixtlilto Re: do Geo /fizycznie/ 29.05.03, 22:02
                                geograf napisał:

> nawet nie poznając go dowiesz się, ze jest strasznie
                                > zakompleksiony [...]
                                Geo! Widać, że uległeś zbiorowej histerii! Opowiastki jakie krążą o tym
                                nauczycielu są niewyobrażalne! I nawet połowa z nich nie jest prawdą. I dopóki
                                będziesz w brednie pzekazywane z ust do ust wierzył, nie poznasz prof.A i
                                będziesz ślepo twierdził, ze jest zakompleksiony.

> [...]i lubi toto wyłądowywać na uczniach,
                                > których uwielbia wprost dołować i obwiniać za to, co NIE
                                > JEST ich winą (reforma).
                                Nie chce mi się wierzyć. Możesz podać przykład?!
                                • geograf Re: do Geo /fizycznie/ 29.05.03, 22:24
                                  ja to widzę, ze opn ma jakieś kompleksy, które uiszcza na
                                  uczniach.

"jak na Was patrzę to naprawdę popieram aborcję"
                                  siedząc w loży, na podniesionym fotelu: "a teraz zniże
                                  się do Waszego poziomu"-rzeczywiście, obniżył krzesło.
                                  wytykanie reformy
                                  "przed reformą przychodzili tutaj uczniowie wiedziący to
                                  i to i to.A gdy przyszliście: nagle nikt nic nie wie. o
                                  to co tak naprawde zrobiła reforma".
                                  "Ty myślisz? JAK FAJNIE!"

naprawdę on to uwielbia.
                                  • ixtlilto Re: do Geo /fizycznie/ 29.05.03, 22:31
                                    geograf napisał:

> "jak na Was patrzę to naprawdę popieram aborcję"
                                    Hahah.. tego nie słyszałam! Ale w połączeniu z jego poglądami to z tego mogłaby
                                    być ciekawa dyskusja :D

> siedząc w loży, na podniesionym fotelu: "a teraz zniże
                                    > się do Waszego poziomu"-rzeczywiście, obniżył krzesło.
                                    Standard :)
                                    (btw wydaje mi się, że lepsze jest jego zniżenie się i odpowiadanie w loży w 4
                                    oczy, niż publiczna odpowiedź przy tablicy)

> wytykanie reformy
                                    > "przed reformą przychodzili tutaj uczniowie wiedziący to
                                    > i to i to.A gdy przyszliście: nagle nikt nic nie wie. o
                                    > to co tak naprawde zrobiła reforma".
                                    Jakby nie patrzeć: reforma okroiła program. Czytałąm wymogi programowe przed i
                                    po reformie i w tych słowach jest sporo racji.

> "Ty myślisz? JAK FAJNIE!"
                                    >
                                    > naprawdę on to uwielbia.
                                    Geo! Naucz się odpowiadać na jego docinki! :) Żartobliwie, z humorem. Spróbuj.
                                    • geograf Re: do Geo /fizycznie/ 29.05.03, 22:56
                                      1. oczywiście o obmacywaniu i aluzjach nie wspomniałem
                                      2. ale czy MY jestesmy winni tej reformie??to czemu na
                                      nas się wyżywa??
                                      3.oczywiście że się nauczyłem i tak robię:
                                      "tyle wiemy, ile nas nauczono"
                                      • ixtlilto Re: do Geo /fizycznie/ 29.05.03, 22:59
                                        geograf napisał:

> "tyle wiemy, ile nas nauczono"
                                        Odchodząc od głównego tematu ;)
                                        "tyle wiemy ile nas nauczono" jest pójściem na łatwiznę, nie uważasz?
    • Gość: lea moje wyznanie.... IP: 62.233.180.* 03.06.03, 17:09
      ja psora A. kocham. i tyle!
      • geograf Re: moje wyznanie.... 03.06.03, 19:48
        lepiej podaj jakieś sposoby na zabójstwo...tylko jakieś
        wyszukane, coby bolało...
    • marjory_m ale fajna dyskusja... 03.06.03, 20:33
      Może i jest zbiorowa histeria, może i są plotki, ale spor A. nie robi nic w tym
      kierunku coby zdanie o nim zmienić. Ja go nawet na początku lubiłam. Wystarczył
      mi rok nauki. Mimo wszystko, trzeba z nim poobcować żeby zrozumieć co to za typ.
    • Gość: lea Re: do Marjory IP: *.toya.net.pl 05.06.03, 10:58
      oblewamy?
      • geograf Do Lei 05.06.03, 15:29
        Program: "zabij, nim wstawi" zostaje odsunięty w niebyt
        (przynajmniej na rok) w związku z czym, czy ja też mogę
        się przyłączyć??:-)
        (choć oblewać to ja będę już w tę sobotę..:-)
      • marjory_m do Lei 05.06.03, 18:13
        a jakże!
        • Gość: lea Re: do Geo I Marj IP: *.toya.net.pl 07.06.03, 12:07
          ustalcie termin, to ja się dostosuję! :*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka