lea 22.05.03, 18:04 no i jak poszło? dziś kochany profesor A. zapytał, dlaczego nie zdaję fizyki... powstrzymałam się przed wybuchem śmiechu... buziaki Misiaki :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marjory_m aaaaaa!!!!! 22.05.03, 18:07 Udało mi się zrobić jedno zadanie dobrze!!!!! SUKCES!! jestem dumna i trzeba to oblać (ukryta sugestia ;)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: aaaaaa!!!!! IP: 62.233.180.* 22.05.03, 18:14 marjory_m napisała: > trzeba to oblać (ukryta sugestia ;)) > > pozdrawiam po 30.05 z przyjemnością obleję wszystko (jawna sugestia) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: aaaaaa!!!!! 22.05.03, 18:17 Trzymam za słowo!! i buziaki i uściski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 22.05.03, 18:21 tylko zdam matmę...bryyy... Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m :) 22.05.03, 18:26 A czemu nie fizyka?? Przecież "to taki piekny i logiczny przedmiot. Wystarczy znać 3 wzory i już wszystko da się rozwiązać..." Buaahahaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: :) 22.05.03, 18:53 Czego się śmiejesz?!? Zdawałam maturkę! Z fizyki! I wszyscy forumowicze + pan A. świadk8iem, że ją zdałam. Tak więc można to zdać! A z tymi trzema wzorami to świeta prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: :) 23.05.03, 20:25 lekcje z panem A. mają to do siebie że po nich nawet tych trzech wzorów człowiek nie rozumie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf przemilczę to 22.05.03, 20:31 wyniki wkrótce. Mostów w Łodzi nie ma, ale są TIRy... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia7 Re: przemilczę to 23.05.03, 20:59 I pociągi, i tramwaje. Tylko, błagam, nie piecyk gazowy! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: przemilczę to 23.05.03, 22:37 kuchenka nie wchodzi w grę. mam co najwyżej taki dfługi, ostry nóż do chleba. a tramwaju szkoda-wykolei się, a nie zabije i będzie chaos komunikacyjny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ IP: *.mirtel.net 22.05.03, 23:12 postuluje stworzenie nowego podforum: "3 LO". może moje byłe znajome siostry, Karolina i ta druga latawica, jak jej ... Natalia czy jakoś tak.. może też będą tam się udzielać. w każdym razie reprezentacja już jest dość silna, czekam na więcej... pozdrawiam normalne dziewczyny i chłopców z 3 LO Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 23.05.03, 20:24 Gość portalu: eyemakk napisał(a): > postuluje stworzenie nowego podforum: "3 LO". może moje byłe znajome siostry, > Karolina i ta druga latawica, jak jej ... Natalia czy jakoś tak.. może też będą > > tam się udzielać. w każdym razie reprezentacja już jest dość silna, czekam na > więcej... > > > pozdrawiam normalne dziewczyny i chłopców z 3 LO To te wyżej wymienione są z III ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 28.05.03, 11:29 IIILo jest wszędzie. Geo nie załamuj się - zawsze możesz zwędzić jakiś kwas z pracowni nr 10. Bedzie dobrze. tyle pokoleń przetrwało fizykę, przetrwasz i Ty!!! trzymcie się "trójkowicze" Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 28.05.03, 14:32 No widzisz Geo, nie tylko ja Tobie to powtarzam. Fizykę u A. trzeba przejść jak każdą inną chorobę wieku dziecięcego. Ten facet się nie zmieni i już. A Ty nie marudź tylko bierz się do roboty. Ot co. :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 28.05.03, 17:39 A ja sobie z panem A. strzeliłam fotkę!!! Będzie czym rodzinę straszyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.05.03, 18:47 Czekaj, czekaj, a jak pan. A to czyta? A jak NieDajBóg jest trochę bystry i dojdzie do tego, która z jego ulubienic ostatnio się z nim obfotografiła? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 28.05.03, 19:02 pan A. nie potrtafi korzystać z Forum. skąd wiem? uwaza komputer za coś tak głupiego, że nie wiadomo zostało toto zakupione do pracowni, bo i tak nie może być dobrze wykorzystane do lekcji (jego zdaniem). ale ja już kończę pluć jadem... Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 28.05.03, 22:40 a do tego "Lady Punk" nazywa tryglodytami... i ogólnie jest takim miłym, nienudziarzem, niezacofanym, nieobmacującymuczennic, starszym panem. Nic tylko ustąpić miejsca w autobusie. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 28.05.03, 22:48 i kijem bejsbolowym go przez plecy żeby szybciej i wygodniej mu się usiadło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ IP: *.toya.net.pl 29.05.03, 14:34 ja zdjęcie z psorm mam i uważam je za fajną pamiątkę. a jeśli chodzi o komputer, to on go nie chciał. zapotrzebowanie złożyła psor K. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 29.05.03, 20:09 geograf napisał: > pan A. nie potrtafi korzystać z Forum. zawsze można go nauczyć :D > uwaza komputer za coś tak głupiego, że nie wiadomo > zostało toto zakupione do pracowni, bo i tak nie może być > dobrze wykorzystane do lekcji (jego zdaniem). Geo! Chyba słuchałeś wybiórczo! Komputer był kupiony, bo wg. reformy miano na nim m.in. pokazywać doświadczenia. Ale na monitorze można pokazać wszystko, łącznie w klockiem wjezdzającym na równię pochyłą! Za kilka(naście) lekcji będziecie mówić o wahadle. I nie ma nic zabawniejszego niż dobre przygotowanie doświadczeń z tego działu. Na komuterze nacisnąłbyś przycisk i byłoby po wszystkim. A tak tracisz całą godzinę na opisanie i przygotowanie. Dzięki temu, że sam się tym bawisz możesz się czegoś nauczyć i coś zapamiętać. Prof A. ma rację: pod tym względem komputer jest zbędny. Poza tym wolisz oglądać gwiazdy na monitrze czy wybrać się do planetarium? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 29.05.03, 21:07 yy... o czym Ty w ogóle mówisz? podczas korzystania z komputera (może do tej pory z 3 razy) prof. A. raczej kpił z tego urządzenia. i jakoś nie widze w czym miałoby mi to pomóc. ja i tak nie rozumiem fizyki-tak oto jest mi to "wykładane" na lekcjach. chyba tylko dla czystej "przyjemności" wyżywania się na uczniach przez profesora... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 29.05.03, 21:14 geograf napisał: > yy... > o czym Ty w ogóle mówisz? Tłumaczę nie wykorzystywanie komputera podczas zajęc fizyki :) > ja i tak nie rozumiem fizyki-tak oto jest mi to Geo, z takim podejściem to jej nie zrozumiesz. Równie dobrze mogłabym powiedzieć "ja i tak nie rozumiem matematyki" więc po co wogóle będę się jej uczyła. Niestety jest coś takiego, że gdy ludzie słyszą "fizyka", to w głowach zapala im się czerwona lampka ostrzegawcza "uciekać, trudny przedmiot". I naprawdę mało kto ma ochotę przełamać ten stereotyp. ps. pisze jak zgred? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.05.03, 21:18 /jeśli można/ Wszystko zalezy od nauczyciela. Jak ma się zakodowane- fizyka - belfer zgred, będzie się od niej uciekać, a jak wspomnienie po nauczycielu (lub na bieżąco wrażenia) dobre, to i sam przedmiot da się polubić (w zasadzie lubię, choć niewiele kapuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 29.05.03, 21:23 Ten nauczyciel ma taką osobowość, że albo go lubisz, albo nie znosisz (a wraz z nim przedmiot, którego uczy). Jeśli ktoś przełamie się i pozna go to stwierdzi, że ma do czynienia z inteligentnym człowiekiem (o specyficznym poczuciu humoru). A takie "przełamanie się" jest możliwe. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: do Geo i Marjory /fizycznie/ 29.05.03, 21:54 zopomniałaś dodać: nawet nie poznając go dowiesz się, ze jest strasznie zakompleksiony i lubi toto wyłądowywać na uczniach, których uwielbia wprost dołować i obwiniać za to, co NIE JEST ich winą (reforma). ot co! ten Pan już na emeryturze powinien być, a nie dzieci straszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: do Geo /fizycznie/ 29.05.03, 22:02 geograf napisał: > nawet nie poznając go dowiesz się, ze jest strasznie > zakompleksiony [...] Geo! Widać, że uległeś zbiorowej histerii! Opowiastki jakie krążą o tym nauczycielu są niewyobrażalne! I nawet połowa z nich nie jest prawdą. I dopóki będziesz w brednie pzekazywane z ust do ust wierzył, nie poznasz prof.A i będziesz ślepo twierdził, ze jest zakompleksiony. > [...]i lubi toto wyłądowywać na uczniach, > których uwielbia wprost dołować i obwiniać za to, co NIE > JEST ich winą (reforma). Nie chce mi się wierzyć. Możesz podać przykład?! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: do Geo /fizycznie/ 29.05.03, 22:24 ja to widzę, ze opn ma jakieś kompleksy, które uiszcza na uczniach. "jak na Was patrzę to naprawdę popieram aborcję" siedząc w loży, na podniesionym fotelu: "a teraz zniże się do Waszego poziomu"-rzeczywiście, obniżył krzesło. wytykanie reformy "przed reformą przychodzili tutaj uczniowie wiedziący to i to i to.A gdy przyszliście: nagle nikt nic nie wie. o to co tak naprawde zrobiła reforma". "Ty myślisz? JAK FAJNIE!" naprawdę on to uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: do Geo /fizycznie/ 29.05.03, 22:31 geograf napisał: > "jak na Was patrzę to naprawdę popieram aborcję" Hahah.. tego nie słyszałam! Ale w połączeniu z jego poglądami to z tego mogłaby być ciekawa dyskusja :D > siedząc w loży, na podniesionym fotelu: "a teraz zniże > się do Waszego poziomu"-rzeczywiście, obniżył krzesło. Standard :) (btw wydaje mi się, że lepsze jest jego zniżenie się i odpowiadanie w loży w 4 oczy, niż publiczna odpowiedź przy tablicy) > wytykanie reformy > "przed reformą przychodzili tutaj uczniowie wiedziący to > i to i to.A gdy przyszliście: nagle nikt nic nie wie. o > to co tak naprawde zrobiła reforma". Jakby nie patrzeć: reforma okroiła program. Czytałąm wymogi programowe przed i po reformie i w tych słowach jest sporo racji. > "Ty myślisz? JAK FAJNIE!" > > naprawdę on to uwielbia. Geo! Naucz się odpowiadać na jego docinki! :) Żartobliwie, z humorem. Spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: do Geo /fizycznie/ 29.05.03, 22:56 1. oczywiście o obmacywaniu i aluzjach nie wspomniałem 2. ale czy MY jestesmy winni tej reformie??to czemu na nas się wyżywa?? 3.oczywiście że się nauczyłem i tak robię: "tyle wiemy, ile nas nauczono" Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: do Geo /fizycznie/ 29.05.03, 22:59 geograf napisał: > "tyle wiemy, ile nas nauczono" Odchodząc od głównego tematu ;) "tyle wiemy ile nas nauczono" jest pójściem na łatwiznę, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea moje wyznanie.... IP: 62.233.180.* 03.06.03, 17:09 ja psora A. kocham. i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: moje wyznanie.... 03.06.03, 19:48 lepiej podaj jakieś sposoby na zabójstwo...tylko jakieś wyszukane, coby bolało... Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m ale fajna dyskusja... 03.06.03, 20:33 Może i jest zbiorowa histeria, może i są plotki, ale spor A. nie robi nic w tym kierunku coby zdanie o nim zmienić. Ja go nawet na początku lubiłam. Wystarczył mi rok nauki. Mimo wszystko, trzeba z nim poobcować żeby zrozumieć co to za typ. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Do Lei 05.06.03, 15:29 Program: "zabij, nim wstawi" zostaje odsunięty w niebyt (przynajmniej na rok) w związku z czym, czy ja też mogę się przyłączyć??:-) (choć oblewać to ja będę już w tę sobotę..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: do Geo I Marj IP: *.toya.net.pl 07.06.03, 12:07 ustalcie termin, to ja się dostosuję! :* Odpowiedz Link Zgłoś