kicior99 05.06.03, 12:43 Czy ktos moze mi podac linki dotyczace Anity Blochowiak jak rowniez jej niegodziwosci w stosunku do Nowego Zycia Pabianic? Pozdrowienia z Piły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majass Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 05.06.03, 21:31 tzn jakich niegodziwości. Bo z tego co wiem to ostatnio ta gazeta troche ja opluwa Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 09.06.03, 11:03 po tym jaka forme prezentuje w komisji - nie dziwie sie. Ale wlasnie chcialbym znac szczegoly... Z tego co pamietam z Wyborczej - to raczej ona sie narazila i to niewąsko, na pograniczu kodeksu karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek Re: Pomoc w sprawie Błochowiak IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 13:14 Kto sie naraził??!!! Błochowiak????? Sprawdź jeszcze raz w Wyborczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 09.06.03, 13:50 kicior99 napisał: > po tym jaka forme prezentuje w komisji - nie dziwie sie. A co takiego prezentuje? A ty jaki poziom prezentujesz, ze ją tak oceniasz. Bo wg mnie to do pięt jej nie dorastasz Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 11.06.03, 17:14 gratuluje poziomu dyskusji... Ja nie mowie komu dorastam, komu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 11.06.03, 17:15 A ty kim jestes ze wydajesz takie sady? Ocenic czlowieka po 2-3 wypowiedziach moze geniusz albo skrajny idiota. O pierwsze - excuse mes paroles - Cie nie podejrzewam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek Re: Pomoc w sprawie Błochowiak IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 14:01 Serio pytam... Jakie niegodziwości w stosunku do posłanki? O jakich Ty wiesz? Może sie wymienimy informacjami... Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 10.06.03, 14:35 Podobno ostatni NESWEEK coś na ten temat skrobnął . Aler jeszcze nie czytałem takze..... trudno mi coś powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 11.06.03, 17:14 a skrobnal, widzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 11.06.03, 17:17 Ja wiem tylko tyle co pisala Wyborcza i Wprost. Jak to modnie mowi sie na komisji - wiem to co w domenie publicznej. Rad bym - ale merytorycznie a nie na poziomie prezentowanych tu bluzgow i wyzwisk - dowiedziec sie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggot "kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem".. :P IP: *.one.pl 12.06.03, 01:44 Dośc śmiesznie prezentuje się ta wasza dysputa nad "czernią i bielą" w obliczu posłanki B. Choć nie jestem Błochowiako-entuzjastom i wydaje mi się, że jej "pięć minut" minie wraz z zaprzestaniem prac komisji(ewentualnie jakieś "pięć minut później";), to jednak musze wziąśc w obrone biedaczkę. Otóż prawdą jest iż tychże niegodziwości wobec NŻP(która swoim profesjonalizmem momentami osiąga poziom broszurki szkolnej-ale to tak na marginesie) nie dopuściła się sama posłanka lecz pabianicki "beton partyjny" SLD, a poprzez swoją proweniencję partyjną również jej nazwisko zostało dośc mocno "umoczone" w sprawie. Zaś co do jej "osiągnięć" w Sejmowej Komisji Śledczej, nie chciałbym się zbytnio wypowiadać, ponieważ nie mam nawet za bardzo czasu śledzić toku przesłuchań. Myślę jednak iż powinniśmy być choć odrobinę wyrozumiali dla jej postawy. Bo cóż można się spodziewać po tak niedoświadczonym polityku, jakim jest właśnie posłanka Błochowiak, który nagle zasiada między starymi wyjadaczami salonów sejmowych? Ta, bądź co bądź, młoda kobieta w sumie z dnia na dzień stała się z pionka figurą w tym maglu politycznym i nawet nie miała czasu psychicznie(nie mówiąc już o merytorycznej stronie sprawy) przygotować się do swej nowej roli-przedewszystkim roli polityka ..medialnego. maggot Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' 12.06.03, 14:08 Dzieki za wyjasnienia. Jednak z ostatnim passussem trudno mi sie pogodzic - czlowiek nie powinien zabierac sie za rzeczy o ktorych poijecie ma dosc mgliste. Cytujac glownego ideologa pabi B., Wladimira U. (L.) - uczyc sie, uczyc sie, uczyc sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mięso Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 16:19 Tee koleś... Skąd wiesz kto jest jej ideologiem? A twoim kto jest twoim? Roman Giertych?? hehe...prawicowa mendko... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' 28.06.03, 14:40 wrecz przeciwnie. Gratuluje kultury... To ze ktos nie jest przyjacielem komunistow, nie oznacza od razu przywiazania do postfaszystow... polecam watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6447402 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' IP: *.wshe.lodz.pl 01.07.03, 16:32 kicior99 napisał: > wrecz przeciwnie. > Gratuluje kultury... To ze ktos nie jest przyjacielem komunistow, nie oznacza > od razu przywiazania do postfaszystow... A to w Polsce sa jescze komuniści. Znasz jakiś? Daj namiary bo moze bysmy ich umieścili w jakimś zoo jako gatunek ginący. Przeciez teraz to ich trzeba chronić Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' 09.07.03, 11:21 piszac "komunisci" dokonalem skrotu myslowego. Fakt, prawdziwych komunistow jest naporawde niewielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' IP: 81.15.213.* 09.07.03, 11:22 a ty co, kradniesz razem z ta banda, koles? Podziel sie, nie badz swinia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mięso Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 11:51 Gość portalu: mucha napisał(a): > a ty co, kradniesz razem z ta banda, koles? Podziel sie, nie badz swinia... Nie, nie kradne bom porządny obywatel... a ty co? chciałbys sie nachapać?? To taki z ciebie szanowany człowiek , kogoś nazywasz bandą a samżeś nie lepszy... przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
maggot9 Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' 09.07.03, 12:05 Jak czytam wypowiedzi niektórych forumowiczów na tym forum to na prawdę tracę nadzieję na jakąś konstruktywną dyskusję(na którą nota bene miałem nadzieję). Ale cóż można spodziewać się po osobach, które gdy nie potrafią znaleść racjonalnych argumentów na obronę swej tezy zaczynają rzucac MIĘSO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mięso Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 12:37 maggot9 napisał: > Jak czytam wypowiedzi niektórych forumowiczów na tym forum to na prawdę tracę > nadzieję na jakąś konstruktywną dyskusję(na którą nota bene miałem nadzieję). > Ale cóż można spodziewać się po osobach, które gdy nie potrafią znaleść > racjonalnych argumentów na obronę swej tezy zaczynają rzucac MIĘSO. Tee o co ci chodzi? Do mnie pijesz??!! Czytasz wypowiedzi forumowiczów... a ja ciebie tu widze pierwszy raz (sam niewiele tu pisze, ale przynajmniej nie uzurpuje sobie do wygłaszania sądów o forumowiczach). Napisz coś mądrego to podyskutujemy. I sam wymyśl jakiś wątek lub opinię, a nie masz pretensje do całego świata że nie możesz podyskutować. Moze twój temat bedzie na tyle atrakcyjny że ktoś zechce go konstruktywnie obalić... P.S. Na stwierdzenie niejakiej muchy żebym sie podzielił kasą odpowiedziałem bez rzucania MIĘSA (jak ty to nazwałeś). Wiec twoje pretensje uważam za bezpodstawne. Z resztą... Jak ma komentować konstruktywnie takie niskolotne uwagi...?? Odpowiedz Link Zgłoś
maggot9 I know you 09.07.03, 13:08 Gość portalu: mięso napisał(a): > maggot9 napisał: > > > Jak czytam wypowiedzi niektórych forumowiczów na tym forum to na prawdę tr > acę > > nadzieję na jakąś konstruktywną dyskusję(na którą nota bene miałem nadziej > ę). > > Ale cóż można spodziewać się po osobach, które gdy nie potrafią znaleść > > racjonalnych argumentów na obronę swej tezy zaczynają rzucac MIĘSO. > > Tee o co ci chodzi? Do mnie pijesz??!! Czytasz wypowiedzi forumowiczów... a ja > ciebie tu widze pierwszy raz (sam niewiele tu pisze, ale przynajmniej nie > uzurpuje sobie do wygłaszania sądów o forumowiczach). Napisz coś mądrego to > podyskutujemy. I sam wymyśl jakiś wątek lub opinię, a nie masz pretensje do > całego świata że nie możesz podyskutować. Moze twój temat bedzie na tyle > atrakcyjny że ktoś zechce go konstruktywnie obalić... > P.S. Na stwierdzenie niejakiej muchy żebym sie podzielił kasą odpowiedziałem > bez rzucania MIĘSA (jak ty to nazwałeś). Wiec twoje pretensje uważam za > bezpodstawne. Z resztą... Jak ma komentować konstruktywnie takie niskolotne > uwagi...?? Nie jest tajemnicą, że występujesz na tym forum pod kilkoma postaciami, ale ta chyba najbardziej odpowiada Twojej osobie i odkrywa Twoją prawdziwą naturę. Nie jest prawdą (i sam bardzo dobrze o tym wiesz), że nie próbowałem napisać na tym forum coś konstruktywnego(jeśli pamięć Cię zawodzi-ale to może spowodowane nadużyciem w ostatnim czasie alkoholu-patrz wątek u UE), ale próżno czekałem na jakąś ciekawą dysputę z tezami jakie postawiłem(a było o czym dyskutować). Dziwicie się, iż tak mało osób odwiedza ten portal-na pewno inaczej było by gdyby i atki pojawiały się tutaj ciekawsze.. I jeszcze jedno. Nawet na opinię "niskiego lotu" można odpowiedzieć w odpowiednim tonie, ale widać że Tobie o wiele bardziej pasuje dopasować się do tak niskiego poziomu(amoże nieświadomie taki właśnie poziom dyskusji Tobie najbardziej odpowiada). P.S. Masz teraz okazje do wykazania się-polecam nowy wątek na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mięso I'm glad of that IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 14:17 maggot9 napisał: > Nie jest tajemnicą, że występujesz na tym forum pod kilkoma postaciami, Nie wiem czy jest to tajemnicą czy nie... bez znaczenia... Kształtuję tylko odpowiednio swój wizerunek ;-) > Dziwicie się, iż tak mało osób odwiedza ten portal-na pewno inaczej było by > gdyby i atki pojawiały się tutaj ciekawsze.. OK, wierzę że od dzisiaj zaczynasz zakładanie ciekawych wątków... > I jeszcze jedno. Nawet na opinię "niskiego lotu" można odpowiedzieć w > odpowiednim tonie, ale widać że Tobie o wiele bardziej pasuje dopasować się do > tak niskiego poziomu Przypomnę bo może nie pamiętasz: "Tee o co ci chodzi? Do mnie pijesz??!! Czytasz wypowiedzi forumowiczów... a ja ciebie tu widze pierwszy raz (sam niewiele tu pisze, ale przynajmniej nie uzurpuje sobie do wygłaszania sądów o forumowiczach). Napisz coś mądrego to podyskutujemy. I sam wymyśl jakiś wątek lub opinię, a nie masz pretensje do całego świata że nie możesz podyskutować. Moze twój temat bedzie na tyle atrakcyjny że ktoś zechce go konstruktywnie obalić... P.S. Na stwierdzenie niejakiej muchy żebym sie podzielił kasą odpowiedziałem bez rzucania MIĘSA (jak ty to nazwałeś). Wiec twoje pretensje uważam za bezpodstawne. Z resztą... Jak ma komentować konstruktywnie takie niskolotne uwagi...?? " Czy to wg Ciebie jest uwłaczajace Twej godnośći? Nieodpowiedni to? Czego Ty oczekujesz? żebym pisał wierszem śliczne poematy miłosne?? you kidding me... > P.S. Masz teraz okazje do wykazania się-polecam nowy wątek na tym forum... Nie wiem czy mi się chce... Ja się nie musze niczym wykazywać. To Ty narzekałeś na niski poziom postów a nie ja... Nic na siłę... Pomimo wszystko pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
maggot9 Re: I'm glad of that 09.07.03, 15:25 Gość portalu: mięso napisał(a): > maggot9 napisał: > > > Nie jest tajemnicą, że występujesz na tym forum pod kilkoma postaciami, > > Nie wiem czy jest to tajemnicą czy nie... bez znaczenia... Kształtuję tylko > odpowiednio swój wizerunek ;-) A jakiż to wizerunek?? Czyżbyś próbował się upodobnić do niektórych bohaterów naszej sceny politycznej??? > > Dziwicie się, iż tak mało osób odwiedza ten portal-na pewno inaczej było b > y > > gdyby i atki pojawiały się tutaj ciekawsze.. > > OK, wierzę że od dzisiaj zaczynasz zakładanie ciekawych wątków... Ja nie mam zamiaryu zakładać "jakiś ciekawych wątków" bo swój czas wolę poświęcać na coś innego-to była wskazówka do osób, które tak bardzą "męczą" się nad tym naszym forum ..ale jakoś nic im z tego nie wychodzi.. > > I jeszcze jedno. Nawet na opinię "niskiego lotu" można odpowiedzieć w > > odpowiednim tonie, ale widać że Tobie o wiele bardziej pasuje dopasować si > ę > do > > tak niskiego poziomu > > Przypomnę bo może nie pamiętasz: > "Tee o co ci chodzi? Do mnie pijesz??!! Czytasz wypowiedzi forumowiczów... a ja > > ciebie tu widze pierwszy raz (sam niewiele tu pisze, ale przynajmniej nie > uzurpuje sobie do wygłaszania sądów o forumowiczach). Napisz coś mądrego to > podyskutujemy. I sam wymyśl jakiś wątek lub opinię, a nie masz pretensje do > całego świata że nie możesz podyskutować. Moze twój temat bedzie na tyle > atrakcyjny że ktoś zechce go konstruktywnie obalić... > P.S. Na stwierdzenie niejakiej muchy żebym sie podzielił kasą odpowiedziałem > bez rzucania MIĘSA (jak ty to nazwałeś). Wiec twoje pretensje uważam za > bezpodstawne. Z resztą... Jak ma komentować konstruktywnie takie niskolotne > uwagi...?? " > > Czy to wg Ciebie jest uwłaczajace Twej godnośći? Nieodpowiedni to? Czego Ty > oczekujesz? żebym pisał wierszem śliczne poematy miłosne?? you kidding me... > Mam nadzieję, że nie będziesz mi pisał miłosnych poematów bo i ni ejesteś w moim typie.. A tak poważnie, to zwracanie się do kogoś "teee.." albo "Do mnie pijesz??!!" to bardziej pasuje mi do reprezentantów pudek z piwem.. > > P.S. Masz teraz okazje do wykazania się-polecam nowy wątek na tym forum... > > Nie wiem czy mi się chce... Ja się nie musze niczym wykazywać. To Ty narzekałeś > > na niski poziom postów a nie ja... > Nic na siłę... Mnie również to nie rusza, a w pewnym sensie ten wątek jest z dedykacją dla Ciebie. > Pomimo wszystko pozdrawiam... > również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mięso Re: I'm glad of that IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 15:35 maggot9 napisał: > A jakiż to wizerunek?? Czyżbyś próbował się upodobnić do niektórych bohaterów > naszej sceny politycznej??? > ... o nie! Niektóre ich wizerunki mnie bardzo przerażają!! > Ja nie mam zamiaryu zakładać "jakiś ciekawych wątków" bo swój czas wolę > poświęcać na coś innego-to była wskazówka do osób, które tak bardzą "męczą" > się nad tym naszym forum ..ale jakoś nic im z tego nie wychodzi.. > ... ciekawe kogoś miałęś na myśli?? Np. kol. majass dwoi sie i troi żeby coś tu się działo a Ty z tego szydzisz... > Mam nadzieję, że nie będziesz mi pisał miłosnych poematów bo i ni ejesteś w > moim typie.. > A tak poważnie, to zwracanie się do kogoś "teee.." albo "Do mnie pijesz??!!" to > > bardziej pasuje mi do reprezentantów pudek z piwem.. Rzeczywiscie, powinienem zapytać: a do kogo pijesz? To chyba nie jest takie brzydkie określenie co? Pomimo że słowo to niektórym kojarzy sie z piciem np. piwa ;-) > Mnie również to nie rusza, a w pewnym sensie ten wątek jest z dedykacją dla > Ciebie. ...Tak myślałęm i dziękuję... > > Pomimo wszystko pozdrawiam... > > > również pozdrawiam ...pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś