hubar 14.06.03, 20:30 A całe to zamieszanie, byłoby niepotrzebne, gdyby imprezę zrobili na Pietrynie! Co o tym wszytkim myślę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=6500627 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Zmiany w komunikacji 14.06.03, 20:33 Na szczęście nie jedździłam dziś MPK. W zasadzie to wystarczyło od 12 do 13:30 tylko zamknąć ten odzicnek, bo aż tyle ludzi nie było. Przyszli na fotkę i się zmyli. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Zmiany w komunikacji 15.06.03, 09:42 Najwyraźniej zachowawczo zrobili na Placu gdzie jest więcej miejsca... Gdzie mieliby zrobić na Pietrynie? w którym Pasażu, aby nie zablokować jezdni... poza tym-HuBarze, tyle się mówi o potrzebie ożywienia pierwszych odcinków Pietryny i Placu..to właśnie starano się zrobić wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Zmiany w komunikacji 15.06.03, 12:53 geograf napisał: > Gdzie mieliby zrobić na Pietrynie? w którym Pasażu, aby > nie zablokować jezdni... -- Już nawet od placu Wolmości w kierunku piołudniowym. > poza tym-HuBarze, tyle się mówi o potrzebie ożywienia > pierwszych odcinków Pietryny i Placu..to właśnie starano > się zrobić wczoraj... -- Tak jak napisałem, gdyby zrobiono to w godzinach normalnych (popołudniowych) od placu Wolności w kierunku południowym. Zmianie uległyby jedynie trasy 86 i 96. Odpowiedz Link Zgłoś