Gość: Pawel Re: Nie widziales go w meczach Panathinaikosu na IP: *.popl.cable.ntl.com 08.07.07, 02:55 w LM, sczegilnie na Old Trafford. To jest(byl) talent. Polscy pikarze nie maja dryblingu i techniki od 15 lat.Biegaja szybko o ile sa mlodzi i strzelaja gole jak sie poszczesci, ale technikow, ktorzy sami sobie wypracowuja okazje i tworza przewage, mijajac rywali, po prostu nie ma. On to mial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 08:40 to pijak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek nd Re: Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.e-wro.net.pl 08.07.07, 09:03 jako pilkarz tak sobie ale pod wzgledem kibicowskim dla mnie prze kozak pozdro od kibicow HEJ SLASK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK ND Re: Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.e-wro.net.pl 08.07.07, 09:08 dajcie go do slaska rysiek wie jak z takimi ludzmi sie rozmawia pozdro dla motoru lechi i wissly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: therapy Szkoda chłopaka IP: *.toya.net.pl 08.07.07, 09:55 nie jestem kibicem ŁKS-u , ale szkoda Sypka. To być może była jedna z ostatnich szans dla niego na powrót do normalności. Mniejsza już czy doszedłby do świetnej formy, jaką kiedyś miał czy nie, ale trwanie w dyscyplinie treningowo- meczowej, czyli de facto odwrócenie jego uwagi od spraw alko i wszystkiego co za tym idzie byłoby świetnym rodzajem terapii. SZKODA ! Sypek nie upadaj na duchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Do Sypka ! IP: *.toya.net.pl 08.07.07, 10:03 Kiedyś widziałem, że schodząc z boiska zrobiłeś znak KRZYŻA. Zwróć się o pomoc do BOGA ! Mówię to całkiem serio, sam miałem podobne problemy. Wiem, że ludzie często śmieją się z takich rad, ale co tam - ja wiem swoje i wiem , że to naprawdę może CI pomóc. Poproś BOGA o to , aby dał Ci siłę wyjścia z całej tej trudnej sytuacji. Mogą się wszyscy śmiać, ale pomodlę się za Sypka. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wabson Re: Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 10:30 Dla mnie sypeniewski to jedno wielkie ZERO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.net81-64-176.noos.fr 08.07.07, 10:48 alkoholik i tyle powinien sie leczyc a nie w pilke grac !!!!!!!!!!!!Wywalic go!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz uzależniony od alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 11:04 i już skończony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uolelele Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.toya.net.pl 08.07.07, 11:26 może wreszcie wyrzucą go ostatecznie, bo myślałem, że mnie szlag trafi jak usłyszałem, że wraca do ŁKS-u, lepiej wziąć jakiegoś młodego napastnika, a nie starego pijaka, ćpuna i patałacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodion Igor nie wielbłąd-pić musi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 13:11 A dajcie chłopakoiwi spokój wakacje sobie zrobił, słoneczko świciło to tez mu sie grac nie chciało. A że Tomek Hajto dopiero niedawno do Górnika poszedł to i kilka rakiet Igorowi zostawił:) Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: Igor nie wielbłąd-pić musi 08.07.07, 13:16 A swoją drogą to trzeba mieć nieźle w głowie nas****, aby tego piłkarza do jakiegokolwiek klubu brać. No chyba, że za swoje występy w klubie działaczom płaci. Jeśli odpowiednio dużo to OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLek1908 Igor ty skończony kretynie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 13:23 Tak w ciebie wierzyłem,że dasz rade i bedziesz jeszcze grał u nas ze swoja 11 na plecach ale ty musiałeś cos spieprzyc bo nie byłbyś soba osle.Mam nadzieje ze cię nie wywalą z klubu bo skonczysz marnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek1908 Re: Igor ty skończony kretynie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:03 Był taki mecz w drugiej lidze w 2006 roku z ciotami z Ruchu kiedy Igor dostał piłke na srodku boiska,minoł jednego,drugiego trzeciego czwartego i bramkarza,ale się potknoł:):)Bedzie go brakowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek15 Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.promax.media.pl 08.07.07, 13:30 normalnie,pałą zdrowo po dupsku,pomoże,na pewno,złoty środek od wieków niezawodny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peru Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.171.43.3.crowley.pl 08.07.07, 14:05 Nie rozumie po jaka cholere wogule rozpisywac sie o tym smieciu???!!! Typowy "polaczek". Nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klunio Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.07.07, 17:11 Sypek jak ktos podaje reke w takiej sytuacji jakiej ty doswiadczyles,to sorki stary ale ty jestes qrwa niewdzieczny pajac lub totalnie glupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z Bełchatowa Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:14 Ptasi mózg. Może i był talentem, ale rozmienił go na drobne. ŁKS ma beznadziejnego właściciela, który wszystkich lepszych piłkarzy sprzedał i dlatego bierze takich "zawodników" jak Sypniewski. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bean Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 08.07.07, 18:05 Igor to się czyta Ajgor??? Tak tylko pytam, bo kiedyś oglądałem film o młodym Frankenstinie i taki Ajgor tam występował - nie wiem czy Sypniewski, ale podobny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Nie kopie się leżącego! IP: *.158.rev.vline.pl 08.07.07, 19:04 A Igor leży w nałogu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic52 Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.eranet.pl 08.07.07, 22:20 Gdy "działacze" zatrudniają takich "piłkarzy'to "kibice'popisuję się w Wilnie. Ziobro nie wystarczy na obronie nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martens Tak ze zdjęcia...to za mądry to on nie jest. IP: *.aster.pl 08.07.07, 23:02 nie wiem po co się takim przejmować i płacić mu jeszcze gróbą kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.bredband.comhem.se 08.07.07, 23:49 tak , slyszalem duzo o tym kretynie w szwecji , alkoholik i len niezdolny do noczego poza piciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.07.07, 00:23 Mogl najpierw pograc,zrobic kase a pozniej odcinac kupony w dobrym pubie.A tak bez kasy i na smietniku.Troche szkoda goscia ale tak juz to jest.Jak sam nie przypilnujesz siebie to nawet pomoc z zewnatrz nic nie da(Chojnacki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro68 Re: Sypniewski wyrzucony ze zgrupowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 01:00 Kurde, wy go oceniacie, jak normalnego faceta, a on jest chory. Na pewno chciał nie pić tym razem i był pewien, że się uda. Ale u alkoholika tak to już jest, że po pierwszej dawce C2H5OH wszystkie plany biorą w łeb, traci kontrolę. Nie jestem ekspertem, ale na intuicję takie "podawanie mu ręki" mogło mu tylko szkodzić, bo przedłużało sztuczny stan, gdy nie ponosił konsekwencji picia. Gdyby go wypier.... odpowiednio wcześnie może dotarłoby, że jest uzależniony i nie kontroluje własnego życia. Odpowiedz Link Zgłoś