Dodaj do ulubionych

Pytanie do administratora?

07.10.06, 15:12
Forum dla wszystkich, chyba nie musi być w stylu "wychodka", do ktorego może
wchodzić kto chce i robić co chce? Czy nie można wprowadzć blokady
automatycznej dla tych co chcą pisać według listy jaka była uzupełniana przez
chętnych uczestników? Wprowadzić możliwość pisania dla nich, nowi muszą się
zadeklarować, jeśli robią celowe "żarty" i chcą szkodzić na forum, będą usuwai
z listy. Demokracja, czyli wolność pisania co się chce, nie musi oznaczać, że
każdy może kiedy chce, wsadzić "łeb" i napluć, przestawiać celowo posty,
podszywać się pod nicki. Tacy nie chcą dyskusji tylko destrukcji tego forum.
Obserwuj wątek
    • lliberte Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 16:05
      Proszę zrócic uwagę na ten post.......

a tak wogóle to wypierdalaj stąd obesrany matkojebco!
      łżesz jak pies i chciałeś mnie zdyskredytować przed kociakiem i innymi
      forumowiczami,walczymy dzielnie i żaden pierdoloby trol nas nie pokona

mój nick napisany przez trzy l llliberte...........

kto to napisał ? ......ja wiem.......Andrzej chcesz wiedzieć ?
      napiszę Ci e-maila na adres gazety....zgoda?
    • lliberte Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 16:11
      To forum należy bezwzględnie uczynić zamkniętym tak jak forum sąsiednie
      kościół,religia. Wprowadzić bezwzględnie okres karencji,dawać ostrzeżenie
      po chamskim zachowaniu a następnie "dożywotniego bana" nawet i mnie.
      Nie ma innej rady....zostawić starych uczestników forum,konsultowć się
      w tej sprawie z grgkh,kociak40,wanda43.

O swoje dziecko należy dbać,nic nie pomoże nawet wycinanie wątków,choćby
      nas było więcej. To mój głos.

Podawajcie inne propozycje,nie bądźcie bezczynni,sam się ten problem nie rozwiąże.
      • xxara Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 16:53
        Po co zamykać coś co i tak już jest zamknięte? Wasze forum zamienia się czasem
        w kółeczko wzajemnej adoracji. O wiele bardziej niż wyzwiska trolla obraziło
        mnie cos co napisał J.P.Kociak, nazywając mnie jakąś babą z magla, która
        przeszkadza mu w dyskusji. Postanowiłam zatem zamilknąć na wieki, ale napisze
        jeszcze na koniec, dlaczego, żebyście wiedzieli! A co!
        A trola wykarmiłeś NIE Ty, choć przyznaję, dałeś się ponieść emocjom, tylko
        założyciel/moderator/admin - nie wiem kto nim jest, bo się pogubiłam, który nie
        usuwał jego obraźliwych postów od początku, tak jakby cieszył się że z tego
        powodu ma większą liczbę wejść, czy co? Są tacy ludzie, którzy lubią sobie w
        necie poq..ić i tolerowanie takich wystąpień prowadzi do katastrofy, która
        miała tutaj miejsce. Tyle ode mnie. Bye bye!
        • lliberte Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 17:01
          xxara....

Masz dużo racji.Ja też niedawno o tym pisałem,że to forum jest traktowane
          po macoszemu.Też miałem pretensje do ogolone_jajka

A trola wykarmiłeś NIE Ty, choć przyznaję, dałeś się ponieść emocjom, tylko
          > założyciel/moderator/admin - nie wiem kto nim jest, bo się pogubiłam, który nie
          >
          > usuwał jego obraźliwych postów od początku, tak jakby cieszył się że z tego
          > powodu ma większą liczbę wejść, czy co? Są tacy ludzie, którzy lubią sobie w
          > necie poq..ić i tolerowanie takich wystąpień prowadzi do katastrofy, która
          > miała tutaj miejsce. Tyle ode mnie. Bye bye!

Dobrze,że to napisałaś....gdybym ja to napisał to ...................

Mam do Ciebie prośbę,nie obrażaj się i nie odchodź.To moja prośba
          również lubiłem Cię czytać.
        • kociak40 Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 20:13
          xxara napisała:

> Po co zamykać coś co i tak już jest zamknięte? Wasze forum zamienia się
          czasem
          > w kółeczko wzajemnej adoracji. O wiele bardziej niż wyzwiska trolla obraziło
          > mnie cos co napisał J.P.Kociak, nazywając mnie jakąś babą z magla, która
          > przeszkadza mu w dyskusji. Postanowiłam zatem zamilknąć na wieki, ale napisze
          > jeszcze na koniec, dlaczego, żebyście wiedzieli! A co!
          > A trola wykarmiłeś NIE Ty, choć przyznaję, dałeś się ponieść emocjom, tylko
          > założyciel/moderator/admin - nie wiem kto nim jest, bo się pogubiłam, który
          nie
          >
          > usuwał jego obraźliwych postów od początku, tak jakby cieszył się że z tego
          > powodu ma większą liczbę wejść, czy co? Są tacy ludzie, którzy lubią sobie w
          > necie poq..ić i tolerowanie takich wystąpień prowadzi do katastrofy, która
          > miała tutaj miejsce. Tyle ode mnie. Bye bye!
          >

Pani xxaro, to nonsens, żle pani to odebrała. Ja nie do Pani to kierowałem,
          gdzież bym śmiał, mam całkowicie inne zdanie o Pani. Mnie chodziło o odczucie
          osób religijnych jakie pojawiły się na tym forum, a już odeszły, gdyż takie
          wrażenie mogły odnieść. Forum bez osób zaangażowanych religijnie, nie jest
          ciekawe, dobrze to Pani określiła, jest "kółkiem adoracyjnym" i mija się z
          celem. Jeśli pojawi się jakaś osoba, ktora jest religijnie praktykująca,
          powinniśmy wszyscy o taką osobę dbać, pielęgnować jak delikatny kwiat. Możemy
          poznać doznania jakie ta osoba ma w religii, co daje jej religia, jak tłumaczy
          pewne sprawy itd. Nie wolno nam wszystkim używać trybu oznajmującego w stosunku
          do takich osób, bo nikt nie ma monopolu na prawdę. Religia spełnia wielką rolę,
          w dyskusji trzeba używać trybu przypuszczającego. Ja sądzę..., mnie się
          wydaje..., ja myślę ...., ja przypuszczam.... itd. Ten przysłowiowy "magiel"
          wszystkich nas dotyczy, jeśli chórem "wsiadamy" na taką osobę. Było tu kiedyś
          kilka ciekawych osób np. Lizaxo, sion2, kapitan krik, Tessa18 itd. już odeszli,
          i to miałem na myśli pisząc ten swój nieszczęsny być może post. O ile jednak
          Pani zbyt mocno to przypisala do siebie, to bardzo przepraszam, nawet jestem w
          stanie ponieść karę, za nietrafne sformuowanie. Proszę więc ją wyznaczyć, nawet
          jestem gotów iść na pielgrzymkę, co jednak uważam, za karę zbyt ciężką.
          Przepraszam, obiecuję zastanawiać się więcej nad tym co piszę.
          • lliberte Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 21:41
            kociak40 napisał:

Proszę więc ją wyznaczyć, nawet
            jestem gotów iść na pielgrzymkę, co jednak uważam, za karę zbyt ciężką.
            Przepraszam, obiecuję zastanawiać się więcej nad tym co piszę.

Na piegrzymkę do Częstochowy,obowiązkowo. Z powrotem możemy wracać razem
            to porozmawiamy sobie do woli.
          • xxara Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 21:54
            > Pani xxaro, to nonsens, żle pani to odebrała.
            No to kamień spadł mi z serca. Gdzie ja bym drugie takie forum znalazła? smile

A propos dyskusji religinych, rzeczywiście prowadzimy tu raczej rozmowy
            antyreligijne, ale nie wiem, czy jest jakaś szansa na zmianę. Prawie każdy tu
            ma już ustalone poglądy, inaczej rozmawiają ludzie, którzy poszukują swojej
            drogi, inaczej tacy, którzy taką drogę już obrali. tu jest więcej tych drugich,
            więc celem ich dyskusji jest przekonywanie do swoich racji a nie szukanie,
            odkrywanie nowych wartości.
            • lliberte Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 21:56
              xxara

Więc jak powrócisz tu ? ja przynajmniej i napewno kociak Cię o to prosimy.
              Koniecznie wyznacz mu za pokute pielgrzymkę do Częstochowy.
              • xxara Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 23:50
                No pewnie, juz wróciłam 2 godziny temu smile
      • wanda43 Nie!Nie! Nie! 07.10.06, 20:49
        Forum nie moze byc zamkniete dla innych.To wczoraj,to byl wypadek przy pracy.Tak bywa.Idiotow-trolli nie brak.Ale to nie powod,aby innym uniemozliwiac swobode wypowiedzi.Kazdy ma prawo wyglaszac swoje poglady,chocby nam sie nie podobaly.
        Cholera,nie po to latalam na demonstracje,nie po to łba nadstawialam.Chcialam,abym mogla mowic co mysle i teraz tez tak uwazam.Nie wolno kneblowac innych z powodu jakis trolli. Nie mozna stosowac odpowiedzialnosci zbiorowej. To trolle trzeba zwalczac, a nie wszystkich.Nie wolno nam sie zamykac we wlasnym kregu.
        • lliberte Re: Nie!Nie! Nie! 07.10.06, 20:58
          Ja oddałem tylko głos w dyskusji.Sąsiednie forum jest zamknięte.
          Forum zamknięte nie oznacza przecież ograniczeń o,których mówisz.Ja również
          jestem za swobodną wypowiedzią i dyskusją.Kto mówi o kneblowaniu ?
          A trolli należy zwalczać...oczywiście.
          Dobrze wiesz jak długo piszę na tym forum.
          • wanda43 Re: Nie!Nie! Nie! 07.10.06, 21:04
            Jest was w tej chwili 4 moderatorow,jajka,ty,adam i grghk.W kazdej chwili mozecie zbanowac czasowo lub na zawsze jakies bydle,co bedzie trollowac lub ublizac.Ja nie widze problemu.Ale jestem przeciwna zamykaniu forum dla innych lub stosowaniu PiSowskich metod.
            • adam81w Re: Nie!Nie! Nie! 07.10.06, 21:08
              wanda o to chodzi ze ja nie moge banowac czasowo czy jakkolwiek zadnego
              uczestnika . a zrobilbym to oczywiscie . poza tym jeszcze jest dwoch
              przynajmniej moderatorow na tym forum .
              • wanda43 Re: Nie!Nie! Nie! 07.10.06, 21:17
                Adam,szczerze mowiac,jest mi wszystko jedno, kto jest moderatorem,kto adminem czy jakims innym nadzorcą. Pisze gdzie chce, i co chce. To ja za swoje slowa ponosze odpowiedzialnosc. Ja tylko uwazam, ze nie po to łba nadstawialam ja i moj mąż, aby teraz nam, czy komus innemu kneblowano pysk. Ktos moze oceniac mnie,czy moje wypowiedzi jako glupie, naiwne czy jak tam sobie chce,jego wola. Podobnie ja mam prawo oceniac innych. Ale kazdy ma prawo do wypowiedzi. Jezeli zaczniecie cenzurowac, upodobnicie sie do tych od oko-jeza i innych rydzo i pisolubow.
                • adam81w Re: Nie!Nie! Nie! 08.10.06, 03:22
                  wanda ale ja wcale nie chce zamykac forum , pisze to od poczatku i cenzurowac
                  tez nie chce .
                  • sobr Re: Nie!Nie! Nie! 05.01.07, 11:12
                    Może proboszcz nie chciał wydać kasy? Może stawiał opór, zamiast wyjść z
                    założenia - łatwo przyszło, łatwo pójdzie. To zabójstwo było raczej o kasę,
                    ktoby chciał mordować za "politykę" jak tylko do grupki wiernych gadał i to
                    raczej o jakiejś godzinie policyjnej dla nieletnich.

• lliberte Re: Nie!Nie! Nie! 07.10.06, 21:14
              Ja się już nie liczę.... nie chcę być moderatorem ani o to nie prosiłem
              ogolonego.Nie chcę być sędzią we własnej sprawie.
              Zwracam się do ogolone_jajka o skreślenie mnie z tej funkcji.

Dla "dobra" tego forum- ja,mogę przez jakiś czas zamilknąć.Zapewniam Cię
              jednak,że wiadomości o mojej "śmierci" są mocno przesadzone.
              • wanda43 Re: Nie!Nie! Nie! 07.10.06, 21:21
                Rysiu,diable jeden,ty i tak wiesz,ze cie lubie, choc na komunikatorach sie nie odzywasz.
                • lliberte Re: Nie!Nie! Nie! 07.10.06, 21:28
                  Hehehe...jak mnie lubisz to dlaczego uważasz,że ja chcę komuś kneblować
                  usta,lub ograniczać dyskusję.Nie mam aktualnie zainstalowanych komunikatorów
                  chciałem do Ciebie wczoraj napisać e-maile na adres gazety,ale system
                  mi odrzucił.Skrobnij do mnie e-maila na dres gazety,jeżeli mnie lubisz
                  a nie mów tego za głośno / wróg czuwa / hehehe
                  Dobrze wiesz,że nie znoszę "towarzystwa wzajemnej adoracji" czyżbyś
                  zapomniała ?
                  • wanda43 Re: Nie!Nie! Nie! 07.10.06, 21:32
                    Dobra,dobra,nie przynudzaj.Zainstaluj sobie stefcia albo innego diabla.Dla chcącego nic trudnego.
                    • wanda43 Re: Nie!Nie! Nie! 07.10.06, 22:04
                      meila z kontaktami wyslalam,a teraz spadam lulu,mialam troche "męczący"
                      wieczor.wink))), a skoro swit pobudka.
                      • lliberte Re: Nie!Nie! Nie! 07.10.06, 22:11
                        wanda43 napisała:

> meila z kontaktami wyslalam,a teraz spadam lulu,mialam troche "męczący"
                        > wieczor.wink))), a skoro swit pobudka.

Besten dank und gute Nacht.
    • adam81w Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 20:08
      od zawsze jestem za tym zeby na tym forum dawac bany niektorym jesli jest to
      mozliwe . nie jestem za tym by to bylo forum zamkniete .
    • adam81w Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 20:08
      i lliberte jesli moglbym cie prosic o nie klniecie nawet jesli masz racje i
      jesli nawet jakis troll cie denerwuje .
      • lliberte Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 20:39
        adam81w napisał:

> i lliberte jesli moglbym cie prosic o nie klniecie nawet jesli masz racje i
        > jesli nawet jakis troll cie denerwuje .

Słowo "pieprzysz" albo nie wk....aj mnie to "klnięcie" ?

Administratorzy, kasowanie postów i administracja

Aby usunąć wątek lub post, należy zaznaczyć okienko przy nim i kliknąć przycisk
        "usuń". Omyłkowo skasowane wątki lub posty można przywrócić przyciskiem "publikuj".
        Aby ocenzurować post należy zaznaczyć okienko przy nim i kliknąć Markuj [C].
        Ocenzurowanie zastępuje treść posta szarym tekstem "Wiadomość została usunięta
        ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.", a tytuł trzema kropkami. Prawa do
        cenzurowania ma założyciel forum.
        Założyciel forum może wyznaczyć administratorów do swojego forum.
        Administratorzy to zaakceptowane przez założyciela osoby mające uprawnienia do
        kasowania postów. Jedynie założyciel może zmieniać nazwę i opis forum, a także
        nadawać i usuwać prawa administratorów i uczestników lub zamknąc forum.
        Założyciel ma też wszystkie uprawnienia administratora.
        Aby wyznaczyć administratora na stronie edycji forum założyciel wpisuje loginy
        administratorów w pole "Dodaj Administratora" i klika "OK". Administratorów
        można usunąć, zaznaczając ich loginy i klikając "usuń".

Ja dopiero od wczoraj po południu mam możliwość kasowania postów.

Zadaję pytanie gdzie był adam81w - gdy od dłuższego czasu naruszano
        regulamin i nietykietę ?

• adam81w Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 20:52
          podobno mial pan do mnie nie pisac .

Słowo "pieprzysz" albo nie wk....aj mnie to "klnięcie" ?

tak . to wulgaryzm . tego nie toleruje . o to mialem m. innymi do ciebie
          pretensje .o rzucanie miesem na forum .

Zadaję pytanie gdzie był adam81w - gdy od dłuższego czasu naruszano
          > regulamin i nietykietę ?

wskaz mi przyklad postu gdzie byla zlamana netykieta i regulamin a ja tego nie
          wycielem . pamietaj tez ze nie jestem jedynym adminem na tym forum . sa inni .
          moglo mnie akurat nie byc . gdy widze cos lamiacego regulamin lub z roznych
          wzgledow niszczace to forum staram sie reagowac .

Administratorzy, kasowanie postów i administracja
          >
          > Aby usunąć wątek lub post, należy zaznaczyć okienko przy nim i kliknąć przycisk
          > "usuń". Omyłkowo skasowane wątki lub posty można przywrócić przyciskiem "publik
          > uj".
          > Aby ocenzurować post należy zaznaczyć okienko przy nim i kliknąć Markuj [C].
          > Ocenzurowanie zastępuje treść posta szarym tekstem "Wiadomość została usunięta
          > ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.", a tytuł trzema kropkami. Prawa d
          > o
          > cenzurowania ma założyciel forum.
          > Założyciel forum może wyznaczyć administratorów do swojego forum.
          > Administratorzy to zaakceptowane przez założyciela osoby mające uprawnienia do
          > kasowania postów. Jedynie założyciel może zmieniać nazwę i opis forum, a także
          > nadawać i usuwać prawa administratorów i uczestników lub zamknąc forum.
          > Założyciel ma też wszystkie uprawnienia administratora.
          > Aby wyznaczyć administratora na stronie edycji forum założyciel wpisuje loginy
          > administratorów w pole "Dodaj Administratora" i klika "OK". Administratorów
          > można usunąć, zaznaczając ich loginy i klikając "usuń".

jaki jest cel cytowania tego dla mnie ?
          • kociak40 Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 22:37
            "A propos dyskusji religinych, rzeczywiście prowadzimy tu raczej rozmowy
            antyreligijne, ale nie wiem, czy jest jakaś szansa na zmianę. Prawie każdy tu
            ma już ustalone poglądy, inaczej rozmawiają ludzie, którzy poszukują swojej
            drogi, inaczej tacy, którzy taką drogę już obrali. tu jest więcej tych drugich,
            więc celem ich dyskusji jest przekonywanie do swoich racji a nie szukanie,
            odkrywanie nowych wartości." - xxara

Pani xxaro, religia, oprócz ceremoniału, kultu obrazów i takich innych, niesie
            także bardzo mądre przsłania. Można być człowiekiem niewierzącym, a te
            przesłania dostrzegać. Może przykład aby praktycznie to wyjaśnić. Jest zapis w
            NT, w Ewangelii, tz. kuszenie Jezusa przez szatana. Mozna traktować to
            dosłownie lub jako alegorię, nie ma to znaczenia, znaczenie ma przekaz.
            W obrazowy sposób, zrozumiały dla wszystkich, przekazana jest wielka
            mądrość "tego świata". Przyczyną wszelkiego zła na tym świecie, praprzyczyną
            wszelkiego grzechu, przyczyną, ze taki jest świat, a nie inny, lepszy, są trzy
            czynniki: żądza człowieka do pieniądza, bogactwa, mamony,
            żądza człowieka do władzy nad innymi ludzmi oraz żądza człowieka do własnego
            wywyższenia nad innym człowiekiem. Koniec. Czy jako ateistka, zaprzeczy pani
            tej wielkiej prawdzie? czy uważa Pani, że jest to nieprawda?
            Przecież może Pani to przyjąć, nie musi Pani wierzyć. Człowiek wierzący ma też
            do przyjęcia tą prawdę, ma i więcej, sam Bóg, ktory stał się człowiekiem, daje
            przykład obrazowy, jak należy postąpić. Takich przykładów można mnożyć bezliku,
            nie tylko trzeba widzieć zło w religii, ale i dostrzegać dobro, które niesie.
            • lliberte Re: Pytanie do administratora? 07.10.06, 22:56
              Andrzej najlepiej otwórz nowy wątek na ten temat.Nie powinniśmy kontynuować
              tej rozmowy w tym wątku /zaśmiecamy/ jak uważasz ?
              Mam również prośbę...pisz nawet długie teksty,ale rób odstępy.Wiesz jak
              to się źle czyta,zbite w jedną całość.Jutro też się włączę.
    • 0golone_jajka odpowiedż administratora 07.10.06, 23:02
      Szanowni Państwo

To forum powstało jako odpowiedź na cenzurę religijną i reglamentowanie wolności słowa na forum sąsiednim. Celem tego forum było i jest stworzenie miejsca gdzie każdy może się swobodnie wypowiedzieć na tenat dowolny, a najlepiej zwiącany choć pośrednio z kościołem i religią. Wstęp na forum jest wolny i to ma być siłą tego forum. Jeśli forum zamkniemy, to będziemy dusić się we własnym sosiku, tak jak to się dzieje na forum ościennym. Co prawda zdarzają się tam jeszcze "mąciciele", wprowadzający powiew świeżości, ale dzieje się to rzadko. Wystarczy spojrzeć na liczbę nowych wątków. Wciąż wałkują to samo. Nie znaczy to, że u nas jest o niebo (nomen omen) lepiej. Brakuje tu konstruktywnej i kulturalnej dyskusji z osobami wierzącymi. To znaczy, bywają akie dyskusje, ale chętnie bym ich więcej widział. Niestety ostatnie wydarzenia pokazują, że osoby wierzące i nieprzychylne naszym poglądom raczej dyskutować nie chcą. Na takie osoby jest tylko jedna metoda - ban. I ja ją stosuję. Oczywiście atakujący może zakładać sobie co minuta nowe konto i dalej mącić, ale prędzej czy później to się nudzi. Ja swego czasu też byłem takim "mącicielem" (tylko że bez chamstwa i wulgaryzmów, a jedynie z niewygodnymi pytaniami) i adminka forum onkurencyjnego nie wytrzymała i je zamknęła (czyli uczyniła dostepnym tylko dla wybranych). Jest to początek końca tamtego forum. Nie chciałbym by podobny los
      czekał nas. Forum to pozostanie zatem otwarte, a ewentualnych oszołomów będę po prostu banował. Taka jest cena wolności wypowiedzi.
      • adam81w Re: odpowiedż administratora 08.10.06, 03:25
        banuj trole jajko bo psuja atmosfere na forum . swoja droga taki atak na nasze
        forum pokazuje tylko ze ktos sie zaczal nas bac i zaczelismy byc niebezpieczni smile
        • wcalenietakimaly Re: panowie tylko bez jaj prosze 08.10.06, 03:48
          Zarowno administrator jak i adam maja chyba na nosie rozowe okulary.
          Konkurencyjne forum ktore tylko czytam jest bardziej kulturalne,
          wielotematyczne zwykle bez presonalnych aluzji. I duzo tam ateistow. Chyba
          zloze aplikacje by brac pelny udzial w dyskusji a nie tylko czytac.
          Absurdalnym wnioskiem jest stwierdzenie jakoby miara "potencji" tego forum byl
          strach bo "zaczelismy byc niebezpieczni". Przepraszam ,..ze co? O jakim
          niebezpieczenstwie mowisz.
          Z ilosci sliny ktora tutaj wypluto na katolikow i KK powstalby ocean, a nie
          zauwazylem by chociaz jedna wieza koscielna zawalila sie od tego pisania.
          • adam81w Re: panowie tylko bez jaj prosze 08.10.06, 03:52
            hehe dobrze dobrze . wnioskuje po sile ataku smile a zreszta twojej wypowiedzi nie
            bede polemizowal
          • grgkh Re: panowie tylko bez jaj prosze 08.10.06, 05:44
            wcalenietakimaly napisał:

> Zarowno administrator jak i adam maja chyba na nosie rozowe okulary.
            > Konkurencyjne forum ktore tylko czytam jest bardziej kulturalne,
            > wielotematyczne zwykle bez presonalnych aluzji.

Rzadko tam zaglądam, właśnie dlatego że i tak nie mógłbym wtrącić swoich trzech
            groszy, ale tę różnicę czuję. Szkoda, że nie mam dostępu do ich forum, ale może
            to i dobrze, bo i tak zbyt duzo czasu pożera mi pisanie tutaj...

> I duzo tam ateistow.
            > Chyba zloze aplikacje by brac pelny udzial w dyskusji a nie tylko czytac.

Ja od dawna próbuje się tam dostać ale mnie nie wpuszczają, nawet "na próbę". I
            nie odpowiadają, nawet negatywnie. Uważam to za przejaw niskiej kultury.

> Absurdalnym wnioskiem jest stwierdzenie jakoby miara "potencji" tego
            > forum byl strach bo "zaczelismy byc niebezpieczni".
            > Przepraszam ,..ze co? O jakim niebezpieczenstwie mowisz.

Też nie mam takich złudzeń. wink

> Z ilosci sliny ktora tutaj wypluto na katolikow i KK powstalby ocean, a nie
            > zauwazylem by chociaz jedna wieza koscielna zawalila sie od tego pisania.

Ta ilość śliny jest proporcjonalna do polskiej sytuacji. To dobrze, że jest
            miejsce gdzie można jej sobie czasem upuścić, choć zgadzam się, że można by to
            robić w nieco bardziej kulturalny sposób.
            • wcalenietakimaly Re: panowie tylko bez jaj prosze 08.10.06, 06:12
              grgkh napisał:

> Ja od dawna próbuje się tam dostać ale mnie nie wpuszczają, nawet "na próbę".
              I
              >
              > nie odpowiadają, nawet negatywnie. Uważam to za przejaw niskiej kultury.

Nie wiem sprobuj jeszcze raz. Administratorka jest mloda, w tym roku zdawala
              mature, byla zajeta. Rowniez na wiosne ( ach te majowe klimaty)zaczal pisac
              chlopak jej sympatia. Potem obydwoje zamilki. Milosc jest zaborcza. Czasami
              jednak chyba zaglada na forum i cos tam ciachnie.
              >
      • grgkh Re: odpowiedż administratora 08.10.06, 05:31
        Popieram admina. Też jestem za wolnością. Nikogo nie da się zmusić, by do nas
        przyszedł i do tego jeszcze by chciało mu się coś napisać. A że niektórym się
        znudziło? Toż i mnie się niektóre tematy tak znudziły, że z mniejszą chęcią w
        nie się włączam lub je całkowicie ignoruję. Warto też zauważyć, że materiałów
        na tematy religijne jest w tej chwili w internecie znacznie więcej niż kiedyś i
        ludzie mają mniej wątpliwości, które u nas chcieliby wyjaśnić, bądź przekonali
        się, że można znaleźć co nieco nawet w naszych wątkach archiwalnych i nie widzą
        sensu powtarzania dyskusji.

Nic na siłę, a będzie dobrze.
        • jacktheripper3 Re: odpowiedż administratora 08.10.06, 11:16
          Zwracam się do trio z tego forum,a więc
          Andrzeju( kociak40), Rysiu mule(lliberte), Alicjo (wanda 43)
          moje tępienie was dopiero sie zacznie,a jajcowi też łatwo się do dupy dobrać np
          ujawiając jego zdrady(mówiłem kiedyś że go często spotykam przy metrze Służew)
          oczywiście ja tego nie zrobię ale jak będzie taki nieostrożny to może znajdzie
          się życzliwysmile
          • wanda43 Re: odpowiedż administratora 08.10.06, 11:28
            Czy możesz odpowiedzieć szczerze, za co nas tak nie lubisz?
          • derduch Re: odpowiedż administratora 08.10.06, 11:53
            To teraz będziesz tępiony ty przez kilkadziesiąt osób, masz jak w banku. Jutro
            przylezą do swoich biur, wypija kawke i... masz pojechane.
          • xxara Re: odpowiedż administratora 08.10.06, 12:30
            Co ten trol tu jeszcze robi?
            • lliberte Re: odpowiedż administratora 08.10.06, 12:40
              xxara napisała:

> Co ten trol tu jeszcze robi?

Też mam to samo pytanie.Nie tylko ten, xxaro.Czy to jest tylko cena
              wolności ? czy też ..........?
          • wanda43 Re: odpowiedż administratora 08.10.06, 14:18

• lliberte Re: odpowiedż administratora 08.10.06, 15:18
            jacktheripper3 napisał:

> Zwracam się do trio z tego forum,a więc
            > Andrzeju( kociak40), Rysiu mule(lliberte), Alicjo (wanda 43)
            > moje tępienie was dopiero sie zacznie,a jajcowi też łatwo się do dupy dobrać np
            >
            > ujawiając jego zdrady(mówiłem kiedyś że go często spotykam przy metrze Służew)
            > oczywiście ja tego nie zrobię ale jak będzie taki nieostrożny to może znajdzie
            > się życzliwysmile

Jajko ? dlaczego pozwalasz trollowi na pobyt na tym forum.Dlaczego
            nie dasz mu bana ? Dlaczego ? Czy masz jakies wątpliwości,że to troll ?
            • wanda43 Re: odpowiedż administratora 08.10.06, 18:35
              A co do czesci skierowanej do jajka,to sa to groźby kralne i podpadaja pod art. 190 kk
              --,
              mój osobisty diabeł
              tinyurl.com/lhpyv
              • norde1 Re: odpowiedż administratora 08.10.06, 18:45
                wanda43 napisała:

> A co do czesci skierowanej do jajka,to sa to groźby kralne i podpadaja pod
                art.
                > 190 kk
                > --,
                Szanowna Alu widąć że chyba jesteś niedouczona......
                zacutuję komentarz do polskiego Kodesku Karnego art 190
                "Przestępstwo groźby karalnej polega na GROŻENIU INNEJ OSOBIE POPEŁNIENIEM
                PRZESTĘPSTWA (nie wystarczy więc grożenie wykroczeniem lub innym naruszeniem
                prawa)"

od kiedy to ujawnianie romansów jest przestępstwem KK?
                może w stalinowskim prawie tak byłosmile
                pozdrawiam wszystkich nieuków
                • lliberte Re: odpowiedż administratora 08.10.06, 18:48
                  Jajco usuniesz tego trolla czy mam zawiadomić Agorę S.A
    • polubu Re: Pytanie do administratora? 08.10.06, 09:47
      To wy macie decydować o tym że mądrze piszecie czy możeja?
      Dla mnie wam wszystkim administrator powinien zabronić pisać bo na niczym się
      nie znacie tylko udajecie!
      W normalnej gospodarce nikt nie powinien pracować na dziecko, lub dziecku
      pomagać, bo wystarczy jak każdy tylko na siebie zapracuje!
      Dziecko to dorosły człowiek przesunięty w czasie i też ma tylko na siebie
      zapracować a nie jeszcze na was!
    • lliberte Re: Pytanie do administratora? 08.10.06, 18:43
      Zwracajcie uwagę na mój nick...znowu sie troll podzywa pod mój nick.
      Czy są tu administratorzy ?
      • kociak40 Re: Pytanie do administratora? 09.10.06, 00:25
        ""Zwracam się do trio z tego forum,a więc
        Andrzeju( kociak40), Rysiu mule(lliberte), Alicjo (wanda 43)
        moje tępienie was dopiero sie zacznie,a jajcowi też łatwo się do dupy dobrać np
        ujawiając jego zdrady(mówiłem kiedyś że go często spotykam przy metrze Służew)
        oczywiście ja tego nie zrobię ale jak będzie taki nieostrożny to może znajdzie
        się życzliwysmile"" - jacktheripper3

Ooooo! (na dwa wiersze), nawet po imieniu, co za zaszczyt! Czyli wypowiadasz
        mi osobiście "walkę". Nie pytasz się nawet czy się zgadzam? Wyzwanie na
        osobisty pojedynek (duel) wymaga zgody obu stron, a jako pozwany mam prawo
        do warunków. Aby tak było, musisz wiedzieć ciut więcej, ile jest całka 1/dx
        (/ - kreska ułamkowa). Chyba, że ten pojedynek ma wyglądać tak, że obszczysz za
        krzaka, wtedy tak, wtedy nie musisz mieć mojej zgody, ani nic wiedzieć,
        wystarcza zdrowy pęcherz.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka