isamysz 25.07.07, 10:40 Czy w sierpniu bedzie organizowany rajd rowerowy w okolicach Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: Rajd rowerowy! 25.07.07, 18:19 Zbyt ogólne pytanie. Mów co wiesz ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isamysz Re: Rajd rowerowy! 25.07.07, 20:56 O to chodzi, ze nic nie wiem na ten temat....Czy ktos wie, o jakims rajdzie rowerowym organizowanym w Łodzi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Rajd rowerowy! 25.07.07, 21:17 To jeszcze pomęczę...jaki rajd masz na myśli? Coś sportowego czy turystyka? Jedno czy wielodniowe? Jakie dystanse dzienne? Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Rajd rowerowy! 25.07.07, 21:27 Ja jak gdzieś jadę, to nie nazywam tego rajdem, ale mogę zrobić wyjątek. Więc najbliższy sierpniowy rajd rowerowy przewiduję na 18 lub 19 sierpnia. Można się przyłączyć, opłat nie pobieram, roweru nie wypożyczam. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Rajd rowerowy! 25.07.07, 21:30 ...już przebieram kopytami...a, dokąd to? Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Rajd rowerowy! 25.07.07, 21:40 Gdziebądź : ) Pewnie gdzieś na południe. Bełchatów mi się marzy... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Rajd rowerowy! 25.07.07, 21:47 ..chcesz Kamieńsk atakować? Ja ślamazarnie zbieram się na trasęod Suchej Beskidz. w kier. Bieszczad i w tym czasie pewnie tam gdzies będe się pocił. Niestety sam się wybieram bo chętnych nie ma... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Rajd rowerowy! 25.07.07, 21:37 Musisz szperać w necie, ale jeśli chodzi o turystyczne wycieczki to tu zerknij: www.lktk.pl/wycieczki/centrum_w.htm We wrześniu powinien odbyć się amatorski rajd pn Tour de Kalonka (VI edycja) po PKWŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
isamysz Re: Rajd rowerowy! 25.07.07, 21:45 misiomis- ja chetnie przylacze sie do Twojego rajdu...A tak w ogole to mam zamiar jechac do Malinki- Zgierz- tam podobno jest super trasa!Slyszales??? Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Rajd rowerowy! 25.07.07, 21:59 Można o Zgierz zahaczyć, chociaż na Kamieńsk to nie po drodze ; ) Trasa jest jeszcze do ustalenia, ważne, że chętni są (sztuk 2), będzie rajd! :D Odpowiedz Link Zgłoś
isamysz Re: Rajd rowerowy! 25.07.07, 22:12 To SUPER!!!Mysle, ze mozemy zaprosic innych chetnych...Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis UWAGA! wszyscy chętni do jazdy 25.07.07, 22:38 w dniu 18.08 lub 19.08 proszeni są o zgłaszanie się w tym wątku. Trasa do ustalenia. Obawiam się, że będzie mało chętnych na Kamieńsk (około 60km w jedną stronę), więc wszelkie sugestie trasy będą mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
djo4 Re: UWAGA! wszyscy chętni do jazdy 26.07.07, 09:27 z malinki prowadzi pewna trasa, znajdziesz tablice informacyjną pomiędzy zbiornikami wodnymi blisko budki ratowników. nakole sam jedziesz? Marzy mi się taki wyjazd, ale w tym roku odpada:( Odpowiedz Link Zgłoś
djo4 Re: UWAGA! wszyscy chętni do jazdy 26.07.07, 18:00 jazda samemu ma zalety, nie trzeba iść na kompromis gdzie jechać;) ja także planuje jechać sam. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: UWAGA! wszyscy chętni do jazdy 26.07.07, 19:58 ...zawsze możliwy jest kompromis... Odpowiedz Link Zgłoś
evonka pojechałabym 26.07.07, 11:37 ale ja nie przejadę 60km w jedną stronę... się nie nadaję. ja mogę pojechać 6 km. ale nie 60! no weźcie coś dla takich jak ja też zaproponujcie. no i nie dysponuję super-bicyklem... mam starego jubilata.. Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Proponujcie! 26.07.07, 11:47 Trasa jest do ustalenia. Na Malinkę daleko nie jest. Można jechać na Malinkę, ale jak dla mnie to będzie takie rajdziątko, a nie rajd : ) Ale generalnie limitu dolnego nie mam. Możemy jechać 6km. Jak ktoś ma pomysła, to niech go tu podrzuca. Wypracujmy jakiś kompromis. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Proponujcie! 26.07.07, 20:13 ...podrzuciłbym coś, ale jak wiesz mam skrzywione pomysły ;) Ps.: Jak Malinka, to dalej Dąbrówka, Rosanów ( przy kapliczce w prawo >Ciosny), w Ciosnach odszukajcie źródła rzeczki Ciosenki( niesamowiceie zimna woda), zaliczcie młyn ze stawami w Ciosnach, a potem albo powrót do ul. Ciosnowskiej w Rosanowie i do Piątkowskiej w Zgierzu i przez Łagiewniki, albo Chełmy (lasem i przez Radogoszcz Wschód) do Łodzi. Ewentualnie z młyna w Ciosnach przez Dzierżąznę do Białej, Szczawina i na skroty do Łodzi. n. Odpowiedz Link Zgłoś