aaa202 25.07.07, 13:59 Jaka jest atmosfera w pracy, czy są możliwości awansu, jakie narzędzia pracy dają, czy wysyłają na szkolenia, no i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: Ile zarabia chórzysta Piotra Rubika? 25.07.07, 14:06 Na wejsciu daja trabke eustachiusza do odsluchu. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka to praca dla: 25.07.07, 14:14 -lubiących wyzwania, pracę pod presją czasu, kreatywnych i nastawionych na sukces. płace jak w każdym innym supermarkecie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Zastanawiam się jeszcze nad Mandaryną 25.07.07, 14:16 czy nie potrzebuje chórków? Czy nikt nie chce mi pomóc? Nie lubicie pomagać. Tylko to TWA i TWA. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka no przeca pomagam! 25.07.07, 14:22 prosze powtórzyć gamę: do re mi fa sol la si do... ocenimy warunki głosowe. pan Piotr lubi warunki średnio-solowe, takie raczej "nanana, cicho potok gada..", niż jakieś "o sole mio!..." Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja nawet mam pewne doświadczenia chóralne 25.07.07, 14:24 Czy jest jakiś dodatek za śpiew w chórze szkolnym? Odpowiedz Link Zgłoś
evonka chór szkolny 25.07.07, 14:26 ma w rekrutacyjnej punktacji 5 punktów. 10 punktów ma chórek kościelny. Najwięcej się dostaje za spiewanie harcerskich piosenek przy ognisku. ujemne punkty sie dostaje za pobieranie nauk w szkole muzycznej. Wiec jakby co to sie nie przyznawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
efkajot Re: a klaskać umiesz równo? 25.07.07, 14:34 chyba się nie da klaskać równo ze zbrylonymi cyckami... <wow> Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Oj tak! Klaszczę jak anioł! 25.07.07, 14:35 Wokalnie jestem przeraźliwie przeciętna, wyględna ponad normę, klaszczę poprawnie... powinnam się nadać. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka jak dla mnie 25.07.07, 14:38 to jesteś zatrudniona. tylko, że ja nie prowadzę rekrutacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Oj tak! Klaszczę jak anioł! 25.07.07, 14:40 wyględna ponad normę? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Wyględna ponad normę, czyli cudna z urody. 25.07.07, 14:44 Na solo to się nie pcham, ale gdzieś w masie mogłabym błyszczeć, niczym ta perła w lamusie. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Mnie zaś ciekawi czy Mandaryna i Doda 25.07.07, 14:22 u tego samego chirurga robiły sobie cycki, czy też walka o dusze(he he) wielbicieli zmusza je do korzystania z usług innych specjalistów? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Nie obraź się, ale chyba nie jesteś ich targetem:) 25.07.07, 14:25 Odpowiedz Link Zgłoś
evonka z tego wszystkiego aż 25.07.07, 14:31 sprawdziłam czy moje są zimne czy ciepłe.. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka lewy 25.07.07, 14:33 jakby cieplejszy... to chyba od bliskosci pompy ssąco-tłoczącej, zwanej sercem... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Jak pomyślę, że ktoś z ostrym narzędziem 25.07.07, 14:42 miałby mi gmerać przy biuście to kolana mi się uginają. Te kobiety muszą być niezwykle odważne. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Już dosyć, świat nie jest zły, lecz warto wiedzieć 25.07.07, 14:28 że są łzy, bo źli jesteśmy myyyyyy! Targetem, nie targetem, ale może któraś z nich potrzebuje nowych tekstów. Jestem gotowa sadzić takich gniotów po 10 dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka oł jeee... 25.07.07, 14:30 kochaj mnie, bądź zawsze tu gdzie szum fal i zabawa wciąż trwa będziesz ty będę ja.. oł jeeee... i klaszczemy wszyscy! jeeeee! kocham Was! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka skórą pokryty jest własną 25.07.07, 14:29 znaczy się tą, co jest na pozostalej części ciała właścicielki sztucznego cyca.. więc musi być ciepły.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 No ale może ma inną rozszerzalność termiczną 25.07.07, 14:32 lub inaczej absorbuje temperaturę, i czy aby na mrozie na przykład się nie zbryla? Odpowiedz Link Zgłoś
evonka a w tropikach? 25.07.07, 14:37 jak się zachowuje jak sie go przewiezie do amazońskiej puszczy albo na pustynię? czy nie ulega wysychaniu na piaskach albo może pęcznieje od nadmiaru wilgoci w dżungli? Odpowiedz Link Zgłoś
efkajot Re: W upale się wylewa (górą lub dołem) 25.07.07, 14:48 wylewa się tryskając czy spływa powoli ? fuj... toż to musi być obrzydliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Temperatura wzmaga ruch cząteczek 25.07.07, 14:50 taki cyc może wręcz eksplodować! Odpowiedz Link Zgłoś
efkajot Re: Temperatura wzmaga ruch cząteczek 25.07.07, 14:52 a jeszcze gdy włączą sie w to siły nieczyste... <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
efkajot taki cyc może wręcz eksplodować 25.07.07, 14:56 to już rozumiem Sandrę L. że seksu nie lubi <rotfl> ręce precz od cycków ! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Temperatura wzmaga ruch cząteczek 25.07.07, 15:05 Były już przypadki pęknięć... fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Mnie zaś frapuje 25.07.07, 14:29 A nie jest taki sam jak naturalny? Wracając do śpiewu, to nurtuje mnie taka kwestia: czy słynny już angielski śpiewak operowy kryptozawodwiec, występujący w ichnim idolu oprócz niedobrania garnituru machnął sobie jakąś oszpecającą operację, by twarz jego większe politowanie wzbudzała? Odpowiedz Link Zgłoś
evonka identyczny z naturalnym 25.07.07, 14:34 to może być aromat smakowy w soku... ;-) a nie cyc. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Z tego co kojarzę, to głównie 25.07.07, 14:49 z uzębieniem miał problem. A to się robi samo, to jest wystarczy paręnaście lat nic nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Dziewczyny!Ja tu dygresyjnie o Dodzie i Mandarynie 25.07.07, 15:11 napomknąłem, a wy, mam wrażenie, teraz masochistycznie o wyimaginowanych deformacjach własnych piersi nawijacie. Trochę dyscypliny w wątku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Mam ostatnio trochę przemyśleń w temacie 25.07.07, 15:17 i imaginuję sobie wszelakie deformacje, włącznie z drugą dupą na czole. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Mam ostatnio trochę przemyśleń w temacie 25.07.07, 15:21 >włącznie z drugą dupą na czole. chcesz powiedzieć, że zmarszczki Ci się zaczęły pojawiać? Może za często srogo marszczysz brwi? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Mam ostatnio trochę przemyśleń w temacie 25.07.07, 15:35 Albo za często się w nie wali jak ogląda wiadomości i ma siniaki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Przemyślenia dotyczą zdecydowanie klatki piersiowe 25.07.07, 17:32 j. Jako osoba "z obciążonego wywiadu" (Mossad?) zostałam zobligowana do wizyt u onkologa co pół roku, co znacznie mi obniża poziom komfortu psychicznego. Onkolog kategorycznie zakazał robienia mammografii, przytaczał dowody, że to badanie może wręcz indukować powstanie nowotworu. Tylko usg. Takich rzeczy pewno nie pisze się na forum powołanym do celów rozrywkowych, a zwłaszcza w durnym wątku, ale może którejś babce, która to przeczyta, coś zaświta (chociaż rym jest), zwłaszcza gdy w linii żeńskiej kogoś rak zeżarł, pójdzie dać się solidnie zbadać i będzie to robiła regularnie. "wyślij" Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Co mi gugle znalazły: 25.07.07, 15:08 Może napisz do niego, to poda Ci szczegóły. "No i po koncercie. Obejrzałem video koncertu w którym bralem udział jako chórzysta... . W sumie nie było najgorzej. Chór był miejcami "kiepsko" nagłośniony gdyż nie z mikrofonów pojemnościowych lecz śpiewaliśmy w "trójkach" do mikrofonów dynamiczych "w ręku". Miało to swoje konsekwencje akustyczne... . Jedyny niedosyt jaki mam to fakt, że z tych utworów można było wyciągnąć więcej "muzyki". Mało było zróżnicowania jeśli chodzi o "wyciągnięcie do przodu"niektórych partii instrumentów, chóru, także większego zróżnicowania tempa(zwolnienia, zwiększenia dynamiki). Raczej wszystko było puszczone "na żywioł". Ale to już właściwie koncepcja autora muzyki oraz dyrygenta w jednej osobie... . No coż, napewno była "duża zadyma" - było dynamicznie. Przeważnie forte ... . A mogło być w sposób rozwijający: od "A" poprzez "B" i "C"... i "H" oraz "X" i "Y" aż do "Z"? Powiem subiektywnie, że ten utwór jako całość mi się podobał wziąwszy pod uwagę partie chóralne. Obejrzę video jeszcze raz za kilka dni, aby nabrać większego dystansu.. ." poldek34.salon24.pl/17676,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 "Jak Pan możesz wyspiewywać takie teksty, 25.07.07, 15:12 nie rzygając przez ramię" Jeśli miejsce tekściarza wakuje, to również jestem gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: "Jak Pan możesz wyspiewywać takie teksty, 25.07.07, 15:13 Może jak śpiewa to uszy zatyka i dopiero w domu z taśm ogląda :) i słucha... Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty W końcu coś na temat:) 25.07.07, 15:15 A ciekawe czy np. tak, jak dla pedofili stworzono Piccolo Collo del cośtamiano, to jest też jakiś chór dla zwykłych męskich heteryków: np. Chicka Coll del Mandarina albo Chór Dód? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A dla heterycznych kobiet jest 25.07.07, 15:21 Mieskuoro Huutajat (czy jak tam to się pisze)? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty też myślę, że są sexy: 25.07.07, 15:26 madhava.com/egotism/archive/002176.html Odpowiedz Link Zgłoś