ewa112 28.07.07, 20:06 Czy ktoś z Was korzystał z tzw łóżek rekondycyjno-rehabilitacyjnych. Chce sie zapisać na taką "gimnastykę" dla puszystych ale chciałabym wczesniej poznać Wasze opinie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Łóżka bezwysiłkowe 28.07.07, 23:20 Łóżka rehabilitacyjno-rekondycyjne to nie tylko gimnastyka dla puszystych. Ja zafundowałam sobie sesję po pisaniu pracy dyplomowej - łóżka bardzo dobrze mnie rozmasowały. A ze mną ćwiczyła dziewczyna, która za kilka dni miała się wcisnąć w suknię ślubną - udało się jej :) ps. ja ćwiczyłam tu: www.eza.prv.pl/ plus jest taki, że to w centrum i można było zaraz po zajęciach/pracy zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa112 Re: Łóżka bezwysiłkowe 29.07.07, 00:46 a ile razy w tygodniu/miesiacu ćwiczyłaś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Łóżka bezwysiłkowe 29.07.07, 22:08 Ja sobie zafundowałam 4 sesje... Czyli dwa razy w tygodniu, przez dwa tygodnie. Spokojnie wystarczyło aby rozmasować mi całe plecy, które ucierpiały podczas siedzenia przed komputerem. Jak się skończą ciepłe dni i nie będę mogła już pomykać rowerem po mieście, prawdopodobnie wykupię sobie karnet, żeby chociaż raz na dwa tygodnie rozruszać wszystkie mięśnie :) Zadzwoń do gabinetu i pogadaj. Podpowiedzą Ci ile powinnaś ćwiczyć aby osiągnąć taki efekt jaki chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś