brodacz11 31.07.07, 18:00 Właśnie słyszałem w popołudniowych wiadomościach w radiu ZET, że GDDKiA podjęła właśnie dzisiaj ostateczną decyzję o przebiegu trasy S-8 przez Bełchatów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkaniew Re: Droga S-8 31.07.07, 18:25 A to ciekawe co mówisz, bo Kaczyński potwierdził, ze przez Łódź www.radiolodz.pl/serwis/index.php?id=11&idd=3535 M. Odpowiedz Link Zgłoś
brodacz11 Re: Droga S-8 31.07.07, 18:54 Było to w wiadomościach o godzinie 14.30 , lub 15.00 i wypowiadał się chyba szef tej instytucji, słyszałem na własne uszy.A Kropiwnickiego nie jeden raz zbywano obietnicami. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Droga S-8 31.07.07, 19:43 brodacz11 napisał: > Właśnie słyszałem w popołudniowych wiadomościach w radiu ZET, że GDDKiA > podjęła właśnie dzisiaj ostateczną decyzję o przebiegu trasy S-8 przez Bełcható > w. Może dlatego że omijają rezerwaty i skanseny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rongeta [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 09:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Droga S-8 IP: 213.17.170.* 01.08.07, 09:17 GDDKiA nie podejmuje ostatecznych decyzji takie decyzje podejmuje rząd. Ale sytuacja jest kryzysowa i może to zostać przepchnięte w rządzie. Zatem póki Kotlarek razem z kumplem Polaczkiem (człowiekiem, kóry gdzie nie poszedł to sp....ył) czyli starzy krętacze rządzą w GDDKiA i MT to tak będzie i dopóki oni tam są nie powstaną żadne drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Droga S-8 IP: *.lodz.msk.pl 01.08.07, 21:02 > GDDKiA nie podejmuje ostatecznych decyzji takie decyzje podejmuje rząd. Ale > sytuacja jest kryzysowa i może to zostać przepchnięte w rządzie. Nie przed wyborami. Stawiam raczej na dalsze odwlekanie decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś