ciocia_helenka 09.08.07, 12:43 "Dorosłej, zdrowej osobie można zrobić lewatywę nawet w pozycji zgiętej jak do kopania ziemniaków". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite To ja poproszę dwa razy 09.08.07, 12:47 Tylko że ja nigdy nie kopałem ziemniaków. W ogóle staram się nie kopać jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_helenka Dwa razy! Kto da więcej?! 09.08.07, 12:56 Dwa razy po raz pieeerwszy!... Dwa razy po raz druuuugi!... Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Dwa razy! Kto da więcej?! 09.08.07, 12:59 czy nas wszystko musi być lewe?! nawet prawatywa!? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Dwa razy! Kto da więcej?! 09.08.07, 13:01 Jestem mańkutem, więc mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Dwa razy! Kto da więcej?! 09.08.07, 13:07 ja też! ale podobno mańkutom się robi w prawą półkulę, czy cośtam...? :] Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Dwa razy! Kto da więcej?! 09.08.07, 13:12 Hm, być może mój lewy pośladek jest kontrolowany przez lewą półkulę. A wydawałoby się, że lewatywa pasuje do mańkuta jak... ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Dwa razy! Kto da więcej?! 09.08.07, 13:16 czyli jednak prawatywa? a co ze środkowotywą? prezerwatywą? lokomotywą? oczywiście w kontekście!!! oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Dwa razy! Kto da więcej?! 09.08.07, 13:01 Lewizna pociąga, prawizna odciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Dwa razy! Kto da więcej?! 09.08.07, 13:09 Lewatywa oczyszca. Co zatem robi prawatywa i czym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Dwa razy! Kto da więcej?! 09.08.07, 13:11 prawatywa obrudza. oto zatem co robi i czym jest! Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Dwa razy! Kto da więcej?! 09.08.07, 13:15 Jurek tak czyni? Może ogórek ale nie Jurek. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Dwa razy! Kto da więcej?! 09.08.07, 13:20 Na Starym Rynku widzę, facet bije dziecko zgięte w pół Dokoła widzę niereagujący tłum Kolo coś buczy, że na wychowanie sposób ma, Że dziecko nieposłuszne trzeba bić jak psa! Ale burek! Marek, Jurek, Krzysiek, Zdzisiek Wojtek, Rysiek Nie wytrzymuję, głośno mówię: Cieć! Nie powinieneś w życiu nawet psa chcieć mieć! Nie strasz mnie Sądem, zniesławieniem, Cieć z wyższym wykształceniem! Ale burek! Marek, Jurek, Krzysiek, Zdzisiek Wojtek, Rysiek Ale burek! Marek, Jurek, Krzysiek, Zdzisiek Wojtek, Rysiek Mr. ZooB - Krzysiek, Zdzisiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Re: Lewatywę wszystkim! 09.08.07, 13:08 ciocia_helenka napisała: > "Dorosłej, zdrowej osobie można zrobić lewatywę nawet w pozycji zgiętej jak do > kopania ziemniaków". Chętnie usłyszę propozycję, jak to zrobić siedzącemu posłowi oraz urzędnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik_theo_kojak Czy 13 od góry to również ofiara lewatywy? 09.08.07, 14:02 e-mp3s.eu/dzienpo/index.html Mówią że 13-tka to szczęśliwy numer:D Odpowiedz Link Zgłoś