Gość: Syrenka IP: *.dialup.medianet.pl 11.05.03, 02:18 mam ogromną ochotę przelizać sie z dziewczyną(jestem hetero) czy pod wpływem chwili zrobiłyście to z przyjaciółkami?jak było i czy to zmieniło wasze relacje(zażenowanie później???) warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kokiza Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.dialup.medianet.pl 11.05.03, 14:19 miałam to samo co Ty opłaca się, erotycznie i emocjonalnie jest to nieziemskie przeżycie, ale nie możecie ani być zabyt blisko ani zbyt daleko........tznmusisz mieć do niej zaufanie ale lepiej nie rób tego z "siostra" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet o rany...? IP: *.dialup.medianet.pl 11.05.03, 14:21 moje sny erotyczne sie spełniają!... więc dziewczyny NAPRAWDE to robią?? heh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruczyca Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.03, 22:46 Wiele razy calowalam sie ze swoimi kolezankami. Nie bylo to dla mnie potem zenujace, gdyz jestem nastolatka, a w kregu moich znajomych takie sprawy sa calkiem normalne. Warto sprobowac. To naprawde bardzo ciekawe doswiadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatiana Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.dialup.medianet.pl 13.05.03, 00:02 nie zgadzam sie to bardzo ryzykowne przedsięwzięcie i rezultaty mogą cię zaskoczyć.po takim eksperymencie może się pojawić erotyczne przywiązanie i nie wiesz co z tym zrobić! sama akcja może być nieziemska, ale uważaj pocałunek to dużo wbrew pozorom Odpowiedz Link Zgłoś
underthebridges Re: Pocałunek z przyjaciółką 13.05.03, 13:38 Polecam ale nie z przyjaciółką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.dialup.medianet.pl 13.05.03, 14:41 czyli z kim? z szefową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatrice ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 23:36 Gość portalu: Kruczyca napisał(a): > Wiele razy calowalam sie ze swoimi kolezankami. Nie bylo to dla mnie potem > zenujace, gdyz jestem nastolatka, a w kregu moich znajomych takie sprawy sa > calkiem normalne. Tez jestem nastolatka, ale Ty to masz dziwny krag znajomych... "przyjaznicie" sie wszyscy razem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruczyca Re: ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.03, 12:00 Gość portalu: beatrice napisał(a): > Tez jestem nastolatka, ale Ty to masz dziwny krag znajomych... "przyjaznicie" > sie wszyscy razem? Lubimy eksperymenty i jestesmy bardzo tolerancyjni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.pl / 192.168.0.* 13.05.03, 17:41 super sprawa! ale nie z przyjaciółką!!! lepiej z koleżanką, z którą nie utrzymujesz bardzo bliskich kontaktów. ja próbowałam i było GENIALNIE!!! polecam gorąco:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homer ostro? IP: *.dialup.medianet.pl 13.05.03, 17:57 czy to jest erotycznie przyjemne? ostre czy raczej delikatne? inaczej niż z kolesiem?co sie wtedy czuje?.... tyle pytań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: ostro? IP: 80.48.243.* 13.05.03, 22:36 hmmmm... tez chcialabym wiedziec ??? Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Delikatnie... 19.05.03, 09:48 mozna, dziwne uczucie, ani nie obrzydzenie ani nie cos super. To byla 17-latka, ktora poznalam dopiero co na ognisku, do tego panienka byla wstawiona, zaczela sie do mnie kleic. Dodam, ze ja mam 23 lata wiec mam juz okreslony swiatopoglad. Jedyne do czego sie moglam posunac to dluzszy buziak ale bez jezyczka. Jak powiedzialam to mojemu chlopakowi to chyba po raz pierwszy byl o mnie zazdrosny. Dziwne i doznanie w czasie buziaka i z ta zazdroscia faceta. Jedno jest pewne, zupelnie inaczej niz z facetem. Kobiety maja delikatniejsze usta, wiec mozna sobie wyobrazic. Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adzia Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.chomiczowka.waw.pl 15.05.03, 14:29 nic to nie zmienia ... jest zabawnym i msiesznym doswiadczeniem ... i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.sieradz.mediaclub.pl 16.05.03, 13:03 Powiem Ci tak - probowalam i nic specjalnego. Co wiecej - stwierdzilam, ze moja najlepsza przyjaciolka w ogole nie potrafi sie calowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalia Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.net.autocom.pl 16.05.03, 16:57 Tak jak Ty ja ze swoją przyjaciółką byłyśmy ciekawe jak to jest. Nie było to pod wpływem chwili- raczej dobrze przemyślane i aby się nie wstydzić się wypiłyśmy trochę alkoholu. Nie krępowało nas to później w żaden sposób i nie zmieniło naszych wzajemnych relacji. Teraz się z tego śmiejemy. Zaznaczę, że obie mamy chłopaków i oni wiedzą, że się całowałyśmy. Jeśli masz na to ochotę to zrób to a nie się zadręczaj jak to jest. Pozdrawiam. Ps. Kolega, który to widział, był bardzo zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexii Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 08:09 to zalezy wylacznie od Ciebie. nie pytaj ludzi, bo jedni mieli potem wyrzuty sumienia, a jeszcze inni byli s z siebie dumni. musisz wejsc glebiej w swoja psychike.to zapewne jakies przezycie, ktore nie zdarza sie dziennie, ale moze miec potem nieprzyjemne konsekwencje, jezeli vhodzi o przyjazn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 12:47 Bleee... z dziewczyna??? W zyciu. Ale jak ktos lubi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 23:35 Ja też całowałam się z dziewczyną. Nie z przyjaciółką tylko kolezanką.Nie było to nic specjalnego...Ale zdziwiłam się jak jej chłopak stwierdził,że to okropne i ma nigdy wiecej tego nie robic. Zazdrosny czy co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.trzebiatow.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 16:20 kiedyś na imprezie studenckiej wyszłam na dwór z przyjaciólką i sprobowałysmy! przyznam sie szczerze ze bardzo mi sie to podbało!(jestem hetero).Poźniej zrobiłyśmy to drugi raz tylko że towarzyszył nam jeszcze nasz kolega... ale nie żałuje!!!i powtorzyla bym to jecze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poli Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.vline.pl 22.05.03, 17:46 Calowalam sie z kilkoma dziewczynami, nigdy nie z moja najlepsza przyjaciolka. Robilam tego typu rzeczy gdy bylysmy pod wplywem alkoholu. Nie podniecalo mnie to, nie bylo to jakies erotyczne przezycie, bylo przyjemnie bo oglonie lubie sie calowac. Moj chlopak lubil gdy to robilam, lubil na to patrzec i podniecalo go to. Nie byl o to nigdy zazdrosny bo wiedzial ze zadna kolezanka nie zastapi mi faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: router:* / *.gazeta.pl 25.05.03, 00:54 a mi ostatnio snilo sie ze calowalam sie z przyjaciolka i nie moglysmy sie od siebie odkleic. teraz trzeba sprawdzic to w rzeczywistosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawalona Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.07.14, 03:08 najelpiej byc najebanym ja z przyjaciolka sie calowalam i bylo cudnie , nie wiem jak do tego doszlo ale gadalismy o calowaniu z dziewczyna i ze chcemy to zrobić i no lizaliśmy sie i potem po sie przytulismy i ze to miedzy nami jest i 2 min potem znow ona sie chciala i no koniec hahahah bylismy piane i dla nas obydwóm nic to nie znaczylo xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.16, 13:43 Ja to zrobiłam z kolezanką... BYŁO WARTO. Nie tylko się całowałyśmy ale też było trochę pieszczot, byłyśmy obie na tyle podniecone że pod wpływem chwili rzuciłyśmy się na siebie i zrobiłyśmy to. BYŁO MEGA! Dodam też że było to w szkolnym kiblu xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakastam028 Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.szybki-net.pl 28.07.19, 09:33 Ja chętnie mogę o tym popisać bo też bym chciała. Odezwij się w komentarzu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati cat Re: Pocałunek z przyjaciółką IP: *.146.233.34.mobile.internet.t-mobile.pl 16.03.24, 16:19 Warto tylko spytaj sie np. Czy chciałabyś pocałować osobę tej samej płci ? Potem jeżeli nie będziesz w stanie jej powiedzieć że chciałabyś ją pocałować to napisz i poczekaj na odpowiedź. Na stronie www.Czat.ai.pl zapytaj się co masz w tedy zrobić. A jeśli chciałabyś ją pocałować to trochę znaczy że jesteś lesbijką , ale jakbyś chciała wiedzieć o tym więcej to zrób quiz na stronie www.Samequizy.pl pod tytułem Czy jesteś lesbijką? Mam nadzieję że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś