blackqueen 31.08.07, 12:51 Witam! Gdzie w Łodzi znajdę obuwie firmy Mustang, widział ktoś może w jakimś sklepie kozaki tej firmy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Czy buty Mustang nosi się do spodni Mustang? 31.08.07, 13:22 Ja mam na przykład pasek Mustang. Bardzo zacny to pasek. Firmy Mustang. Najpierw nosił go brat, a kiedy brat powiększył swoje obwody w wyniku zmężnienia, pasek Mustang dostałam ja. Razem nosimy go kilkanaście lat i jeszcze kilka ponosimy. Takie to są paski Mustang. Odpowiedz Link Zgłoś
tropzon Re: buty Mustang 31.08.07, 13:25 firmowy sklep jest w tulipanie,ale buty widziałam w obuwniczych w galerii i manufakturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett Re: buty Mustang IP: *.ergomedia.pl 31.08.07, 13:26 Na mur beton w ktoryms obuwniczym widzialam obuwie tej firmy w Manu , tylko w ktorym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: buty Mustang IP: *.toya.net.pl 31.08.07, 14:37 Kupiłam kozaki Mustanga 2 lata temu w sklepie na Próchnika, nazywał się chyba "Damięccy" albo coś w tym stylu:) Odpowiedz Link Zgłoś