miejskie_narty 18.09.07, 12:39 Pozwalam sobie podlinkować zdjęcia Łodzi, na które natrafiłem w sieci: picasaweb.google.com/stefbra/ZeSterowca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trooly Było do narciarza 18.09.07, 13:58 o łysieniu. Przykro mi aaausiu, że oziębiasz tak cenne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 ja mam tylko podejrzenia, że 18.09.07, 14:12 "wszyscy święci balują w niebie", oraz "bo do tanga trzeba dwojga" to te same nuty, tylko o różnej długości (Zamek, nie strzelaj:), ale dowodów nie mam, więc o dorobku Cugowskiego sza! Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty "A skasowałaś mnie w swej pamięci"? 18.09.07, 14:15 Jak długie ma nuty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty no, ja pomyślałem, że do mnie:) 18.09.07, 14:10 Ale kto tam wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty A komu łyso? 18.09.07, 14:20 Ja nie łysieję. Podejrzewam, że siwieć będę, bo łysych sobie w rodzinie nie przypominam. A Małysz łysieje? Nie wiem. Trochę mi brakuje tylko rumianego Tajnera. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Małysz zawsze jest w czapce 18.09.07, 14:33 nie mam pojęcia, jakie ma włosy. U mnie w rodzinie był, jak głosi legenda, pradziadek Tatarzyn, który popisywał się w towarzystwie wyrywaniem garści włosów z wnętrza ust. Lub skokami z kalenicy - w zależności od ilości wypitego bimbru. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja zaś upodabniam się do Mai Komorowskiej 18.09.07, 14:39 a czuję w sobie Dodę Elektrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Może Doda czułaby w sobie Maję 18.09.07, 14:47 gdyby nie miała zrytego beretu? A kto ma bardziej zryty beret: łysi czy kudłaci? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja tu o tipsie, a tam znowu dziadek z Wehrmachtu 18.09.07, 15:12 wypłynął. Strach pomyśleć co by było, gdybym ja była taką Izą czy inną idolką i ktoś by się dogrzebał do mojego praszczura z sierścią w gębie. To byłby gwóźdź do mojej politycznej trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Ja tu o tipsie, a tam znowu dziadek z Wehrmac 18.09.07, 15:22 Z dziadkami to nigdy nic nie wiadomo. Do mojego przyszedł kiedyś list z Niemiec, w którym ktoś mu obwieścił, iż jest jego synem. Dziadek wszystkiego się wyparł (a rzeczywiście był w danym czasie w danym miejscu na robotach u bauera), list wrzucił do pieca i żyj tu człowieku w niepewności, szczególnie że dziadek już świętej pamięci. No, ale wystarczy wejść do polityki, by przyschnięte nieco drzewo genealogiczne nabrało nowych, zielonych listków i może się nawet okazać, że się miało wujka w Stazi czy ciocię w BMW-Sauber. Więc nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Łe, to to nic, brat mojej babci, 18.09.07, 15:53 ożenił się ze swoją bauerką. Czyli zachował się lepiej od Twojego dziadka, który dziewczynę zbałamucił i do Polski wrócił. Z drugiej strony zachował się znacznie gorzej, bo "dla Niemry zdradził ojczyznę" - wykładnia obowiązująca? Drugi pradziadek, kolejarz, ze strachu, że go za mundur kolejarski z miejsca rozstrzelają (gdyby był Kaszubem, to może by go wcielili?), wracał w samych kalesonach kilkadziesiąt kilometrów do domu. Nie podstawił się heroicznie by paść w mundurze z lampasem i w białych rękawicach, tylko zwiał. Zostaje mi trzymać się z dala od polityki:), bo nie mam zamiaru ich potępiać. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty No, no, nie wiadomo, kto kogo 18.09.07, 16:10 zbałamucił. Pan senator Kuc na przykład opowiadał kiedyś, że jego zbałamucono w młodości na obczyźnie - więc tu trzeba być ostrożnym w ocenach, nie to żebym się na posła przymierzał;) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: no, ja pomyślałem, że do mnie:) 19.09.07, 09:51 No pewnie. Aaausia ma swój problem i trzeba ją zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty A jak tam, zakupiłeś szezlonga? 18.09.07, 13:04 Bo nie pytam już o obiecywane komuś drobiazgi:) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Iza nie lata. Adam lata 18.09.07, 13:03 A najbardziej zastanawia mnie milczenie Lavinki w sparwie Małyszów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Leeeeeć Adaś leeeeeeć! 18.09.07, 15:58 Nasz Orle! Nasza dumo! w zasadzie, Ciebie, miejskie_narty, temat Izy i Adama powinien interesować najbardziej... z racji nart własnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Leeeeeć Adaś leeeeeeć! 18.09.07, 16:12 Adamem intersuję się mocniej, odkąd w kwestionariuszu, zdaje się Wysokich Obcasów, na pytanie o ulubiony napój odrzekł, jak na Polaka przystało: wódka:) Bieda Iza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett Re: Leeeeeć Adaś leeeeeeć! IP: *.ergomedia.pl 19.09.07, 10:05 O majstrze Bieda to slyszalam, ale Iza Bieda? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Kto łysieje 19.09.07, 10:11 Fajne teksty, tylko w końcu kim jest łysiejący facet? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 facet łysiejący 19.09.07, 10:21 na głowie i obrastający na korpusie jest osobnikiem o wysokim poziomie hormonów męskich. Pono. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Jako założyciel, czuję się w obowiązku wyprostować 19.09.07, 12:23 parę kwestii. Więc: 1. Trooly, kupiłeś mebel? 2. Trooly, czemu pytasz mnie, czy łysieję i czy w ogóle mnie o to pytasz? 3. Nett, miało być biedna Iza, nie bieda Iza (freudian slip czy zwykła literówka?) 4. Wszyscy zainteresowani: włosów mam więcej na głowie niż na korpusie, i to zdecydowanie. Stosunku hormonów nie mierzyłem, żeby przypadkiem nie okazało się, że jestem enerdowską lekkoatletką. No, porządek musi być. Można iść dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Do Narciarza. 19.09.07, 13:23 Kanapy już upatrzyłem ale jeszcze się nie zdecydowałem na zakup, chyba przez diabelne zmiany pogody. O łysienie pytam z czystej ciekawości. Widoczny na zdjęciu pilot jest mocno owłosiony, a siedzący obok niego nawigator [jak tam się zowie] mógł wykonawać zdjęcia, pomyślałem że to Ty [zdjęcia są ok]. Wszyscy z zaciekawieniem patrzyliśmy na sterowiec i reklamę alegro. W pierwszej chwili pomyślałem, że to ufo, później że reklama rządowa, w końcu zrozumiałem że to poszukiwania Krauzego. Dobrze, że masz sporo włosów, zawsze to cieplej. Szkoda mi aaausi, łysieje bidulka w takim miejscu. Co to sie teraz wyrabia. Porządek musi być, słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Ach, dzięki. Trochę się przejaśniło. 19.09.07, 13:39 Więc to nie ja robiłem zdjęcia. Sterowiec widziałem tylko z zewnątrz. Co do Twojej troski nad przypadłościami Aaa, to obawiam się, że zbyt pochopnie odebrałeś Jej odpowiedź. Przecież to, że pojawiła się pod Twoim pytaniem nie oznacza, że skierowana była do Ciebie, analogicznie jak w sytuacji, gdy Twoje pytanie pojawiło się pod jej wpisem, a przecież skierowane było nie do Niej, lecz do mnie. To chyba jasne, nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Ach, dzięki. Trochę się przejaśniło. 19.09.07, 14:00 Arystotelesem to nie jesteś ale Platonem to już prawie, jeśli się nie mylę i właściwie oceniam Twoje poglądy. Przyznaję Ci rację, ukierunkowałeś mnie na zrozumienie powstających łysin. Swoją drogą to może aaausi pasować proces łysienia, choć mnie on nadal mocno zastanawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 13:15 A to niby czemu? Ja jestm fanką Adasia, nie jego żony ;p I to też w kontekście wyłącznie sportowym :)Żona Adasia może w moim mniemaniu robić co chce. Może nawet zostać prezydentem :) lav Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: ? 19.09.07, 13:25 Ona Prezydentem? To tak podgryza Kropę, lepsz jest od Adasia. Odpowiedz Link Zgłoś