rydzyk_fizyk 19.09.07, 20:54 A już myślałem, że ten polityczny frajer umarł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almagus Re: Wielkie ZERO Sojusznik PiS! 19.09.07, 21:08 Sojusznik PiS! Koalicjant. Rolnik. Kurnik i Pier Dolnik! Nowy zaciąg w Szamboobronie. Nowy Łyżwa bierze w swe dłonie. Dziennikarz pyta, kwalifikacje. My miast i wsi seksdegustacje. Co ja nie jestem rolniczka? U mnie się mydli liczka. U mnie się kisi ogórki obciągnięte ze skórki! A wy kolego wojskowy, rolnikiem zostać gotowy? Nie weźmie ochrony rządu? Tylko z przyczyny świądu? Po co nam obce Leopardy. Jam członek najbardziej Twardy. Piąty mój stopień twardości, po naszym szefie zagości. A wy aparatczyk partyjny? Co, miałeś glebę w doniczce? Czy jesteś tak samo gnojny? Lubisz figle na kucipce? Nieważne z którego koryta. Mężczyzną co dobrze kończy. Walą na członka z kopyta. W tej roli to ja pies gończy. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Gora z gora sie nie zejdzie a kryminalista z 19.09.07, 21:10 kryminalista i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Nie umieją rządzić, ale przynajmniej śmieszą 19.09.07, 21:11 Teraz Miller razem z Samoobroną mnie zabijają. Ze śmiechu umieram. Miller w Samoobronie. Może jak Kaczyńscy odkryją, że Ziobro chce ich załatwić, to będzie Ziobro w Samoobronie? Mamy w Polsce pewną ilość partii śmieciowych. Oto przykład. Mniej-więcej tej samej klasy, co Korwin-Mikke jako kandydat LPR. Wryrwij Polskę z rąk polityków najgorszych, przyłącz się: www.skubi.net/kampania.html Kogo warto poprzeć (Samoobrony nie ma nawet wśród rozważanycch możliwości): www.skubi.net/partie.html Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Nie umieją rządzić, ale przynajmniej śmieszą 19.09.07, 21:17 Człowiek lewicy przeszedł do prawicy. Wstyd i hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus mam nadzieje ze ABW nagrywa ich 24x7 - nie zeby co 19.09.07, 21:21 s tam waznego powiedzieli sobie przez telefon ale zaloze sie ze ich dialogi przebija Majewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adela 30 warszawa Równie dobrze mógłby wystarować z PO IP: 212.76.38.* 19.09.07, 21:32 Równie dobrze mógłby wystarować z PO Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Równie dobrze mógłby wystarować z PO 19.09.07, 22:56 Gość portalu: Adela 30 warszawa napisał(a): > Równie dobrze mógłby wystarować z PO Tak samo i z PISu:P Nie oszukujmy się, że jednak wielu wyborców głosuje na znane twarze, i to nie tylko znanych polityków, to jest powód dla którego partyjki wciągają w wybory gwiazdy estrady czy sportu. A swoją drogą to PIS się stał bardziej odpowiedzialny za promocję SBoobrony niż LSD, za których rządów jednak nie mieli odwagi wprowadzać przestępców jawnie na saloony! Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Żałosny kolo... 19.09.07, 23:06 Jakim musi być palantem i dupkiem facet odchodzący z partii lewicowej, żeby startować z jednej listy z prawicową durno-ekstremą w postaci Wrzodaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE "...Prawdziwego męzczyzne poznajemy jak konczy" w IP: *.21.pl 20.09.07, 00:03 w Szamboobronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humanistyczny duch Re: Nie umieją rządzić, ale przynajmniej śmieszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:24 Od kiedy Samoobrona jest prawicą ?? To była zawsze lewicowa partia !! Proponuje trochę się doszkolić a nie wypisywać bzdury na forum !! Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Nie umieją rządzić, ale przynajmniej śmieszą 19.09.07, 21:34 tetlian napisał: > Człowiek lewicy przeszedł do prawicy. Bydło poszło do obory, normalna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
brite Pusty śmiech! 19.09.07, 21:33 Cóż za człowiek - nie poznamy go po tym jak kończy, bo on nie umie kończyć. Na szczęście tym posunięciem został skończony. Występ w politycznym zsypie szumowin zwanym Samoobroną to już tylko droga w dół. Każdy sposób na dojście do żłobu dobry, żenada, zero wstydu i poczucia obciachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FL Re: Pusty śmiech! IP: *.starnettelecom.pl 19.09.07, 22:02 Spierniszczaj do Żyrardowa czerwona franco i nie waż się już więcej kalać wizerunku mojej kochanej Łodzi swoim świńskim ryjem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Ma prawo ubiegać się o mandat i zapewne...wygra w 19.09.07, 22:10 Łodzi co będzie najsłodsza zemsta na Olejniczaku buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Ma prawo ubiegać się o mandat i zapewne...wyg 19.09.07, 23:03 Jestem z Łodzi i zaręczam ci, że nie wygra. Dawno tu już nie lubimy Millera, tylko on nie chce tego przyjąć do wiadomości. Zagłosuje na niego trochę tęskniącego za PRL-em wiekowego betonu i na tym koniec. Wybory w Łodzi wygra PO albo LiD, SO nie weźmie żadnego mandatu. Nie znoszę Millera, ale nie pojmuję jak można się aż tak zeszmacić. I po co? Dla władzy, z chęci odegrania się na Bogu ducha winnym Olejniczaku. ? Odpowiedz Link Zgłoś
mkmail Re: Wielkie ZERO 20.09.07, 00:02 sam jestes zerem warchole - czy ziobro zaplacil ci za ten wpis, a moze to zasm ziobro, lub sterroryzowani jego wspolpracownicy?, eh polaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Zero z jedynką w Łodzi? IP: *.kolornet.pl 19.09.07, 20:55 Zero z jedynką w Łodzi? buhahaha tego by nawet Ziobro nie wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janik Re: Zero z jedynką w Łodzi? IP: *.midd.cable.ntl.com 19.09.07, 21:05 Miller to stary komuch ograbil kraj z mafia SLD,a teraz udaje bohatera !!!Tow.Miller to wielkie ZERO zawsze byl i bedzie dla Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Miller wystartuje z Samoobrony 19.09.07, 20:55 Gora z gora .... a kryminalista z kryminalista i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzyk Miller wystartuje z Samoobrony IP: *.tarnow.mm.pl 19.09.07, 20:56 Good bless Miller !!! You are winner Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup Miller wystartuje z Samoobrony 19.09.07, 20:57 Trzeba mieć swój honor, ale ten człowiek go nie posiada. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Miller wystartuje z Samoobrony IP: *.plock.mm.pl 19.09.07, 20:57 swój swojego zawsze przygarnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Miller wystartuje z Samoobrony IP: *.tbcn.telia.com 19.09.07, 20:58 Jak mozna startowac z listy jakiejs partii i nie byc czlonkiem tej partii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit Re: Miller wystartuje z Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:58 hahahahahhaa Miller z listy Leppera hahahahahahahaa zaraz umrę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Zero i buraki, a to ci kamraty IP: *.lublin.mm.pl 19.09.07, 20:58 To się powoli składa w całośc, Lepper to był czerwony (choć nieposłuszny) agent w szeregach koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart zenada... IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.07, 20:58 trzeba wiedziec, kiedy sie wycofac. inna sprawa, ze trzeba nie miec za grosz honoru, zeby na liste Samoobrony sie wpychac. dno, panie Miller, dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kato Powodzenia Panie Leszku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:58 wyborcy zadecyduja co dalej z L Millerem a nie partyjne aparatczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Powodzenia Panie Leszku 19.09.07, 21:28 Mam nadzięję, że i samoobronę rozpie.. od środka Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Miller nie zaskoczyl az tak bardzo 19.09.07, 20:59 wczoraj w TV4 Miller ukladajac role dla politykow na lodzi podwodnej (podobno kiedys plywal w wojsku przez pare miesiecy) to same wazne, dowodcze role powierzyl ludziom z Samoobrony. A Kaczynskiemu dal role do sprzatania statku. To wazeliniarstwo dla Samoobrony wydawalo sie podejrzane. Dziwne tylko, ze rolnik w garniturze zgodzil sie na reprezentowanie swojej partii przez outsidera. Odpowiedz Link Zgłoś
jarsza Re: Miller nie zaskoczyl az tak bardzo 19.09.07, 21:36 ten "outsider" moze dac S. przekroczenie progu, a M. zrobil to wylacznie zeby pokazac kto ma wieksze poparcie w Łodzi, nic nie traci wygrac moze wszystko; wejdzie do sejmu sukces, wygra z O. sukces, przegra to tak i tak emerytura. Ciekawa bedzie ewentualna koalicja Samo. z Pisami - malo realna ale za to personalnie nie do przebicia (kabaretowego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan tuska Równie dobrze mógłby wystarować z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Va-bank Miller wystartuje z Samoobrony IP: *.satfilm.net.pl 19.09.07, 21:01 A dlaczego nie z partii Emerytów i Rencistów? To nie kto inny jak Pan Miller będąc u wladzy zafundował emerytom i rencistom waloryzację emerytur cenową zamiast płacową i w ten sposób pogrążył w nędzy starych ludzi. I na kogoś tak cynicznego można głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwpi Miller wystartuje z Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:01 nie , no to juz jest żenujące. W sejmnie podziały i idą na noże a jak się do sejmu dostać to wszyscy się kochają i przekonania i podziały nieważne. ŻENADA. Panie Miller - pan jesteś ZEREM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toola Miller wystartuje z Samoobrony IP: *.adsl.alicedsl.de 19.09.07, 21:03 no to wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina55 Miller wystartuje z Samoobrony IP: *.satfilm.net.pl 19.09.07, 21:03 Olejniczak pcha się do koryta żeby się szybko dorobić jak jego starsi towarzysze, ktorym pozazdrościł kont szwajcarskich?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre Panie Leszku idź pan do cholery ! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.09.07, 21:03 Taaaak. Gość nie potrafi z klasą odejść. Zamiast przyznać, że rozwalił SLD i odejść z polityki to za wszelką cenę stara się dostać do sejmu nawet razem a burakamu z samoobrony. Kto z kim przestaje takim się staje Panie Miller. Krok do buractwa. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Straciłem dla Millera resztę szacunku 19.09.07, 21:04 Panie Leszku! Mężczyznę poznaje się po tym jak kończy! Pan robi to w fatalnym stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Straciłem dla Millera resztę szacunku 19.09.07, 21:35 Jeśli kiedykolwiek go miałeś, sam nie jesteś jego warty Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Mnie to nie dziwi: 19.09.07, 21:40 Leszek Miller już w IV kadencji bardzo się lubił z SamooBroną. Odpowiedz Link Zgłoś
10svb Re: Straciłem dla Millera resztę szacunku 20.09.07, 08:31 On jeszcze nie skończył. W przyszłym Sejmie rządzić będzie Kaczyński z wicepremierem Lepperem i ministrem Millerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xysio1 Ćwicz głosowanie przed wyborami IP: *.chello.pl 19.09.07, 21:04 Ćwicz głosowanie przed wyborami zanim będzie za późno! RANKING POLSKICH POLITYKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Z burakami, z wolowina, z diablem... 19.09.07, 21:06 ...niewazne...wazne aby w kierunku koryta. Odpowiedz Link Zgłoś