sloggi Znam i wydaje mi się, że znam 26.09.02, 09:02 Ponieważ jestem z innego, równie ładnego miasta zatem znam od siebie całą masę ludzi. Z Łodzi nie znam, ale może poznam nie mniejszą ilość forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
m..m Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 26.09.02, 09:16 Znam Marcina K (a może MarcinK'a ;-) ) jeszcze zanim zacąłem pisać na Forum. Oprócz niego nikogo i w zasadzie nie przeszkadza mi to. Może nawet lepiej. Po co się macie rozczarować. ;-) Pozdarwiam gorąco M..M Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Odkurzam ten wątek przed czwartkiem:) 09.11.02, 15:15 Przyda się aktualizacja, a szproty, med_maxy, hollygodtrousersy będą wiedziały, kto kogo. Jajakoszprota znam:Holly'ego, Aarda, Arica (nieobecnego), Eyemakka i DosMollendosa. Otarłam się w tłoku o Vladipa na cytrynowym Nosferatu. I Yavoriusa mogę z uczelni pamiętać, boć kolega po fachu nie tylko surralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my jeszcze raz bo sie gdzies zapodzialo IP: *.mpm.net.pl / *.mpm.net.pl 02.01.03, 23:37 właśnie poznaliśmy z Łodzi grafkę i mieliśmy zapalić trawkę lecz zamiast tego psa wściekłego spożyliśmy karafkę pzdr pozdr vladip monikaoz Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: jeszcze raz bo sie gdzies zapodzialo 03.01.03, 00:17 Czy przypadkiem innym też nie bylo dane spotkać Grafki, tylko jeszcze nie jako Forumowiczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 17:45 Hm, dzis poznalem jesz Al-Ki, kilka tygodni temu: Dziada_Borowego, Neochulana i Eyeymaka(jakkolwiek pisze sie Twoj nick ;]] ). A no i oczywiscie amnetolodz, czy jakos tak. ;] pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Maruda IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.07.03, 22:57 Ja się nie podejmuję ustystematyzowania Forumowych Znajomości, bo jak pokazało zycie moja pamięć dobrą jest, acz krótką. Poznałem część z Was, kojarzę niewielką garstkę. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 14.07.03, 14:15 Ostatnio poznałem parę osób w piątek: Med_Max, Gites, Młody, Yaa i yeego buty;), resztę których nie znałem nie poznałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.toya.net.pl 22.09.03, 15:43 Do tej listy po ostatnim meczu/spotkaniu doszedł fresz i gray. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 22.09.03, 15:45 no ja poznałem ostatnio pare osób :) kiedy następna impreza? :D Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 22.09.03, 15:50 ja znam ex-sapera akiedys spotkałem pana bozie, borewicza i kropke. reszty nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 22.09.03, 17:33 Nie zapominaj, że znasz też fleurette - znaczy saperkę :) A co do innych - to się da nadrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 22.09.03, 18:23 No ładnie! Nie pamięta nawet kogo poznał. A było nas tam sporo. Może gdybyś nie wleciał i wyleciał to byś poznał nas i zapamietał. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek32 Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 22.09.03, 20:00 Stąd, z widzenia, znam vladipa i zamka. Ostatniej zimy trafiłem na klubowe spotkanie, byłem ledwo 20 min. więc tylko szprotę zapamiętałem ;-)) Bardziej jednak czatowy jestem niż forumowy, stamtąd znam osobiście pewnie przeszło 50 osób ;-) pozdr wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 07.11.03, 16:26 Ostatnio( w środę ) poznałem Barta Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 07.11.03, 19:37 Do głowy przychodzi mi tylko pasjonat fotografii i poruszania się na 2 kołach czyli Remik aka DarQ (spotkany w wiadomych okolicznościach) Wszystkim, którzy chcą wpaść na mnie "przez przypadek" proponuję wybrać się w poniedziałek do Dekompresji... najlepiej na 18:00 Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 07.11.03, 19:39 oj przypadkow to tam duzo bedzie w poniedzialek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 19:49 Oj, ze 30 osób, wymieniać nie będę, bo nie daj Boże- jeszcze bym kogoś pominęła;-))) Stały kontakt, niestety ze względu na odległość- zazwyczaj jedynie przez gg albo telefon, utrzymuję z Aardem, Aric'iem, Zamkiem, Bartuchem, czasem Szprotką, wcześniej z Saperami- ale ostatnio rzadko;-( No i ofkors z ziomalem;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 po wczorajszym wieczorze... 09.11.03, 12:10 do grona zanych mi w realu forumowiczów dołączyli Keridwen i jej kot(poznany półrealnie-bo ze zdjęcia:D)oraz gray(którego zresztą już widziałam na wrześniowym spotkaniu w Rif-Rafie),których w tym miejscu serdecznie pozdrawiam niezależnie czy "jest to 50 czy 150 znaków";-) -- Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: po wczorajszym wieczorze... 09.11.03, 12:26 a ja poznałem vladipa (pozdrawiam :-)) i keridwen (pięćdziesiąt :->) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: po wczorajszym wieczorze... 09.11.03, 12:34 to my sie znaliśmy czy nie aliśmy wcześniej?:P no bo ja juz nie wiem?po tej wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: po wczorajszym wieczorze... 09.11.03, 12:55 hm.. jeżeli byłaś w riff-raffie wtedy kiedy ja byłem to najprawdopodobniej się znaliśmy wcześniej ale tam było tyle ludzi i przedstawiali się tak szybko, że pamiętam tylko parę osób, z którymi rozmawiałem plus zaskoczenie wieczoru czyli ixi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: po wczorajszym wieczorze... 09.11.03, 15:55 wiec teraz ja podsumuje swoje spotkania z forumowiczami. 1. aard (i wileka piesc zmierzajaca ku mojej buzi w kaliskiej ;))) ) 2. yarro, ktory odebral kasownik i zaczal sie spieszyc ;) 3. b00g13, ktory zaczal sie spieszyc na kolacje rodzinna ;> 4. bart, z ktorym znam sie... od czasow liceum. :* 5. vladip, czyli podejscie numer dwa, miedzyportalowe ;) 6. gray, czyli ten, ktoremu zawsze jest pod gorke (hehehe) -----> 150!!!! 7. kirka, czyli kobieta od listu, i dziwnych glanow na obcasach ;) 8. elwiza wymieniac nie bede, bo nie warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: po wczorajszym wieczorze... 09.11.03, 17:09 keridwen napisała: > 6. gray, czyli ten, ktoremu zawsze jest pod gorke (hehehe) co to znaczy, że jest mi pod górkę? ja tylko zawsze stoję nie tam gdzie trzeba :D > -----> 150!!!! e-e ;> Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: po wczorajszym wieczorze... 09.11.03, 17:15 dobra, dobra... ja tam swoje wiem. 150. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: po wczorajszym wieczorze... 09.11.03, 17:22 to chyba wiesz więcej na mój temat niż ja sam (nie mylić z jasam :-D) w każdym bądź razie mów co wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 02.01.04, 01:58 Na Sylwestrze forumowym poznałem Hanyę, bardzo miła osoba, ale nie miałem okazji z nia dużo rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 07.04.04, 21:43 a moze jakies nowe spotkanie gdzies :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 07.07.04, 23:33 A dzisiał poznałem Orientmana. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Let mi fink... 08.07.04, 09:40 Ółera znam (nawet se kiedyś pogadaliśmy) i Keri olsoł. B00g13 end Neochuan to bywają na Jeżach. Skoro o tych zwierzątkach mowa to Aric mi się nasuwa na myśl. Idąc dalej tą drogą dochodzimy do Szproty. Obwiously znam Aarda ale to jeszcze z czasów szalonej młodości ;) Pewnie gdzieś tam poznałem jeszcze kogoś ale tylko tych mogiem pokazać paluchem jak mnie postawią za weneckim lustrem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Byłeś 08.07.04, 12:23 No co wy, nie poznaliscie się?? A przy jednym stoliku siedzieli, hihihi.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Byłeś 08.07.04, 14:02 aric napisał: > No co wy, nie poznaliscie się?? A przy jednym stoliku siedzieli, hihihi.:))) Tu macz bir ;) A tak serio to chyba już kojarzę siostrę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m hm hmm 08.07.04, 16:25 widzisz u mnie jest tak ze jak ktos sie przedstawia to jednym uchem wlata a dugim wylata;] siostra w krotkich czarnych włosach. qrcz. moją sis to kazdy zawsze skojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 09.07.04, 04:32 Sprobuje wymienic, ale glowy nie dam, na cnote nie przysiegne, czy kogos nie pomine, bo sporo nas, oj sporo... Panie: Maginiak, Micinek, Tulka, Ixik, Keri, Meganka, Lea, Tica, Kropka, Eela, MonikaOz, Szokokasia, Saperka, Keltoi, Draconessa, Blenda, Kirka, Marjory_M, Saida, Edzioszka, Hanya, Aspazja Panowie: Aard, Eyemakk, Yavorius;), Aric, Neochuan, Pijaw, HollyGT aka MoosTank, MoTloh, Cruach, B00g13, por. Borewicz, Bartuch, Bartolomeo, Uerbe, Teufel, Saper, Vladip, Srootootoo, Med_Max, H8red, HuBar, Yarro, Dzekil, Yaa, Geograf, Jasam, Carrel, Flip, Grover, Orientman, Michael00, Mlody, Maruda, Gray, McLorcan, Krzyskup, Bibus, Barracuda, Zoe, Zamek, Dziad_Borowy, Epigon Jest to kolejnosc analfabetyczna i anachronologiczna. Mam wewnetrzne przekonanie graniczace z pewnoscia, ze kogos pominelam, za co z gory. Odpowiedz Link Zgłoś