bartuch Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 29.04.02, 14:05 Po piątkowym spotkaniu dochodzą: Jasam, Vladip, Cumella. No i oczywiście PEWNA BARDZO, ALE TO BARDZO ZłOSLIWA MATURZYSTKA:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 29.04.02, 14:10 Dla wszystkich tych którzy już się znają,ale chcą się jeszcze raz, oraz dla tych którzy chcą poznać nas zapraszam na spotkanie: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=405&wid=1728090&aid=1728090 pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 29.05.02, 16:38 Jak na razie tylko Piotrka (dzięki za cider'a - rewelka), ale dzisiaj mam nadzieję to zmienić i to radykalnie :-)) aard Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 29.05.02, 16:39 Jejq, zapomniałem!! Jacka Sarzałę, ps. Redakcja miałem przyjemność poznać :-))) aard Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 29.05.02, 16:57 Osobiście miałem okazję poznać Porucznika oraz Sapera, ale niestety "z przyczyn technicznych" ;-) nie mogliśmy sobie dłużej porozmawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 00:46 No to teraz ja: ZNAM: Panie: Kropka, Makowinka, Blenda, Tica, Tulka, Kirka, Kasiaprim, Kx, Cumella, Saida, Panowie: Saper, Grover, Geograf, Zamek, Vladip, Yarro, Elviz, Porucznik, Yaa, panBozia, Mlody, Jasam, Flip(y), Unikorn, Yavorius, HuBar, Bartuch, Bartolomeo, Petter, MarcinK i oczywiście Redakcja. Chyba o nikim nie zapomniałam... ps. kolejność jest całkowicie przypadkowa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 00:48 ajajaj.. no i jeszcze surrealista aard! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 10:13 > ZNAM: Panie: Kropka, Makowinka, Blenda, Tica, Tulka, Kirka, Kasiaprim, Kx, Cumella, Panowie: Saper, Grover, Geograf, Zamek, Vladip, Yarro, Elviz, Porucznik, Yaa, panBozia, Mlody, Jasam, Flip(y), Unikorn, Yavorius, HuBar, Bartuch, Bartolomeo, Petter, MarcinK i oczywiście Redakcja. Chyba o nikim nie zapomniałam... kolejność taka jaku Ixika [ach to moje lenistwo:))] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 10:15 oj oj Ixtlilto ale kreciasz;) ja tez oczywiscie poznałam aard :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 12:31 a ja swoją liste napiszę jeszcze raz bo mi sie chochliki wowdzierały;) Panie: Tica,Ixtlilto,Kropka,Tulka,Kasiaprim,Kirka,Makowinka,Kx, Panowie:Saper,Hubar,Bartuch,PanBozia,Bartlomeo,Por.Borewicz,Jasam,Grover, Geograf,Unikorn,Aadr,Yaa,Yavorius,Zamek,Flip(y),Młody,MarcinK, Petter,Yarro,Elviz no i..Redakcja i wszystkich serdecznie pozdrawiam ps. jejq mam nadzieje że nikogo nie pominełam Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 12:37 Ale Aard Cie zabje :)) Grover Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 23:12 Do dotychczas przeze mnie znanych dochodzą: Panie: Blenda, Tica, Kirka, Kx; Panowie: Yarro, Elviz, Mlody, Unikorn, Yavorius, Petter. Jeżeli kogokolwiek pominąłem, to prosze o wybaczenie - było nas tyle, że ho ho! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 23:14 zamek napisał(a): > Do dotychczas przeze mnie znanych dochodzą: > Panie: Blenda, Tica, Kirka, Kx; > Panowie: Yarro, Elviz, Mlody, Unikorn, Yavorius, Petter. ...i oczywiście Miłościwie Panujący na Forumowej Szachownicy Aard Ke1 i Ke8 :) Pozdrowienia od niepoprawnego oportunisty Wh1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.05.02, 09:19 No coz, poznalem tych, ktorzy byli na spotkaniu....... Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 15:13 Ja też. Sapera i Bartucha znałem wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 10:30 Panie: Kropka, Makowinka, Blenda, Tulka, Kirka, Kasiaprim, Kx, Ixtlilto Panowie: Saper, Grover, Zamek, aard, Yarro, Elviz, Porucznik, Yaa, panBozia, Mlody, Jasam, Flip(y), Unikorn, Yavorius, HuBar, Bartuch, Bartolomeo, Petter, MarcinK i oczywiście Redakcja. no to by było na tyle (ja nie mogłam pójść na łatwiznę, musiałam tu i tam poodejmować kilka osób) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 10.10.02, 16:32 najwyższa pora dodać parę osób, więc poprzednia lista + Meganka, Aric, Maruda, Vladip, MacLorcan, Hiragana :) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 11:11 Prawie wszystkich :)) Grover PS. Do zestawu środowego dorzucam y?, Geografa i Saidę Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 11:51 Ja tako samo jak Grov... sklad srodowy + Saida + Geo ;-) KaFeLki, jestescie wieeeelkie ;-) pzdr Por. Bor. Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 12:39 A ja nie znam Saidy:((. Mam jednak nadzieje ze sie kiedys poznamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.05.02, 12:45 A na zdjęciach ją widziałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 13:15 moze i widzialam ale skad moglam wiedziec ze to ona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.05.02, 13:31 Trzeba było zapytać... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 13:12 > Do listy: > Bartolomeo > Willybob > Kass > Żaba81 > Montes > Scarry > Bartuch > Kropka > PanBozia > Geograf > Ixtlilto > Kasiaprim > Vladip > Zamek > Cumella > Grover > Saida > Yaa > Jasam > J27 > ELVIZ > Mag > Saper > Slobod > Flipy > Tulka > Por.Borewicz > Blenda > Makowinka > Kx > Tica > Mogę dopisać: aard Yavorius Kirka Młody MarcinK Yarro Unikorn Peter Pepe pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 30.05.02, 13:18 tak, zdecydowanie jesteś rekordzistą. jak Ty to robisz??;) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 26.06.02, 01:25 > Do listy: > Bartolomeo > Willybob > Kass > Żaba81 > Montes > Scarry > Bartuch > Kropka > PanBozia > Geograf > Ixtlilto > Kasiaprim > Vladip > Zamek > Cumella > Grover > Saida > Yaa > Jasam > J27 > ELVIZ > Mag > Saper > Slobod > Flipy > Tulka > Por.Borewicz > Blenda > Makowinka > Kx > Tica > aard > Yavorius > Kirka > Młody > MarcinK > Yarro > Unikorn > Peter > Pepe Mogę dopisać: mch b00g13 pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 29.06.02, 00:18 > Do listy: > Bartolomeo > Willybob > Kass > Żaba81 > Montes > Scarry > Bartuch > Kropka > PanBozia > Geograf > Ixtlilto > Kasiaprim > Vladip > Zamek > Cumella > Grover > Saida > Yaa > Jasam > J27 > ELVIZ > Mag > Saper > Slobod > Flipy > Tulka > Por.Borewicz > Blenda > Makowinka > Kx > Tica > aard > Yavorius > Kirka > Młody > MarcinK > Yarro > Unikorn > Peter > Pepe > Mch > b00g13 Mogę dopisać: Meganka pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 19.09.02, 23:00 Do listy: > Bartolomeo > Willybob > Kass > Żaba81 > Montes > Scarry > Bartuch > Kropka > PanBozia > Geograf > Ixtlilto > Kasiaprim > Vladip > Zamek > Cumella > Grover > Saida > Yaa > Jasam > J27 > ELVIZ > Mag > Saper > Slobod > Flipy > Tulka > Por.Borewicz > Blenda > Makowinka > Kx > Tica > Aard > Yavorius > Kirka > Młody > MarcinK > Yarro > Unikorn > Peter > Pepe > Mch > b00g13 > Meganka > Mogę dopisać: MacLorcan Bibus Gitesmajonez Aric Bathon Fresz Hiragana Nelly_j PS Jutro pewnie się dopisze pare kolejnych ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 23.09.02, 19:07 Do listy: > Bartolomeo > Willybob > Kass > Żaba81 > Montes > Scarry > Bartuch > Kropka > PanBozia > Geograf > Ixtlilto > Kasiaprim > Vladip > Zamek > Cumella > Grover > Saida > Yaa > Jasam > J27 > ELVIZ > Mag > Saper > Slobod > Flipy > Tulka > Por.Borewicz > Blenda > Makowinka > Kx > Tica > Aard > Yavorius > Kirka > Młody > MarcinK > Yarro > Unikorn > Peter > Pepe > Mch > b00g13 > Meganka > Saperka > MacLorcan > Bibus > Gitesmajonez > Aric > Bathon > Fresz > Hiragana > Nelly_j Mogę dopisać: Adamco Irzyk Kiefer Maruda Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 10.11.02, 22:45 Do listy: > Bartolomeo > Willybob > Kass > Żaba81 > Montes > Scarry > Bartuch > Kropka > PanBozia > Geograf > Ixtlilto > Kasiaprim > Vladip > Zamek > Cumella > Grover > Saida > Yaa > Jasam > J27 > ELVIZ > Mag > Saper > Slobod > Flipy > Tulka > Por.Borewicz > Blenda > Makowinka > Kx > Tica > Aard > Yavorius > Kirka > Młody > MarcinK > Yarro > Unikorn > Peter > Pepe > Mch > b00g13 > Meganka > Saperka > MacLorcan > Bibus > Gitesmajonez > Aric > Bathon > Fresz > Hiragana > Nelly_j > Adamco > Irzyk > Kiefer > Maruda > Mogę dopisać: Aquarius LizardKing Kleko Albert Robbie m..m HackFinn Madzior Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 15.11.02, 17:43 Do listy: > Bartolomeo > Willybob > Kass > Żaba81 > Montes > Scarry > Bartuch > Kropka > PanBozia > Geograf > Ixtlilto > Kasiaprim > Vladip > Zamek > Cumella > Grover > Saida > Yaa > Jasam > J27 > ELVIZ > Mag > Saper > Slobod > Flipy > Tulka > Por.Borewicz > Blenda > Makowinka > Kx > Tica > Aard > Yavorius > Kirka > Młody > MarcinK > Yarro > Unikorn > Peter > Pepe > Mch > b00g13 > Meganka > Saperka > MacLorcan > Bibus > Gitesmajonez > Aric > Bathon > Fresz > Hiragana > Nelly_j > Adamco > Irzyk > Kiefer > Maruda > Aquarius > LizardKing > Kleko > Albert > Robbie > m..m > HackFinn > Madzior Mogę dopisać: Szprota Holly Med_max Monikaoz Eela Dżekil Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 12.07.03, 22:28 Do listy: > Bartolomeo > Willybob > Kass > Żaba81 > Montes > Scarry > Bartuch > Kropka > PanBozia > Geograf > Ixtlilto > Kasiaprim > Vladip > Zamek > Cumella > Grover > Saida > Yaa > Jasam > J27 > ELVIZ > Mag > Saper > Slobod > Flipy > Tulka > Por.Borewicz > Blenda > Makowinka > Kx > Tica > Aard > Yavorius > Kirka > Młody > MarcinK > Yarro > Unikorn > Peter > Pepe > Mch > b00g13 > Meganka > Saperka > MacLorcan > Bibus > Gitesmajonez > Aric > Bathon > Fresz > Hiragana > Nelly_j > Adamco > Irzyk > Kiefer > Maruda > Aquarius > LizardKing > Kleko > Albert > Robbie > m..m > HackFinn > Madzior > Szprota > Holly > Med_max > Monikaoz > Eela > Dżekil Mogę dopisać: =2p= Micin Do Dosmolendos Mateo MacKozer Al-ki Marjory_m Igrek_oficjalny Wacław Sloggi Zdzicha Lea Amentolodz Teufel Łażej Tomas Janior Majas Boczek Maggot Dexter Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 02.01.04, 01:54 hubar napisał: Do listy: > Bartolomeo > Willybob > Kass > Żaba81 > Montes > Scarry > Bartuch > Kropka > PanBozia > Geograf > Ixtlilto > Kasiaprim > Vladip > Zamek > Cumella > Grover > Saida > Yaa > Jasam > J27 > ELVIZ > Mag > Saper > Slobod > Flipy > Tulka > Por.Borewicz > Blenda > Makowinka > Kx > Tica > Aard > Yavorius > Kirka > Młody > MarcinK > Yarro > Unikorn > Peter > Pepe > Mch > b00g13 > Meganka > Saperka > MacLorcan > Bibus > Gitesmajonez > Aric > Bathon > Fresz > Hiragana > Nelly_j > Adamco > Irzyk > Kiefer > Maruda > Aquarius > LizardKing > Kleko > Albert > Robbie > m..m > HackFinn > Madzior > Szprota > Holly > Med_max > Monikaoz > Eela > Dżekil > =2p= > Micin > Do > Dosmolendos > Mateo > MacKozer > Al-ki > Marjory_m > Igrek_oficjalny > Wacław > Sloggi > Zdzicha > Lea > Amentolodz > Teufel > Łażej > Tomas > Janior > Majas > Boczek > Maggot > Dexter > Mogę dopisać: Uerbe Keridwen Barracuda Intruder Michael Ja_ Szokokasia Hanya PS Nie wiem czy kogoś nie pominąłem :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 13.09.04, 13:55 Do listy: > Bartolomeo > Willybob > Kass > Żaba81 > Montes > Scarry > Bartuch > Kropka > PanBozia > Geograf > Ixtlilto > Kasiaprim > Vladip > Zamek > Cumella > Grover > Saida > Yaa > Jasam > J27 > ELVIZ > Mag > Saper > Slobod > Flipy > Tulka > Por.Borewicz > Blenda > Makowinka > Kx > Tica > Aard > Yavorius > Kirka > Młody > MarcinK > Yarro > Unikorn > Peter > Pepe > Mch > b00g13 > Meganka > Saperka > MacLorcan > Bibus > Gitesmajonez > Aric > Bathon > Fresz > Hiragana > Nelly_j > Adamco > Irzyk > Kiefer > Maruda > Aquarius > LizardKing > Kleko > Albert > Robbie > m..m > HackFinn > Madzior > Szprota > Holly > Med_max > Monikaoz > Eela > Dżekil > =2p= > Micin > Do > Dosmolendos > Mateo > MacKozer > Al-ki > Marjory_m > Igrek_oficjalny > Wacław > Sloggi > Zdzicha > Lea > Amentolodz > Teufel > Łażej > Tomas > Janior > Majas > Boczek > Maggot > Dexter > Uerbe > Keridwen > Barracuda > Intruder > Michael > Ja_ > Szokokasia > Hanya Mogę dopisać: Xk Maxxman Krzyskup Myszqa Jypli Tebe Maas Pyzia PS Nie wiem czy kogoś nie pominąłem :-/ Heh ale juz niedługo okazja, aby sobie niektórych przypomnieć w realu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: 129.194.53.* 30.05.02, 13:22 Nikogo :-( Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.05.02, 13:34 A może zrobimy listę "Kogo z Forumowiczów nie znasz w realu"? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 02.06.02, 15:24 Do!! Nie przyjmuj się!! Dostałaś już fotki?? (jak nie to puść m@il) Natomiast kto z kim miał się okazję spotkać: lista obecności: www.KaFeL.xu.pl pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saperka Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: 80.48.116.* 18.06.02, 00:17 w kolejności poznawania: Saper Saida Bartuch HuBar Blenda Geograf Ixtlilto Vladip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saperka Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: 80.48.116.* 18.06.02, 00:31 no mozna powiedziec ze znam Bartlomeo ciekawe czy on mnie kojarzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 18.06.02, 22:59 Gość portalu: saperka napisał(a): > no mozna powiedziec ze znam Bartlomeo > ciekawe czy on mnie kojarzy?? Oczywiście, że kojarzę!!! Szkoda tylko, że tak biegu, bo nawet nie zostaliśmy sobie przedstawieni. Ale pewnie jeszcze bedzie kiedyś okazja. BTW: niedługo jak będziemy szli Piotrkowską to na 100% bedzie można przyjąć spotknie kogoś z forum. Forumowa zaraza zalewa Łódź!! Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 18.06.02, 23:01 bartolo_meo napisał(a): > > Oczywiście, że kojarzę!!! Szkoda tylko, że tak biegu, bo nawet nie zostaliśmy > sobie przedstawieni. Ale pewnie jeszcze bedzie kiedyś okazja. > no na pewno bedzie okazja > BTW: niedługo jak będziemy szli Piotrkowską to na 100% bedzie można przyjąć > spotknie kogoś z forum. > Forumowa zaraza zalewa Łódź!! > > Pozdrawiam > > Bartolomeo pozdrawiam:) Saperka Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: ZNAM NA RAZIE JEDNEGO !!! 18.06.02, 10:19 hmmm... mnie udało się ostatnio poznać i spotkać gościa, z którym miałam okazję do kreatywnej dyskusji na Forum (i to zainspirowało we mnie chęć poznania tegoż osobnika;-).... tymże opisywanym wyżej jest: aard ... okazało się, że nie tylko wirtualnie, ale i w realu jest o czym z Nim pogadać... jeśli Forumowicze, co do których mam analogiczne przeczucie, okazaliby się tak samo ciekawymi "realnie" ;), to przypuszczam, że miałabym duuuużo nowych fajnych znajomych... a po tym, co stało się wczoraj ... (vide: wątek "co się stało kobietom"...)... chętnie spotkałabym się i podyskutowała face to face z ... Elvizem (choć przypuszczam, że On nie ma na to takowej jak ja ochoty ;-) no i... nie mogę zapomnieć o chęci poznania innych ludzi, którzy wydają mi się tego warci... a są tu takowi (poza Prezesem - toż to niemal obowiązek!)... mam nadzieję, że kiedyś to nastąpi... pozdrawiam wszystkich tych, których mam na myśli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ZNAM NA RAZIE JEDNEGO !!! 18.06.02, 17:11 meganka2 napisał(a): > hmmm... mnie udało się ostatnio poznać i spotkać gościa, z którym miałam okazję > do kreatywnej dyskusji na Forum (i to zainspirowało we mnie chęć poznania tegoż > osobnika;-).... tymże opisywanym wyżej jest: aard ... > Tak, aard. Słynny surrealista :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 26.06.02, 01:19 No to cóż, na pikniku poznałem Petterki i Yasia czyli Klub Forumiątka Łódzkiego (tudzież Ywonkę przez szybkę), a ponadto b00g13 i upewniłem się, że znam M.Ch, który się tą razą już mi nie wywinął... Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 29.06.02, 12:21 zamek napisał(a): > No to cóż, na pikniku poznałem Petterki i Yasia czyli > Klub Forumiątka Łódzkiego Czyżby nasi następcy w przyszłości? :) > a ponadto b00g13 A, to było dobre powitanie. Geo chyba też pamięta. :) Jak to było? Chyba: "Czołem forumowicze!". ;) > i upewniłem się, że znam > M.Ch, który się tą razą już mi nie wywinął... Ja też się upewniłem, że Ty to Ty. > Pozdrowienia :) Pozdrowy dla Zamka i do następnego Cityrunnera (znaczy się: do zobaczenia). :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 28.07.02, 02:57 Hehe, Prezesa nie ma, to mogę nie całkiem trzymać się procedury i napisać, kgog z NETBiTowych forumowiczów poznałem w realu :) A zatem: - miłe Panie: Wi0sna i Sarenka; - czcigodni Panowie: Radca, KroTosS, Atomski, K_rzyżak, Robert_wl, SDB tudzież Jeszcze Jeden Kolega o Nicku Mi Nieznanym. Aha, na spotkaniu pojawił się jeszcze Paw (którego nie wiadomo kto puścił), jednak uznaliśmy, że jako posiadający 0 postów nie może być uwzględniony jako forumowicz, a jego obecność to czysta koincydencja... :) Paw był jednak najzupełniej żywy, nawet polatywał, ale ogona, szmata jedna, rozłożyć nie chciał. Ale i bez tego spotkanie było b. udane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.toya.net.pl 28.07.02, 16:23 Hehehe!!! Dziś zdarzyło mi się poznać kilku Forumowiczów. Nawet więcej niż kilku... pzdr. PS. Jeszcze pare treningów i Radakcja jest nasza Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 28.07.02, 16:36 ZNAM: Panie: Kropka, Makowinka, Blenda, Tica, Tulka, Kirka, Kasiaprim, Kx, Cumella, Saida, Saperka, Meganka, żona-Arica, Panowie: Saper, Grover, Geograf, Zamek, Vladip, Yarro, Elviz, Porucznik, Yaa, panBozia, Mlody, Jasam, Flip(y), Unikorn, Yavorius, HuBar, Bartuch, Bartolomeo, Petter, MarcinK, Redakcja1= J27, Redakcja2=Kwinto, Redakcja3= MM, Pepe, Prawy, Willybob, Yavorius, Aard, Aric, Młodzieżówka KFL, MacLorcan, Bukovsky, b00g13, Zwierzęta: pies Mlodego, pies Vladipa, pies Tulki i Porucznika NIE ZNAM: Do., Ninna, Łażej, Aniapakreo, ChrisBTO, Dzekil, Maruda (znaczy ponoć znam, ale jeszcze nie kojarze), Zoonk,... To chyba wszyscy... jak pominęłam to proszę poprawić! Odpowiedz Link Zgłoś
toccata Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 28.07.02, 18:34 Łeeee , ja nie znam nikogo, ale na przyszly trening pojde, zasiade w krzakach i poznam wszystkich. Tylko sie jakos oznakujcie ! I duzymi literami prosze pisac ! A najbardzie -to mi zal,ze nie znam tych psow ! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cynikus Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 28.07.02, 18:38 Ach te psy, każdy by chciał je poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 20.09.02, 10:38 ixtlilto napisała: > ZNAM: > > Panie: Kropka, Makowinka, Blenda, Tica, Tulka, Kirka, Kasiaprim, Kx, Cumella, > Saida, Saperka, Meganka, żona-Arica, > > Panowie: Saper, Grover, Geograf, Zamek, Vladip, Yarro, Elviz, Porucznik, Yaa, > panBozia, Mlody, Jasam, Flip(y), Unikorn, Yavorius, HuBar, Bartuch, > Bartolomeo, Petter, MarcinK, Redakcja1= J27, Redakcja2=Kwinto, Redakcja3= MM, > Pepe, Prawy, Willybob, Yavorius, Aard, Aric, Hiragana, Bathon, Fresz, > MacLorcan, Bukovsky, b00g13, Dżekil, Gitesmajonez, Michał.ch, Bibus... > > Zwierzęta: pies Mlodego, pies Vladipa, pies Tulki i Porucznika, Julek > > NIE ZNAM: > Do., Ninna, Łażej, Aniapakreo, ChrisBTO, Maruda (znaczy ponoć znam, ale > jeszcze nie kojarze), Zoonk, NA MECZU MOŻE POZNAM: Adamco, Milotram, i wszystkich, którzy przyjdą. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto stan na dzień 23.o9.2oo2 23.09.02, 22:08 ZNAM: Panie: Kropka, Makowinka, Blenda, Tica, Tulka, Kirka, Kasiaprim, Kx, Cumella, Saida, Saperka, Meganka, żona-Arica, siostra Yaa-ego Panowie: Saper, Grover, Geograf, Zamek, Vladip, Yarro, Elviz, Porucznik, Yaa, panBozia, Mlody, Jasam, Flip(y), Unikorn, Yavorius, HuBar, Bartuch, Bartolomeo, Petter, MarcinK, Redakcja1= J27, Redakcja2=Kwinto, Redakcja3=MM, Pepe, Prawy, Willybob, Yavorius, Aard, Aric, Hiragana, Bathon, Fresz, MacLorcan, Bukovsky, b00g13, Dżekil, Gitesmajonez, Michał.ch, Bibus, Maruda, Adamco... Zwierzęta: pies Mlodego, pies Vladipa, pies Tulki i Porucznika, Julek NIE ZNAM: Do., Ninna, Łażej, Aniapakreo, ChrisBTO, Zoonk, Odpowiedz Link Zgłoś
zamek kategoria "zwierzęta udomowione" 23.09.02, 22:23 To ja w takim razie znam: - rybki i ślimaczki Mak. (i tu ilościowo biję resztę Forum na głowę - poza Mak. oczywiście); - psa Tulki i Porucznika; - Julka; - kotkę Saidy. Ixik, ale że nie znasz Prezesowego jamnika, to poniekąd zdziwiony jestem ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto stan na dzień 15.11.2oo2 (po realym czacie) 15.11.02, 22:54 ZNAM: Panie: Kropka, Makowinka, Blenda, Tica, Tulka, Kirka, Kasiaprim, Kx, Cumella, Saida, Saperka, Meganka, Kitana, siostra Yaa-ego, Kass, Madzior, Szprota, Monikaoz, Eela... Panowie: Saper, Grover, Geograf, Zamek, Vladip, Yarro, Elviz, Porucznik, Yaa, panBozia, Mlody, Jasam, Flip(y), Unikorn, Yavorius, HuBar, Bartuch, Bartolomeo, Petter, MarcinK, Redakcja1= J27, Redakcja2=Kwinto, Redakcja3=MM, Pepe, Prawy, Willybob, Yavorius, Aard, Aric, Hiragana, Bathon, Fresz, MacLorcan, Bukovsky, b00g13, Dżekil, Gitesmajonez, Michał.ch, Bibus, Maruda, Adamco, Kleko, Irzyk, Med_max, HollyGT, HackFinn, Albert, Robbie, m..m, LizardKing, Keifer... Zwierzęta: pies Mlodego, pies Vladipa, pies Tulki i Porucznika, Julek WIDZIAŁAM "na żywo": Do. NIE ZNAM: Ninna, Łażej, Aniapakreo, ChrisBTO, Zoonk... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto stan na dzień 2.01.2oo3 (po II spotkaniu) 03.01.03, 00:29 ZNAM: Panie: Kropka, Makowinka, Blenda, Tica, Tulka, Kirka, Kasiaprim, Kx, Cumella, Saida, Saperka, Meganka, Kitana, siostra Yaa-ego, Kass, Madzior, Szprota, Monikaoz, Eela, Do~, Mag, DosMollendosowa, Wójcik.M, Micin, Nikita... Panowie: Saper, Grover, Geograf, Zamek, Vladip, Yarro, Elviz, Porucznik, Yaa, panBozia, Mlody, Jasam, Flip(y), Unikorn, Yavorius, HuBar, Bartuch, Bartolomeo, Petter, MarcinK, Redakcja1= J27, Redakcja2=Kwinto, Redakcja3=MM, Pepe, Prawy, Willybob, Yavorius, Aard, Aric, Hiragana, Bathon, Fresz, MacLorcan, Bukovsky, b00g13, Dżekil, Gitesmajonez, Michał.ch, Bibus, Maruda, Adamco, Kleko, Irzyk, Med_max, HollyGT, HackFinn, Albert, Robbie, m..m, LizardKing, Keifer, Motłoch, DosMollendos, =2p=... Zwierzęta: pies Mlodego, pies Vladipa, pies Tulki i Porucznika, Julek, pies HuBara... NIE ZNAM: Ninna, Łażej, Aniapakreo, ChrisBTO, Zoonk... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto stan na dzień 12.07.2oo3 (po kilku spotkaniach) 12.07.03, 23:31 ZNAM: Panie: Kropka, Makowinka, Blenda, Tica, Tulka, Kirka, Kasiaprim, Kx, Cumella, Saida, Saperka, Meganka, Kitana, siostra Yaa-ego, Kass, Madzior, Szprota, Monikaoz, Eela, Do~, Mag, DosMollendosowa, Wójcik.M, Micin, Nikita, Lea, Marjory, Keltoi... Panowie: Saper, Grover, Geograf, Zamek, Vladip, Yarro, Elviz, Porucznik, Yaa, panBozia, Mlody, Jasam, Flip(y), Unikorn, Yavorius, HuBar, Bartuch, Bartolomeo, Petter, MarcinK, Redakcja1= J27, Redakcja2=Kwinto, Redakcja3=MM, Pepe, Prawy, Willybob, Yavorius, Aard, Aric, Hiragana, Bathon, Fresz, MacLorcan, Bukovsky, b00g13, Dżekil, Gitesmajonez, Michał.ch, Bibus, Maruda, Adamco, Kleko, Irzyk, Med_max, HollyGT, HackFinn, Albert, Robbie, m..m, LizardKing, Keifer, Motłoch, DosMollendos, =2p=, Sloggi, Janior, Teufel, Majass, Boczek, Dexter, MacKozer, Tomas, Łażej, Al-ki, Igrek_oficjalny, Wacław, Amentolodz(wybranek Meganki), Yaaś (potomek Yeego), Zoe04, Zwierzęta: pies Mlodego, pies Vladipa, pies Tulki i Porucznika, Julek, pies HuBara... NIE ZNAM: Ninna, Aniapakreo, ChrisBTO, Zoonk, Dzidka, Frrancuzka, Pijaw... Jak kogoś kogo znam pominęłam, to proszę się przypomnieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Re: stan na dzień 12.07.2oo3 (po kilku spotkaniac 13.07.03, 22:43 ixtlilto napisała: ZNAM 28 Pań i 69 Panów + 5 psów... Wow... i wszystkich poznajesz na ulicy? ;-) Jestem w szoku! Ja dzisiaj widziałem tylko Yarro (zwycięzca poprzedniej edycji jakby ktoś nie wiedział). Ciekawe czy też szukał rozwiązania zagadek... Ja dziś znalazłem lub upewniłem się co do 10 z 15. Reszta potem. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: stan na dzień 12.07.2oo3 (po kilku spotkaniac 07.11.03, 17:16 zusmann napisał: > ZNAM 28 Pań i 69 Panów + 5 psów... Ten tego... Napisałam: "Zwierzęta: pies Mlodego, pies Vladipa, pies Tulki i Porucznika, Julek, pies HuBara..." Julek to KOT :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: stan na dzień 12.07.2oo3 (po kilku spotkaniac 02.01.04, 18:49 ixtlilto napisała: ZNAM: Panie: Kropka, Makowinka, Blenda, Tica, Tulka, Kirka, Kasiaprim, Kx, Cumella, Saida, Saperka, Meganka, Kitana, siostra Yaa-ego, Kass, Madzior, Szprota, Monikaoz, Eela, Do~, Mag, DosMollendosowa, Wójcik.M, Micin, Nikita, Lea, Marjory, Keltoi, Keridwen, SzokoKasia, Hanya, Ewciaaa, Aquarius, Panowie: Saper, Grover, Geograf, Zamek, Vladip, Yarro, Elviz, Porucznik, Yaa, panBozia, Mlody, Jasam, Flip(y), Unikorn, Yavorius, HuBar, Bartuch, Bartolomeo, Petter, MarcinK, Redakcja1= J27, Redakcja2=Kwinto, Redakcja3=MM, Pepe, Prawy, Willybob, Yavorius, Aard, Aric, Hiragana, Bathon, Fresz, MacLorcan, Bukovsky, b00g13, Dżekil, Gitesmajonez, Michał.ch, Bibus, Maruda, Adamco, Kleko, Irzyk, Med_max, HollyGT, HackFinn, Albert, Robbie, m..m, LizardKing, Keifer, Motłoch, DosMollendos, =2p=, Sloggi, Janior, Teufel, Majass, Boczek, Dexter, MacKozer, Tomas, Łażej, Al-ki, Igrek_oficjalny, Amentolodz(wybranek Meganki), Yaaś (potomek Yeego), Zoe04, Zussman, Michael00, Gray, Uerbe, Barracuda, Kaz, Intruder, Jamaj, Zwierzęta: pies Mlodego, pies Vladipa, pies Tulki i Porucznika, Julek, pies HuBara, kanarki Blendy ... Jak kogoś kogo znam pominęłam, to proszę się przypomnieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 19.09.02, 22:44 Dziwne, że jakoś nikt nie podbija tego wątku. Czyżby wszyscy już wszystkich poznali? To w takim razie ja z przyjemnością ogłoszę, że poznałem Megankę i MacLorcana :) Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 19.09.02, 23:51 MOja sytuacja w tej kwestii sie nie zmienila, wiec nie podbijam :-( Ale w grudniu to sobie podbije!!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 20.09.02, 08:33 Ja też nikogo :( No chyba, że kogoś z redakcji to ze dwóch by się znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 20.09.02, 11:53 ?????? Proszę się natychmiast przypucować ktoś Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 20.09.02, 12:51 Ja tam sobie jestem zwykłym mateo31. A szanownych redaktorów ( 2 zresztą ) poznałem podczas kontaktów służbowych lub zabaw w piaskownicy. Ale na wódeczkę z nimi nie chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixtlilto Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.09.02, 13:13 mateo31 napisał: > Ale na wódeczkę z nimi nie chodzę. A na piffko się skusisz? To zapraszamy na mecz :)P Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 20.09.02, 13:53 Gość portalu: ixtlilto napisał(a): > mateo31 napisał: > > > Ale na wódeczkę z nimi nie chodzę. > A na piffko się skusisz? To zapraszamy na mecz :)P Tym razem niestety nie ma szans.... Ale trzymam kciuki i dzięki za zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 23.09.02, 20:45 Dziś poznałam Kropkę pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
monikaoz Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 23.09.02, 20:54 W realu poznałam vladipa , tak po prawdzie to on namówił mnie do pisania . Powiedział cytuję:" jeżeli nudzisz się przy komputerze to obejrzyj sobie stronę gazety i zacznij pisać - to jest niezła zabawa ". Dziękuję mu za namówienie mnie do tego !! A potem był mecz i zobczyłam was w akcji. Teraz wiem jak wygląda : kasiaprim , kropka , maruda i ... oczywiście elviz. On rzuca się nie tylko w oczy ale i w uszy:). Reszta KaFeLków stała dalej więc nie usłyszałam jak kto się nazywa:). Może poznamy się osobiście później. Mam w każdym razie taką nadzieję:). pozdr monikaoz Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 23.09.02, 21:43 No ładnie. A żaden z piłkarzy nie rzucił Ci się w oczy? Nikogo nie widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaoz Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 23.09.02, 21:53 Rzucić to może i się ktoś rzucił, ale zbyt szybko biegali:) i było ich tak wielu (przystojniaków) , że nie wiedziałam na kim oko zawiesić:). monikaoz Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 23.09.02, 21:59 Ale tylko ci w czarnych byli przystojni, prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 23.09.02, 22:28 A szczegolnie jeden: taki baaardzo opalony ;-) hihi Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 24.09.02, 16:19 Baaardzo ciekawe co mówisz, baaardzo. Ty się lepiej z NINNĄ dogadaj kiedy i jak robimy grudniowe spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.02, 21:52 Hm w koncu poznalem po meczu Meganke, Vladipa i Marude.. Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 23.09.02, 21:58 A ja poznalam glos Kropki!!!!! Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
monikaoz Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 24.09.02, 14:06 Oczywiście ,że TYLKO FACECI w czarnych koszulkach byli cud urody:). A jak BOSKO wyglądali w tych krótkich spodenkach :). A może by tak zorganizować wybory "Mistera KaFeLków" ?? Bo widzę w nich duży potencjał. W kibicach zresztą też:) monikaoz Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 24.09.02, 14:21 świetny pomysł. Wybory z pełnymi szykanami: dłuuugi wybieg, panowie w strojach codziennych, kąpielowych i na koniec w wieczorowych. Obowiązkowo kilka słów o sobie i odpowiedzi na pytania jury. Mogą też coś zaśpiewać. Jury wyłącznie damskie. Panie oceniać będą wdzięk i bezpretensjonalność. Cuuuuuuudo! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 24.09.02, 14:24 Kiedy taką imprezę planujecie? Może udałoby mi się zjawić :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 24.09.02, 14:35 ale pod warunkiem udziału w wyborach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 24.09.02, 16:15 To ja w takim razie nie zjawię się na tej imprezie... Jestem skromny i w konkursach nie startuję;) no i te stroje kąpielowe...:/ pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 24.09.02, 16:25 geograf napisał: > To ja w takim razie nie zjawię się na tej imprezie... > Jestem skromny i w konkursach nie startuję;) Zawsze możesz uczestniczyć w widowni. Z tego co dobrze pamiętam nieźle Ci szedł taniec na boisku :))))))))))))))))))))) > no i te stroje kąpielowe...:/ No i czego tu się wstydzić. Przecież każdy z nas był kiedyś na plaży > > pozdrawiam:-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 24.09.02, 16:27 kropka. napisała: > ale pod warunkiem udziału w wyborach :)) Nie mam nic do ukrycia :))) No chyba że jakiś listek laurowy by się przydał :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? 26.09.02, 01:35 Do dłuuugaśnej listy moich forumowych znajomych po wczorajszym pobycie w Warszawie z radością dopisuję Zdzichę :))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my_ich_troje Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.mpm.net.pl / *.mpm.net.pl 02.01.03, 23:30 właśnie poznaliśmy z Łodzi grafkę i mieliśmy zapalić trawkę lecz zamiast tego psa wściekłego spożyliśmy karafkę pzdr pozdr vladip monikaoz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +protz+ Re: Kogo z Forumowiczów znasz w realu? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 01:52 Forum jest niewygodne. Szczegolnie dla modemowca Usenet rządzi :) +Protz+ GG: 2186383 One man can truly make a difference Odpowiedz Link Zgłoś